rica ederim canim .ohss cok sinir bisey benim bir tedavim iptal oldu e2 tavan yapmisti.bebegime hamile oldugumu ogrendigim gun de karnim davul gibi sismisti zor nefes aliyordum neyse ki hastanelik olmadim .normalde hastaneye yatirip karinda biriken suyu aliyorlar cok ileri durumlarda.o kadar dikkatli doz verdikleri halde olabiliyor boyle bunyemiz hassas.o yuzden cok dikkat etmek gerek.insallah tahlillerinde hicbir sorun cikmaz.rahim filmi de temiz cikar.bende r.filmi istemediler bugun benim de tahlilim var insallah tsh istenen araliktadir bir dahaki aya ertelemek zorunda kalmam.dua edelim birbirimiz icinEvet canım kısmet olursa 8 Aralık gibi bende başlayacağım Memorial de tekrar...
Benimde ilk tedavimde ohss olma riskim olmuştu ve bu nedenle iki gün iğneye ara verip sonra OPU yapıldı... Belki de bu nedenle Glifor içmem önerildi... Verdiğin bilgi için teşekkür ederim... Benimde kan tahlillerim bugün çıkacak Cumartesi de Rahim filmi çektireceğim Radyomar da sonra tedaviye hazır ve nazır olacağım inşallah...
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını vesin canım...
rica ederim canim .ohss cok sinir bisey benim bir tedavim iptal oldu e2 tavan yapmisti.bebegime hamile oldugumu ogrendigim gun de karnim davul gibi sismisti zor nefes aliyordum neyse ki hastanelik olmadim .normalde hastaneye yatirip karinda biriken suyu aliyorlar cok ileri durumlarda.o kadar dikkatli doz verdikleri halde olabiliyor boyle bunyemiz hassas.o yuzden cok dikkat etmek gerek.insallah tahlillerinde hicbir sorun cikmaz.rahim filmi de temiz cikar.bende r.filmi istemediler bugun benim de tahlilim var insallah tsh istenen araliktadir bir dahaki aya ertelemek zorunda kalmam.dua edelim birbirimiz icin
Arkadaşlar yumurta toplama işlemini daha önce yaşayanlar biraz anlatabilirlermi? Narkozlu falanmı yapıyolar? Ve opu dediğiniz şey o mu?
İyi sevindim, çok teşekkür ederimEvet canım narkozlu yapılıyor, Bilimsel olarak OPU olarak tabir ediliyor... Endişe verecek bir işlem değil... Hem kısa sürüyor hemde az bir narkozla yapılıyor tabii acı ve ağrıda pek olmuyor en fazla adet sancısı kadar...
Kizlarrr naparsinizzz bakalimm gunler gecio kasin ayini yariladik nerdeyse varmi heyecann
Aynen canim ne zamana dogum yaparim burcu ne olur vs. Vs. Amaaaaa zaman gecmioo gelmio su gunlerHeyecan olmaz mı şimdiden tarihleri hesaplar oldum... Tedavi ne kadar sürer sonucu ne zaman öğrenirim...
Yeni yıla hamiş girebilecek miyim? Aileme ne zaman söylerim... Çozutmuş durumdayım anlayacağın...
aynen o durumdayım :)Heyecan olmaz mı şimdiden tarihleri hesaplar oldum... Tedavi ne kadar sürer sonucu ne zaman öğrenirim...
Yeni yıla hamiş girebilecek miyim? Aileme ne zaman söylerim... Çozutmuş durumdayım anlayacağın...
Bu durumu yadirgamamak lazim cunku suanki tek odak noktamiz bu baska bisi dusunemioruz ki insallah hepimizin son tedavisi olur ve burda konustugumuz hamileligimiz ve bebeklerimiz olur aýyy ne guzel olut heyecan yaptimaynen o durumdayım :)
ne zaman doğum olur, bebek için neler alınmalı, hastane çıkışı neler lazım, bebek arabası oto koltuğu nasıl olur, hatta inanmazsınız, kadınlar kulübünden bebek bezleriyle ilgili topicleri bile okudum, hangisini taviye ediyorlar, hangi marka kullanırım falan diye :))))) çıldırmış durumdayım.
