ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Off canım Rabbim sabrini versin yaa ben ssgg ismimi değiştirdim seni takip ediyordum ben negatifi görmüştüm seninki pozitif cikinca mutlu olmustum. Simdi çok üzüldüm inan yaa ne zor bişey Rabbim herseyin hayırlısı ini versin diyecek bişey bulamıyorum meleğin ö Bur dünyada sana safaatci olacak inşallah. Tekrar bol sabırlar diliyorum

Canimcim ikizlerde ikili test dogru sonuc vermiyo diyolar. Ama insallah ne olursa olsun sonuclarinix Tertemiz cikar. Ben geven hafta gitmedim .ondan onceki haftaydi muayenemiz. dedigun giibi cok ozleniyor.

evet cnm dogru sonuc vermıyor bende yaptırmak ıstemedım ama doktor nolur nolmaz yapalım prosedur böle falan dıyınce yaptırdık bakalım hayırısı hakımızda..

Aileler bizden daha fazla hevesli zaten. İçime doğan bi cinsiyet yok valla, ama enime doğru genişlediğim için arkadaşlar kız olcak diyo, ablam rüyasında erkek diye görmüş, ortaya karışık yapcaz bişeyler artık
Kıyafet olayına çok girmicem, zaten çok hediye gelcek diyo herkes, gerekli olan şeyleri alıp, sonrasını ihtiyaca göre alırım diyorum, şimdi bi heves dalıp ta keşke şunları almasaynışım ya da şunu şöyle alsaymışım diye pişman olmayım diyorum. Bir arkadaşımın tayini çıktı gittiler burdan, bu hafta hediye getirdi, kuzucuğumun ilk kıyafetleri geldi şapka ve eldivenleriyle birlikte 5 adet bady, o kadar tatlılar ki , bi tuhaf oldum paketi açınca, gerçekten benim bebeğimmi olcak dedim duygulandım valla, hala bir hayal yaşıyormuşum gibi

Biliyo musun b3n de sanki hayalde miyim ruyada miyim anlamadim.gun icinde cok dusunmemeye calisiyorum. Yoksa ne gun geciyo ne dakkalar :) hayirli olsun kuzunun minik minik kiyafetleri gule gule giysin de eskitsin insallah canimm

Iyi geceler arkadaslar herkese

Sağol canım, evet hatırlıyorum seni... Negatif almak çok üzücü onuda yaşadım tecrübe ettim ama böyle kavuşup da kaybetmek nasıl bir yürek yangını izah edemem... Maalesef ki bu olayda ilk tecrübem değil kızımdan öncede ikiz gebeliğim olmuştu ve biri düşük biri dış gebelik olarak veda etmişlerdi yine bana... Rabbim hayırlısı ile bir daha yaşatmasın ne bana nede başka birine...

[QUOTcanım anda29, post: 40178327, member: 148166"]Sağol canım, evet hatırlıyorum seni... Negatif almak çok üzücü onuda yaşadım tecrübe ettim ama böyle kavuşup da kaybetmek nasıl bir yürek yangını izah edemem... Maalesef ki bu olayda ilk tecrübem değil kızımdan öncede ikiz gebeliğim olmuştu ve biri düşük biri dış gebelik olarak veda etmişlerdi yine bana... Rabbim hayırlısı ile bir daha yaşatmasın ne bana nede başka birine...[/QUOTE]
Amin canım inşallah bu son kaybın olur. negetifi görmek zor ama sahip olup kaybetmek tarifsiz bir acı ben de daha önce düşük yapmıştım bilirim o acıyı... seninki cok daha zor ... bu kayiplarini unutturacak acini dindirecek Sağlıklı hayırlı bir gebelik nasip etsin sana Rabbim en kisa zamanda

kızlarrrr bugün doğum günüm ilk defa dogum günümde bebeklerımde benımle bir bedende 3 kalp kutluyoruz dogum gunumu bu senenın ve 30 yaşımın bana verdıgı en guzel hedıye bebeklerım rabbım bebeklerımınde dogdugunu buyudugunu ve hyatının en guzel anlarını bizlere de görmeyı nasıp etsın. bu arada bugun 3 saatlık bı yolculuk yapmam gerekcek ailemin yanına 5 aydır gidemedım eşimle gidicez bugun doktor ızın verdı yolculuga ama yınede tedırgın oluyorum rabbım sağlıkla sıhhatle gıdip gelmeyı nasıp etsın..

Mutlu yillaaaar sanaaaaaaaamutlu yillar sanaaaaaa kuzucum ailen sevdiklerin ve tabiki bebelerinle hayirli saglikli mutlu bir omur dilerim sanaaa

Hayirli olsjn canim hangi doktora gittin memorialde
Canım hayırlısı olsu nasıl geçiyo hamilelik ?siz de ki problem neydi acaba bi de amh hormonun kactı acaba? Benim bi tanıdığımın da olmuyo sebep yok 29 yasında ama amh 1.5 muş sadece ve 2 Si ve 3 aşılama olmak üzere hepsi negatif

Bizde varikosel zannediyorsuk ama doktorlar degerlerimizde sorun olmadigini soylediler. Sebebi aciklayamadiklarini soylemislerdi. Benim de 3 negatif asilamam vardi.insallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…