ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

hayırlı uğurlu olsun Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.benim de rezerv sıkıntım var. arı sütü bal plen kullandım demişsiniz hangi marka kullandınız acaba ???? balen marka aldım aktardan ama hangisi iyidir acaba?? bir de başka kür falan ilaç olarak neler yaptınız??

oyle canm gercekten doktorumuzda bızı cok umutlandrdı pozıtıf dusundugumuz hastalardansın dedı. bızde kaptırdık kendımızı sonucu da alınca hayal kırıklıgı oldu

amın canm ne guzel yazmssın oyle gercekten herseyın acısı ılk gunku gıbı kalmıyo ınsallah gebelık takvımlerını bızde yapabılırız:)

amın canım tesekkur ederım

haklısın canım. doktorumuzla yuz yuze gorusmedık.telde tekrar baktırın kan verın dedı. sonrasında aramadık acıkcası cok uzgun olunca. sanırım ıkı tup bebek arasında 3 ay gecmesı lazımms dogru mu. yaza dogru bı kere daha dusunuyorum

tup bebekten sonra kendılıgınden hamıle kalan da varms bılmıyorum bana nasıp olur mu

canım 18 subat transferım oldu 27 subatta da sonuc ogrenmstım. ben kendımı bı toparlayabılsem esıme destek olacagım da bı turlu duzelemıyorum adamcagıza da destek olamıyorum

Canom sen de Huloş'un hastası mısın :) İlkini de orda mı yaptırdın. Ağlama bebemmm geçecek , hem teyyy temmuzda negatifi almışsın artık düzel yavru :)

Canım ben bi aktara gittim bu karışımdan istediğimi söyledim, bana da balen verdiler, hersabah aç karnına bir tatlı kaşığı yedim, ekstra kuru incir ceviz fındık dut kurusu karışımı yedim hergün, bsşka bişey eklemedim zaten bir sürü hormon ilacı alıyoruz, inşallah sizde güzel hayırlı bir sonuç alırsınız.

Herkese günaydın kızlar,
Halideee demek gördün boncuğunu, ayyy ısırsaydın kıçını kııız, benim de randevum bugün bende görcem inşallah.
Jonguil naaptın canım idrar testi yaptınmı

Fistigim gunaydin :) dun mercimegin fasulyeye dondugunu gordum :) Allaha binlerce kez hamdolsun sukrolsun :) sen de fasulyeni gor de gel :) hayir haberlerle kosarak gel bize baci :)

gunaydin kizlaar. S Sky_sun hadi insallah guzel haberini almamiza cok az kaldi! ben de gunum yaklastikca heyecanlaniyorum. 24 mart gibi baslayacam kismetse.

arkadaslar, benden bazi testleri tekrar istediler. prolaktinim tam sinirda cikmis. 22. sizin nasildi tedaviye baslamadan once??

Günaydın canım Evet az kaldı canım insallh rabbim nasip etmiştir seninde tedavine az kalmış tatlım insallh bu son tedavin olur sonunda güzel haberlerini alırız benim de aralıkta progesteron değerim yüksek çıktı bir ay doğum kontrol hapı kullandım düştü değerim ondan sonra tedaviye başladık işte insallh sonu güzel olur

Amiin canim insallah. Insallah hepimiz guzel haberlerle doldururuz burayi!

Canom sen de Huloş'un hastası mısın :) İlkini de orda mı yaptırdın. Ağlama bebemmm geçecek , hem teyyy temmuzda negatifi almışsın artık düzel yavru :)
Daha gitmedim ama sanırım bende randevu almış biri olarak Huloş'un Hastası oluyorum.ilkini gürgan da yaptırmıştım canım huloş fikride sizleri okuyunca oluştu zaten hayırlısı bakalım canım sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun bi de canım yaa herkese historoskopi çekiyormuş diye duydum sendende istemişmiydi

Geldim Halidem geldim, çok şükür gördük bizim sıpayı, herşey yolunda kanama da tamamen bitti çok şükür.
Sizlerden naber?
Iyiyim canim.coook sukur kanaman bitmis ya Allaha sukurler olsun canim :) nasi canim buyumus koca adam olmus m? :) sonraki randevun ne zaman??

Kizlar benimdr jontrolum vardi bugun gordum bebklerimi cok guzeller yaa hareketliler kipir kipirlar gelisimleridr iyiymis cok sukur rabbim saglik sihhat versin ellerini bile gordum ekranda cok bambaska bisey bebek seklini almis artik kanama alanida bitmis cok sukur ama tabi dikkat edicem hala herzaman pazartesi ise baslicam artik cok yorucu bi isim yok allahtan doktor bugun kan hapi vr decavit vitamin verdi sizdr kullaniyormusunuz aacaba elevitte domuz jelatini var dediler decavittr de varmidir acaba tedirginjm biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…