ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Günaydın Kızçelerrrrrr,
Şuanda renglimin 5 günü ve bir ay sonra ki rengli tarihi mi bu kadar heyecanla bekleyeceğimi söyleseler inanmazdım...
SENİNLE AYNIYIZ HERHALDE CANIM BUGUN BERABER BAŞLAYACAGIZ ADETIN BUGUN 6. GÜNÜ BITTI VE ADETİN 16. GÜNÜ GİDECEĞİM UZUN PROTOKOL OLACAK

SENİNLE AYNIYIZ HERHALDE CANIM BUGUN BERABER BAŞLAYACAGIZ ADETIN BUGUN 6. GÜNÜ BITTI VE ADETİN 16. GÜNÜ GİDECEĞİM UZUN PROTOKOL OLACAK

Ben 6 Kasımda adet oldum ve 30 günde bir hastalanıyorum genelde... O nedenle 6 Aralık benim beklediğim tarih... Bakalım canlar bende çok heyecanlıyım... Allah sonumuzu hayırlı etsin...

Ben 6 Kasımda adet oldum ve 30 günde bir hastalanıyorum genelde... O nedenle 6 Aralık benim beklediğim tarih... Bakalım canlar bende çok heyecanlıyım... Allah sonumuzu hayırlı etsin...
BENİM DE BEKLEDİĞİM TARİH 6 ARALIK CANIM HADİ İNŞALLAH HEP BERABER MUTLU HABERİ ALIRIZ

Bu arada 15 Kasımda Rahim filmi çektireceğim... Sonra hazırlıklar benim için bitmiş olacak... Geçen sefer benimde uzun protokol olmuştu... Ama doktor bu kez kısa protokol uygularız büyük ihtimal dedi. 15 Kasımdan sonra tahlillerimi götüreceğim uzun mu yoksa kısa mı olur o zaman tekrar konuşacağız... Nasıl olursa olsun sonu güzel olsun...

GÜZEL OLUR İNŞALLAH CANIM BENDEN DOKTOR RAHİM FİLMİ İSTEMEDİ YUMURTALIK REZERVİN ÇOK İYİ DEDİ DÜŞÜK DOZ YETER DEDİ.İNŞALLAH GÜZEL OLUR

UZUN PROTOKOL NASIL OLUYOR CANIM BİRAZ BİLGİ VERİR MİSİN SÜRE OLARAK NASIL OLUYOR VE İLAÇLAR NE KADAR TUTMUŞTU?

Hosbulduk canim senin tedavin hayirli olsun insallah bebegine kavusursun.ileri hizli varmiydi inan bilmiyorum bizde en onemli sorun sayi ve bozuk spermler.memorial cok kaliteli bir hastane imsi de varmis ne guzel moralini yuksek tut.esim proxed kullaniyor bende glifor(polikistik icin) folbiol eutrox (tiroid icin) kullaniyorum.
memorial ankarada hangi dr lar var ozellikle bayan?yeni acildi degil mi?
Ben de konyadayim istanbulda gunluk ev kiralayip orda kaliyoruz tedavide.ankarada da memorial acilinca acaba gunubirlik trenle gidis gelis yaparak orda mi baslasam diyorum yorucu olur ama.ist.memorial de dosyamiz. bizi taniyorlar ilaclara tepkimizi biliyorlar o yuzden orasi daha mantikli geliyor.gerci nur hanim ayrilmis galiba srmra kahraman ve hande hanim olur galiba.4 tedavim ankarada 5. Ve 6. Memorialde oldu.

Kizlar tedaviniz hayirli olsun ilk hamis haberleri sizden insallah kolay gelsin

UZUN PROTOKOL NASIL OLUYOR CANIM BİRAZ BİLGİ VERİR MİSİN SÜRE OLARAK NASIL OLUYOR VE İLAÇLAR NE KADAR TUTMUŞTU?

Hatırladığım kadarı ile yardımcı olmaya çalışayım, malum aradan 5 yıl geçti, insan çabuk unutuyor...
Adetin 21.günü lucrin adında iğne ile yumurtalıkların baskılanıyor... Sonra adetin 2 günü doktora gidiyorsun ve kan testi ile E2 değerine bakılıyor ve yumurta gelişimi için kullanacağın Gonal-f veya benzeri bir ilacın dozu ayarlanıyor... Yaklaşık 10-11 gün boyunca bu iğneyi yapıyorsun bu arada doktorun seni ultrasonla da takip ediyor yumurtalar istenilen boyuta ulaşınca çatlatma iğnesi (ovitrelle) vuruluyorsun 36 saat sonra yumurta toplama için saat veriliyor eşinde aynı gün sperm veriyor. 2-5 gün arasında döllenmenin gidişatına göre transfer için bilgi verilmesini bekliyorsun... Transfer sonrası en zor süreç olan 12 gün bekleme döneminden sonra inşallah mutlu sona erişiyorsun...
Umarım yardımcı olabilmişimdir...

Canım ankara memorial yeni açılmış ama teknoloji süper doktor aygül demirol var çok kalabalık değil bizde çankırı dan geliş gidiş yapıyoruz 1 buçuk saat suruyor

Çok sağol canim faydası çok oldu :)

Canım ankara memorial yeni açılmış ama teknoloji süper doktor aygül demirol var çok kalabalık değil bizde çankırı dan geliş gidiş yapıyoruz 1 buçuk saat suruyor
kalitesinden suphem yok canim hizli trenle bize de bir bucuk saat kizimla zor olur diye dusundum.ankarada acilmasina da cok sevindim.insallah guzel hayirli bir tedavi olur sizin icin.biz 5. De negatif olmasina ragmen 6. Yi da orada yaptik insana guven veriyorlar teknolojik imkanlarindan eminsin bunlar cok onemli.benim ilk 4 tedavim husrandi bilincsizceydi saglikli embriyo hic elde edilemedi laboratuarindan dolayi.yani spermler iyi incelenemedi.iyice arastirip burayi ogrendik ve dost tavsiyesiyle.insallah sen de bebisinle donersin.

Merhaba tüp bebek için rapor çıkarınca ne işe yarıyor canım ücretlerden mi düşüyor

Merhaba tüp bebek için rapor çıkarınca ne işe yarıyor canım ücretlerden mi düşüyor
Tatlım anlaşmalı hastanelerde 2000 bin ilaçlarda 500 tl indirim oluyor yani devlet raporun olduğu zaman 2500 tl yardım yapıyor 3.kere deneme hakkın var bu raporla her seferinde aynı indirim oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…