ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

11. Haftadaydım kanamanın sebebı yok bı hafta once kanama başlamıştı ama kesıldı 4 gun hıc gelmedı ışte dün sabah başladı kesılmedı doktor bı sebep bulamıyo

ah canım yaaa gercekten çok üzüldüm rabbim bugunun yuzu suyu hürmetine acını dındırecek evlatlar versın sana

Canım doktorları seviyorum da sanki değerler orda hep düşük çıkıyor? Embrilog dan pek emin değilim :S

Günaydın kızlar nasılsınız? Birkaç gündür giremedim, Halidem merak etmişsin canım sağolasın,
Çarşamba kontrolüm vardı, herşey yolunda kanama alanım temizlenmiş. Sevindim. Bebek çok iyi dedi dr, ana ben kendimi çok yogun hissediyorum, su midemi çok bulandırıyo içemiyorum vücut susuz kaldığı için de sürekli halsizim, yudum yudum alıyorum arada bir, dün öğlenden beri hiç su içmedim sabah kalktığımda ağzım boğazım heryerim kupkuruydu, sabah yarım bardak su içtim aman Allahım mahvoldum, birsürü safra kustum midem boğazım yandı resmen.
Şu sudan bulanma işi de ortadan kalkınca daha iyi olcam inşallah.
Halidecim bakteri olayı ciddi birşey değildir umarım
Eakgül canım sen nasılsın?

Kızlar bebegımı kaybettım kanama oldu doktorlar durduramadı Allah kımseye yavrusunun acısını gostermesın
Hay Allahım, canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah en kısa zamanda sevindirsin inşallah

Canım sudan bulananı hiç duymadım sana özel bir belirti mi :) Su içmek zorundasın kuzum sıvı tüketmen şart. Ayran içince falan da aynı şey oluyor mu? Yoğurdu sulandırıp iç bari canım. Dikkat et bebişe annesi :)
Ben napiyim amh 0,99 a düşmüş bi gönlüm yarın git hulusi beye danış diyor bir gönlüm de boşver nasılsa mayıs da gideceksin diyor bilemedim yani :)

Canım doktorları seviyorum da sanki değerler orda hep düşük çıkıyor? Embrilog dan pek emin değilim :S
Bilmem canım. Benim embriyolog konusunda da tereddütüm yok :) Inşallah her şey güzel olur canım. Güzel haberlerini almak istiyorum.

canım kanama alanın kaç günde geçti ve sürekli dinlendin mi? Benim de geçmedi 15 gündür. Dün tekrar çok yoğun kanamam oldu. Çok geçmiş olsun.

Canım transfer sonrası olduğu gibi hamileliğimi de enteresan belirtilerle geçiriyorum :)) sudan midesi bulananı bende duymamıştım şimdi soruyorum çevremdekilerde de olmuş bazılarında, burda sodaya benzeyen gazlı su var ondan içiyorum arada bir,
Süt yoğurt gibi şeyleri normal hayatımda çok tüketirken şimdi hiç yiyemiyorum, mide hazımsızlığı var.
Tatlım benim amh 0,49'du hiç moralini bozma, zaten Hulusi bey mayısta gel demişti şimdi gitsende birşey diyeceğini sanmıyorum, ayrıca sana ne dediğini hatırla; bunda tutmasa da diğerinde tutacağından eminim demişti, o adamın öngörülerine güveniyorum ben.
Allahım inşallah mayısta yüzünü güldürür

Bu arada jonguil gelmiyo artık dimi? deniz8383 ve yeloyelo vardı bizim kızlar hep kayıp

canım kanama alanın kaç günde geçti ve sürekli dinlendin mi? Benim de geçmedi 15 gündür. Dün tekrar çok yoğun kanamam oldu. Çok geçmiş olsun.
Canım benimde 10+3'deyken çok yoğun aniden bi kanamam oldu o kadar çoktu ki düşük yapıyorum zannettim, benim drun kliniği o gün kapalı olduğu için hastaneye gittik ordaki dr kanamanın neden kaynaklandığını bilemedi ama düşük yok gayet iyi dedi, ilaç falan vermedi 1 hafta hiç kalkmadan yattım sonra kesildi kanama, normal hayatıma döndüm, 5 gün sonra yine oldu ama ilki kadar çok değildi, kendi druma gittim, plesentanın yerleştiği yerde kanama var ama tehlikeli birşey değil dedi, şimdi bitti kanamalarım çok şükür,
Sana ne dedi dr?

