M mhtpfth @Merserayy
Kizlar 6000 cok da nereye sorsam bu fiyatlar. Devlet hastnesi istemiyrm biraz ilgi alaka olsun istiyorum ama bilemedim :)
Turgut ozalla ilgili kotu yorumlarda var. Gerci herkes baska bisi demis. Yeni doğan unitesi cok onemli ona gore seceyim diyorum. Cogunluk koru hastanesini öneriyor ama orasida 6000 ..
Merseray canim on gun cok uzun ozletme kendini :))) arada gel haber et kac:)
Selam kızlar, iyisiniz inşallah
Benim Türkiye'den misafirim gelcek o yüzden 10 gün falan pek uğrayamıcam buraya.
Yenibir dünya canım sakın umutsuz olma, bak arkadaşlar da kaç tedavi geçirdiler ve benim de 8 sene sonra oldu, inşallah bu tedavinle Allah kısmet eder canım
Ecrencim ve mhtpfthcim ikiz telaşı da ayrıymış gerçekten, arabası yatağı falan, bizimkilerden ekstra uğraştırcak sizi Allah kolaylık versin hepimize.
Eakgülcüm 6000 çok para yaa, illa özel hastane mi olsun istiyosun? İyi güvenilir bir dr olursa devlet hastanesi de düşünebilirsin belki. Özel hastane olarak bi arkadaşım aralıkda Turgut Özal hastanesinde doğum yapmıştı 1000tl tuttu demişti, tabi bu normal doğum, çok memnun kaldığını söylemişti, bi araştır istersen.
Halidevim sen nasılsın canım, detaylı ultrasonun da iyi sonuçlancak inşallah merak etme, bizim çocuklar sağlam olur ne işlemlerden geçip tutundular bize, 3 ayı atlattıktan sonra çok korkma Allahın izniyle.
Bir de o tarama testleri falan hep istatistik biliyosun, çok kafanı bulandırma canım.
ecrennnn immm 16 mayista sen kontrole; 20 sinde ben :) pesinden geliyom kizzz :) yoksa ben de sen gibi once kiz sonra ikiz mi dogurcam kiz tabi once su kizi saglikla bi doguram da. Biliyo musunuz kizlar buraya yazarken bile cekinerek yaziyorum korkuyorum minige bisey olmasindan. Hala atamadim bu psikolojiyi ustumden. Sizler insallah ben gibi degilsinizdir :)
@Merserayy im 10 gun yok musuninanmiyorum kizzz zletme kendini arada ugra. Hos sohbetinden bizi mahrum birakma cingenem
Biz de eger Mevlam nasip kismet eder de 6.ayimiza ulasirsak minik minik biseyler almaya baslicaz sanirim. Ay sanki 6 erken De mi. Ben en iyisi 8de basliyim almaya
Kiyamam yaaa insallah son olur canim rabbim mutluluktan aglatsin.ayy sorma herkes ikizler gelene kadar bol bol dinlen uyu diyor ama mumkun degilki benim mincir bikac gundur 11 de de yatsa 6 bucukta ayakta.beni de kaldiriyor illaki.zaten aklim onda kaliyor yatamiyorum giydir doyur vs.derken mesai basliyor.asigim ona,rabbime sukurler olsun bugunlerimiz icin.ikizler gelince hic uyuyamam artik bikac yil uykusuz gunler geceler bizi bekliyor.
Tesekkur ederim canim baktim ozellikle peg p.cok hafif ikiz arabasina gore.acaba tam yatabilen baston tipi mi alsak.nasilsa ilk aylar cikamayiz yaz sonuna geliyor.diger yaza dogru ancak gezmeler baslar o yuzden baston tipi daha uygun hafif bisey de bakabilirim.oda konusunu da iyi dusunmussun.
O kadar uzak kalma canim yaa zaten sık girmiyorsun.cok yorma kendini.evet canim ikiz olunca iki kez dusunuyorsun herseyi.bastan sona duzen degisiyor.allah hepimize yardim etsin
eveet pespese gidelim guzel haberler verelim insallah.seker yuklemesi de yapilacak o gun bana ac karna sabah.ayy insallah yaa istiyorsan rabbim versin insallah cifter cifter hayirlisindan.psikolojin cok normal canim ben de hala oyleyim malesef.allah nasip etsin ikinci cocuklarinda da yasayacaksin bu endiseyi o zaman beni daha iyi anlarsin.8.ay gec en gec 7 de basla bence.ben allah korusun erken dogma riskinden dolayi basladim ufak ufak.7 bitince alayim diyordum ama simdiden gezmekte zorlaniyorum. hicbir seyi abartma canim yarim cok degil ama yine de biraz az ye.tansiyon sorunu yapmasin.