yani ben hayal dünyamda tüp bebek denedim, tuttu, süreci yaşadım, doğurdum, eşyalarını hazırladım, herşey ok. sütüm yetsin diye nasıl beslenmeliyim o aşamadayım şu an :)))
özlem inşşalllah canım, büyük bir AMİN diyorum duana. inşallah gebelik süreçlerimizi de beraber bırda paylaşmaya devam ederiz hepimizBu durumu yadirgamamak lazim cunku suanki tek odak noktamiz bu baska bisi dusunemioruz ki insallah hepimizin son tedavisi olur ve burda konustugumuz hamileligimiz ve bebeklerimiz olur aýyy ne guzel olut heyecan yaptim
Insallah canimm bnmm rabbim sesimizi duysun cabamizi gorsun bizleri evlatsizlikla sinamasin guzel gunler yakindir insallahözlem inşşalllah canım, büyük bir AMİN diyorum duana. inşallah gebelik süreçlerimizi de beraber bırda paylaşmaya devam ederiz hepimiz
amanda nin dedigi gibi narkozlu yapiliyor canim.sonrasinda cok az aci oluyor ani hareket etmezsen o bile olmuyor bazen.ben onu degilde nasip olursa transferi dusunuyorum idrara sikisik oluyorsun bide bekletiyorlar seni. o esnada transfer,mucize gibi ama sıkısık olmak cok zor geliyor bana kacirivericem diyeArkadaşlar yumurta toplama işlemini daha önce yaşayanlar biraz anlatabilirlermi? Narkozlu falanmı yapıyolar? Ve opu dediğiniz şey o mu?
Coook heyecanliyim ben de son tedavi hazirliklari vs. Merak endise de cabasiKizlarrr naparsinizzz bakalimm gunler gecio kasin ayini yariladik nerdeyse varmi heyecann
cok tatlisin ya insallah dusledigin gibi yasarsin bu sureci ve sonrasiniaynen o durumdayım :)
ne zaman doğum olur, bebek için neler alınmalı, hastane çıkışı neler lazım, bebek arabası oto koltuğu nasıl olur, hatta inanmazsınız, kadınlar kulübünden bebek bezleriyle ilgili topicleri bile okudum, hangisini taviye ediyorlar, hangi marka kullanırım falan diye :))))) çıldırmış durumdayım.
yani ben hayal dünyamda tüp bebek denedim, tuttu, süreci yaşadım, doğurdum, eşyalarını hazırladım, herşey ok. sütüm yetsin diye nasıl beslenmeliyim o aşamadayım şu an :)))
canım benim de korktugum sey idrara sıkışık olma nasıl yapacagız bılmıyorum:)amanda nin dedigi gibi narkozlu yapiliyor canim.sonrasinda cok az aci oluyor ani hareket etmezsen o bile olmuyor bazen.ben onu degilde nasip olursa transferi dusunuyorum idrara sikisik oluyorsun bide bekletiyorlar seni. o esnada transfer,mucize gibi ama sıkısık olmak cok zor geliyor bana kacirivericem diye
Coook heyecanliyim ben de son tedavi hazirliklari vs. Merak endise de cabasi
cok tatlisin ya insallah dusledigin gibi yasarsin bu sureci ve sonrasini
kaç çıktı canım tsh?Kizlaaar tsh degerim sonunda dusmus cok mutluyum hastaneye bildirdim cevap bekliyorum baska bir sey isyemezlerse 6 gun sonraki adetimle basliyorum insallah.
ayrica tiroid hormonuna mutlaka baktirin yuksekse allah korusun düsüklere ya da bebekte problemlere neden olabiliyor cok onemli.
Ben o an baska seyler dusunmeye calisiyorum transfere geldigimi unutmaya calisiyorum faydasi oluyorcanım benim de korktugum sey idrara sıkışık olma nasıl yapacagız bılmıyorum:)
1.39 cikti canim 75 mg eutrox kullandim 7 den bu rakama dustu cok sukur.referans araligi 0.27-4.2 ama dr um 2.5 altina inince gel dedikaç çıktı canım tsh?
ne kadar sürede düştü canım bende iki haftadır 50mg kullanıyorum 3.36 idi benım deBen o an baska seyler dusunmeye calisiyorum transfere geldigimi unutmaya calisiyorum faydasi oluyor
1.39 cikti canim 75 mg eutrox kullandim 7 den bu rakama dustu cok sukur.referans araligi 0.27-4.2 ama dr um 2.5 altina inince gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?