ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Pazartesi günü tam 5 yaşında olacak inşallah... 23 Mart 2010 doğumlu (tüp bebiş kızımda)
Kızının yeni yaşı hayırlı olsun Rabbim saglık mutluluk versin inşallah güzel karşılar kardeş haberini güzel bir anı olur canım.
Oyyy minnoşlara bak sen :) Maşallah canım benim. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin şekercikleri :)
Korkma canım mantar ilaçla hemen tedavi edilir
Sağolasın bitanem âmin inşallah.siz de tez zamanda hamiş kalın da sizin bebişleri de sevelim.inşallah doğal yolla olur tedaviye gerek kalmaz.
Teşekkürler canım Rabbim gönlüne göre versin.ense kalınlıklar da gayet iyiymiş maşallah çift plasenta olması da süper bir haber.benimkiler de normal çıktı ense kalınlığı.ve çift plasenta imiş cok şükür.dünkü gittiğim Dr hemen gördü plasentaları,cihazı da kendi de önceki Dr a göre daha iyi.bundan sonra düzenli ona gidicem inşallah.biri 155 diğeri 200 gr olmuşlar Ilk gramajları öğrendik.

Halidem nerelerdesin gittin mi Dr a?

Canım benim beni deli eden ve keşke hayatımdan defolup gitse dediğim bir kayınvalidem var. İlk tüp bebek tedavimde 2 embriyo transfer edilmişti. 3 gün onun evinde dinlendim ve sonrasında işe başladım. Negatif olunca arkamdan söylemediği kalmadı o yüzden bu tedavide 12 gün izin aldım. Hep evdeydim. İlk 3-4 gün full yattım sonra evde dinlendim. Transferden sonra tüm ilaçlara devam ettirdiler üstüne başka başka ilaçlarda kullandım. İğneler zaten çok yorucuydu. Hangi yazılarımı okumuştun acaba :) Umarım sana kötü enerji vermemişimdir. Canım şimdi novvart ı aradım. Rapor geçmiyor ve 5250 + İlaçlar dediler. 5 den sonra da çalışmıyorlarmış. Maddi olarak bana uymaz maalesef ..Teşekkür ederim tavsiyen için.

Ah kuzum Allah sabrını versin kv için. keşke hiç söylemeseydin. ben kimseye söylemedim o nedenle rahat oldu. sen de ikinci tedavini söyleme. doktor bekletiyor de. ilaçlar kullanmam gerekmiş de vs vs vs. duymasınlar benim kendi annem bile anlayamadı beni kuzum kv mi anlasın? hiç kötü enerji vermedin merak etme. sakın canını sıkma. tedavinden de haberdar et ben takipte olucam zaten :). güzel haberlerimiz olsun her zaman.

Canım bu sefer söylemeyeceğim çünkü öğrendi de ne oldu beş kuruş çıkarıp bile vermedi. canım ben 2 aşılama 2 tüp oldum aşılamaları hiç söylemedik. İnşallah bu sefer olacak yavrumuz. Teşekkürler canım hersey için.

Canım arkadaşım kv için moralini bozma aynı sıkıntı bendede var maalesef ben birde kışları gelip bende kalıyr düşün. sıkıntı çok iyi anlıyorum boşver hiç yokmuş gibi davran. şimdi benimde tedavi sürecimde yanımda olacak bende düşünüyorum nasıl olacak diye. ama napalımbu süreçleri yaşamamız gerekiyormuş demekki.

hepsini halledeceğiz inşallah canım , bebişler gelince bu günleri unutacağız :)

eğer iyi niyetli bir insan değilse para vermesin boşver onun lafını eder bu sefer. Allahım yardımcımız olsun hepimizin inşallah güzel sonuçlar görürüz hepimiz.

Canlarim meraba nasilsiniz. Ben dun kontrole gittim ama yazamadim.cok sukur bebis iyi. Ama bende idrar kulturunde bakteri cikti. O yuzden azosilin diye bi ilac versi doktor.gunde 3 kez. Igrenc bi ilac hiç sevmedim. Insallah sizler de iyisinizdir. Merserayim nerdesin.songulummm nerelerdesiniz. Ecrenim bi kiz bi oglusunu yerim b3n senin :) bin massallah Allahim sizlere bagislasin insallahhh. Bizi de dualarina katarsan seviniriz :)

Kızlar bebegımı kaybettım kanama oldu doktorlar durduramadı Allah kımseye yavrusunun acısını gostermesın

canim cok uzuldum.. allah sabir versin.. ne diyecegimi bilemedim.. sen nasilsin peki? agrin sancin var mi? Tesnim1903
Üzgünüm hafıf ağrılarım var ne bılım varlığı na doya doya sevınemeden yokluğuna alışmak varmış rabbımden tek dılegım yerının en kısa zamanda dolması başka türlü acı gecmıyo

Amiin canim. Allah insallah tez zamanda kucagini doldurur hayirlisiyla. Cok gecmis olsun canim..

canım gözünaydın
canım Allah sağlıklada kucağına almayı nasip ve mutluluğunu da daim etsin. bakteri genelde her hamilede oluyor canını sıkma bunun için...

Canıııım iyi olmanıza cok sevindim bakteri İçin de geçmiş olsun ilaçla geçer dert etme.rabbim cümlemizin evladını bağışlasın bitanem Rabbim mübarek cuma günü dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlı sağlıklı imanli güzel ahlaklı uzun ömürlü evlatlar İhsan eylesin yuvalarımıza mutluluk huzur sağlık versin.kendine dikkat et canım.benim idrar testi normal çıktı da vajenden alınan kültür sonucu henüz çıkmadı.mantar kesin varsa ona göre ilaç verilecek.
Kızlar bebegımı kaybettım kanama oldu doktorlar durduramadı Allah kımseye yavrusunun acısını gostermesın

Canım benim çok ama çok üzüldüm Rabbim bu mübarek gün gönlünden geçen tüm dilekleri kabul etsin.tez zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü çifter çifter güzel evlatlar nasip etsin.

canım çok üzüldüm rabbim sabır versin acını dindirsin en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasıp etsin durduk yeremı oldu kanaman kaçıncı haftadaydın

Canım bence Başkent'e gönül rahatlığı ile güvenebilirsin. Ben ilk tedavimi Göğşen Bey'de oldum 5. Gün embriyosu negatifti. Ikinciyi yine doktorumda denedim. 3. Gün embriyosuyla gebe kaldım. Allah razı olsun doktorumdan 20. Haftada kanamam oldu ve halen de her aradığımda ulaşırım adam gibi adam. Gönlünü ferah tut. Verecek Allah veriyor zaten. Inşallah her şey güzel olacak. Tedavinden ve merkezinden şüphe duyma sakın.

canım çok üzüldüm rabbim sabır versin acını dindirsin en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasıp etsin durduk yeremı oldu kanaman kaçıncı haftadaydın
11. Haftadaydım kanamanın sebebı yok bı hafta once kanama başlamıştı ama kesıldı 4 gun hıc gelmedı ışte dün sabah başladı kesılmedı doktor bı sebep bulamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…