ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Günaydınnnnnnnnn halide25 mmmmm nasılsın kuzummmmmmmm iyisin demi annemmmmm S Sky_sun canım birer birer yiyon günleri gııııı G gunesates canım randevularımız çok yakın yakana kırmızı gül tak gülüm tanıyayım seni@Merserayy ım canım sen nasılsın inşallah hepinizin hamileliği sorunsuz geçsin canlarım

Günaydin kizlar...ben iyimiyim bilemiyorum çünkü mide bulantilarim yok oldu..bişey hissedemiyoorum..hiç biir şey yok bom boş oldum.Allahim hayirlisiyla sağlikli şekilde kucağimiza almayi nasip etsin....AMİNNN

Canim benim sen 20'sinde mi gidecektin? Buradan yazisip, ayni gunde denk gelirse orada bulusuruz. Hastanenin kafesinde biseler icmeyi cok isterim. Internetten sevgili bulanlar gibi ☺☺

Nbr canım hee Kıı günler geçiyor Beliti de yok bugün test de yaptım çıkmadı nolcak

Canim benim sen 20'sinde mi gidecektin? Buradan yazisip, ayni gunde denk gelirse orada bulusuruz. Hastanenin kafesinde biseler icmeyi cok isterim. Internetten sevgili bulanlar gibi ☺☺
Canım evet 20 sinde ama benim tedavim o zaman başlamıcak ilk görüşme bu muhtemelen nisanın ikinci haftası başlar ama çok sevinirim inşallah denk geliriz

Bugün yaptım canım 8. Günum çıkmadı
Kuzu yarim saat falan bekle. Yirmi dakka diyolar da ben dogrusu 8.gun yaptim.yarim saat sonra baktim inanilmaz brlirsiz cikmisti. Ama cok takilma cikmazsa da cunku benim arkadasimin 10.gun degeri 34 cikmisti ve o gun idrar testi yaptigi halde cikmamisti. Bekleyip dua edelim.insallah cok iyi olacak her sey

Kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar, birkaç gündür giremedim, hepiniz iyisinizdir inşallah.
Özlemcin çok sevindim yaa, Allah tamamına erdirsin.
Benim bulantılarım beni çok bunalttı, onun dışında iyiyim çok şükür

Sizler nasılsınız? Herkesin keyfi yerindedir umarım

Nbr canım hee Kıı günler geçiyor Beliti de yok bugün test de yaptım çıkmadı nolcak
Kız deli, erken sonuç veren pahalı testlerden yapmama rağmen benim 9.günde bile çıkmamıştı. Seni anlıyorum son günler daha zor geçiyor gerçekten ama azcık sabret be

Canım yarım saat sonra baktım çıkmadı hiç silik çizgiden eser yok kısmet belli de olmaz olursa süpriz olacak... olmazsa artık alıştım kadere boyun eğerim rabbim sağlık versin yeter

Kız deli, erken sonuç veren pahalı testlerden yapmama rağmen benim 9.günde bile çıkmamıştı. Seni anlıyorum son günler daha zor geçiyor gerçekten ama azcık sabret be
Ama senin 8. Gün silik çıkmıştı diye hatırlıyorum gerçi senin idrar testi maceran değişikti benim de senin gibi olsa keşke

Canım yarım saat sonra baktım çıkmadı hiç silik çizgiden eser yok kısmet belli de olmaz olursa süpriz olacak... olmazsa artık alıştım kadere boyun eğerim rabbim sağlık versin yeter
O ne demek kiz cingene Allahin izniyle olacak. Olmazsa diye su anda konusmanin alemi yok duymayim oyle kaka kelimeler

O ne demek kiz cingene Allahin izniyle olacak. Olmazsa diye su anda konusmanin alemi yok duymayim oyle kaka kelimeler
evet canım şimdilik hamileyim tadını çıkarıyorum canım dua et bana insallh olur gerçek adımı biliyorsun nasıl olsa

evet canım şimdilik hamileyim tadını çıkarıyorum canım dua et bana insallh olur gerçek adımı biliyorsun nasıl olsa
Gercekten her namazda aklima geliyosun biliyon mu :) Allah biliyor cani gonulden hamis olmani diliyorum baciiii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…