Oyyy kiyamaaam taze anneciiik,insallah tez zamanda gecer canim,cok asiri kusna olup hicbir sey yiyemezsen mutlaka dr a git serum taksinlar.Kizlar benim acayip bulantim varnefesi bile zor aliyorum ögürmekten midem cikacak acaba bebek yerinden oynuyor mu gibi sacma sorular geliyor aklima. Bu bulantiyla ilk surecler zor gececek gibi
guzel haberlerle gel insallahsaol canım ıyıyım çok şükür bi sıkıntımız yok yarın kontrolumuz var şeker yuklmesı ve ayrıntılı ultrason yapılacak çok heyecanlıyım sabırla beklıyorum..
Oooo geçmiş olsun dicem ama benim 18.Haftaya kadar sürdü. Bebeğe hiçbişey olmaz canım merak etme, benim bi arkadaşım bulantı ve kusmalardan ilk 3 ay 11 kilo verdi defalarca hastaneye yattı serum yedi, öyle öğürüyodu ki bebeği bırak tüm iç organlarını dışarı çıkarcak zannediyodum, şimdi 7 aylık oldu ve bebek çok sağlıklı, merak etme sen yavrun sapa sağlam yerinde durcak sıkıntıyı sen çekeceksin sadece.Kizlar benim acayip bulantim varnefesi bile zor aliyorum ögürmekten midem cikacak acaba bebek yerinden oynuyor mu gibi sacma sorular geliyor aklima. Bu bulantiyla ilk surecler zor gececek gibi
Oyyy kiyamaaam taze anneciiik,insallah tez zamanda gecer canim,cok asiri kusna olup hicbir sey yiyemezsen mutlaka dr a git serum taksinlar.
guzel haberlerle gel insallah
saol canım ıyıyım çok şükür bi sıkıntımız yok yarın kontrolumuz var şeker yuklmesı ve ayrıntılı ultrason yapılacak çok heyecanlıyım sabırla beklıyorum..
Haydi guzel haberlerle gel canim her isin rast gitsin insallah
Canim kussam rahatlayacagim sadece aci su. Gerci hic bisi yiyemiyrm midem de bos. Sürekli bulanti cok fenaOyyy kiyamaaam taze anneciiik,insallah tez zamanda gecer canim,cok asiri kusna olup hicbir sey yiyemezsen mutlaka dr a git serum taksinlar.
guzel haberlerle gel insallah
Oooo geçmiş olsun dicem ama benim 18.Haftaya kadar sürdü. Bebeğe hiçbişey olmaz canım merak etme, benim bi arkadaşım bulantı ve kusmalardan ilk 3 ay 11 kilo verdi defalarca hastaneye yattı serum yedi, öyle öğürüyodu ki bebeği bırak tüm iç organlarını dışarı çıkarcak zannediyodum, şimdi 7 aylık oldu ve bebek çok sağlıklı, merak etme sen yavrun sapa sağlam yerinde durcak sıkıntıyı sen çekeceksin sadece.
Çubuk kıraker ve leblebi iyi geliyo, ben özellikle leblebiyi çok yedim, çünkü çubuk kraker hem yağlı hem tuzlu, bir de peynir ekmek, haşlanmış ya da fırınlanmış patates. Ben 4 ay bunlarla beslendim, süt yoğurt yumurta falan hiç yiyemedim daha yeni yeni düzene giriyorum. Tabi ne önlem alırsan al bulantını geçirmiyo sadece bastırıyo ve o an için rahatlıyosun biraz.
İçini kararttıysam kusura bakma canım benim tecrübem böyle.
Hiç geçmicek zannediyodum, inan geçicek ve bebeğini ultrasonda gördüğünde ve hareketlerini hissetmeye başladığında herşey kafanda silinecek :))
Allahım en kısa zamanda sana da tattırsın canım.kızlar aslında bulantı kusma ne kadar zor süreç olsada o kadar güzel şelerden bahsediyosunuzki inş birgün bende bu konulardan sizlerle bahsedebilirim
Canim iyiyim seni cok ozledik kizz..Allahım en kısa zamanda sana da tattırsın canım.
Çok zorlanmama ve doğru düzgün beslenememe rağmen aslında hep şükrettim. Bu bulantıları yaşamak için az çekmedim diye düşündüm. Allaha sonsuz şükürler olsun, canım inşallah Rabbim tez zamanda sana da kısmet etsin
halide25 cim nasılsın bidenem?
kızlar aslında bulantı kusma ne kadar zor süreç olsada o kadar güzel şelerden bahsediyosunuzki inş birgün bende bu konulardan sizlerle bahsedebilirim
Gitti misafirlerim canım, valla şanslısınız istediğiniz zaman gidip görüyosunuz bebeği, benim bi önceki randevum 15 nisandı bi sonraki 26 mayısta. Burda hiç öyle canın istediğin zaman göremiyosun, buradı yine Amerikadaki arkadaşım 9 ay boyunca sadece 2 kez ultrasona girdiklerini söyledi. Ultrasona çok girmenin doğru olmadığını söylüyolarmış orda, Türkiye'dekiler de bişey olmaz diyo, bilmiyorum bakalım hayırlısı, ama bize kalsa hergün görmek istiyoz yavrumuzu.Canim iyiyim seni cok ozledik kizz..
