valla güzel bi beslenme listesi olmuş, bende hamile olduğumu öğrendiğimde 2 hafta çok güzel beslendim sonra devam ettiremedim, dediğin gibi bende 2-3 hafta sonra düzgün beslenmeye başlarım umarım.Yalniz olmamak guzel pesimden sen geliyorsun kilolarlaolsun peynir iyidir ozellikle kasar.saglikli olsunlar da canim kilo sorun degil.4. Aydan itibaren istedigin seyleri yersin insallah canim ben de yeni duzene koydum 2 bardak sut 1 kase yogurt 1 meyve bol kasar ve beyaz peynir 6,7 zeytin yumurta 8-9 bardak su haftada 1 et ozellikle bunlara dikkat ediyorum canim yaninda diger yemekler de oluyor tabi.kilo almam normal dimi balik yemedigim icin balikyagi hapi aliyorum bir de.of ilaclar cok ya.crinone jel decavit glifor eutrox(tiroid) coraspin maltofer balik yagi calciday d3.vitamin dopingi yasiyorum resmen.bu arada 45 kiloyla hamile kaldim 49 um simdi
:) ahh ahh kalpten gitcem bebegim yaayarin kontrol var ve felaketim :)) sizde bana dua edin noooolluurrr :)
canım rüyaları takma boşver streslı hamılelık gecırdıgımız ıcın bılınc altıdırNe güzel işte göreceksin yarın, beni düşünde teselli bulCumartesi gününün gelmesini hiç bu kadar heyecanlı beklememişimdir...
Birde gece rüya gördüm hiç de güzel şeyler değildi, kalktığımda yorulmuştum resmen... Allahım hayırlara çıkarsın inşallah...
Ne güzel işte göreceksin yarın, beni düşünde teselli bulCumartesi gününün gelmesini hiç bu kadar heyecanlı beklememişimdir...
Birde gece rüya gördüm hiç de güzel şeyler değildi, kalktığımda yorulmuştum resmen... Allahım hayırlara çıkarsın inşallah...
Canim hande hanim ikiz oldugu icin crinone jel ve gliforu 20. Haftaya kadar,coraspini 32 ye kadar kullan dedi.Kuzum aylin hanim benim 3.kan testinden sonra gliforu kesmisti. Sen neden kullaniyosun hala??
Hayir olsun canim kafana takma ben de cok abuk subuk ruyalar goruyorumNe güzel işte göreceksin yarın, beni düşünde teselli bulCumartesi gününün gelmesini hiç bu kadar heyecanlı beklememişimdir...
Uzulme canim yaa bebisin bi gun daha buyumus olacak iyi tarafini dusun.allah sana sifa versin.Benim sali gunu olan kontrolum maalesef carsambaya ertwlendi.ve sinirden oturup agladim.12gundur yarinin gelmesini bekliyordum.simdi carsamba oldu. Hormonlardan mi neden bilmiyorum ama sinirlerim bozuldu ya... kucuk yerde olmanin sıkıntısı. Ozel hastane yok.doktor yok. Af Allahim af
Rabbim bebegimi korusun o kadar gerginim ki.boyun agrisi var canlanamiyorum bi yandan randev ertelenor bi yandan bulanmayan midmin bulanasi tutar bi yandan. Allahim yardim etsin insallahh.
cok guzel ne kadar afacanlar allah yardimcimiz olsun
Kız delirme kendine gel, sinirlenip ağlayıp da çocuğu da üzme, aaaaaaa kızarım haaaBenim sali gunu olan kontrolum maalesef carsambaya ertwlendi.ve sinirden oturup agladim.12gundur yarinin gelmesini bekliyordum.simdi carsamba oldu. Hormonlardan mi neden bilmiyorum ama sinirlerim bozuldu ya... kucuk yerde olmanin sıkıntısı. Ozel hastane yok.doktor yok. Af Allahim af
Rabbim bebegimi korusun o kadar gerginim ki.boyun agrisi var canlanamiyorum bi yandan randev ertelenor bi yandan bulanmayan midmin bulanasi tutar bi yandan. Allahim yardim etsin insallahh.
