Slm tatlım. Fazla ugrayamiyorum iyiyim şükür. Bu gün 5. Gün transferi saymazsak. Dün yatağımi topladım yatmıyorum artk yemegimi yaptım akşam yürüyüşü de yaptım. Normale dönüyorum artık. Fazla yatmiycam. Canım dün itibari ile goguslerimde ağrılar kasiklarimda belimde ağrı batma belimden bacagima doğru bi çekilme oluyor . Geçen seferde buna benzer şeyler vardı galiba yine olmadı. Bi de bişey sorucam canım. Yarın anneme gitmeyi düşünüyorum 2 saat falan sürüyor yol onlar bilmiyo tedavimi. Bişey olur mu acaba sence. Bu arda siz Nasılsıniz bakalım nasil gidiyor
Aman akilli uslu buyusun de :) doktora hareketleri ne zaman hissedicem dedim 2 3 haftaya hissedersin dedi. Ilk gebelik olfoldugu icin 20.haftalarda anca hissedilirmis bebik :)
Gozunaydin bitanem masallah bebislere cinsiyetler de super,1 prens 1 prenses.bizim dr 3 mu 4 mu bilemedim o ultrasona hic bakmadi hala bebeklerimi net goremedim hep siyah beyaz ve kafataslarini cekiyor sinir oluyorum ben de.coook merak ediyorum. kizimin cok net fotolari vardi.sekeri dengelersin insallah endise etme ama az kilo aldin diye biliyorum nasil yuksek cikiyor anlamadim.tekrar yukleme yapilacakmi?bana da cumartesi yuklenecek insallah normal cikar.kızlar dün ayrıtılı ultrasonumuz vardı gittim bebeklerımı gördum çok şükür ıyıler bir sorun yok cınsıyetlerınıde kesın olarak öğrendım biri kız biri erkek olacak tamda hissettıgım gibi allahım sağlıkla kucagımıza aldırsın cok muhtesem bır duygu yüzlerını de net gremedım malesef ıkısıde aynı pozu verdıler yumruk yapıp yuzlerını kapattılar nazlı benım kuzucuklar bu arada şeker yüklemesıde sınırda çıktı malesef tatlıya veda etme zamanı..
Senin de gozun aydin canim prensesine masallah.dualarina cani gonulden amin diyorummKizlar doktordan donuyoruz su an. Allahimiza sukurler olsun. Sorun yok dedi. 27 mayista detayli ultrasonumuz da sorunsuz cikar insallah. Ezan okunuyor su an ve benim duam Rabbimin evlat hasreti ceken cumle muslumanin evladina hayirli saglikli ahlakli evlatlar vermesi. Hamilelerimiz de saglikli gecwlik gecirip saglikla kucaklarina alsinlar insallah.
M mhtpfth canim gozun aydin. Rabbim size bagislasin evlatlarini. Cok sevindim canim sorunsuz cikmasina gozunuz aydin. Bana da dua et kiz insallah ben de sorunsuz gecirem :)
Selam canim,normalde transferin ertesi gunu yola cikmaya izin veriyorlar ama riske atmasan bide haberleri de yokmus is yapar agir kaldirirsin falan allah korusun yine de sen bilirsin.adet belirtilerinin aynisini ben de yasadim endiselenme lutfen rahat ol.Hepinize selamlar kızlar. Nasılsıniz bebisler de iyidir inşallah ben çok sık ugrayamiyorum. Bu gün tranaferden sonra 5. Günüm dün yatağıma kaldırdım yemegimi yapmaya basladim artik yatmıyorum. Dünden beri goguskerim acıyıo kasiklarimda ağrılar var beline vuruyor ordan bacagima. Aynen adet belirtilerim. Galiba bu sefer de olmadı. Sizler de ne gibi şeyler olmuştu. Bi de yarın anneme gitmeyi düşünüyorum yarın şehir dışında 1.5 2 saatlik yol. Onların redavidenr haberi yok .bişey yokmuş gibi normal şekilde gidicem. Sizce bi sakıncası olur mu. Sorularımı cevapkarsaniz çok memnun olurum . Teşekkür ederim simdiden
allah yardimcin olsun canim.bulantinin sacla cok alakasi yok canim ,kizim cok gur sacli dogdu benim hic bulantim olmadi soranlar olmamasina sasiriyordu.ve hic kestirmedim saclarini 2 yasinda beline kadar uzaniyor saclari bayiliyorlar.az daha sabret bugunler icin cok ugrastik.o dr da ne tuhafmis nerden biliyor.o degerler bebegin sagligini etkilemez benim bildigim.moralini bozma.kendi dr un ne dedi tahlil sonuclarina.aile hekimleri ne bilecek.Kizlar gunaydin,
Gun içinde hic bitmeyen bulanti aksamlarida zar zor yedigim seyleri afedersiniz istifra etmekle geciyor günler im. Hani bebegin saci cikinca oluyordu bu belirtiler :)
Yogurt yumurta vs hayatta yiyemiyrm. Kuru ekmek anca. İyiki ilk uc ay bebis benden besleniyor.
