ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

valla güzel bi beslenme listesi olmuş, bende hamile olduğumu öğrendiğimde 2 hafta çok güzel beslendim sonra devam ettiremedim, dediğin gibi bende 2-3 hafta sonra düzgün beslenmeye başlarım umarım.

:) ahh ahh kalpten gitcem bebegim yaa yarin kontrol var ve felaketim :)) sizde bana dua edin noooolluurrr :)

Ne güzel işte göreceksin yarın, beni düşünde teselli bul Cumartesi gününün gelmesini hiç bu kadar heyecanlı beklememişimdir...
Birde gece rüya gördüm hiç de güzel şeyler değildi, kalktığımda yorulmuştum resmen... Allahım hayırlara çıkarsın inşallah...

canım rüyaları takma boşver streslı hamılelık gecırdıgımız ıcın bılınc altıdır

Canim ruyadir de gec. Allahim hayirlara cikarsin insallah. Rabbim guzel seyler duymani nasip edecek insallahhhhh

Benim sali gunu olan kontrolum maalesef carsambaya ertwlendi.ve sinirden oturup agladim.12gundur yarinin gelmesini bekliyordum.simdi carsamba oldu. Hormonlardan mi neden bilmiyorum ama sinirlerim bozuldu ya... kucuk yerde olmanin sıkıntısı. Ozel hastane yok.doktor yok. Af Allahim af
Rabbim bebegimi korusun o kadar gerginim ki.boyun agrisi var canlanamiyorum bi yandan randev ertelenor bi yandan bulanmayan midmin bulanasi tutar bi yandan. Allahim yardim etsin insallahh.

Kuzum aylin hanim benim 3.kan testinden sonra gliforu kesmisti. Sen neden kullaniyosun hala??
Canim hande hanim ikiz oldugu icin crinone jel ve gliforu 20. Haftaya kadar,coraspini 32 ye kadar kullan dedi.
Hayir olsun canim kafana takma ben de cok abuk subuk ruyalar goruyorum
Uzulme canim yaa bebisin bi gun daha buyumus olacak iyi tarafini dusun.allah sana sifa versin.
İkiz anneleri izleyin bakim bu video size :)

https://www.facebook.com/
cok guzel ne kadar afacanlar allah yardimcimiz olsun

Kız delirme kendine gel, sinirlenip ağlayıp da çocuğu da üzme, aaaaaaa kızarım haaa
Bir gün daha istirahat et sonra rahatça gör bebeğini tatlım.
Mide bulantıların başladımı kız? Benim 8.hafta biterken başlamıştı

Kizlar neydiyim ya sinirlerim bozuldu. Merserayim bulantim var ustune bir de ayaga kalktikca bas donmesi oluyo. Ama mide bulantim sanirim boyun duzlesmesinden oluyo. Carsambayi da hayirlisi ile getirseydik .. bu arada merserayim lekelenmen tamamen bitti mi?

Şimdilik durdu lekelenme canım, çarşamba öğrencez bakalım kanama alanı düzelmişmi.
Mide bulantısı gıcık bişey canım, inşallah yaşamazsın, bastırsın diye yediğim şeyler de anlık bastırıyo sonra yine başlıyo, hiç olmaz inşallah senin

canım sıkma canını bebegını gorunce rahatlarsın boyun agrısıda kötü gercekten allah yardımcın olsun benumde tutuldu boyun zorluyo yaaa..

Eakgul canim benim insallah Rabbim gonlunuzun muradini bu mubarek gun hurmetine verir. Umutsuz olma. Imtihan dunyasindayiz.

Canım arkadaşlarım öyle bi modum düşüyor tekrar düzeliyor. Rezevrim hızla çöküşte olunca bende etkileniyorum.
İnşallah herşey yoluna girer. Mayıs ayında yeniden tedavi başlayacak. Vitaminlere devam etmemi istediler.

Esk26z Canım işlem çoooook basit hiç ürkme :) Zaten hulusi bey uyutuyor. Agrı sızı olmuyor.

Canim onlara takilma sen. Lab.dan laba fark eder. Bakan kisiden kisiye gore de degisir. O yuzden takilma degeree. Saglikli yumurta olaun yeterli

İnşallah canım. Haklısın ama insan üzülüyor. 6 yumurta zor oluşmuştu şimdi kaç oluşcak acaba

4 ayda bu kadar düştü canım. Pöffff...
canim ben de seninle ayni durumdayim. gecen sene mayis ayinda amh degerim 1,6 iken 2 hafta once tekrar yaptirdigimda 1,1 cikti. insan gercekten sasiriyor. ama, olacagi varsa tek yumurta ile de olur. allah'im hakkimizda hayirlisini versin hepimizin. ben de gelecek hafta kismetse tedaviye basliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…