ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Uzun protokol mu canim
Onu bilmiyorum öyle bisey duymadım hiç doktordan sadece cuma bakıcak yeterli sayı ve büyüklüge ulaşırsa toplancak ulaşmazsa iğneye devam yumurtalıkların sağlıklı olduğunu söyledi fazla doza bazı kişilerde aşırı tepki veriyomuş bünye onun için az kullandım şimdilik

hayırlı olsun canım o zaman sizin problem ne ve nerede yaptırıyorsun?

hayırlı olsun canım o zaman sizin problem ne ve nerede yaptırıyorsun?
Sağol canım eşimde şeker hastalığı sinir hasarı yüzünden meni dısarı çikmiyo idrar torbasına geri kaçıyodu spermleri saglikli ve sayısı iyi ama dışarı çıkmıyodu microtese ile testislerden aldılar dondurdular bnde bi sorun çıkmadı eurofertil fulya şubesinde tedavi oluyoruz.

Gunaydin canlarim gununuz guzel gecsin brzdan ignemi yapicam bndee vakit daraliyo listemzde baya kalabsli
Büyük ihtimalle

Büyük ihtimal devam edicem canım cuma günü kontrole genel durumu ve sayısı iyi çünkü yumilerin aşırı sayı ve büyüklük zararlıymış kontrollü gidicez
Tedavin hayirli olsun canim guzel hbrlerni bekliyoruz

günaydın arkadaşlar ben geldim.dün doktor görüşmelerimi yaptım. kafam çok karıştı başıma ağrılar girdi stresten.dün hem kendi doktoruma gittim. hemde bahçeciye görüşmelerimizi yaptık bahceci canımı sıktı 3 ay takip süresi olucakmış hemen bir sonraki adet döneminde yapmak istemiyo eşimi kendi urolog larına muayne ve tedavi ettirmek zorunda bırakıyorlar.3 ay boyunca hem eşim hem ben git gel sürekli kontrol altında olucakmışız. böyle olğu zamanda fiyatlar alıyo başını gidiyor ilaç dahil. 7 500 tl tek işlem ücreti bu. her bir muayne ücreti 300 tl. yeniden tahliler orda yapılcakmış. 10,000 tl buldurcaklar gibi görünüyo.oraya giderken çok heycanlı ve istekliydim görüşmeden sonra başıma ağrılar girdi.soyup soğana çevircekler kesin.ateşe düşen yılana sarılır nasılsa düşmüş mecbur diye bakıyorlar gibi hissettim .kendi doktotrumda muynelerini kendi çalıştığı hastane yapıp işlemler içinde istanbul tüp bebek merk. yapıyormuş. ilaç hariç bize özel fiyat 4 500 ialçları dışarda doktorun tavsiye ettiği ezneye sordum onlarda 1 200 tl tutuyo.yani toplam 5 700 tl mal oluyor.hadi yine ek tahlil isterse 6 000 olsun.arada uçuk fark var.akşam baya bir düşündük.kendi doktorumuza karar verdik.ilaçları dün yazmıştı akşam kullanmaya başladım.inşallah doğru karar vermiş oluruz.

hakkında hayırlısı olsun canım bnde bahcecıyı dusundum ılk basta evet herseyı en ınce ayrıntısına kadar arastırıolar evet ama maddııyatı zorluyorlar oda bı kesın sen dogru yoldasın ıns hakkında hayırlısı olsun ıns guzel haberlerini beklıoruz

Kızlar bende bugün folbiol 5 mg ve Glifor başladım... Glifor'u neden verdiğini tam anlamadım yumurta kalitesi için falan dedi, dün doktorumun asistanı aradı o söyledi başlamamı önümüzdeki hafta test sonuçlarımı götüreceğim detaylı bilgi alırım da daha önce bu ilacı kullanmış yada şuan kullanan var mı?

Insallah hayirlisi olur tatlim canini sikma,dr una guvenmen yeter.
canim sen de memorialdesin degil mi ben de ordayim.yazin tedavi icin gelecegim diye aramistim nur dokuzeylulu o da bazi tahliller istedi ve glifor ve folbiol kullan dedi esime de proxed.suan kullaniyorum.yarin tahlilde tsh normal degere duserse bu ayki adetimle basliycam insallah.kizima kavustugum tedavimde de kullandirmislardi gliforu.benim yumurtalarim ilaclara asiri tepki veriyor o yuzden en dusuk dozda veriyorlar igneleri.yumurtalari baskilamak icin verdiklerini soylemisti orda bi dr.ohss riskine karsi falan.polikistik over olan ve yatkin olanlar kullaniyor diye biliyorum.

Evet canım kısmet olursa 8 Aralık gibi bende başlayacağım Memorial de tekrar...
Benimde ilk tedavimde ohss olma riskim olmuştu ve bu nedenle iki gün iğneye ara verip sonra OPU yapıldı... Belki de bu nedenle Glifor içmem önerildi... Verdiğin bilgi için teşekkür ederim... Benimde kan tahlillerim bugün çıkacak Cumartesi de Rahim filmi çektireceğim Radyomar da sonra tedaviye hazır ve nazır olacağım inşallah...
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını vesin canım...

Gunaydin canlarrim lucrine baslamis bulunmaktayim 14. Gun doktordaym ins..Allahimm bebeklermze kavustrsun bizi ins
hayırlı olsun cnm güzel haberler bekliyoruz inşlh sırayla....
cnm senin yerinde ben olsam bende kendi dr.umu seçerdim.. bu iş maddi boyutu zaten zorluyo bizleri inşh hakında hayırlısı olur sonu bebişli olsun emeklerin yerini bulsun..
kolay gelsin cnm bu sefer inş bebeğin seninle olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…