Bu arada degerlerim cok yüksek ciktigi icin saglik ocagindaki kadin bebegin saglikli olmadigini söyledi. Boyle insanlari diye hekim yaparlar ki?
Cok sinirlendim kadina.
B12 degerim max 663 olmasi gerekirken 992 cikti demirim yine almis basini tavan yapmış. Beta hcg 42000 küsur.
Tüp bebek diyorum istenilen bir gebelik mi diyor. 6+3 uc diyorum 9 hafta mi diyor. Bu kadar beyinsiz olmasi yetmezmis gibi birde bu normal gebelik degil ölür falan dedi.
Allahim kimlere kaldik. Cok şükür biraz bizim kafa calisiyorda sinirlenmek ten öte gitmedi duygularim
Gozunaydin bitanem masallah bebislere cinsiyetler de super,1 prens 1 prenses.bizim dr 3 mu 4 mu bilemedim o ultrasona hic bakmadi hala bebeklerimi net goremedim hep siyah beyaz ve kafataslarini cekiyor sinir oluyorum ben de.coook merak ediyorum. kizimin cok net fotolari vardi.sekeri dengelersin insallah endise etme ama az kilo aldin diye biliyorum nasil yuksek cikiyor anlamadim.tekrar yukleme yapilacakmi?bana da cumartesi yuklenecek insallah normal cikar.
Senin de gozun aydin canim prensesine masallah.dualarina cani gonulden amin diyorumm
Selam canim,normalde transferin ertesi gunu yola cikmaya izin veriyorlar ama riske atmasan bide haberleri de yokmus is yapar agir kaldirirsin falan allah korusun yine de sen bilirsin.adet belirtilerinin aynisini ben de yasadim endiselenme lutfen rahat ol.
k
allah yardimcin olsun canim.bulantinin sacla cok alakasi yok canim ,kizim cok gur sacli dogdu benim hic bulantim olmadi soranlar olmamasina sasiriyordu.ve hic kestirmedim saclarini 2 yasinda beline kadar uzaniyor saclari bayiliyorlar.az daha sabret bugunler icin cok ugrastik.o dr da ne tuhafmis nerden biliyor.o degerler bebegin sagligini etkilemez benim bildigim.moralini bozma.kendi dr un ne dedi tahlil sonuclarina.aile hekimleri ne bilecek.
ayy okurken deli oldum. Ne bicimmis o dokTor. Gicik oldum arkadas. Iyi bisey dememisin. Ben olsam heralde cirlardim Baya bi...Kizlar gunaydin,
Gun içinde hic bitmeyen bulanti aksamlarida zar zor yedigim seyleri afedersiniz istifra etmekle geciyor günler im. Hani bebegin saci cikinca oluyordu bu belirtiler :)
Yogurt yumurta vs hayatta yiyemiyrm. Kuru ekmek anca. İyiki ilk uc ay bebis benden besleniyor.