Canım inşallah bu süreç kısa olur ve bol gıdaya sıvıya başlarsın. Kızları bende görmedim. Evet hulusi bey öyle demişti :) İnşallah canım.. Amh ilk ölçtürğünde kaçtı? çok hızlı mı düşüyor bu değer

Benim şindiye kadar böyle bir sorunum olduğunu bilmiyodum canım, 8 senedir sebepsiz infertilite diye biliyoduk biz, o yüzden ne zaman bu kadar düştü bilmiyorum

Canım ben Niğde'deyim. Tüp bebek doktorum Ankara'da. Ilki iki hafta önce oldu çok yoğundu. Sonra hep lekelenme devam etti. Iki gündür lekelenmem bitmişti ama dün akşam tekrar oldu ilki kadar yoğun değildi ama yine de yoğundu, birden boşaldı kan. Burdaki drlar kesenin atkasında kanama var dedi. Bir hafta sonta tüp bebek druma gideceğim. Ve korkuyorum. Çok korkuyorum bebeğimi kaybetmekten. Inşallah benimki de önemli bir şey değildir.

Kuzum iyi olmaniza cok sevindim. Bi kac gun yazmayinca meraklandim :) ayy su konusunu deme. Bakterinin gitmesi icin b2nim de cccooook su icmem lazimmis ama iste gel de bana sor ne zorr su icmekkk insallah minikler saglikli olsunlar da bunlara da eyvallah turkiyeye ne zaman donuyosunuz.dön de anan baksin sana
Kuzum

Su konusu benim içinde sorun... Hiç içmiyorum desem yeridir öyleki ilaçlarımı aksatır oldum su içeceğim diye... Ne kadar sürecek bu durum bilmem ama çok halsizim hiçbir şey yiyip içmek istemiyorum sadece yatmak uyumak ve ısınmak istiyorum...

Canım benimle aynı durumu yaşıyosun, korkma Allahın izniyle bişey olmaz, bir sürü arkadaşımdan 10-11.haftalarda hep kanamaları olduğunu duydum. Drun tehlikeli birşey yok diyorsa için rahat olsun, bende de hala hafif lekelenmeler oluyo

Hepimizin ortak derdiymiş su. Hamile kalmadan önce ben normalde çok su içen biriydim.
Neyse kızlar sabredecez artık naapalım, öyle böyle geçecek inşallah

Inşallah canım. Bugun biraz da bel agrım var. Sürekli bir korku tedirginlik. Sağlıkla kucağımıza alana kadar ďa bitmeyecek herhalde :)

Kizlar size birsey soracam. Benim 3 gundur kasigimda bi agri var. Dun doktora gittim. Ultrasonda bakti. Kist vs yok ama biraz kan gordu. Cok buyuk ihtimalle kist patlamistir dedi. Ama, benim agrim hala gecmedi. Hareket edince ya da oksurunce agriyor hala. Aranizda boyle bir sey yasayan oldu mu hic? Korkuyorum yaa..

Canim b3n konuya vakif degilim ama cook gecmis olsun. Insallah kotu bisey degildir korkmaa

Gunaydinlar kizlar. Nasilsiniz. Benim persembe cuma dersim yoktu evdeydim.bugun de artik evde durursam heralde sıkıntıdan yarilcam herife diyom kalk beni addalara gotur .diyo otur evde dinlen. Ulen dinlen dinlen döt buyuttum anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…