Canim adini soyadini anne adini ozelden yazarsan dua edeyim@Merserayyhalide25 @DeNiz_8383 ve ulismini yazamadiklarin. Gecen gün yazdım cevap yazmafiniz... Ben dün dondurma katından birini aldım geldim yeniden...... Bidaha kayıp yasamayayim korkuyorum çok siz hamisler bana dua edermisinizz
Canim adini soyadini anne adini ozelden yazarsan dua edeyim
Canım benim sende ikinci transferini bi anda yaptırıp bize sora söylemistin. Benimde ole oldu bu... Adını unuttum ama yazarım burcu ben hatirladinmi bebeğinin kalbi durmuştu halidemlerle ayni donem yaptırmıştır. Sende zorlu zamanı atlatmissin gözün aydin
Selam teyzoşlarrrr 5 Haziran haftaya cuma test günümüzçok istememe rağmen tek embriyo transfer edildi 5.gün e kadar azimle gelen 2 embriyo dan biri transfer edildi. Tek olması biraz moralimi bozdu ama kısmet
@Merserayyhalide25 @DeNiz_8383 ve ulismini yazamadiklarin. Gecen gün yazdım cevap yazmafiniz... Ben dün dondurma katından birini aldım geldim yeniden...... Bidaha kayıp yasamayayim korkuyorum çok siz hamisler bana dua edermisinizz
Hoşgeldin canım nerelerdesin daha sık uğrasanız keşke.sen nasılsın?Herkeze tunaydın, nasıl gıdıyo hamılelıkler yada tedavıler, hepınız ıyısınızdır umarım.. Buarada herkezın kandılı mubarek olsun.
Berat kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar Rabbim evlatlarımıza hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kavuşmamızı nasip etsin.
Devamlı yazamıyorum, okuyorum takıp edıyorum ama gerısı gelmıyo, ıyıyım ben sükür, sende ıyısın ınsallah bebeklerınle tabıHoşgeldin canım nerelerdesin daha sık uğrasanız keşke.sen nasılsın?
Anladım canım sayıca azız ya yokluğunuz hissediliyor sessiz kalıyor burası.iyi olun da güzel haberler almaya devam edelim.biz de iyiyiz şükür bebişler büyüyor göbek çevrem 102-103 cm civarı.iyice ağırlaştım.hayırlısı bakalımDevamlı yazamıyorum, okuyorum takıp edıyorum ama gerısı gelmıyo, ıyıyım ben sükür, sende ıyısın ınsallah bebeklerınle tabı
Surekli ilki ile kiyaslarsan ta edersin. Sabirli ol insallah her sey guzel olacakbugun trnsferımın ardı üçüncü günü kızlar, ilk transferımdne hıc bırsey hatırlamıyorum. ılk ıkı gun agrılarım varokdı şimdi hiç birşey ypok. daha kotusu olmıcak hissi var içimden atamıyorum((
Kiz o kadar hissetmiyorum diyon ki bebek ordaysa bile (( insallah ordadir))kusecek anasina. Rabbim yuzunu guldursun insalah. Biliyorum sabirli olmak cok zor ama benim demek istedigim ilk gebelikle surekli karsilastirma ki moralin de bozulmasin. ""Bebegim insallah benimle"" diye diye konus onunla sev onu annesi :) Insallah yuzun gülerek sonuc alacaksinValla hic birimiz bu süreçte sabırlı olamiyoruz. Halidem sende çok sabirsizdin :))). İçimde bi çalışma olduğuna dair bi ağrı bi şey yok yanlış biselermi yapıyorum bilmiyorum kimseyi de sıkmak istemiyorum ama ilkjinde daha iyiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?