Bu arada degerlerim cok yüksek ciktigi icin saglik ocagindaki kadin bebegin saglikli olmadigini söyledi. Boyle insanlari diye hekim yaparlar ki?
Cok sinirlendim kadina.
B12 degerim max 663 olmasi gerekirken 992 cikti demirim yine almis basini tavan yapmış. Beta hcg 42000 küsur.
Tüp bebek diyorum istenilen bir gebelik mi diyor. 6+3 uc diyorum 9 hafta mi diyor. Bu kadar beyinsiz olmasi yetmezmis gibi birde bu normal gebelik degil ölür falan dedi.
Allahim kimlere kaldik. Cok şükür biraz bizim kafa calisiyorda sinirlenmek ten öte gitmedi duygularim
ayy okurken deli oldum. Ne bicimmis o dokTor. Gicik oldum arkadas. Iyi bisey dememisin. Ben olsam heralde cirlardim Baya bi...
canim sen bi daha o doktora gitme. Insallah minigin saglikli ahlakli olur Allahin izniyle tatlimm
amin canım inşOna ben cok inaniyorum. Bu tüp de doktor yapti sonra transfer tedavi oldu ve pozitifdi. Genelde histereskopi olanlar pozitifi aldi. İnsallah sira sende:)
amin canım inş
msjını okuduğumda yüzümde aptal bi gülümseme oldu
Manyakmıdır nedir. Bence bir daha gitme ona canım bir kere bulantılarının olması gebeliğinin sağlıklı ilerlediğini gösteriyor, canım saçlanma 13-14. Haftalarda başlıyo ve o zaman yaşananlar bulantı değil ekşime maalesef, bunlarıda yaşayacaksınKizlar gunaydin,
Cok sinirlendim kadina.
Canim geldim ya annemi çok ozlemiştim. Ya biraz iyi geldi bana is falan yapmadım kiz kardeşim var zaten evde bana is düşmedi. Hakkımda hayırlısı olsun artık napalım canim insallah ağrılar dediğin gibi normaldirGozunaydin bitanem masallah bebislere cinsiyetler de super,1 prens 1 prenses.bizim dr 3 mu 4 mu bilemedim o ultrasona hic bakmadi hala bebeklerimi net goremedim hep siyah beyaz ve kafataslarini cekiyor sinir oluyorum ben de.coook merak ediyorum. kizimin cok net fotolari vardi.sekeri dengelersin insallah endise etme ama az kilo aldin diye biliyorum nasil yuksek cikiyor anlamadim.tekrar yukleme yapilacakmi?bana da cumartesi yuklenecek insallah normal cikar.
Senin de gozun aydin canim prensesine masallah.dualarina cani gonulden amin diyorumm
Selam canim,normalde transferin ertesi gunu yola cikmaya izin veriyorlar ama riske atmasan bide haberleri de yokmus is yapar agir kaldirirsin falan allah korusun yine de sen bilirsin.adet belirtilerinin aynisini ben de yasadim endiselenme lutfen rahat ol.
allah yardimcin olsun canim.bulantinin sacla cok alakasi yok canim ,kizim cok gur sacli dogdu benim hic bulantim olmadi soranlar olmamasina sasiriyordu.ve hic kestirmedim saclarini 2 yasinda beline kadar uzaniyor saclari bayiliyorlar.az daha sabret bugunler icin cok ugrastik.o dr da ne tuhafmis nerden biliyor.o degerler bebegin sagligini etkilemez benim bildigim.moralini bozma.kendi dr un ne dedi tahlil sonuclarina.aile hekimleri ne bilecek.
Manyakmıdır nedir. Bence bir daha gitme ona canım bir kere bulantılarının olması gebeliğinin sağlıklı ilerlediğini gösteriyor, canım saçlanma 13-14. Haftalarda başlıyo ve o zaman yaşananlar bulantı değil ekşime maalesef, bunlarıda yaşayacaksın
Beslenmeyi kafana takma bebek seni sömürüyo zaten şimdi :) daha yeni yeni düzgünce bişeyler yemeye başladım ben ama su hala midemi kaldırıyo, illa buz gibi soğuk olcak anca öyle içebiliyorum.
