ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kizlar merhaba, dün dr gittim. Öss riskim olduğunu söyledi. Bu nedenle transferim iptal edildi. Pazartesi yumurtalar toplanıp dondurularak ne olur dua edin... asıl sormak istedğim başka sorun var yumyumurtalar döneminde su gibi aniden boşalan akıntı oluyor. Böyle bisey yasayasınız varmı benim canımı çok sıkıyor acab bi problemmi var. Hep aynı dönemlerde cevap verirseniz çok mutlu olucam iyice geriledim bu akıntıdan dolayı

Canım o akıntı bende ıgnelerden basladı hala dha var. Allahıın izniyle sorun etme. Her sey yolundadır. Yıne de doktoruna sormayı ihmal etme. Transferın de sonrki aya kalirsa canını sıkma. Hakkında hayırlııs olur ınsallah

Sağol halindecim benim her ay oluyor gerildim iyice ilk gonal f basladigindami başladı senin... acabatuplerdenmi geliyor diye endişeleniyorum 2013 de çekilmişti bisey cikmamisdi bilmiyorum neden oluyor beni çok strese sokuyor

Hayirli olsun canim. Bende de ilk zamanlar kaşıntı yapmisti ama sonra geciyo. Sen kasimamaya calis. Gececek ve her sey guzel olacak inşallah
Insallah canim. Amiinn.. bugun ilk kontrolum vardi. Yumurtalarimin en kucugu 8 en buyugu de 11 mm'ymis. Sence nasil canim?

halide25 , kuzum bir de senin catlatma ignen kac gun sonra yapilmisti? Ve de kac mm olunca yapiyolar? Cok soru sordum kusura bakma canim.
Canim, ben ilk ignemi 13 ocakta vurulmaya basladim.21ocakta catlatma. 23 ocakta opu oldu.28ocakta da transfer oldu. Yanlis hatirlamiyosam 17 18mm olunca catlatma veriyolar.

Sağol halindecim benim her ay oluyor gerildim iyice ilk gonal f basladigindami başladı senin... acabatuplerdenmi geliyor diye endişeleniyorum 2013 de çekilmişti bisey cikmamisdi bilmiyorum neden oluyor beni çok strese sokuyor
Bende de ger ay qkinti olurdu ama igne zamani su gibi gelmeye baslamisti.stresten uzak dur yoksa isler sarpa sarar.sakin ol sen

D diraz Canim benim cok tesekkur ederim. Opu gunu daha belli degil. Sali gunu soylecekler. Ins hepimiz guzel sonucu aliriz hayirlisiyla.

Insallah arkadasim. Megerse bende 2 cm'lik cikolata kisti varmis. Simdiye kadar kimse soylememisti. Ama dr tup bebek icin sorun olmayacagini soyledi. Insallah olmaz..
Memoriali bu yizden begeniyorum. Dikkatleri tam anlamiyla islerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…