ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

canım oraya 6000 verecegıne gel izmire benım gıttıgım hastanede doğum yap daha az tutar hem yenı dogan unıtesı gayet güzel hemde doktorlar çok ıyı :) inşallah gönlüne göre bi yer bulursun tüp bebek masrafından çokmuş 6000 tl zaten dünya kadar masrafa katlandık gerçi sağlıklı dogsunlarda bi şekilde oda verilir napıcaz yani ..

saol canım benım hepimize allah kolaylık versin herşeyin altından kalkıcaz bi şekilde anneliği en güzel şekilde yaşıcaz inşallah sende yorma canım kendını kolaylıkla atlatırsın inşallah misafir işinide kendınede bebişede iyi bak..

hadi bakalım peş peşe muayeneler sizden önce 12 mayıstada ben gidiyorum kontrole hem şeker yuklemesı hemde ayrıntılı ultrason için çok heyecanlıyım inş bunuda atlatırız sağlıklı bır sekılde hastaneyı aradım 4d ultrasonla bakıp cd de verıyolarmıs çok güzel gecer ınsallah bence 6. ay iyidir canım alışverış için bende başlıcam 5. ayı tamamlayayım sonra kılo alıp ağırlaşınca çok zor olur dıye düşünüyorum herseyın heyecanı tadı bambaşka önce alışverış sonra onların mınık kıyafetlerını tek tek ütüleyip yerleştirmek sonrada bebişleri sağlıkla kucagımıza almak oy oyy daha yazarken heyecanlanıyor insan :)

araştıralım bakalım bıraz ama ben tamamen yatan baston ıkız arabası görmedım hiç hem peg peregoda baston araba gıbı hafif sende araştırıp begendıgın model olursa banada haber ver canım..

Kizlar gunaydin :) kafama bisi takildi simdi gebelikte bir suru test yapilmasi lazim bebek icin. Tup bebek doktorlari yapmiyor anladigim kadariyla biz kese ve kalbi gorunce baska doktora gidip kendimiz mi yaptiracagiz?

canım öyleymiş ama bana hiç test yapılmadı bende sormadım ama toksoplazma rubella falan yapılması gerekıyomus idrar testı bıle hiç yapılmadı sen başka doktora gıdınce sor bakalım..

Rahat ol diyicem de kendimden biliyorum ki olmayacaksin o yuzden az stres az mutluluk az heyecan az sevincle karsiik ol diyim de gercekci olsun ya huuu

Hahahahh piki beybim :) dayanamadim gene kan testi verdim zaten. Disarisi acayip sicak tam parka bahceye gitmelik

canım öyleymiş ama bana hiç test yapılmadı bende sormadım ama toksoplazma rubella falan yapılması gerekıyomus idrar testı bıle hiç yapılmadı sen başka doktora gıdınce sor bakalım..

Yapilmasi lazim bence ama bilemedim ki:) sorcam gidince inşallah canim

İzmire doguma yetisemem yolda gelir bebek:)))))

Gunaydin kizcelerrr nasilsiniz . Biz buvun evdeyiz. Dersimiz yok. Ev isini de ssalivermisim kiii ooohhhh yatcam calisanlara kolayliklar
Benimde issizligimin birinci ayi bugün. Gittim issizlik maasimi cektim iyi hissettirdi:)
Ya benim evim cok pis süpürge falan tutma yorma kendini diyo esim kendi de haftada bi supuruo tozdan gecilmiyo napcam bilmiyrm ne zamana kadar temizlik yapmicaz anlamadim ki

Canm amn aman sakın temizlik fln hele de supurge aakın yapma. Bırzz pis olsun bosver. Bnm esım de haftada bi yapıyo o. Onmli oln bebiş yada bebişler

Canm amn aman sakın temizlik fln hele de supurge aakın yapma. Bırzz pis olsun bosver. Bnm esım de haftada bi yapıyo o. Onmli oln bebiş yada bebişler

Bi supursem baksa seye gerek yok niye supuremiyoruz canim? Bes dkmizi almaz aslinda. Bizim evde merdiven var gunde on kere in cik yapiorum ona bakarsak

Kizlar gunaydin :) kafama bisi takildi simdi gebelikte bir suru test yapilmasi lazim bebek icin. Tup bebek doktorlari yapmiyor anladigim kadariyla biz kese ve kalbi gorunce baska doktora gidip kendimiz mi yaptiracagiz?
Gunaydin canim kalp atislarindan sonra yapiyorlar genelde tsh a hemoglobine mutlaka baktir digerleri antihiv rubella toxoplazma onlara da bakiyorlar.
Merhaba kızlar nasıl gıdıyo tedavıler, hamılelıkler, bebısler... Herkez ıyıdır umarım.. Bızde ıyıyız haftalarımızı gecırıyoruz yavas yavas.
Biz de iyiyiz canim seninle haftalarimiz cok yakin
Sakinnnn sakinnnn yapma cok tehlikeli hele ilk uc ay.ben kucuk cocugum oldugu halde yapmiyorum esim yapiyor haftada bir.cok merdiven inip cikmak da yorar dikkat et canim.allah korusun zor geldik bugunlere
Cikti kuzum 5270 baya katlamis maşallah
degerine de masallah superr

Mhtpfth tamam canim puset bakiyorum bulursam yazarim

ecrennnn canim pislik batiyo valla gozume :) hali yosun bagladi resmen

Degerin 3820 olmasi gerekiyodu 5270 olmus maşallah bol bol artiyor.

Simdi baska bir doktordan randevu aldim keseyi kalbi görünce oradan testler yapilsin muayenesi 177 liraymis valla ne pahali ya. 5500 de paket son fiyat dediler vercek artik napalim..

Uç gun arayla ultrasona girmek zarar verir mi sence? Zaten bes dk yi gecmez bakmalari?

Gunaydin herkeseeeeee eger planda degisiklik olmazsa hava munasebetiyle biz bugun adda gidicez cok seviniyom cunku herif bi yere goturmwk istemiyo minik yerinde rahat olsun yollarda sarsilmasin diye ama Allahin izni ile bisey olmaz de mi. Olmaz insallah yaaa az alisveris yapam da stres atam yaw

Ikiz ikiz insallahhh

Ohhh iyi gezmeler :)) yok kuzum bisi olmaz yavas yavaş takilin. Hep evde olmak daha yorucu bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…