arkadaşım bende de rezerv azlığı var en son amh testimi sana söylersem dudağın uçuklar. sayılara bu kadar takma önemli olan ultrason. bir tane olsun kaliteli olsun. kaliteli olması için morelini bozmayacaksın. sigarayı içme beceremiyorsan en aza indir. kahve içme. yumurta oluşumu 120 günlül bi süreç aşağı yukarı yani şuanda sen kendini ne kadar iyi hissedersen mayıs ayındaki yumoşların okadar iyi olur. kan yapıcı şeyler ye. hurma incir vb. dhea kullandım ben 40 gün günde 3 tane ve quenzim q10 arı sütü bal polen. sabah aç karnına. 3 yumurta 2 si döllendi. amh d vitamini ile de ilgili yırt dışındaki pek çok ssitede bununla ilgili deney var. çok güvenilir bir test değil sadece şimdilik en güveniliri amh. yani onlar en iyisini yapana kadar en iyisi bu. ben ilk tedavimi aralıkta yaptım yumurta döllenecek kıvama bile gelmedi çünkü morel bozukluğundan her gece ağlıyordum. şimdi ankarada novaart da başladım. tavsiye ederim sana da en azından git görüş. gördüm kadarıyla ankaradasın.İnşallah canım. Haklısın ama insan üzülüyor. 6 yumurta zor oluşmuştu şimdi kaç oluşcak acaba
Kızlar amh ım 1.66 dan 0,99 a düştü. Bu nasıl bir hız ya
Merhaba arkadaslar dun gece su gibi akinti oldu nerdeyse elimin tamamina yakin ic camasirimi ve pijamami islatti uykuda farkettim uyandim sabah dr a gittik.mantar varmis ,bebekler de sulari da iyiymis cok sukur bebeklerin suyu degilmis akinti birikmis o gelmistir dedi.crinone jeli ve gliforu kes dedi progestan hapi verdi 8 nisana da ayrintili ultrason randevusunu verdi kendisi yapacak ayni zamanda perinatoloji uzmani(riskli gebelik) .bundan 2 hafta sonra tekrar ayrintili bakacakmis.bu arada diger bebegimiz kiz mis.bir erkek bir kiz olacak rabbim nasip ederse.kan ve idrar testleri de yapildi ona gore ilac verecek mantar icin.vajen kulturu de aldi.herkese kolay gelsin rabbim bebeklerimizi korusun saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.korkular kayiplar yasatmasin.
Merhaba arkadaslar dun gece su gibi akinti oldu nerdeyse elimin tamamina yakin ic camasirimi ve pijamami islatti uykuda farkettim uyandim sabah dr a gittik.mantar varmis ,bebekler de sulari da iyiymis cok sukur bebeklerin suyu degilmis akinti birikmis o gelmistir dedi.crinone jeli ve gliforu kes dedi progestan hapi verdi 8 nisana da ayrintili ultrason randevusunu verdi kendisi yapacak ayni zamanda perinatoloji uzmani(riskli gebelik) .bundan 2 hafta sonra tekrar ayrintili bakacakmis.bu arada diger bebegimiz kiz mis.bir erkek bir kiz olacak rabbim nasip ederse.kan ve idrar testleri de yapildi ona gore ilac verecek mantar icin.vajen kulturu de aldi.herkese kolay gelsin rabbim bebeklerimizi korusun saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.korkular kayiplar yasatmasin.
Sagolasin canim,uykumda bile hissedince akintiyi nerdeyse elim kadar pijamam islaninca cok korktum dr la gorusene kadar öldüm öldüm dirildim allahim bir daha kaybetme korkusu yasatmasin kimseye.oglumun yaninda bir kizimin daha olacagini ogrenmek unuttturdu sabahki yasadiklarimi.BUNUNLA GEÇMİŞ OLSUN CANIM.. BİR KIZ BİR ERKEK MAŞALLAH... MANTAR İÇİNDE SIKMA CANINI İLAÇLA HALLEDERSİN.. BEN HAMİLE OLMADIĞIM HALDE BAZI DÖNEMLERDE SU GİBİ AKINTI OLUYOR DR GİTTİĞİMDE AYNISINI DEMİŞDİ BANADA.
Sagolasin bitanem aminn saglikla dogsunlar da istedigin zaman gel de sev bebisleriNe dedim canım ben sana göstermekte naz ediyorsa kızdır o dedim... Çok sevindim canım sağlıkla alırsın inşallah kucağına...
Yaaaaaa çok sevesim geldi bebişleriiiiiii...
Mantar içinde çok geçmiş olsun inşallah biran evvel geçer...
