ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Gözün aydın tatlım çok sevindim. Rabbim bebeğini korusun inşallah kollarına almanı nasip etsin

Iyiyim canim.coook sukur kanaman bitmis ya Allaha sukurler olsun canim :) nasi canim buyumus koca adam olmus m? :) sonraki randevun ne zaman??
kocaman olmuş teyzesi tam 3,5cm sonraki randevum 3 hafta sonra, senin ne zaman?
ayyy canım çok sevindim yaa, kız evet yaa ellerini oynatması insanı çok tuhaf yapıyo, çok şükür senin de kanaman bitmiş, inşallah bir daha tekrarlamaz, bana dr sen düşük riski dönemini atlattın bundan sonra kolay kolay düşük olmaz artık dedi, tabi dikkatli olmaya devam etcez.

Canim gozun aydin cok sukur kanama odaginin gecmesine. Eleviti ben de duymustum. Diger vitaminleri ben kullanmiyorum ve bilemedim dogrusu :S

Canim bizim randevu da 17sinde. Massallahhhh hakkaten koca herif olmis seninki :)

merseray canim doktor ikili test icin bisey dedimi sana 12. Haftada yapiliyomus 3 hafta sonra gec olmaz mi banada bastan 3 hafta dedi sonra 2 hafta sonra gel dedi gerci ikili testler ikizlerde tam olarak dogru sonuc vermiyomus yaptirnak konusunda kararsizim canim

halide25 canim vitamin bende kullanmiyordim bu zamans kadar simdi yazdi insan korkuyo hicbiseye guven yok yaa ilaca bile rabbime emanetiz allah haram olan seylerdrn bizide brbeklerimizide korusun..

Normalde de doğru çıkmıyo ki canımcım, ben o testleri yaptırmayı düşünmüyorum, down sendromlu denilip de sapasağlam çocuğu olan çevremde en az 100 kişi sayarım sana. Ayrıca ikili testte şüphe duyuyolar sadece, 3'lü testte daha kesin sonuç alınıyo (ki onunda kesinliği tartışılır) . Yani şimdi Allah korusun testte bi sorun çıksa, 3'lü testi bekleyin dicekler, o da 16.haftada yapılıyo. Sen o 1 ayı kabus gibi geçirceksin, sonra 3'lü testte da sorun çıktı diyelim (Allah esirgesin) 4 aylık çocuk nasıl aldırılır! Kimsenin tercihine bişey diyemem, büyük konuşmaktan da Allaha sığınırım. Daha bugün görüştüğüm arkadaşımın hem 2'li hem 3'lü tarama testinde down sendromlu çıkmış, kıyamamış çocuğuna aldırmamış, şimdi 4 yaşında süper akıllı sapasağlam kızı.
Yani ben kafa bulanıklığı yaşamak istemiyorum açıkçası.
Şu anda burda hamile bir arkadaşım da var 5 aylık, ikili testinde sorun çıktı, ense ölçümünde de down sendromlu görünüyo dedi dr, 16.haftasında 3'lü testi temiz çıktı bişey yok sağlam dediler. Arkadaşımın bu 1 ayı nasıl geçirdiğini Allah biliyo.
Ne biliyim, ben çok sıcak bakmıyorum bu testlere, dr bişey demedi ben de bi talepte bulunmadım. Ama dediğin gibi ikiz bebeklerde zaten hiç tutmuyor.
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat ihsan etsin.
En az 100 kişiden duydum derken sayıyı abarttığımı sanma, eksik bile söylüyo olabilirim

haklısın canım bende senın gıbı dusunuyorum testler konusunda bende yaptırmayı dusunmuyorum senın fıkrını almak ıstedım bebeklerımız allaha emanet ben doktora harmony testı var yurt dısında yapılan onu sordum o bıle kesın sonuc vermez dıyo bencede anlamsız test strse gırmekten baska bırsey degıl..

Canım bana çekmedi. Ama negatifi alınca reglin 12. gel rahme bakalım dedi. Cmtsi gideceğim. Sonra historoskopi mi neyse işte :)) çekerler sanırım. Bence çekmesi daha iyi. Çünkü Hulusi bey de önce sorunu tespit edelim sonra yapalım eğer olumsuz olursa keşke şunu yapsaydık modu olmaması. Benim yumurta kalitem feci :) Rezevrim de az. Tek embiryo transfer olmuştu ztn %30 du şansım ama iki koyduğu ve negatifi alan da bi çok kişi var. Hulusi bey elinden geleni yaptı gerisi Allahın takdiri.

Bu arada cnm huloş çok ilaç verir. Gürgan da o kadar varmıydı bilmiyorum ama sen maaliyete 1000 TL de vitamin parası koy,

bushra_84 bu sorunun cevabını sen verirsin ancak :) Help us :)

Canım kesinlikle YAPTIRMA. Doğru sonuç alamayacağın gibi kafan karışacak. İkizlerde ikili üçlü olmuyor. Sonra detaylı ultrasona giriyormuşsun.

Canım daha geçen hafta benim en yakın arkadaşımın bebeğine down sendromu teşhisi koyuldu bir ay kafayı yedi amino sentez sıvısı temiz çıktı. Gayet gereksiz bir test. İnsanı germekten başka bir şeye yaramıyor.

Kizlar ya ben afadersiniz ishal oldum....bir sorun olur mu
Günaydın kızlar
Oremcim bişey olmaz sadece sıvı kaybı yaşamamak için bol su iç, muz patates falan ye, geçmiş olsun.
Esk26z canım histereskopiden korkmayın, biryerde okudum bu işlemle rahim yıkanıp temizlendiği için embriyo daha iyi tutunuyomuş. Tabi mümkünse anestezili yaptırmanızı tavsiye ederim

Selam tatlım. Hulusi beye gerçekten güvenebilirsin, her ihtimali düşümüp tüm tedbiri alan biri, çok uzun süreli görüşmeler yapamayabilirsin çok yoğun çünkü. Ne zamana randevu aldın?

Geldim Halidem geldim, çok şükür gördük bizim sıpayı, herşey yolunda kanama da tamamen bitti çok şükür.
Sizlerden naber?

Ayyyy yaaaaa ne güzeldir o şimdi minnak minnak hayata hazırlanan yeni bir hikaye gibi...
Rabbim sağlıkla büyümesini nasip ettin... Çok sevesim geldi bak yaaaa...

Canım tam bilmemekle birlikte burada forumlarda okumuştum elevitte domuz jelatine var onun yerine decevit kullanın diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…