ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canim adini soyadini anne adini ozelden yazarsan dua edeyim

Canım benim sende ikinci transferini bi anda yaptırıp bize sora söylemistin. Benimde ole oldu bu... Adını unuttum ama yazarım burcu ben hatirladinmi bebeğinin kalbi durmuştu halidemlerle ayni donem yaptırmıştır. Sende zorlu zamanı atlatmissin gözün aydin

Teşekürler canim insallah rabbim saglikla versin hepimize

Hayırlı pazarlar kızlar,minnak1251 ve deniz8383 transferiniz hayırlı olsun kızlar.inşallah bebişleriniz size sımsıkı tutunsunlar.
Halidem bu yaz da gitmeyiver ne olur ne olmaz seneye prensesinle gidersin inşallah,
Bu arada dün eşimin işi çıktığı için kontrole gidemedik Perşembe gidicem inşallah.
Hepinizi öpüyoruuuum.

Selam teyzoşlarrrr 5 Haziran haftaya cuma test günümüz çok istememe rağmen tek embriyo transfer edildi 5.gün e kadar azimle gelen 2 embriyo dan biri transfer edildi. Tek olması biraz moralimi bozdu ama kısmet

hayırlı olsun canm inş güzel sonuclar alırsın tek çift farketmez rabbım nasıp ettıyse tek te olur allah yuzunu güldürsün..

allah gönlündekini nasıp etsın bebısın sana sımsıkı tutunsun inş ben hatırladım senı rabbım aynı acıları yaşatmasın sağlıkla alırsın ıns bebısını kucagına..

Herkeze tunaydın, nasıl gıdıyo hamılelıkler yada tedavıler, hepınız ıyısınızdır umarım.. Buarada herkezın kandılı mubarek olsun.

Herkeze tunaydın, nasıl gıdıyo hamılelıkler yada tedavıler, hepınız ıyısınızdır umarım.. Buarada herkezın kandılı mubarek olsun.
Hoşgeldin canım nerelerdesin daha sık uğrasanız keşke.sen nasılsın?

Berat kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar Rabbim evlatlarımıza hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kavuşmamızı nasip etsin.

Devamlı yazamıyorum, okuyorum takıp edıyorum ama gerısı gelmıyo, ıyıyım ben sükür, sende ıyısın ınsallah bebeklerınle tabı
Anladım canım sayıca azız ya yokluğunuz hissediliyor sessiz kalıyor burası.iyi olun da güzel haberler almaya devam edelim.biz de iyiyiz şükür bebişler büyüyor göbek çevrem 102-103 cm civarı.iyice ağırlaştım.hayırlısı bakalım

Bacilarrr hepinize hayirli kandiller. Mevla gonlunuzden gecen tum hayirli dileklerinizi en kisa surede gerceklestirsin insallah. Ben bugun tetanoz ignemi oldum. Ilk kez saglik ocaginda kalp atislarini dinledik esimle guzeldi mevlam herkese nasip etsin insallahhh. Aminn
tartildim. 5 kilo almisim. Iyi dediler.1 ay sonra bitane daha tetanoz asim varmis. Bebisler iyi olsun da de mi herseye katlaniriz biz. transferi olup da bekleme surecinde olan canlar insallahh hayir haber alio sevinmek nasip eder mevlam bu gecelerin hurmetine. Hepinize kovaman kocaman sevgilerrrr

bugun trnsferımın ardı üçüncü günü kızlar, ilk transferımdne hıc bırsey hatırlamıyorum. ılk ıkı gun agrılarım varokdı şimdi hiç birşey ypok. daha kotusu olmıcak hissi var içimden atamıyorum ((

Surekli ilki ile kiyaslarsan ta edersin. Sabirli ol insallah her sey guzel olacak

Valla hic birimiz bu süreçte sabırlı olamiyoruz. Halidem sende çok sabirsizdin :))). İçimde bi çalışma olduğuna dair bi ağrı bi şey yok yanlış biselermi yapıyorum bilmiyorum kimseyi de sıkmak istemiyorum ama ilkjinde daha iyiydim

Kiz o kadar hissetmiyorum diyon ki bebek ordaysa bile (( insallah ordadir))kusecek anasina. Rabbim yuzunu guldursun insalah. Biliyorum sabirli olmak cok zor ama benim demek istedigim ilk gebelikle surekli karsilastirma ki moralin de bozulmasin. ""Bebegim insallah benimle"" diye diye konus onunla sev onu annesi :) Insallah yuzun gülerek sonuc alacaksin

Sorunum o işte transfer günü bile içimde olmicak sesi var. Neredeyse iptal edicektim transferi. Bugün rüyamda kiz.cocugu. gördüm. Müjdeli habere dio. İnşallah yavrunun haberi olur. Burada halidrm ben ise başladım.evde oturuyorum ya sankintrasnfer yaptirmamisim gibi geli

slm kızlar dün kontrolumuz vardı gördüm bebeklerımı çok şükür gayet ıyıler oğlum 560 gr 28,5 cm kızımda 543 gr 25 cm olmuş haftalarıyla uyumlular sağlıkla devam etsın inş hamılelıgımız bu arada 5 kılo almışım bu zamana kadar kılo alımımda ıyı inş böle devam eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…