Massallahh canim. Gayet guzel gidiyosun. Mevlam saglikla kucagina aldirsinninsallah :)slm kızlar dün kontrolumuz vardı gördüm bebeklerımı çok şükür gayet ıyıler oğlum 560 gr 28,5 cm kızımda 543 gr 25 cm olmuş haftalarıyla uyumlular sağlıkla devam etsın inş hamılelıgımız bu arada 5 kılo almışım bu zamana kadar kılo alımımda ıyı inş böle devam eder..
Sorunum o işte transfer günü bile içimde olmicak sesi var. Neredeyse iptal edicektim transferi. Bugün rüyamda kiz.cocugu. gördüm. Müjdeli habere dio. İnşallah yavrunun haberi olur. Burada halidrm ben ise başladım.evde oturuyorum ya sankintrasnfer yaptirmamisim gibi geli
Massallahh canim. Gayet guzel gidiyosun. Mevlam saglikla kucagina aldirsinninsallah :)
Ya benim belim ağrıyor
Kızlar merhabalar,
bugün testimi yaptırdım ve sonucu aldım 433 hamileyim. şükürler olsun.. çalışmaya başladığım için giremiyourm. sizlere haber vermek için girdim.
deniz8383 benimde belim ağrıyor ve halende ağrıyor. minnak1251 ilk kızıma hamileyken ise hiçbir belirtim yoktu. belirtilere takılmayın bende çok takıldım kendime günlerimi zehir ettim. şükürler olsun ki pozitif sonucu aldım.
kızlar bugün 9. günüm.. ilçlardan dilim şişti yan etki yapmış. o yüzden doktor hemen yaptırlım dedi. değerim yüksek bakalım ikizmi bende heyecnla bekliyorum.
minnk inşallah rabbim sanada nasip eder..
canim tebrik ediyorum. Mevlam saglikla sihhatle yavrunuzu veya yavrularinizi kucaginiza almayk nasip etsin insallah. 9.gun degerin bin massallah cok iyi. Mevlam gonlunuzun muradini verskn insallahh :)kızlar bugün 9. günüm.. ilçlardan dilim şişti yan etki yapmış. o yüzden doktor hemen yaptırlım dedi. değerim yüksek bakalım ikizmi bende heyecnla bekliyorum.
minnk inşallah rabbim sanada nasip eder..
Kuzum gunaydin cok gecmis olsun. Mide yanmasi sanirim refluden oluyor diyor doktorlar. Yatmadan 2 saat once yeme bir sey canim. Bir de yatarken basin yuksekte olsun. Rahmin artik baya buyumeye basladigi icin baski yapiyor midene kuzum. Dun aile doktorumuza ilac yazfirmaya gitmiştim. O demisti bu bilgileri de. Insallah siddetli bi sekilde yasamazsin kuzucumDırazcım hayırlı olsun çok sevindim Allah tamamına erdirsin
Kızlar ben çok sırt ağrısı ve mide yanması çekiyorum yaa öyle böyle değil
Dırazcım hayırlı olsun çok sevindim Allah tamamına erdirsin
Dırazcım hayırlı olsun çok sevindim Allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?