- 11 Eylül 2014
- 504
- 151
- 83
hayırlı uğurlu olsun Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.benim de rezerv sıkıntım var. arı sütü bal plen kullandım demişsiniz hangi marka kullandınız acaba ???? balen marka aldım aktardan ama hangisi iyidir acaba?? bir de başka kür falan ilaç olarak neler yaptınız??canım arkadaşlarım çok teşekkür ederim, hala ağzım kulaklarımda, Allahım dileyen herkese nasip etsin. halide tutturamadım demek tek bebek, sağlıklı hayırlı olsun da farketmez.
jonguil valla ben senden çok umutluyum bol bol embriyon olcak ve sana tutunacak, bak gör. Merseray demişti dersin!!
Tatlım böyle şeyler düşünme rabbim nasip ettiyse ne çocuk kaldırma ne iş güç yapmak hiç bir şey engel olmaz tatlım. Üzme kendini yeri gelecek eşinin morali bozuk olacak sen destek olacaksın yeri gelecek eşin demek eşin gerçekten çok etkilenmiş sen destek ol canım. belki yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama şu şekilde düşünüyorum verende rabbim alanda rabbim her şeyin vakti zamanı var kaderimizde belki bu ay martta be bebek sahibi olmak yok belki haziran da yazılı kaderimiz o zaman tüp bebek değil hiç birşey vesile olmaz sanırım zamanını beklemek lazım başka Çaremiz yok. Senin bide 5. Gün embiryosu transfer edildi ona rağmen tutmadı kısmet işte Canım sabırlı olmak lazım
Canım benim, üzüntümüzden sebepler arıyoruz. Rahatlamak için.
Bende ilk defa bu tedavide negatifi aldığımdan beri toparlanamadım. Bunun sebebi yorgun olmamız. Herşeyi yapıyoruz. Dinleniyoruz yiyoruz içiyoruz dua ediyoruz ve sonuç hiçlik. İş böyle olunca isyan başlıyor , öfke başlıyor , Acabalar dan bahsediyoruz. yeğenini değil elinden tuttup yürütmek sırtında taşıyıp hobbidik yapsan gene bişi olmaz. Benim arkadaşım merdivenlerden yuvarlandı kalçası mosmordu ama bebeğine bişi olmadı. Nasip bu işler. Parayla alınan bişi olsaydı şimdiye kaç tane alırdık ama Allah vergisi olunca elden beklemek , sabretmek , dua etmek ve para biriktirmekten başka bir şey gelmiyor maalesef. Burada sonucu pozitif olan kişiler de ne yollardan geçti. Neler çekti. Çok şükür sonunda Allah onlara nasip etti. Bize de eder mi bilmiyorum. Ama umut hiçbir zaman tükenmemeli.
Biliyorum umutsuzsun, yorgunsun. Negatifi alan bir çoğumuz böyle. Ama biliyorsun ki geçecek. Tekrar eline kğıt kalem alıp reglini hesaplayacaksın, maddi hesaplar yapacaksın, Gonal F in fiyatından nefret edeceksin :)
Allah şükürler olsun ki bizlere unutmayı bahşetmiş. Sende zamanı gelince bu günleri unutacaksın. Yeni telaşların olacak ve beklentilerin. İnşallah başarı öykülerinde olacaksın. Ahhh bu sıpayı yapana kadar bizler neler çektik diyeceksin başkalarına umut olacaksın canım. :)
Canın merak etme düzelir. Ben de negatif sonuç alınca eşim bi tugaflasti ilk kez onu öyle gördüm çok uzgundu benim yüzümden olmadı ben seni çok seviyorum ama sen beni sevmiyor musun gibi tuhaf tuhaf şeyler söyledi ağladı sizlandi kimseyle gorusmedi tel. Acmadi sanki hayata kustu. Sonra düzeldi şükürler olsun. Seninki de düzelir. Pişmanlık yaşama nasibini olsaydı bu dünyada o bebeğin sen neyapsan sana tutunurdu zamanı var demekki Rabbim taz zamanda nasip etsin canım
Canım kendini boşuna suçlama, o bebeğin ömrü olsaydı sen takla da atsan bişey olmazdı. Takdir Allahın, ama asla umudunu kesme, bak benim 8 sene sonra oldu, neler denemedik ki, az gözyaşı dökmedim. Bu acıyı da yaşayacaksın ama bir süre sonda toparlanacaksın, insanoğlu böyle, yaşadığı acı sabit dursaydı insanların hiçbirinin bir daha yüzü gülmezdi.
