ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Selam tatlım. Hulusi beye gerçekten güvenebilirsin, her ihtimali düşümüp tüm tedbiri alan biri, çok uzun süreli görüşmeler yapamayabilirsin çok yoğun çünkü. Ne zamana randevu aldın?

Merserayy canım ben cmtsi gideceğim rahime bakacağız dedi ama tam ne yapacaklar bilmiyorum. Hulusi bey yokmuş Gögşen bey bakacak sanırım. Ona da baksınlar da başka bakılmadık birşeyim kalmıyor benimde :))))
Bu historoskopi nin maddi maliyetini biliyor musun canım?

Maşallah bebeklerine canım kanamanın bitmesine de çok sevindim.demek oynuyor mıncırlar .canım ben de decavit kullanıyorum onda d. Yok sanırım telaş etme.

Merseray cım sen de görmüşsün bebeğini maşallah.kanaman da bitmiş her şey çok güzel.çok şükür bugünleri de gördük bebişlerimizi konuşuyoruz.

Jonguill az kaldı teste Allah yardımcın olsun canım inşallah sonuç çok güzel olacak.

Ama ben de gorsum bebisimi :) bize bisey yok mu :)

Ayy evet teyzesi çok tatlı kıı, 3,5 cm olmuş boncuğum. Senin şuan susam tanesi kadar :)
Canım herşey yapılsın boşver kafan rahat olsun. Fiyatı yanlış hatırlamıyosam 370 tl idi, ama benden parça alınıp biyopsi de yapılmıştı. Tam fiyatı bilmiyorum yani, yarın gideceksin demek, çok iyi yapıyosun çok ara vermeden tekrar dene bence de canım, hadi inşallah güzel şeyler olcak
Evet canım yaa, bazen hayret ediyorum bende, hep hayaldi hep hayal olarak kalcak sanıyodum, bize de kısmet oldu çok şükür.

Aynen dün eşime dedim şuan susam tanesi kadarmış diye, yerim ben o susamı bayılırım susama dedi... Yavaş yavaş havaya giriyor eşim bende daha birşey yok kalp atımına kadar da elim yüreğimde...

KIZLAR HERKEZE SELAM UZUN ZAMAN OLDU YAZMAYALI HATIRLAMIŞSINIZDIR HANİTÜP BEEK YAPTIRMISTIM ARALIKTA TUTMUSTU FAKAT KAN DEGERİM DÜŞMÜŞTÜ SİZE YAZMAYI ÖZLEMİŞİM TEKRAR TÜP BEBK YAPTIRMADIM BUGÜM GÜZEL Bİ HABER ALDIM NORMAL YOLLA HAMİLE KALDIM VALLA BANADA SÜPRİZ OLDU OVULASYON TESTİYLE TAKİP ETTİM HİÇ UMUDUM YOKTU SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM LÜTFEN UMUDUNUZU KAYBETMEYİN SADECE İNANIN AYRICA TÜP BEBK YAPTIRDIKTAN SONRA NORMAL YOLLA DEVAM EDİN ÇABUK OLUYO İLAÇLARIN ETKİSİ VUCUTTAN HEMEN GİTMİYO HERKEZE BOL ŞANSLAR LÜTFEN HEP DUA EDİN

Ozlemcim gozun aydin bin massallah olsun insallah :) Rabbim bi kapiyi kapatsa bile otekini aciyor.iste bunun en guzel ornegisin. Masallah bin masallahhhh

Huuu nerdesiniz. Haftasonu diye kendinizi sokaklara mi attiniz heriflerinizle kiiiiiiiizzz :)

Selam kızlar benim yine hiç belirtim yok bom boş karnım özlem tatlım çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahdarısı bize artık halide25 Canımhafta sonu olunca gezdik yeni geldim eve zaman geçse bii

Ama ben de gorsum bebisimi :) bize bisey yok mu :)
Halidem kusura bakma tlfnda sorun vardi tabletinde sarji bitiyor diye hizlica okudum gozumden kacmis tatlim sensiz olur mu?senin adina da kanama alaninin gecmesine de cok sevindim rabbim minigini saglikla kucagina almayi nasip etsin
Canim o testler ikizlerde dogru sonuc vermiyor dedi bazi dr lar tercihi bana birakti biri hic soylemedi test isteyip istemedigimi sordu.biz kizimda da yaptirmadik ikizlerde de yaptirmadik allaha emanetler rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
ne guzel bir mucize cok sevindim canim rabbim tamamina erdirsin hatta bi ara evlatlik edinecegini soylemistin degil mi.buna gerek kalmadi sukur ornek bir mucizesin masallah.

Ki sen idrar test yapmaya baslamadin mi yani kafan hala saglam bin massallahhh

Ecrenim nazlaniyom iste size anam neydem kiz bebislerin cinsiyetleri netlesti mi biri herif olacakti sanirim digerini de ogrendiniz mi

Gunaydin herkese canlarr. Rabbim yuzunuzi hep guldurur insallahhh

Gunaydin canimm halide25 . Amiin ☺

Kizlar, hayirlisiyla 24'unde basliyacam tedaviye. Simdiye kadar hep pozitif dusunuyorken,,zaman yakastikca aklima olumsuz seyler geliyor. Daha hormonlari almadan boyleysem ☺ Kizlar kendimi nasil rahatatabilirim? Bi fikriniz var mi? Bana tavsiye verebilirseniz sevinirim. Halimi en iyi sizler anlarsiniz. Hayirli pazarlar

Kuzucum sana tavsiyem tedavine kadar 4444 salati tefriciye dagit ve oku. Dualarla vaktini gecir. Tefriciyeyi siddetle tavsiye ediyorum.niyetini yap ve dagt.cogunu da sen oku tabiki. Olumsuz dusunme .negatif dusuncelerin seni tutsak etmesine izin verme :) hayat guzel olacak her sey guzel olacak :)

halide25 Caniimmm, cook tesekkur ederim! Bana cok destek oluyorsun en basindan beri. Allah razi olsun. Bugun baslayayim arkadasim dualara. Yuzumu guldurdun sabah sabah. Allah'im da senin yuzunu guldursun insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…