Maşallah sıpa ma uslu dursun öyleGeldim Halidem geldim, çok şükür gördük bizim sıpayı, herşey yolunda kanama da tamamen bitti çok şükür.
Sizlerden naber?
Gözün aydın tatlım çok sevindim. Rabbim bebeğini korusun inşallah kollarına almanı nasip etsinKizlar benimdr jontrolum vardi bugun gordum bebklerimi cok guzeller yaa hareketliler kipir kipirlar gelisimleridr iyiymis cok sukur rabbim saglik sihhat versin ellerini bile gordum ekranda cok bambaska bisey bebek seklini almis artik kanama alanida bitmis cok sukur ama tabi dikkat edicem hala herzaman pazartesi ise baslicam artik cok yorucu bi isim yok allahtan doktor bugun kan hapi vr decavit vitamin verdi sizdr kullaniyormusunuz aacaba elevitte domuz jelatini var dediler decavittr de varmidir acaba tedirginjm biraz
kocaman olmuş teyzesi tam 3,5cmIyiyim canim.coook sukur kanaman bitmis ya Allaha sukurler olsun canim :) nasi canim buyumus koca adam olmus m? :) sonraki randevun ne zaman??
ayyy canım çok sevindim yaa, kız evet yaa ellerini oynatması insanı çok tuhaf yapıyo, çok şükür senin de kanaman bitmiş, inşallah bir daha tekrarlamaz, bana dr sen düşük riski dönemini atlattın bundan sonra kolay kolay düşük olmaz artık dedi, tabi dikkatli olmaya devam etcez.Kizlar benimdr jontrolum vardi bugun gordum bebklerimi cok guzeller yaa hareketliler kipir kipirlar gelisimleridr iyiymis cok sukur rabbim saglik sihhat versin ellerini bile gordum ekranda cok bambaska bisey bebek seklini almis artik kanama alanida bitmis cok sukur ama tabi dikkat edicem hala herzaman pazartesi ise baslicam artik cok yorucu bi isim yok allahtan doktor bugun kan hapi vr decavit vitamin verdi sizdr kullaniyormusunuz aacaba elevitte domuz jelatini var dediler decavittr de varmidir acaba tedirginjm biraz
Kizlar benimdr jontrolum vardi bugun gordum bebklerimi cok guzeller yaa hareketliler kipir kipirlar gelisimleridr iyiymis cok sukur rabbim saglik sihhat versin ellerini bile gordum ekranda cok bambaska bisey bebek seklini almis artik kanama alanida bitmis cok sukur ama tabi dikkat edicem hala herzaman pazartesi ise baslicam artik cok yorucu bi isim yok allahtan doktor bugun kan hapi vr decavit vitamin verdi sizdr kullaniyormusunuz aacaba elevitte domuz jelatini var dediler decavittr de varmidir acaba tedirginjm biraz
Canim bizim randevu da 17sinde. Massallahhhh hakkaten koca herif olmis seninki :)kocaman olmuş teyzesi tam 3,5cmsonraki randevum 3 hafta sonra, senin ne zaman?
ayyy canım çok sevindim yaa, kız evet yaa ellerini oynatması insanı çok tuhaf yapıyo, çok şükür senin de kanaman bitmiş, inşallah bir daha tekrarlamaz, bana dr sen düşük riski dönemini atlattın bundan sonra kolay kolay düşük olmaz artık dedi, tabi dikkatli olmaya devam etcez.
Normalde de doğru çıkmıyo ki canımcım, ben o testleri yaptırmayı düşünmüyorum, down sendromlu denilip de sapasağlam çocuğu olan çevremde en az 100 kişi sayarım sana. Ayrıca ikili testte şüphe duyuyolar sadece, 3'lü testte daha kesin sonuç alınıyo (ki onunda kesinliği tartışılır) . Yani şimdi Allah korusun testte bi sorun çıksa, 3'lü testi bekleyin dicekler, o da 16.haftada yapılıyo. Sen o 1 ayı kabus gibi geçirceksin, sonra 3'lü testte da sorun çıktı diyelim (Allah esirgesin) 4 aylık çocuk nasıl aldırılır! Kimsenin tercihine bişey diyemem, büyük konuşmaktan da Allaha sığınırım. Daha bugün görüştüğüm arkadaşımın hem 2'li hem 3'lü tarama testinde down sendromlu çıkmış, kıyamamış çocuğuna aldırmamış, şimdi 4 yaşında süper akıllı sapasağlam kızı.merseray canim doktor ikili test icin bisey dedimi sana 12. Haftada yapiliyomus 3 hafta sonra gec olmaz mi banada bastan 3 hafta dedi sonra 2 hafta sonra gel dedi gerci ikili testler ikizlerde tam olarak dogru sonuc vermiyomus yaptirnak konusunda kararsizim canim
Normalde de doğru çıkmıyo ki canımcım, ben o testleri yaptırmayı düşünmüyorum, down sendromlu denilip de sapasağlam çocuğu olan çevremde en az 100 kişi sayarım sana. Ayrıca ikili testte şüphe duyuyolar sadece, 3'lü testte daha kesin sonuç alınıyo (ki onunda kesinliği tartışılır) . Yani şimdi Allah korusun testte bi sorun çıksa, 3'lü testi bekleyin dicekler, o da 16.haftada yapılıyo. Sen o 1 ayı kabus gibi geçirceksin, sonra 3'lü testte da sorun çıktı diyelim (Allah esirgesin) 4 aylık çocuk nasıl aldırılır! Kimsenin tercihine bişey diyemem, büyük konuşmaktan da Allaha sığınırım. Daha bugün görüştüğüm arkadaşımın hem 2'li hem 3'lü tarama testinde down sendromlu çıkmış, kıyamamış çocuğuna aldırmamış, şimdi 4 yaşında süper akıllı sapasağlam kızı.
