Tatlım anlaşmalı hastanelerde 2000 bin ilaçlarda 500 tl indirim oluyor yani devlet raporun olduğu zaman 2500 tl yardım yapıyor 3.kere deneme hakkın var bu raporla her seferinde aynı indirim oluyor
Hosbulduk canim senin tedavin hayirli olsun insallah bebegine kavusursun.ileri hizli varmiydi inan bilmiyorum bizde en onemli sorun sayi ve bozuk spermler.memorial cok kaliteli bir hastane imsi de varmis ne guzel moralini yuksek tut.esim proxed kullaniyor bende glifor(polikistik icin) folbiol eutrox (tiroid icin) kullaniyorum.
memorial ankarada hangi dr lar var ozellikle bayan?yeni acildi degil mi?
Ben de konyadayim istanbulda gunluk ev kiralayip orda kaliyoruz tedavide.ankarada da memorial acilinca acaba gunubirlik trenle gidis gelis yaparak orda mi baslasam diyorum yorucu olur ama.ist.memorial de dosyamiz. bizi taniyorlar ilaclara tepkimizi biliyorlar o yuzden orasi daha mantikli geliyor.gerci nur hanim ayrilmis galiba srmra kahraman ve hande hanim olur galiba.4 tedavim ankarada 5. Ve 6. Memorialde oldu.[/QUOTE
Merhaba benim hiç bilgim yok sağolun sizin sayesinde bilgi sahibi oluyorum benim eşimin sperm sayısında yok denecek kadar az birde hareketli 1/2 tane tedaviye başlıcaz 5 gün sonra acaba ilaç verirlermi artırmak için off kafayı yicem bi başlasam 5 gün bir geçse
Canim fiyatta bu yanlislk var sanki yada sen yanlis yazdin ilac parasi tamam da hic bi hastane 5000 asagi yapmio ki bu islemicanım çok sağol ben sigortalı olarak çalışıyorum şimdi sordum işe yaramaz dedi devlet hastanesi almıyım diye mi acaba bilmiyorum geç kaldım sanırım5 gün snra tedaviye başlıcam benden 1.250 ilaç parası +iğne 600+ hastane içinde 500 istediler zorlanıcaz ama ilk denememiz olucak bilseydim yapardım çok üzüldüm şimdi sağol canım
Canim fiyatta bu yanlislk var sanki yada sen yanlis yazdin ilac parasi tamam da hic bi hastane 5000 asagi yapmio ki bu islemi
Bence de bir yanlislik var?ilk deneme mi sizinyok canm izmir de tepecik kadın doğum var 500 tl işlem ücreti transfer yani onn dışında 1250 ilaç 600 iğne başka yok almıcaz dediler
Bence de bir yanlislik var?ilk deneme mi sizin
Canım yoksa sen aşılama mı yaptırıyosun? Ya da devlet Hastanesinde yaptırıyorsun yoksa bu kadar uygun fiyat imkansızcanım çok sağol ben sigortalı olarak çalışıyorum şimdi sordum işe yaramaz dedi devlet hastanesi almıyım diye mi acaba bilmiyorum geç kaldım sanırım5 gün snra tedaviye başlıcam benden 1.250 ilaç parası +iğne 600+ hastane içinde 500 istediler zorlanıcaz ama ilk denememiz olucak bilseydim yapardım çok üzüldüm şimdi sağol canım
YOK CANIM TÜP BEBEK 5 GÜN SNRA REGL OLUCAM 2.GÜNÜ GİDİCEM EMİNİM ÜSTÜNE BASA BASA KONUŞTU ÖZELDE YAPTIRMA 6 BİN ÇIKAR CEBİNDEN DEDİ HASTANE DOĞRUDA ZATEN HASTANEDE HERKES KONUŞUYO BÖYLE TÜP BEBEK BÖLÜMÜ OLAN DEVLET HASTANELERİ YOK PAHALI HERYER O YÜZDEN BİRÇOK YERDEN GELİYORLAR ÇOK UYGUN DİYE HATTA ARALIK 15 GİBİ NASİPSE TRANSFER OLUCAKMIŞCanım yoksa sen aşılama mı yaptırıyosun? Ya da devlet Hastanesinde yaptırıyorsun yoksa bu kadar uygun fiyat imkansızbide nasıl işe yaramaz derler ? ben rapor aldım 5000 tutan tüp bebek masrafım 2500 mal oldu daha nasıl işe yarayacak anlamadım hatta ikinciyi tekrar deneyeceğim yine 2500 oluyor masraf :)
Anladım tatlım... benim rapor aldığım hastane fakülte hastanesi tüp bebek bölümü var orda demek senin hastanede öyle bi yer inşallah sonu güzel olsun tatlım keşke hiç para ödemeden yaptırsak tabii ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur:) demek sende yakında tedaviye başlıyorsun hadi bakalım inşallah tedavin çok iyi ilerler :)YOK CANIM TÜP BEBEK 5 GÜN SNRA REGL OLUCAM 2.GÜNÜ GİDİCEM EMİNİM ÜSTÜNE BASA BASA KONUŞTU ÖZELDE YAPTIRMA 6 BİN ÇIKAR CEBİNDEN DEDİ HASTANE DOĞRUDA ZATEN HASTANEDE HERKES KONUŞUYO BÖYLE TÜP BEBEK BÖLÜMÜ OLAN DEVLET HASTANELERİ YOK PAHALI HERYER O YÜZDEN BİRÇOK YERDEN GELİYORLAR ÇOK UYGUN DİYE HATTA ARALIK 15 GİBİ NASİPSE TRANSFER OLUCAKMIŞ
Anladım tatlım... benim rapor aldığım hastane fakülte hastanesi tüp bebek bölümü var orda demek senin hastanede öyle bi yer inşallah sonu güzel olsun tatlım keşke hiç para ödemeden yaptırsak tabii ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur:) demek sende yakında tedaviye başlıyorsun hadi bakalım inşallah tedavin çok iyi ilerler :)
Canim bende vinalac kullaniyorum icinde tum vitaminleri iceryorİi aksamlar kizlar ben gunde 1 tane folik asit aliyorm dogrumu yapiyorum doktorda herhangi bsy demedi ama
iyi akşamlar canım hoşgeldin... aralıkta baya kalabalık olacağız sanırım baya yaptıran var :)iyi akşamlar
ben de aralıkta tüp bebeğe başlıyorum
teşekkürler.hepimizin hakkında hayırlısıiyi akşamlar canım hoşgeldin... aralıkta baya kalabalık olacağız sanırım baya yaptıran var :)
canım bnde doktora soylemedn basladım en son gıttıgımde ıyı yapmıssın hatta gunde bıtane bebe aspırını al dedı hem kanı sulandırıp pıhtılasmayı engeller hmde rahme tutunmasını kolaylastırır demıstı ama sızın doktorunz neder bılmem..İi aksamlar kizlar ben gunde 1 tane folik asit aliyorm dogrumu yapiyorum doktorda herhangi bsy demedi ama
Benim dr um da kullan dedi tedaviye hazirlik olarak.zaten tedavi suresince ve hamileligin ilk uc ayinda kullandiriyorlar.iyi yapmissinİi aksamlar kizlar ben gunde 1 tane folik asit aliyorm dogrumu yapiyorum doktorda herhangi bsy demedi ama
iyi akşamlar
ben de aralıkta tüp bebeğe başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?