Hareketlerini hissetmeye başladığında hepsini unutacaksın canım, oğlum acayip hareketli ben ağzım kulaklarımda geziyorum şimdi :)
Kizlar, simdo doktordan geldim. Dr once bebikin kalbini goremedi. Kan testi yapip beta hcg'ne bakalim dedi. Neyse sonra cok sukur kalbi gordu ve sesini dinledik. Kan almaya da gerek yok relax dedi bana. Ama, yine de insanin icine bir suphe dusuyor. Her sey yolundadir di mi ya??
Kizlar nasilsiniz, oncelikle herkezin kandilini kutluyorum, rabbim bizlerin ve tum cocuk isteyenlerin kucaklarini doldursun insallah.. Bugun detayli ultrasonum vardi cok sukur temiz cikti sonuc, 500gr ve 26cm olmus boyu cok mutlu oldumayrica sirada seker yuklemesi var ama yaptirsammi hala karar veremedim, opuyorum hepinizi
amiin canim insallah.. aa, bak o hic aklima gelmedi. cihaz eski olabilir gercekten de. insallah hepimiz saglikla ve mululukla aliriz bebiklerimizi kucagimiza..Canim hayirli olsun :) tabiki hersey yolunda hic merak etme. Cihazinin modeli eskidir belki hemen algilamamistir ama bak cok şükür duymussun atislari. Cok sevindim canim Allahim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin inşallah
Kendi doktorundan vazgecme canim,guveniyorsan,bulantilqrin da gececek insallah pozitif dusun,kizimin saclarina da bakiyorum cok sukur banyodan sonra tek tek kurutuyorum kiyamam onaaa.kuzular da iyilerdir insallah dort bi yandan salliyorlar,hareketlerini hissetmek iyi geliyor.yarin muayenemiz var insallah yolundadir hersey,ecrennnn canim kendi doktorum 3 haftadan once gelme demisti ona gitmedim. Baska bir hastaneden randevu aldim o da 23 unde.
Oyyy iki yasinda beline kadar saç masallah:) bakabiliyor musun saçlarına bana zor gelir galiba.
İnsallah 3. Aydan sonra geçer bu bulantilar 1,5 aycik kaldi :)
Senin kuzuslarin nasil :)
olsun madem hasret gidermek de iyi gelir,dikkat et kendine,benim uc ay bitene kadar oldu agrilarim dert etme bol bol oturarak uzan ayakta cok kalma bu da etkiler.Slm
Canim geldim ya annemi çok ozlemiştim. Ya biraz iyi geldi bana is falan yapmadım kiz kardeşim var zaten evde bana is düşmedi. Hakkımda hayırlısı olsun artık napalım canim insallah ağrılar dediğin gibi normaldir
Sonucta gormus canim gozunaydin cok sevindim.rahatla lutfen.Kizlar, simdo doktordan geldim. Dr once bebikin kalbini goremedi. Kan testi yapip beta hcg'ne bakalim dedi. Neyse sonra cok sukur kalbi gordu ve sesini dinledik. Kan almaya da gerek yok relax dedi bana. Ama, yine de insanin icine bir suphe dusuyor. Her sey yolundadir di mi ya??
gozunaydin masallah kocaman olmus.ben yarin yaptiricam seker yuklemesini,bence ihmal etme seker onemli.Kizlar nasilsiniz, oncelikle herkezin kandilini kutluyorum, rabbim bizlerin ve tum cocuk isteyenlerin kucaklarini doldursun insallah.. Bugun detayli ultrasonum vardi cok sukur temiz cikti sonuc, 500gr ve 26cm olmus boyu cok mutlu oldumayrica sirada seker yuklemesi var ama yaptirsammi hala karar veremedim, opuyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?