Yani ben kafa bulanıklığı yaşamak istemiyorum açıkçası.
Şu anda burda hamile bir arkadaşım da var 5 aylık, ikili testinde sorun çıktı, ense ölçümünde de down sendromlu görünüyo dedi dr, 16.haftasında 3'lü testi temiz çıktı bişey yok sağlam dediler. Arkadaşımın bu 1 ayı nasıl geçirdiğini Allah biliyo.
Ne biliyim, ben çok sıcak bakmıyorum bu testlere, dr bişey demedi ben de bi talepte bulunmadım. Ama dediğin gibi ikiz bebeklerde zaten hiç tutmuyor.
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat ihsan etsin.
En az 100 kişiden duydum derken sayıyı abarttığımı sanma, eksik bile söylüyo olabilirim
Daha gitmedim ama sanırım bende randevu almış biri olarak Huloş'unHastası oluyorum.ilkini gürgan da yaptırmıştım canım huloş fikride sizleri okuyunca oluştu zaten hayırlısı bakalım canım sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun bi de canım yaa herkese historoskopi çekiyormuş diye duydum sendende istemişmiydi
Kizlar benimdr jontrolum vardi bugun gordum bebklerimi cok guzeller yaa hareketliler kipir kipirlar gelisimleridr iyiymis cok sukur rabbim saglik sihhat versin ellerini bile gordum ekranda cok bambaska bisey bebek seklini almis artik kanama alanida bitmis cok sukur ama tabi dikkat edicem hala herzaman pazartesi ise baslicam artik cok yorucu bi isim yok allahtan doktor bugun kan hapi vr decavit vitamin verdi sizdr kullaniyormusunuz aacaba elevitte domuz jelatini var dediler decavittr de varmidir acaba tedirginjm biraz
evet canım sizin fasulyeniz var benim nohut um inşallah canım bende fasulye görmek istiyorum
merseray canim doktor ikili test icin bisey dedimi sana 12. Haftada yapiliyomus 3 hafta sonra gec olmaz mi banada bastan 3 hafta dedi sonra 2 hafta sonra gel dedi gerci ikili testler ikizlerde tam olarak dogru sonuc vermiyomus yaptirnak konusunda kararsizim canim
Normalde de doğru çıkmıyo ki canımcım, ben o testleri yaptırmayı düşünmüyorum, down sendromlu denilip de sapasağlam çocuğu olan çevremde en az 100 kişi sayarım sana. Ayrıca ikili testte şüphe duyuyolar sadece, 3'lü testte daha kesin sonuç alınıyo (ki onunda kesinliği tartışılır) . Yani şimdi Allah korusun testte bi sorun çıksa, 3'lü testi bekleyin dicekler, o da 16.haftada yapılıyo. Sen o 1 ayı kabus gibi geçirceksin, sonra 3'lü testte da sorun çıktı diyelim (Allah esirgesin) 4 aylık çocuk nasıl aldırılır! Kimsenin tercihine bişey diyemem, büyük konuşmaktan da Allaha sığınırım. Daha bugün görüştüğüm arkadaşımın hem 2'li hem 3'lü tarama testinde down sendromlu çıkmış, kıyamamış çocuğuna aldırmamış, şimdi 4 yaşında süper akıllı sapasağlam kızı.
Yani ben kafa bulanıklığı yaşamak istemiyorum açıkçası.
Şu anda burda hamile bir arkadaşım da var 5 aylık, ikili testinde sorun çıktı, ense ölçümünde de down sendromlu görünüyo dedi dr, 16.haftasında 3'lü testi temiz çıktı bişey yok sağlam dediler. Arkadaşımın bu 1 ayı nasıl geçirdiğini Allah biliyo.
Ne biliyim, ben çok sıcak bakmıyorum bu testlere, dr bişey demedi ben de bi talepte bulunmadım. Ama dediğin gibi ikiz bebeklerde zaten hiç tutmuyor.
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat ihsan etsin.
En az 100 kişiden duydum derken sayıyı abarttığımı sanma, eksik bile söylüyo olabilirim
Günaydın kızlarKizlar ya ben afadersiniz ishal oldum....bir sorun olur mu
Selam tatlım. Hulusi beye gerçekten güvenebilirsin, her ihtimali düşümüp tüm tedbiri alan biri, çok uzun süreli görüşmeler yapamayabilirsin çok yoğun çünkü. Ne zamana randevu aldın?Daha gitmedim ama sanırım bende randevu almış biri olarak Huloş'unHastası oluyorum.ilkini gürgan da yaptırmıştım canım huloş fikride sizleri okuyunca oluştu zaten hayırlısı bakalım canım sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun bi de canım yaa herkese historoskopi çekiyormuş diye duydum sendende istemişmiydi
Geldim Halidem geldim, çok şükür gördük bizim sıpayı, herşey yolunda kanama da tamamen bitti çok şükür.
Sizlerden naber?
Kizlar ya ben afadersiniz ishal oldum....bir sorun olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?