Tesekkur ederim canimm ☺Kendi doktorundan vazgecme canim,guveniyorsan,bulantilqrin da gececek insallah pozitif dusun,kizimin saclarina da bakiyorum cok sukur banyodan sonra tek tek kurutuyorum kiyamam onaaa.kuzular da iyilerdir insallah dort bi yandan salliyorlar,hareketlerini hissetmek iyi geliyor.yarin muayenemiz var insallah yolundadir hersey,
olsun madem hasret gidermek de iyi gelir,dikkat et kendine,benim uc ay bitene kadar oldu agrilarim dert etme bol bol oturarak uzan ayakta cok kalma bu da etkiler.
Sonucta gormus canim gozunaydin cok sevindim.rahatla lutfen.
gozunaydin masallah kocaman olmus.ben yarin yaptiricam seker yuklemesini,bence ihmal etme seker onemli.
Kandiliniz mubarek olsun arkadaslar rabbim evlatlarimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin,tedavi goren dileyen herkese de hayirli saglikli evlatlar versin.
Memorial ın yolları taştan
Basladin mi canim tedaviye?Memorial ın yolları taştan
Gecmis olsun canim allah sifa versin onemli bisey degildir insallah.Gunaydin kizlar
Nasilsiniz . Benim annem rahatsizlandi .memlekete geldik. Dua edin nolur.
Gecmis olsun kuzumm. Insllah biran once iyilesir annecigin. Allah sifa versin..Gunaydin kizlar
Gunaydin kizlar
Gunaydin arkadaslar hastanedeyim kan alinip 75 mg seker yuklemesi yapildi 1 er saat arayla 2 defa daha kan veriyorum.bu arada muayenemiz de cok guzel gecticok sukur kizim ve oglumun kilolari da gayet iyi basabaslar.rahim agzi uzunlugu 41 mm.dr sancilarimin normal oldugunu soyledi haftada cok yorulmamak sartiyla 2 kez disari cikabilirsin dedi.2 hafta sonraya randevu verdi.
Başladım inşallah canım hayırlısıyla.Basladin mi canim tedaviye?
Gecmis olsun canim allah sifa versin onemli bisey degildir insallah.
Geçmiş olsun canım Allâh acil şifalar versinGunaydin kizlar
yok canım kayseride yaşıyorum o yüzden bi kez daha burda denemeyi düşünüyorum daha doğrusu eşim öle istiyo tabi zamanınıda o belirliyo seneye yaparız diyo bakalım kısmet artıkCanim ankaradaysan başkenti oneririm. İnsallah o Gülümse me hep gelecek beybimm
canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin bu günün hürmetine tüm hastalara şifa bekleyenlere inşSagolun kizlar Allah razi olsun. Zature olmys. Antibiyotuk tedavisi gouyor damardan. Insallah atlatirix hemen
canım tedavin hayırlı olsun son tedavin olsun inşMemorial ın yolları taştan
yok canım kayseride yaşıyorum o yüzden bi kez daha burda denemeyi düşünüyorum daha doğrusu eşim öle istiyo tabi zamanınıda o belirliyo seneye yaparız diyo bakalım kısmet artık
Geçmiş olsun canım önemli bişey yoktur inşallah, Allah şifa versinGunaydin kizlar
Canım maaşallah Allah sağ salim tamamına erdirsin bebişlerini.Gunaydin arkadaslar hastanedeyim kan alinip 75 mg seker yuklemesi yapildi 1 er saat arayla 2 defa daha kan veriyorum.bu arada muayenemiz de cok guzel gecticok sukur kizim ve oglumun kilolari da gayet iyi basabaslar.rahim agzi uzunlugu 41 mm.dr sancilarimin normal oldugunu soyledi haftada cok yorulmamak sartiyla 2 kez disari cikabilirsin dedi.2 hafta sonraya randevu verdi.
Slm canm eve döndük .1 gün de olsaKendi doktorundan vazgecme canim,guveniyorsan,bulantilqrin da gececek insallah pozitif dusun,kizimin saclarina da bakiyorum cok sukur banyodan sonra tek tek kurutuyorum kiyamam onaaa.kuzular da iyilerdir insallah dort bi yandan salliyorlar,hareketlerini hissetmek iyi geliyor.yarin muayenemiz var insallah yolundadir hersey,
olsun madem hasret gidermek de iyi gelir,dikkat et kendine,benim uc ay bitene kadar oldu agrilarim dert etme bol bol oturarak uzan ayakta cok kalma bu da etkiler.
Sonucta gormus canim gozunaydin cok sevindim.rahatla lutfen.
gozunaydin masallah kocaman olmus.ben yarin yaptiricam seker yuklemesini,bence ihmal etme seker onemli.
Kandiliniz mubarek olsun arkadaslar rabbim evlatlarimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin,tedavi goren dileyen herkese de hayirli saglikli evlatlar versin.
Tesekkurler canim insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz.ayy eveeet parka devam.25 gun sonra dedeyle babaanneye devredicem insallah parki butun isleriGözün aydin canim benim. Allahim saglikla zamaninda dogmalarini nasip etsin. Her işiniz rast gitsin insallah. Haftaya iki kez parka gidersin :))))
Hayirli olsun canim hangi asamadasin dr un kim?rabbim emeklerini bosa cikarmasinBaşladım inşallah canım hayırlısıyla.
oy kiyamam.allah sifa versin canim sen de uzme kendini.Sagolun kizlar Allah razi olsun. Zature olmys. Antibiyotuk tedavisi gouyor damardan. Insallah atlatirix hemen
Iyiyiz guzelim sagolasin,benim dr en bastan beri bu sekilde soyluyor ikiz oldugu icin tabi,bi de perinatoloji uzmani kendisi cok detayci,ben yine 3,4 gun mecburiyetten kizim icin cikiyorum,tatlim kizimda her gun yuruyus yapardim bunda ne mumkun agrilarim oldugu icin ve kizim cok yordugu icin yurumeye zaten hal kalmiyor firsat buldukca uzaniyorum.bu ay da agrim kasilmam cok olunca dr kesin surekli yat diyecek dedim.sukur ki erken dogum riskim yok simdilik rahim agzi uzunlugu 41mm.o yuzden rahatladim.agrilarida normal dedi.ben yine dikkat edicem tabi.prensimiz nasil?Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
Geçmiş olsun canım önemli bişey yoktur inşallah, Allah şifa versin
Canım maaşallah Allah sağ salim tamamına erdirsin bebişlerini.
Neden haftada sadece 2 gün dışarı çıkabilirmişsin? Günlük yarım saatlik de olsa yürüyüş yapmak faydalı değilmi? İkiz olduğu içinmi öyle dedi dr?
Ohh ne guzel yapmissin insallah bebek haberinle senlenir topigimiz.Slm canm eve döndük .1 gün de olsa
Bol bol sevgi ve moral yükleyip döndüm evime. tatlım Sağol son 2 gün artık test günüm pazartesi ama yarın aksam acilde yaptırmayı düşünüyorum yaparlar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?