- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
Off canım Rabbim sabrini versin yaa ben ssgg ismimi değiştirdim seni takip ediyordum ben negatifi görmüştüm seninki pozitif cikinca mutlu olmustum. Simdi çok üzüldüm inan yaa ne zor bişey Rabbim herseyin hayırlısı ini versin diyecek bişey bulamıyorum meleğin ö Bur dünyada sana safaatci olacak inşallah. Tekrar bol sabırlar diliyorumKızlar nereden başlayacağımı ne yazacağımı bilemiyorum... Tek bildiğim şey koca bir kabustan uyanamadığım...
Bebeğimi Cumartesi akşamı kaybettim
Heyecanlı başlayan Cumartesi günü çok güzel bir şekilde devam etti, Saat 14:00 gittik bebişimizi gördük gayet güzel haftası ile birebir uyumluydu, minik kalbi 152 atıyordu ve Kızıma da o an orada kardeşi olacağını anlattık gösterdik, kardeş istemeyen prensesim bir mutlu oldu o yüz ifadesini görmeniz lazımdı... Mutlu mesut ayrıldık hastaneden...
Akşam 18:00 da karnıma bir sancı girdi ve wc'ye gittim birden bir kan boşaldı ve ufak bir parça düştü benden hemen doktoru aradık acile gitmemizi söyledi hemen... Acile gittiğimizde bebişimin hala benimleydi ama kalp atışı 100'e düşmüştü hemen iğne serum alınacak tüm önlemler alındı ama kanamam bir türlü durmadı ve kalp atını 90'nın atına düştü ve sonrasında da maalesef bebeği kaybettik... Ömrümün en zor dakikaları idi inanın ama Rabbim nasip etmedi, elden birşey gelmedi... Çok yorgunum arkadaşlar çok bir imtihandı bedeli ağır geldi... Rabbim tüm günahlarımı affetsin ve kimseyi evladı ile sınamasın...
Canimcim ikizlerde ikili test dogru sonuc vermiyo diyolar. Ama insallah ne olursa olsun sonuclarinix Tertemiz cikar. Ben geven hafta gitmedim .ondan onceki haftaydi muayenemiz.dedigun giibi cok ozleniyor.
Aileler bizden daha fazla hevesli zaten. İçime doğan bi cinsiyet yok valla, ama enime doğru genişlediğim için arkadaşlar kız olcak diyo, ablam rüyasında erkek diye görmüş, ortaya karışık yapcaz bişeyler artıkCinsiyete dair hic hissin var mi kuzum?sana sicak gelen bi cinsiyet ? En basta Allahim saglik sihhat afiyet versin de kiz erkek nolucak farketmez. Annenler kiyafet bakmaya basladilar mi. Bizimkiler hevesleniyo da ben diyorum 7.aydan once bisey almak yok .hele Allahin izniyle o donemlere bi sag salim gelelim de :)
Çok tebrik ediyorum canım, Allah bağışlasın kızçeniKızlar iyi günler bizde cinsiyeti öğrendik bugün kızımız olacak insallah
Hayirli olsun canim gozunuz aydinKızlar iyi günler bizde cinsiyeti öğrendik bugün kızımız olacak insallah
Biliyo musun b3n de sanki hayalde miyim ruyada miyim anlamadim.gun icinde cok dusunmemeye calisiyorum. Yoksa ne gun geciyo ne dakkalar :) hayirli olsun kuzunun minik minik kiyafetleri gule gule giysin de eskitsin insallah canimmAileler bizden daha fazla hevesli zaten. İçime doğan bi cinsiyet yok valla, ama enime doğru genişlediğim için arkadaşlar kız olcak diyo, ablam rüyasında erkek diye görmüş, ortaya karışık yapcaz bişeyler artık
Kıyafet olayına çok girmicem, zaten çok hediye gelcek diyo herkes, gerekli olan şeyleri alıp, sonrasını ihtiyaca göre alırım diyorum, şimdi bi heves dalıp ta keşke şunları almasaynışım ya da şunu şöyle alsaymışım diye pişman olmayım diyorum. Bir arkadaşımın tayini çıktı gittiler burdan, bu hafta hediye getirdi, kuzucuğumun ilk kıyafetleri geldi şapka ve eldivenleriyle birlikte 5 adet bady, o kadar tatlılar ki , bi tuhaf oldum paketi açınca, gerçekten benim bebeğimmi olcak dedim duygulandım valla, hala bir hayal yaşıyormuşum gibi
Off canım Rabbim sabrini versin yaa ben ssgg ismimi değiştirdim seni takip ediyordum ben negatifi görmüştüm seninki pozitif cikinca mutlu olmustum. Simdi çok üzüldüm inan yaa ne zor bişey Rabbim herseyin hayırlısı ini versin diyecek bişey bulamıyorum meleğin ö Bur dünyada sana safaatci olacak inşallah. Tekrar bol sabırlar diliyorum
Mutlu yillaaaar sanaaaaaaaakızlarrrr bugün doğum günüm ilk defa dogum günümde bebeklerımde benımle bir bedende 3 kalp kutluyoruz dogum gunumu bu senenın ve 30 yaşımın bana verdıgı en guzel hedıye bebeklerım rabbım bebeklerımınde dogdugunu buyudugunu ve hyatının en guzel anlarını bizlere de görmeyı nasıp etsın. bu arada bugun 3 saatlık bı yolculuk yapmam gerekcek ailemin yanına 5 aydır gidemedım eşimle gidicez bugun doktor ızın verdı yolculuga ama yınede tedırgın oluyorum rabbım sağlıkla sıhhatle gıdip gelmeyı nasıp etsın..
Hayirli olsjn canim hangi doktora gittin memorialdeKizlar ben de tedaviye basladim. Bugun hayirlisiyla 3. Igneme basladim. Benim icin dua edin kuzular. Insallah hayirlisiyla bebegime kavusurum..
Sagol canim. Semra Hanim ve Sevinc Hanim kuzum.Hayirli olsjn canim hangi doktora gittin memorialde
Canım hayırlısı olsu nasıl geçiyo hamilelik ?siz de ki problem neydi acaba bi de amh hormonun kactı acaba? Benim bi tanıdığımın da olmuyo sebep yok 29 yasında ama amh 1.5 muş sadece ve 2 Si ve 3 aşılama olmak üzere hepsi negatifHayirli olsjn canim hangi doktora gittin memorialde
Hayirli olsun canim. Bende de ilk zamanlar kaşıntı yapmisti ama sonra geciyo. Sen kasimamaya calis. Gececek ve her sey guzel olacak inşallahSagol canim. Semra Hanim ve Sevinc Hanim kuzum.
Bizde varikosel zannediyorsuk ama doktorlar degerlerimizde sorun olmadigini soylediler. Sebebi aciklayamadiklarini soylemislerdi. Benim de 3 negatif asilamam vardi.insallah olurCanım hayırlısı olsu nasıl geçiyo hamilelik ?siz de ki problem neydi acaba bi de amh hormonun kactı acaba? Benim bi tanıdığımın da olmuyo sebep yok 29 yasında ama amh 1.5 muş sadece ve 2 Si ve 3 aşılama olmak üzere hepsi negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?