Kizlar gunaydin :) kafama bisi takildi simdi gebelikte bir suru test yapilmasi lazim bebek icin. Tup bebek doktorlari yapmiyor anladigim kadariyla biz kese ve kalbi gorunce baska doktora gidip kendimiz mi yaptiracagiz?
Rahat ol diyicem de kendimden biliyorum ki olmayacaksino yuzden az stres az mutluluk az heyecan az sevincle karsiik ol diyim de gercekci olsun ya huuu
canım öyleymiş ama bana hiç test yapılmadı bende sormadım ama toksoplazma rubella falan yapılması gerekıyomus idrar testı bıle hiç yapılmadı sen başka doktora gıdınce sor bakalım..
canım oraya 6000 verecegıne gel izmire benım gıttıgım hastanede doğum yap daha az tutar hem yenı dogan unıtesı gayet güzel hemde doktorlar çok ıyı :) inşallah gönlüne göre bi yer bulursun tüp bebek masrafından çokmuş 6000 tl zaten dünya kadar masrafa katlandık gerçi sağlıklı dogsunlarda bi şekilde oda verilir napıcaz yani ..
Benimde issizligimin birinci ayi bugün. Gittim issizlik maasimi cektim iyi hissettirdi:)Gunaydin kizcelerrr nasilsiniz . Biz buvun evdeyiz. Dersimiz yok. Ev isini de ssalivermisim kiii ooohhhh yatcamcalisanlara kolayliklar
Canm amn aman sakın temizlik fln hele de supurge aakın yapma. Bırzz pis olsun bosver. Bnm esım de haftada bi yapıyo o. Onmli oln bebiş yada bebişlerBenimde issizligimin birinci ayi bugün. Gittim issizlik maasimi cektim iyi hissettirdi:)
Ya benim evim cok pis süpürge falan tutma yorma kendini diyo esim kendi de haftada bi supuruo tozdan gecilmiyo napcam bilmiyrm ne zamana kadar temizlik yapmicaz anlamadim ki
Kan testin cikti mi kiiiizzzYapilmasi lazim bence ama bilemedim ki:) sorcam gidince inşallah canim
Kan testin cikti mi kiiiizzz
Canm amn aman sakın temizlik fln hele de supurge aakın yapma. Bırzz pis olsun bosver. Bnm esım de haftada bi yapıyo o. Onmli oln bebiş yada bebişler
Gunaydin canim kalp atislarindan sonra yapiyorlar genelde tsh a hemoglobine mutlaka baktir digerleri antihiv rubella toxoplazma onlara da bakiyorlar.Kizlar gunaydin :) kafama bisi takildi simdi gebelikte bir suru test yapilmasi lazim bebek icin. Tup bebek doktorlari yapmiyor anladigim kadariyla biz kese ve kalbi gorunce baska doktora gidip kendimiz mi yaptiracagiz?
Biz de iyiyiz canim seninle haftalarimiz cok yakinMerhaba kızlar nasıl gıdıyo tedavıler, hamılelıkler, bebısler... Herkez ıyıdır umarım.. Bızde ıyıyız haftalarımızı gecırıyoruz yavas yavas.
Sakinnnn sakinnnn yapma cok tehlikeli hele ilk uc ay.ben kucuk cocugum oldugu halde yapmiyorum esim yapiyor haftada bir.cok merdiven inip cikmak da yorar dikkat et canim.allah korusun zor geldik bugunlereBenimde issizligimin birinci ayi bugün. Gittim issizlik maasimi cektim iyi hissettirdi:)
Ya benim evim cok pis süpürge falan tutma yorma kendini diyo esim kendi de haftada bi supuruo tozdan gecilmiyo napcam bilmiyrm ne zamana kadar temizlik yapmicaz anlamadim ki
degerine de masallah superrCikti kuzum 5270baya katlamis maşallah
Ikiz ikiz insallahhhecrennnn canim pislik batiyo valla gozume :) hali yosun bagladi resmen
Degerin 3820 olmasi gerekiyodu 5270 olmus maşallah bol bol artiyor.
Simdi baska bir doktordan randevu aldim keseyi kalbi görünce oradan testler yapilsin muayenesi 177 liraymis valla ne pahali ya. 5500 de paket son fiyat dediler vercek artik napalim..
Uç gun arayla ultrasona girmek zarar verir mi sence? Zaten bes dk yi gecmez bakmalari?
Gunaydin herkeseeeeeeeger planda degisiklik olmazsa hava munasebetiyle biz bugun adda gidicez cok seviniyom cunku herif bi yere goturmwk istemiyo minik yerinde rahat olsun yollarda sarsilmasin diye ama Allahin izni ile bisey olmaz de mi. Olmaz insallah yaaa az alisveris yapam da stres atam yaw
Ikiz ikiz insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?