ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Iyim sagol canim da merseray a marmaray mi Merserayy cim bi marmaray olmadihin kalmisti onu da oldun gozun aydin hihihi tabi olur boyle seyler takiliyorum ben kizlar
Halide cnm sen nasılsın.. marmaray bulantıların geldimi cnm

Hamilelik belirtilerinden biri de marmaray olmaktır Halide
Dırazcım bulantılarım eskiye göre çok azaldı, ama hala su içemiyorum, çok soğuk su yudumluyorum arasıra, veya soda içebiliyorum.
Canım senin ohss riskin vardı dimi, o yüzden transferin sonraki ay olcaktı yanlış hatırlamıyosam.

Ay canım ya tabletten yazıyorum oda cümleleri değişiyor kusura bakma...evet com ohss den dolayı ertelendi.. yürüyemiyorum bile... bulantıların birkaç haftaya geçerdim inşallah...

yarında op var dua edin ne olur

Hayirlisiyla cook guzel yumurtalarin olur insallah canim.

Allah yar ve yardimcin olsun canim. Sen iyi ol ve dondurulmus bebiklerinj al gel :) Allaha emanet olun seker

Ayy insallah arkadasim.. amiinn.. dua eder misin benim icin?
Allahim sana da kaliteli kaliteli cook guzel mumoslar embriyolar versin insallah kuzucum :) emin ellerde oldugunu bil gonul rahatligin olsun. Hamis olucan dogurucan tosun gibi bi evlat dogurcan insallahhh :):):):):)

Gunaydin kizlar . Biz cumartesi herifcagzimla kafa kafaya verdik. Evi temizledik. Tabi adam soylene soylene yapti. Normalde twmizlige gelen bi bayan vardi .anacim onun da hamis olasi tutunca bulamafim birisini .temizlik de bize kaldi neyse temizligi yaptik. Pazar gunu ben de basladi bel agrisi.pazar sabah da lavaboda kurulanirken minik kirmizi leke gorunce tabi panikledim bizimkiler yoruldugun icin dedi. Benim ikinci tahminim de crinone jeli yaparken bikac gundur tahris oluyodu. Belki de ondan oldu ama tabi ödum patladi. O yuzden kontrolum normalde 6nisanda idi ama bugune aldik randevuyu. Insallah bisey yoktur bebekte. Hayir dualarinizi bekliyorum. Ben de durumlar boyle. Hepinize sevgiler

Halidecim sakın korkma, ağrılı bir kanaman olursa kork onun dışında korkma, bel sğrısı yorgunluktan, benim de biraz fazla iş yapıyım hemen lekelenme oluyo, kendimizi yormamalıyız aslında, ama iş yaparken unutuyorum ve normal zamandaki gibi hızlı hareket ediyorum.
Hadi güzel haberle gel inşsllah

Insallah canim hayirli guzel haberlerle gelimek nasip olur. Ya kafami bebise cok takmamak icin baska seylerle ugrasiyorum ama bu sefer de bi ufak bisey oluyo.pat diye basladigim noktaya donuyorum. Allahim saglikla gebeligimizi tamamlamamizi nasip eder insallah bacimmm

Allahim sana da kaliteli kaliteli cook guzel mumoslar embriyolar versin insallah kuzucum :) emin ellerde oldugunu bil gonul rahatligin olsun. Hamis olucan dogurucan tosun gibi bi evlat dogurcan insallahhh :):):):):)
Ayyy canim benim cook tesekkur ederimm. Amiinn! Nasil mutlu oldum mesajini okuyunca anlatamam! Allah hepimizi guldursun insallah. Sen de saglikla kucagina alirsin bebisini insallah kuzum.

Canim insallah iyi haberle doneceksin. Allah'in izniyle hic birsey olmayacak bebisine. Bize de haber ver mutlaka kuzum. Iyi haberlerini bekliyorum!

halide25 Merserayy Kizlar, gonal f kullanirken yumurtlama donemindeki gibj akinti oldu mu sizde? Dun, yumurtalar catlamasin diye cetrotide ignemi vurdum. Bugun yine vuracam. Ama korktum. Insallah yumurtalarim kendi kendine catlamamistir.

selam hatunlar biz doktora gittik. Elhamdülillah bebis iyiymis. Allaha sukurler olsun ki.idrar testi verdik yine. Bebis hareket ediyodu. Cok cok duygulandim. Allahim cumle musluman evladina icinde de bizlere imanli saglikli ahlaklo evlatlar verir insallahhh aminnn

Caniimm ne buyuk mutluluk masallah. Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah. Cook cok sevindim kuzum!

merhaba canlarım çok uzun zaman oldu yazamadım...dedeciğimi kaybettik...iyi ki tedaviye başlamamışım hepinizin güzel haberlerini okudum maaşallah size...Rabbim yar ve yardımcımız olsun...

Gunaydin arkadaslar yazamadim netimyoktu kusura bakmayin,
Halidem gecmis olsun ne olursa olsun kendini yorma bugunlere zor geldik dikkat et kendine.
gunesates tedavin iyi gidiyordur insallah dualarimiz seninle
denizcim basiniz sagolsun dedigin gibi herseyde vardir bir hayir.allah mekanini cennet eylesin.

Biz de iyiyiz cok sukur aksamlari uzanip bebislerin tekmelerini dinliyorum dunyadaki en guzel his gibi.rabbim herkese nasip etsin.

merhaba canlarım çok uzun zaman oldu yazamadım...dedeciğimi kaybettik...iyi ki tedaviye başlamamışım hepinizin güzel haberlerini okudum maaşallah size...Rabbim yar ve yardımcımız olsun...

Allah rahmet eylesin cnim. Rabbim sizlere hyorlı uzun omurler versın insallah.

Masallah canim Rabbim insallah sıze bagişlasın evlatlarınızı. Ve vatanına milletine hayırlı evlatlar olaunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…