ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Halidem annen hastaneden cikmis gozun aydin,cok gecmis olsun.kendine dikkat et canim

Selam kızlar nasılsınız?
Halidem annen çıkmış gözün aydın bi daha göstermezin Allah, boncuk kızın ne yapıyo? Çıktımı göbeğin :)
Benim baya çıktı, özellikle akşamları bi şişiyoki sorma, doğurcak gibi oluyom :)
Eakgül canım bulantıların ne durumda?
Ecren sen nasılsın canım inci tanelerin nasıl?

Canim benim bulantilati ben baya çekecek gibiyim dün en zor gunu yasadim midem taş gibi eksi ve bulaniyor. Soda da ictim ama hic fayda etmedi midem bom boş zaten günde yarim lt bile su icmiyrm yemek de yemiyorum beyaz safra cikariyorum hep. Bunada şükür canim. Rabbim acisini gostermesin ac susuz gececek ne yapim.

Oglusun nasil annesi :) hareketleri nasil. Maşallah kuzuma ultrason resmini paylassana ozelden bakim bi tosun paşa ya :)

Kizlar iyiyiz cok sukur. Dun gece evimize geldik. Bugun de kisliklari toplayip evi duzenlemeyle bogustum.yarin temizlige 2 bayan gelicek. Halilari yikamaya vermistim zaten.yarin insallah temizlik isini halledersem rahatliycam. Annem cok sukur daha iyi. Bebis de iyi cok sukur :) karnim azicik var :) dort gizle cikmasini bekliyom :)

Caniiiim iyiyiz tesekkur ederim bitanem.bebisler de iyi sukur.seker yuklemesinde sekerim normal cikti sukur. göbüşünü sevsinler senin.masallah prensimize,isim dusundun mu bu aralar buna takmis durumdayim da.
Kiyamam yaaa allah yardimcin olsun insallah biran once gecer bulantilarin.
ay ay göbüşü de cikarmis,kendini yorma halidem.annene de cok sevindim.

Kizlar selam :) nasilsiniz?
Naneli seker biraz ise yaradi bende daha iyiyim sanki. Yarin 16:00 da baska bi hastanede kontrol e gircem bebisi babasi da görsün diye. Valla cok tirsiyorum iyidir insallah. Bugun 8+0 olduk. Acaba nasil bisi hersey yolunda mi cok merak ediyorum.

Bu arada catlaklar icin kreme erken mi? Birde hangi marka kullanıyorsunuz mustela diye bir markaya iyi demisler ama emin olamadim?

Canim hayirli olsun 8+0lik minik :) b3n catlak kremi hala kullanmiyorum ama kullananlardan ben de mustela yi duydum. Insallah iyidir annesi minisin :) fasulye olmustur boncuk :)

Canim hayirli olsun 8+0lik minik :) b3n catlak kremi hala kullanmiyorum ama kullananlardan ben de mustela yi duydum. Insallah iyidir annesi minisin :) fasulye olmustur boncuk :)

Öyle cok merakediyorum ki nasil olduğunu. Gidince gorememekten korkuyorum.
Sen hareketleri hissetmeye basladin mi kuzum

Öyle cok merakediyorum ki nasil olduğunu. Gidince gorememekten korkuyorum.
Sen hareketleri hissetmeye basladin mi kuzum
Anamin yanindayken hissediyodum ama iki gundur evin derdine dusmusum.o kadar yoruluyorum ki inan hhissetmiyom usagim da demek yoruluyosa hic sesi cikmiyo

Anamin yanindayken hissediyodum ama iki gundur evin derdine dusmusum.o kadar yoruluyorum ki inan hhissetmiyom usagim da demek yoruluyosa hic sesi cikmiyo

Bak bugun ki notunda ne yaziyor :) artik cok yorulmaman lazim :)))
O da yoruluyordur tabiki annesi :)

