ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Amin canım inşallah

Gunaydin Kizlar. Annem hastanede hala. Sabah erkenden gidip aksama kadar yaninda kaliyorum. gece yaninda kalamiyorum. Bwni eve gonderiyorlar. Artik cikmasini istiyorum hastaneden sag salim.. iyilessin artik Allahim nolur
Dualarda bulusalim bacilarr

canım benim allah razı olsun gönlü güzel arkadaşım
inş ben tekrar deneyene kadar senin bebiş kucakta olur

İnşallah seninde deneme kararina gerek kalmadan hamis haberin gelir :)

Bu arada canim devlet hastanesinde asilama ücretsiz. Veya 50 tl gibi bi rakam. Klomenle denetiyorlar ilkini. Toplam maliyet 100 tl yi gecmiyor. Sebepsiz ise asilama ile de tutabilir? Denedin mi hic?

Gunaydin Kizlar. Annem hastanede hala. Sabah erkenden gidip aksama kadar yaninda kaliyorum. gece yaninda kalamiyorum. Bwni eve gonderiyorlar. Artik cikmasini istiyorum hastaneden sag salim.. iyilessin artik Allahim nolur

Gunaydin canim benim. Allahim tez vakitte şifa versin inşallah. Geceleri kalamazsin canim sende yavrunu dusuneceksin mecbur. Hic uzulme Allahin izniyle iyilesecek torununu buyutecek. Ferah ol nolur. Allahim yardimcisi olsun

Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin, üzme kendini sakın, annen çok önemli çok değerli tabi ama bu bebeğe de kolay sahip olmadan , annen hayırlısıyla iyileşip evine döncek canım dualarım seninle ve onunla

Canim benim cok üzüldüm umudunu lutfen kaybetme. Zaman i geldiginde olacak inşallah. Benim de 5. Tedavim de oldu. Vazgecmemek gerekiyor. Bir sonra ki denemede merkezini degistir canim goremedikleri birsey vardir. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin.

canim cok uzuldum ama, pes etme sakin. demek ki daha vakti gelmemis.
sen nerede yaptirmistin kuzum tedavini? ben sisli memorial'da yaptirdim. ve de gercekten cok memnun kaldim. eger istanbul'u dusunursen mutlaka oneririm. bence merkezini degistirmeyi bir dusun kuzum.

Kizlar bugun anneannem vefaat etti. Annem aglamaktan yerlere yatti ama ben hic bisi yapamadim. Esim beni ve ablamin kizini eve birakti. Yrn koye gommeye gidecekler ama ben gitmeyecekmisim. Annemin yaninda olamamak çok üzücü

Nasibi yokmuş ne diyelim canım. Rabbim herseyin hayırlı olanını versin. Bilmiyorum belki kışa girerken yaptiririm. Burda yaptırmayı düşünmüyorum istanbul ya da ankara galiba daha başarılı bu konuda. Sıkı bi araştırma yapmam lazım ama once bi kafayı toparlamam lazım .şu ramazan geçsin izne çıkalım hayirlisiyka bi kendime geleyim sonra bakicam . 2. Tedaviye başlayan a kadar umudumu yitirmistim vazgecmistim herseyden ama artık öyle düşünmüyorum sizleri n çabaları bana güç verdi . Yılmiycam allah in izni ile gücüm yettığı kadar tekrar deniycem

Rabb
Kizlar bugun anneannem vefaat etti. Annem aglamaktan yerlere yatti ama ben hic bisi yapamadim. Esim beni ve ablamin kizini eve birakti. Yrn koye gommeye gidecekler ama ben gitmeyecekmisim. Annemin yaninda olamamak çok üzücü
Rabbim sabrinizi versin. Mekanı cennet olsun canım. Allah rahmet eylesin.

Ben Adana dayım canım. Zaten burda tekrar denemeyi düşünmüyorum. Ankara yada istanbul en iyisi sanırım . Nasıl ve ne şekilde olur bilmiyorum ama orda yaptırmak istiyorum. Rabbim maddi manevi güç kuvvet verir inşallah cumlemize

Canim bende negatifi alinca 2 hafta agladim. Bir daha tüp bebek falan yok dedim. Zaten bi dunya harcama olmustu onun borcunu ödeyip denesem 8 ay gecerdi. Sonra birsey oldu gitmeliyim dedim kimseye soylemeden. Bir anda cesitli yerlerden para geldi mümkün bile değildi. Bes yil once ayrildigim ve dava bile acmadigim is yerinden tazminat falan aldim. Allah büyük. Bi oncekinin borcunu odedim ve ikinciye basladim. Opu zamani yaklasirken nasil izin alacagim diye düşün meye başladım çünkü bir ay once diger tedavide 15 gün izin almistim derken isten ciktim. Hic alakasi yoktu cikmam icin sebep yoktu ama cattt ciktim. Derken tedavi oldu ve rabbim nasip etti.
Demem o ki gelecegi zaman bir puzzle parcasi gibi hersey yerine oturacak. İlkkez bu tup bebekte karnimi severek uyudum. Hergun ayet el kursi okudum. Digerlerinde hic icimden gelmemişti.

