ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

amanda çok geçmiş olsun tesadüfen gördüm yazdıklarını çok üzüldüm aralık sonunda benim transferim iptal olduğunda yazışmıştık seninle sen beni teselli etmiştin. şimdi ben seni teselli edecek söz bulamıyorum ama bildiğim bişey var ki rabbimden gelene boynumuz kıldan ince o bizim için neyin hayırlı olduğunu çok daha iyi bilir. rabbim gül yüzlü kızına sağlıklı uzun ömür versin. inşallah hayırlı bir zaman da gelir kardeşi

Canım cok üzüldüm senı cok ıyı anlıyorum ama sen benden daha şanslısın yavrunun acısını dındırecek bı yavrun var ınş yıne olacak uzulme demek saçma ama sabretmekden başka care yok

Kuxumm Allahim sabir versin . Insallah tez zamanda ikinci melegine kavusmak nasip olur. Allah yar ve yardimcin olsun. Cok cok uzuldum :'(

Çok üzüldüm Amanda, gerçekten çok üzüldüm. Allah en kısa zamanda güzel bir haberle bunu sana unuttursun inşallah, tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evladın daha olsun inşallah

amanda canim benim cok uzuldum allah sabir versin.guzel kizina simsiki saril rabbim o yavrunun hurmetine hayirli saglikli evlatlar ihsan eylesin.bu yola birlikte ciktik dilegimiz hepimizin evlatlarina saglikla kavusmasi.insallah yeniden guzel haberlerini paylasacaksin bizimle.dualarim seninle canim unutma once senin sonra ailenin sagligi.iyi olmaya calis canim.bizi habersiz birakma.

Selam kizlar nasilsiniz her sey yolundadir insallah.
M mhtpfth Mhtpcim yarinki kontrolunde bebisler insallah gosterirler cinsiyetlerini ama gostermeseler de canlari sagolsun kiz :) yirim onlari bem yirim

saol canım benım gıttım ama doktor erken dedi bakmadı cinsiyete ama bebeklerın keyfı yerınde çok guzeller yaaa bende yerım onları yerım

canım yaaaa çok üzüldüm inanki rabbım sabır versın gercekten zor bir durum ne dıyecegımı bilemıyorum

Arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum yanımda olduğunuz o güzel teselli cümlelerini kurduğunuz için...
Evet haklısınız çok şükür ki en büyük teselliyi bulabileceğim bir kızım var... Ama bu kez kızıma kardeşi olacağını söylediğimiz için benim durumum iki kat hüsran oldu kızıma kardeşinin gelemeyeceğini anlamak çok ama çok zordu yavrum o güzel aklı ile durumu anlamaya çalıştı... Neyse konu hakkında konuşmak beni daha çok yaralıyor...
Hepinize tekrar teşekkür ediyorum destekleriniz için, benim yeniden bu yola çıkmak için en az 2-3 ay dinlenmem gerekiyormuş... Bakalım tekrar o gücü bulabilir miyim? Rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını nasip etsin...

Günaydın kızlar
Amandacım biraz dinlenmek iyi gelebilir gerçekten. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Halidecim nasılsın canım?
Mhtpfth canım ne güzel bebişlerini görmek çok güzel bir duygudur eminim :)) herşeyin yolunda olduğuna sevindim

Üzülme canım bu yol zorlu bı yol ama olucak bebışın hem de ikiz ikiz ben ınanıyorum

evet canım çok güzel yaaa daha doktordan cıkar cıkmaz özluyorum muayane uzun sürsün dıye dua edıyorum senın ne zaman randevun cinsiyeti ne zaman öğreneceksın..

Selam kizlar nasilsiniz. Biz iyiyiz insallah. Teeeee 6 nisanda gel dedi doktor. O yuzden doktora gitmedik ama bebis nasil cok merak ediyorum.insallah iyidir.
Amandacim insallah her sey cok guzel olacak canim. Dondurulmuslarla denemeye devam :)
Merserayim cinsiyet belli olmadi mi daha?
Kizlarr insallah minikler iyidir. Dualarimiz onlar icin

Gunaydin kizlar insallah herkes iyidir.

günaydın canım biz ıyıyız sen ve bebişin nasıl :)
Valla ben iyiyim de insallah minik de iyidir. Cok ozledim onu.gormek istiyorum ama sabredicem allah nasip kısmet ederse 6 nisanda doktora gidicez. Sen nasilsin canim her sey yolunda mi

evet canım çok güzel yaaa daha doktordan cıkar cıkmaz özluyorum muayane uzun sürsün dıye dua edıyorum senın ne zaman randevun cinsiyeti ne zaman öğreneceksın..

Halide kız tee 6 nisan demişsin, ben ne yapayım o zaman. Geçen hafta çarşamba gördüm bebeğimi, bir sonraki randevum teeeeeeeeeee 15 nisanda
cinsiyeti de o zaman öğrencem
siz memlekette 12. haftada öğreniyosunuz ne güzel, ben 16. haftada öğrencem. Neyse kendisi iyi olsun da cinsiyeti önemli değil, ama öğrensem ona göre kıyafetlere bakmak daha güzel olurdu

Valla ben iyiyim de insallah minik de iyidir. Cok ozledim onu.gormek istiyorum ama sabredicem allah nasip kısmet ederse 6 nisanda doktora gidicez. Sen nasilsin canim her sey yolunda mi

benımde bir sonrakı randevum 14 nisan en son salı gunu gördum çok özluyorum bende yaaa napcaz böle dogana kadar zaman bır an önce gecsın istıyorum çok şükür hersey yolunda ıkılı test yaptı doktorum bir hafta sonra cıkcakmıs sonuc bakalım onu beklyorum inş güzel çıkar

aynen canım cınsıyetı öğrensemde minıklerıme yavas yavas bıseyler bakıp alsam çok heyecanlanıyorum önlü arkalı olcak randevumuz desene ama bende öğrenemedım cınsıyetı 16. haftada öğrencem bende söylemedı bızım doktorda 12. haftada öğrenende var yaaa haksızlık :)

Canimcim ikizlerde ikili test dogru sonuc vermiyo diyolar. Ama insallah ne olursa olsun sonuclarinix Tertemiz cikar. Ben geven hafta gitmedim .ondan onceki haftaydi muayenemiz. dedigun giibi cok ozleniyor.

Cinsiyete dair hic hissin var mi kuzum?sana sicak gelen bi cinsiyet ? En basta Allahim saglik sihhat afiyet versin de kiz erkek nolucak farketmez. Annenler kiyafet bakmaya basladilar mi. Bizimkiler hevesleniyo da ben diyorum 7.aydan once bisey almak yok .hele Allahin izniyle o donemlere bi sag salim gelelim de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…