Canım geçmiş olsun valla ne diyim o bulantılar zor bende 4.ayın bitinine kadar çektim, bugünlerde geçecek merak etme, biz bulantıları çekmek için az mı uğraştık
Şimdilik kayda değer bi ultrason fotom yok canım olursa koyarım
Teşekkürler canım bizde iyiyiz çok şükür oğlumda hareketleriyle bana iyi olduğunu bildiriyo inşallah, salı akşamı dr randevum bakalım 1 buçuk ay sonra yeniden görcem oğlumu, misafirlerim oluyo yada davetler oluyo, öyle yoğun geçiyo zaman. İsim konusunda kararsızız 3-5 isim var aklımızda bakalım 4 ay sonra ne karar vercez, siz belirledinizmi isim?

halide25 kız evin tertemiz oldumu? Ooh mis gibi, bende istiyom banada kadın gönder

Ssk ya da bakiyor canim. 10 günde muayene ucreti aliyor 122 tl - 75 tl olarak.
Raporlu 2500 raporsuz 3600 veriyorsun hastaneye tüp bebek masrafi ilaclar haric.
Şey canım üniversite ya da devlet hastanelerinde opu anestezi siz oluyormuş bi de işlemden sonra esin yanına giremiyormus özel oda olmadigindan o yüzden sordum senin dediğin yerde mi öyle yoksa özel mi diye

Ami
Amin Canim inşallah. Ben duydum canım ankara da hastanenin adını hatırlamıyorum ama yaptıran kişi soyledi opu da uyutmamislar cook acı çektim resmen ağladım bağırarak dedi. Oyüzden sordum.

Şey canım üniversite ya da devlet hastanelerinde opu anestezi siz oluyormuş bi de işlemden sonra esin yanına giremiyormus özel oda olmadigindan o yüzden sordum senin dediğin yerde mi öyle yoksa özel mi diye

Canim valla opu anestezili yapiliyor cokta rahattim. Uyandigimda da ( her iki tedavide de) esim yanimdaydi. Hic oyle sorun yasamadim yasayanda duymadim belki o kizin baska bi sorunu vardir o yuzden anestezi vermemislerdir

Camlari sildirdim yagmur basladi İyi mi
Nankör ev işleri bos ver uzulme en iyisi hazirana kadar silmemek
guzel haberlerle gel insallah dr dan canim.off hayir esimle anlasamiyoruz ki isim konusunda.

Gunayddin herkese cok guzel bir gun gecirirsiniz insallah bacilar. Merserayim massallah ne sabirlisin kiz. Nasil dayandin o kadar zaman ben var ya heralde hamilelikten beri 2 haftada bi doktordayim onda bile muayeneden sonraki gun acaba bebek iyi mi dige dusunmekten kendimi alamiyorum
ecrenim kizinizin adini kim koydu ise bu sefer o daha az soz hakkina sahip olsun :) yok siz degil de aile buyukleri koudu ise begendiginiz isimleri yazip kura cekin. :) bizim erkek olaydi herif bana hiiiic sormadan isim koymustu bile ama kiz oldugu icin isim hakki bana gecti hihihi

Kız sabırlı olmasam ne yapcam burda elin mahkum, burası yine iyi, Amerika'daki arkadaşım orda 9 ay boyunca sadece 2 kez ultrasona girildiğini söylüyo, gavurlar acayip rahatlar bacım hamileliği doğal sürecinde bırakıyorlar, bende doğallıktan yanayım ama tabi bizim heyecanımız farklı oluyo, o yüzden ben bebeğimin hareketlerini erkenden hissettim, ilk hamileler 20.haftadan önce hissedemezlermiş ama ben kendimi çok dikkatli takip ettim ve bebeğimi 16.haftadan beri hissediyorum şimdi hissetmemem mümkün değil zaten tepinip duruyo afacan
Neyse yakında Türkiye'ye dönüyorum çok şükür, bebeğim hakkında daha detaylı bilgi sahibi olcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…