halide25 Caniimmm, cook tesekkur ederim! Bana cok destek oluyorsun en basindan beri. Allah razi olsun. Bugun baslayayim arkadasim dualara. Yuzumu guldurdun sabah sabah. Allah'im da senin yuzunu guldursun insallah..
Canim benim sen 20'sinde mi gidecektin? Buradan yazisip, ayni gunde denk gelirse orada bulusuruz. Hastanenin kafesinde biseler icmeyi cok isterim. Internetten sevgili bulanlar gibi ☺☺
Bugün yaptım canım 8. Günum çıkmadıKi sen idrar test yapmaya baslamadin miyani kafan hala saglam bin massallahhh
Nbr canım hee Kıı günler geçiyor Beliti de yok bugün test de yaptım çıkmadı nolcak
Canım evet 20 sinde ama benim tedavim o zaman başlamıcak ilk görüşme bu muhtemelen nisanın ikinci haftası başlar ama çok sevinirim inşallah denk gelirizCanim benim sen 20'sinde mi gidecektin? Buradan yazisip, ayni gunde denk gelirse orada bulusuruz. Hastanenin kafesinde biseler icmeyi cok isterim. Internetten sevgili bulanlar gibi ☺☺
Yaw agedeşşş nee yapıp durun hiç mi ders almeyyon hööleee şeyler yapma gari sabrediver olcek Allâh ın izniyleNbr canım hee Kıı günler geçiyor Beliti de yok bugün test de yaptım çıkmadı nolcak
Kuzu yarim saat falan bekle. Yirmi dakka diyolar da ben dogrusu 8.gun yaptim.yarim saat sonra baktim inanilmaz brlirsiz cikmisti. Ama cok takilma cikmazsa da cunku benim arkadasimin 10.gun degeri 34 cikmisti ve o gun idrar testi yaptigi halde cikmamisti. Bekleyip dua edelim.insallah cok iyi olacak her seyBugün yaptım canım 8. Günum çıkmadı
Valla giremedim canım ya, bulantı ve başağrılarım var, arkadaşlar davet etti onlara gittik falan, pek giremedim internete, okuyup çıkıyorum bazen.Merserayy , kuzucan bikac gundur sesin solugun cikmiyor. Iyi misin?
Kız deli, erken sonuç veren pahalı testlerden yapmama rağmen benim 9.günde bile çıkmamıştı. Seni anlıyorum son günler daha zor geçiyor gerçekten ama azcık sabret beNbr canım hee Kıı günler geçiyor Beliti de yok bugün test de yaptım çıkmadı nolcak
Canım yarım saat sonra baktım çıkmadı hiç silik çizgiden eser yokKuzu yarim saat falan bekle. Yirmi dakka diyolar da ben dogrusu 8.gun yaptim.yarim saat sonra baktim inanilmaz brlirsiz cikmisti. Ama cok takilma cikmazsa da cunku benim arkadasimin 10.gun degeri 34 cikmisti ve o gun idrar testi yaptigi halde cikmamisti. Bekleyip dua edelim.insallah cok iyi olacak her sey
Ama senin 8. Gün silik çıkmıştı diye hatırlıyorumKız deli, erken sonuç veren pahalı testlerden yapmama rağmen benim 9.günde bile çıkmamıştı. Seni anlıyorum son günler daha zor geçiyor gerçekten ama azcık sabret be
O ne demek kiz cingene Allahin izniyle olacak. Olmazsa diye su anda konusmanin alemi yokCanım yarım saat sonra baktım çıkmadı hiç silik çizgiden eser yokkısmet belli de olmaz olursa süpriz olacak... olmazsa artık alıştım kadere boyun eğerim rabbim sağlık versin yeter
O ne demek kiz cingene Allahin izniyle olacak. Olmazsa diye su anda konusmanin alemi yokduymayim oyle kaka kelimeler
Gercekten her namazda aklima geliyosun biliyon mu :) Allah biliyor cani gonulden hamis olmani diliyorum baciiii :)evet canım şimdilik hamileyim tadını çıkarıyorum canım dua et bana insallh olur gerçek adımı biliyorsun nasıl olsa
Allah razı olsun canım rabbim dualarını kabul etsin inşallahGercekten her namazda aklima geliyosun biliyon mu :) Allah biliyor cani gonulden hamis olmani diliyorum baciiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?