ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Tatlım anlaşmalı hastanelerde 2000 bin ilaçlarda 500 tl indirim oluyor yani devlet raporun olduğu zaman 2500 tl yardım yapıyor 3.kere deneme hakkın var bu raporla her seferinde aynı indirim oluyor

canım çok sağol ben sigortalı olarak çalışıyorum şimdi sordum işe yaramaz dedi devlet hastanesi almıyım diye mi acaba bilmiyorum geç kaldım sanırım 5 gün snra tedaviye başlıcam benden 1.250 ilaç parası +iğne 600+ hastane içinde 500 istediler zorlanıcaz ama ilk denememiz olucak bilseydim yapardım çok üzüldüm şimdi sağol canım

Canim fiyatta bu yanlislk var sanki yada sen yanlis yazdin ilac parasi tamam da hic bi hastane 5000 asagi yapmio ki bu islemi

Canim fiyatta bu yanlislk var sanki yada sen yanlis yazdin ilac parasi tamam da hic bi hastane 5000 asagi yapmio ki bu islemi

yok canm izmir de tepecik kadın doğum var 500 tl işlem ücreti transfer yani onn dışında 1250 ilaç 600 iğne başka yok almıcaz dediler

Bence de bir yanlislik var?ilk deneme mi sizin

evet canım ilk deneme herkes zaten en uygunu bu hastane diye konuşuyor devlet hastanesi bu tepecik kadın doğum ozaman rapora gerek bile kalmıyor zaten uygun ortalama 2,500 tl çıkıcak dedi senden

Canım yoksa sen aşılama mı yaptırıyosun? Ya da devlet Hastanesinde yaptırıyorsun yoksa bu kadar uygun fiyat imkansız bide nasıl işe yaramaz derler ? ben rapor aldım 5000 tutan tüp bebek masrafım 2500 mal oldu daha nasıl işe yarayacak anlamadım hatta ikinciyi tekrar deneyeceğim yine 2500 oluyor masraf :)

YOK CANIM TÜP BEBEK 5 GÜN SNRA REGL OLUCAM 2.GÜNÜ GİDİCEM EMİNİM ÜSTÜNE BASA BASA KONUŞTU ÖZELDE YAPTIRMA 6 BİN ÇIKAR CEBİNDEN DEDİ HASTANE DOĞRUDA ZATEN HASTANEDE HERKES KONUŞUYO BÖYLE TÜP BEBEK BÖLÜMÜ OLAN DEVLET HASTANELERİ YOK PAHALI HERYER O YÜZDEN BİRÇOK YERDEN GELİYORLAR ÇOK UYGUN DİYE HATTA ARALIK 15 GİBİ NASİPSE TRANSFER OLUCAKMIŞ

Anladım tatlım... benim rapor aldığım hastane fakülte hastanesi tüp bebek bölümü var orda demek senin hastanede öyle bi yer inşallah sonu güzel olsun tatlım keşke hiç para ödemeden yaptırsak tabii ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur:) demek sende yakında tedaviye başlıyorsun hadi bakalım inşallah tedavin çok iyi ilerler :)

Amin cümlemizin inşallah Allah'ım dualarımızı kabul eylesin sağlıklı bebişler kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

Canim tedavin hayirli olsun esim antioksidan kullaniyor adi proxed (spermlerde dna hasarlarini duzeltmek icin)sayi ve kalitede faydasini gorduk.sizde sayi az olsa da belki spermler kalitelidir ondan ilac vermemislerdir her seye kafani takma rahatla artik cok az kalmis tedavine moralini yuksek tut stres yapma.beslenmene dikkat et hadi hayirli haberler

İi aksamlar kizlar ben gunde 1 tane folik asit aliyorm dogrumu yapiyorum doktorda herhangi bsy demedi ama

İi aksamlar kizlar ben gunde 1 tane folik asit aliyorm dogrumu yapiyorum doktorda herhangi bsy demedi ama
canım bnde doktora soylemedn basladım en son gıttıgımde ıyı yapmıssın hatta gunde bıtane bebe aspırını al dedı hem kanı sulandırıp pıhtılasmayı engeller hmde rahme tutunmasını kolaylastırır demıstı ama sızın doktorunz neder bılmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…