ben iyiyim Allaha sukur. Doktor 20.haftada gel dedi ama ben dayanamiycam ve carsamba gidicem sanirim doktora :)
Henuz hissedemiyorum bebisi. Ne olacak benim bu halim :) sen nasilsin gitti mi misafirlerin
Gitti misafirlerim canım, valla şanslısınız istediğiniz zaman gidip görüyosunuz bebeği, benim bi önceki randevum 15 nisandı bi sonraki 26 mayısta. Burda hiç öyle canın istediğin zaman göremiyosun, buradı yine Amerikadaki arkadaşım 9 ay boyunca sadece 2 kez ultrasona girdiklerini söyledi. Ultrasona çok girmenin doğru olmadığını söylüyolarmış orda, Türkiye'dekiler de bişey olmaz diyo, bilmiyorum bakalım hayırlısı, ama bize kalsa hergün görmek istiyoz yavrumuzu.
Canım 1-2 hafta içinde hissedersin harwketleri, sırt üstü uzan ayaklarını da uzat, o gerginlikte daha rahat hissediliyo, ilk hissedişim pıt pıt su kabarcığı pıtlaması gibiydi, iyice dinledim kendimi ve gaz hareketi olmadığından emin oldum, karıştırılıyomuş normalde.
Yarın güzel haberlerini bekliyorum canım
Gitti misafirlerim canım, valla şanslısınız istediğiniz zaman gidip görüyosunuz bebeği, benim bi önceki randevum 15 nisandı bi sonraki 26 mayısta. Burda hiç öyle canın istediğin zaman göremiyosun, buradı yine Amerikadaki arkadaşım 9 ay boyunca sadece 2 kez ultrasona girdiklerini söyledi. Ultrasona çok girmenin doğru olmadığını söylüyolarmış orda, Türkiye'dekiler de bişey olmaz diyo, bilmiyorum bakalım hayırlısı, ama bize kalsa hergün görmek istiyoz yavrumuzu.
Canım 1-2 hafta içinde hissedersin harwketleri, sırt üstü uzan ayaklarını da uzat, o gerginlikte daha rahat hissediliyo, ilk hissedişim pıt pıt su kabarcığı pıtlaması gibiydi, iyice dinledim kendimi ve gaz hareketi olmadığından emin oldum, karıştırılıyomuş normalde.
Yarın güzel haberlerini bekliyorum canım
Canım temmuz sonu geliyorum inşallah, göbeğim çıktı valla teyzesi, 6 kilo aldım şimdidenay ben iki hafta sonra gidicem diye geriliyorum. hamilelik boyunca 2 ay ultrasona gidecek olsaydım heralde çatlardımama burda hemşire arkadaşlar var . soruyorum zararı olur mu ultrasona her hafta ya da 2 haftada bir girmenin diye, yok diyorlar . zaten çok durmuyoruz ki ultrasonda. burda devlet hastanesinde yatıyon iki dakka bakıyo doktor hadi yallah kalkabilirsin hacıyatmaz gibi yatmanla kalkman bir oliy
anam bende döt döbek var ya heralde ondan hisstemiyorum da işte bazen diyorum eşime, bebek iyi de mi . bebeğin bişeyi yoktur de mi diye sürekli soruyorum . çarşamba saat 14,50 de randevum. inşallah bebek iyidir. Allahım yardımcısı olusn inşallah. sen ne zaman dönüyorsun? artık gel güzelim vatanımıza :) bu arada göbişin ne durumda, cıktı mı annesi???
Massallah massallahhh :) kiz senin bebis hakkaten kiz olmasin :) erkek annelerinin karni sivri oluyor ya füze gibiCanım temmuz sonu geliyorum inşallah, göbeğim çıktı valla teyzesi, 6 kilo aldım şimdideninşallah 15'i geçmem ama enime doğru yayıldım daha çok, göbeğim az var, o yüzden arkadaşlarım hep seninki kız diyolardı, hareketlerini de çok rahat hissediyorum çok şükür, az önce bişey okumaya dalmışım bi tekmeledi irkildim resmen :)) ay ben onun ayaklarını yerim :))
Senin göbek ne durumda çıktımı?
amin canım inş nasip eder rabbim senin ilk denemenmiydiAllahım en kısa zamanda sana da tattırsın canım.
Çok zorlanmama ve doğru düzgün beslenememe rağmen aslında hep şükrettim. Bu bulantıları yaşamak için az çekmedim diye düşündüm. Allaha sonsuz şükürler olsun, canım inşallah Rabbim tez zamanda sana da kısmet etsin
halide25 cim nasılsın bidenem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?