İnşallah en kısa zamanda nasip eder Allah, drun ne dedi bilmiyorum ama bence durumunuz müsaitse çok beklemeden tekrar deneyin
Canım üzme lütfen kendini biliyorum şimdi kim ne dese sana boş geliyor yavaş yavaş azalıyor inan güçlü ol kocana sımsıkı sarıl canım her acı birlikte yaşanıyor sonuçta ..kusura bakma canım tam takip edemedim de sen negatifi ne zaman almıştın?
Canım benim ne güzel duygularımızı anlatmişsın ağlattın beni akşam akşamÇok haklısın bu da geçer demek lazım ben temmuzda aldım negatifi inan hala içim sızlıyor 13ne ilk görüşme için hulusi beyden randevu aldım ama bu hayal kırıklığı ile tekrar gidip gitmemekte kararsızım sen ne zaman düşünüyorsun canım
Canım ben bi aktara gittim bu karışımdan istediğimi söyledim, bana da balen verdiler, hersabah aç karnına bir tatlı kaşığı yedim, ekstra kuru incir ceviz fındık dut kurusu karışımı yedim hergün, bsşka bişey eklemedim zaten bir sürü hormon ilacı alıyoruz, inşallah sizde güzel hayırlı bir sonuç alırsınız.hayırlı uğurlu olsun Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.benim de rezerv sıkıntım var. arı sütü bal plen kullandım demişsiniz hangi marka kullandınız acaba ???? balen marka aldım aktardan ama hangisi iyidir acaba?? bir de başka kür falan ilaç olarak neler yaptınız??
Fistigim gunaydin :) dun mercimegin fasulyeye dondugunu gordum :) Allaha binlerce kez hamdolsun sukrolsun :) sen de fasulyeni gor de gel :) hayir haberlerle kosarak gel bize baci :)Canım ben bi aktara gittim bu karışımdan istediğimi söyledim, bana da balen verdiler, hersabah aç karnına bir tatlı kaşığı yedim, ekstra kuru incir ceviz fındık dut kurusu karışımı yedim hergün, bsşka bişey eklemedim zaten bir sürü hormon ilacı alıyoruz, inşallah sizde güzel hayırlı bir sonuç alırsınız.
Herkese günaydın kızlar,
Halideee demek gördün boncuğunu, ayyy ısırsaydın kıçını kııız, benim de randevum bugün bende görcem inşallah.
Jonguil naaptın canım idrar testi yaptınmı
Günaydın canım Evet az kaldı canım insallh rabbim nasip etmiştir
Aminnn Allah razi olsun canim. Insallah Rabbim isteyip dileyen emek veren herkese hayirli saglikli ahlakli evlatlar verir insallah :)halide25 , fasulyeni severiz biz senin :) allah'im hayirlisiyla kucagina almai nasip etsin insallah.
Amiin canim insallah. Insallah hepimiz guzel haberlerle doldururuz burayi!Günaydın canım Evet az kaldı canım insallh rabbim nasip etmiştirseninde tedavine az kalmış tatlım insallh bu son tedavin olur sonunda güzel haberlerini alırız benim de aralıkta progesteron değerim yüksek çıktı bir ay doğum kontrol hapı kullandım düştü değerim ondan sonra tedaviye başladık işte insallh sonu güzel olur
Daha gitmedim ama sanırım bende randevu almış biri olarak Huloş'unCanom sen de Huloş'un hastası mısın :) İlkini de orda mı yaptırdın. Ağlama bebemmm geçecek , hem teyyy temmuzda negatifi almışsın artık düzel yavru :)
Iyiyim canim.coook sukur kanaman bitmis ya Allaha sukurler olsun canim :) nasi canim buyumus koca adam olmus m? :) sonraki randevun ne zaman??Geldim Halidem geldim, çok şükür gördük bizim sıpayı, herşey yolunda kanama da tamamen bitti çok şükür.
Sizlerden naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?