Ay süperdi yaa
Şimdilik durdu lekelenme canım, çarşamba öğrencez bakalım kanama alanı düzelmişmi.Kizlar neydiyim ya sinirlerim bozuldu. Merserayim bulantim var ustune bir de ayaga kalktikca bas donmesi oluyo. Ama mide bulantim sanirim boyun duzlesmesinden oluyo. Carsambayi da hayirlisi ile getirseydik .. bu arada merserayim lekelenmen tamamen bitti mi?
Kizlar neydiyim ya sinirlerim bozuldu. Merserayim bulantim var ustune bir de ayaga kalktikca bas donmesi oluyo. Ama mide bulantim sanirim boyun duzlesmesinden oluyo. Carsambayi da hayirlisi ile getirseydik .. bu arada merserayim lekelenmen tamamen bitti mi?
Niye giremiyomuş, 8 sene ben kaç negatif aldım biliyomusın? O idrar testleri ve kan testlerine verdiğim parayla bir tüp bebek daha yapılır :)
Hiç birinde de umudumu kaybetmedim, negatif sonucu aldım üzüldüm bir sonraki aya yine ümitlendim, hep böyle geçti.
Velhasıl canım, modunu düşürme Allah herşeye kadir, bebeğin geliş zamanını biz değil O biliyor
Eakgul canim benim insallah Rabbim gonlunuzun muradini bu mubarek gun hurmetine verir. Umutsuz olma. Imtihan dunyasindayiz.
Eakgulll canim seni cok iyi anliyorum.7 yil sonra 6. Tup bebek tedavisiyle kizima kavustum 7. De de ikizlerime hamileyim cok sukur.umutsuz olma lutfen biz mucadele ettikce rabbim karsiligini verecektir bu yaptigimiz tedaviler fiili dua demek.6. Tedaviye baslamak bioe istemiyordum esim zorla goturdu beni aglaya aglaya gittim o kadar umutsuzdum.rabbim sabrimizin karsiligini er ya da gec verecek insallah.lutfen moralini bozma.baskalari ilk geceden hamile kalabiliyor biz ise uzun mucadelelerle.bu da bizim imtihanimiz.insallah bu kez bebeklerine kavusursun
Canım sabah sabah uyku tutmadı biraz dolaşıyım dedim günaydın herkese .sanırım histeroskopi oldun bende dün gittim hulusi beye haftaya cuma dedi bana da nasıl deçti canım senin biraz korkuyorum daBende rahim kalınlığı fazla dedi ayrıca pıhtılaşma sorunum var zaten bide eşimin sperm azlığı eklenince süper kafam karıştı anlıycağın iki çeşit antibiyotik ve b vitaminleri verdi olmazsa rahmi hazırlayıp 2ay dinlendirebiliriz falan dedi ama çok ilgili biri gibi geldi bana umarım iyi olur
canim onda bir yanlislik var bence. bu kadar hizli dusemez. dr bana en az 6 ay gecmesi gerek demisti dusmesi icin.eakgull
Canim onlara takilma sen. Lab.dan laba fark eder. Bakan kisiden kisiye gore de degisir. O yuzden takilma degeree. Saglikli yumurta olaun yeterliKızlar amh ım 1.66 dan 0,99 a düştü. Bu nasıl bir hız ya
Canim onlara takilma sen. Lab.dan laba fark eder. Bakan kisiden kisiye gore de degisir. O yuzden takilma degeree. Saglikli yumurta olaun yeterli
canim ben de seninle ayni durumdayim. gecen sene mayis ayinda amh degerim 1,6 iken 2 hafta once tekrar yaptirdigimda 1,1 cikti. insan gercekten sasiriyor. ama, olacagi varsa tek yumurta ile de olur. allah'im hakkimizda hayirlisini versin hepimizin. ben de gelecek hafta kismetse tedaviye basliyorum.4 ayda bu kadar düştü canım. Pöffff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?