Sende deneyeceksin. Bu.bizim sinavimizda gecene kadar calisacagiz. Cok caba sarf ediyrz Allahim görüyor merak etme sadece zamanini bekliyor.

Ankarada olursa tedavin elimden geleni yaparim. Bunu yasamayan bilemez destek olacagiz birbirimize. Ya bismillah deyip yeniden baslayacagiz canim.

Canim benim rabbim acil sifalar versin duzelecek insallah moralini bozmamaya calis prensesimizi uzme annesi.guzel haberlerini bekliyoruz.
Masallah prensine hareketlerini sevsinler,canim sirt ve bel agrilari ayakta kalmaktan oluyor genelde kendini yorma.
yenibidunya
Bitanem cok uzuldum hayirlisi olsun dirayetine de cok sevindim,rabbim en kisa zamanda yuzunu hayirli evlatlarla guldursun insallah.sebepsiz diye birsey yok canim sebep var ama bulamiyorlar ya da her dr bulamiyor.bence de merkezini degistir canim ben de sisli memoriali oneriyorum oaranin prof u semra kahraman dunya capinda bir dr.cogu yeniligin oncusu.eminim size de cok faydasi olacaktir.biraz dinlen kendine gel sonra arastirmalarini yap canim.
allah rahmet eylesin bitanem cok uzuldum.kolay degil kac yasinda olursan ol annwyi kaybetmek vatani kaybetmek gibi.allah sabir versin.sen de uzulmemeyw calis kalabalik yas tutulan ortamlardan uzak durmaya calis canim.varliginiz annene en buyuk destek.seni hamile halinle uzgun gorurse daha cok uzulur.mekani cennet olsun.

Y yenibidunya
Canım çok üzüldüm Allah çok bekletmeden nasip etsin inşallah, bizde 8 senedir sevepsiz infertilite biliyoduk kendimizi ama bu tedavimde bende sorun olduğunu öğrendik ve ona yönelik bi tedavi uygulandı, ankara başkent üniversitesi hastanesi Hulusi Zeyneloğlu, gitme imkanın olursa şiddetle tsvsiye ederim, bu adama minnettarım gerçekten işinin ehli. İstanbulu bilmiyorum ben.
Tekrar geçmiş olsun
Başın sağolsun canım Allah rahmet etsin
Eşin doğru yapmış, annemin yanında olamamak kötü bişey amasenin hamileliğin daha çok yeni, şimdi o ortam çok duygusal olcak feryat figan ağlayanlar da olur, annen gözünün önünde acı çekerken bu ortamda senin sağlam durabilmen imkansız, büyük üzüntüler iyi gelmez şimdi sana Allah korusun

Oyy canim yaa basiniz sagolsun. Rabbim anneannene rahmet eylesin mekanini cennet Etsin. Annene ve sizlere sonsuz sabirlar versin insallah. gitme sen bence de. Oralarda harap olursun Kiyamam kuzum

Kizlar gunaydin. Biz halen hastanedeyiz. Cok sukur iyiye gidiyor her sey. Rabbim annemizi bize bbagislasin insallah. Babasiz kaldik. Rabbim annemizi basimizdan eksik etmez insallahh. Hepiniz insallah iyisinizdir . Sevgilerimle

Her şerde bi Hayır vardır canım işten cikmissin ama bebeğinin haberini almissin. Ne güzel. Imtihanin bitmiş. Rabbim tüm bekleyislerimizi umutlarimizi tamamına erdirir inşallah. Allah razi olsun canım . Sen nerde yaptirdin . Eşimle sabah konuştum burda yaptırmak istenedigimi söyledim. O aynı doktora gitmeyi istiyo. Çünkü doktor tutmazsa farklı bi tedavi deneyeceğim demişti. Ama eşim yine de Sen nerde istersen gidebilirsek gideriz bakariz dedi. Başarı oranlarıyla birlikte merkezleri arastiricam . Bilmiyorum yer doktor önemli mi ama yine detecrübeli yerler daha iyi diye düşünüyorum. Benim merkez 9 yıl olmuş acilali. Laboratuvar koşullarını da bilmiyorum..

Al
AlLah razi olsun canım. Amin inşallah. Bilmiyorum bi sorun yok deniyor gerçi bi defa kendiliğinden hamile kaldım ama yaşamadı yavrum düştü. Bi daha da gebe kalamadim. Orası özel mi canım bazı Yerler de Opu da narkoz vermiyorlarmis çok açılı oluyormuş. Bi de hemşireler biraz sınırlı falan oluyor Muş. Ben biraz hassasim, sert sert konuşan insanlara dayanamam çok sulu göz oldum zaten. rahat olmalı gittiğim yer. Aman ne bileyim canım işte yine de katlanmak gerek bazı şeylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…