Sagolasin bitanem aminn saglikla dogsunlar da istedigin zaman gel de sev bebisleri
senin kontrolun ne zaman canim?merak ediyorum yegenimi,insallah guzel haberler alirsin
Gelir canim stres yapma benim de oyle oldu ama geldi sonucta gelsin de bi daha 9 ay ugramasin insallah.kızlar bekliyorumya bu adetim bi turlü gelmiyor... sıkıntısıda cabası
iyi sabrettin canim ya masallah heyecanini tahmin edebiliyorum biz dayanamayip gitmistik sen iyisin.kizina da cok guzel bir surpriz olacak ne guzel bugunleri hatirlayacak insallah.Cumartesi 14:00 de randevum... Bende heyecandan ölebilirim... Kızımı da götüreceğim randevuya :))) bilmiyor kardeşi olacağını görüp öğrensin istiyorum Allah kısmet ederse...
Gelir canim stres yapma benim de oyle oldu ama geldi sonucta gelsin de bi daha 9 ay ugramasin insallah.
iyi sabrettin canim ya masallah heyecanini tahmin edebiliyorum biz dayanamayip gitmistik sen iyisin.kizina da cok guzel bir surpriz olacak ne guzel bugunleri hatirlayacak insallah.
Kızın kac yasında canımAralık ayından bu yana evde hep bir kardeşin olursa şöyle olur ona da bunu alırız onunla şöyle yaparsın gibi alıştırma cümleleri kurmaya çalışıyoruz... İlk başlarda çok sert tepkiler verdi "kardeş mardeş istemiyorum" gibi :))) şimdilerde daha rahat karşılıyor bizde çok üstünde durmadık kızmalarının...
Allah izin verirse muayene esnasında video kaydı yapmasını isteyeceğim eşimden kızımın tepkisini özellikle bakalım inşallah herşey yolunda gider ve hem kızımın yüzündeki ifadeyi hemde bebişimin kalp atışlarını kayıt altına alabilirim... Rabbime şükürler olsun daha ne istenir ki hayatta...
Kızın kac yasında canım
arkadaşım bende de rezerv azlığı var en son amh testimi sana söylersem dudağın uçuklar. sayılara bu kadar takma önemli olan ultrason. bir tane olsun kaliteli olsun. kaliteli olması için morelini bozmayacaksın. sigarayı içme beceremiyorsan en aza indir. kahve içme. yumurta oluşumu 120 günlül bi süreç aşağı yukarı yani şuanda sen kendini ne kadar iyi hissedersen mayıs ayındaki yumoşların okadar iyi olur. kan yapıcı şeyler ye. hurma incir vb. dhea kullandım ben 40 gün günde 3 tane ve quenzim q10 arı sütü bal polen. sabah aç karnına. 3 yumurta 2 si döllendi. amh d vitamini ile de ilgili yırt dışındaki pek çok ssitede bununla ilgili deney var. çok güvenilir bir test değil sadece şimdilik en güveniliri amh. yani onlar en iyisini yapana kadar en iyisi bu. ben ilk tedavimi aralıkta yaptım yumurta döllenecek kıvama bile gelmedi çünkü morel bozukluğundan her gece ağlıyordum. şimdi ankarada novaart da başladım. tavsiye ederim sana da en azından git görüş. gördüm kadarıyla ankaradasın.
Dilerim istedigin gibi olur canim. Transferden sonra dhea yi kes bir dahakine bence hatta tum ilaclari kes toplama ile birlikte sadece dr un verdiklerini kullan. Heryerde yaziyorum transfer sonrasi yatma hava guzelse kisa yuruyisler yap. Pozitif ol her zaman. Seni en iyi ben anlarim ilk ogrendigimde hatta senin yazilarini okumustum ben. Sakin morelini bozma olur mu?Canım gebesin sanırım takvimin var :) Allahım kucağına almayı sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah. Geçen ayki tedavimdyazıyorumurtam oldu benim de 5 i döllendi ama sadece 1 tanesi 3. güne 8 hücreli tek yumurta kaldı. 12 gün dinlendim kendimi hiç yormadım ama tutmadı. Ankara da başkent de tedavi oluyorum. Sigara içmiyorum ama kahveyi iki günde bir falan içiyorum. Hepten kesmek istemiyorum çünkü onu kes bunu bırak o da yoruyor insanı canım. Hurmayı dün aldım günde iki tane yesem yeter sanırım dimi, Dhea günde 3 tane bende kullanıyorum canım. Tedavi zamanı kullandım sonra negatif çıkınca bıraktım bir ay sonra şimdi yeniden başladım. Bununla beraber Polivit C , GQ ( günde 4 tane ), Melatonin de kullanıyorum. Arı sütü bal polen karışımını kızlar tavsiye etti. Bir haftadır falan yemeye çalışıyorum ama galiba bende baş ağrısı yapıyor. Yine aynı hastanemde deneyeceğim canım vücudumu hormonlarımı değerlerimi çözdüler. Şimdi daha iyi olur herşey diye düşünüyorum. İnşallah rabbim mayısa kadar kendiliğinden verir de tüp için aradığımız paraları doğum için harcarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?