Kiz nasil gecti muayenen? Bebis nasil kilosu boyu sagligi???Kız sabırlı olmasam ne yapcam burda elin mahkum, burası yine iyi, Amerika'daki arkadaşım orda 9 ay boyunca sadece 2 kez ultrasona girildiğini söylüyo, gavurlar acayip rahatlar bacım hamileliği doğal sürecinde bırakıyorlar, bende doğallıktan yanayım ama tabi bizim heyecanımız farklı oluyo, o yüzden ben bebeğimin hareketlerini erkenden hissettim, ilk hamileler 20.haftadan önce hissedemezlermiş ama ben kendimi çok dikkatli takip ettim ve bebeğimi 16.haftadan beri hissediyorum şimdi hissetmemem mümkün değil zaten tepinip duruyo afacan
Neyse yakında Türkiye'ye dönüyorum çok şükür, bebeğim hakkında daha detaylı bilgi sahibi olcam inşallah
Günaydın fıstık, canım ben daha muayene olmadım randevum salı akşamı,Huhu gunayddiiiiiinnnnnnapiyonus bacilarrr nerelerdesinizzz anacim az gezin azzzzzz evinizde oturun bebeleri buyutun
Günaydın fıstık, canım ben daha muayene olmadım randevum salı akşamı,
Havalar güzel bence gezebildiğimiz kadar gezelim, son aylarda zaten rahat gezemicez
Valla durmuyom kız, bi İtalya turu yaptık, bi Paris turu yaptık, kocamla başbaşa son balayılarımızı yaşayalım dedikYa sen hic deme zaten. Seni zor tutuyoz evde :) ya misafuri gelir hatunun ya da kendi gezmelere gidersali aksami bizde detayli ultrason icin sehir disina gitcez. Carsamba muayene. Heyecanliyim kiz gobusun ne alemde . Belirginlesti mi benim aksam sisiyo 9 aylik sabah normal kendi gobusum oluyo
Canim ben yarin detayli ultrasona girecem. InSallah sorunsuz atlatiriz . Sen nasilsin kuzum iyi misin??Kizlar selam nasilsiniz
Halidem merserayim naptiniz kizlar nasil geçti kontroller?
Canim ben yarin detayli ultrasona girecem. InSallah sorunsuz atlatiriz . Sen nasilsin kuzum iyi misin??
Selam kızlar, gittik dra gördüm oğlumu, kocaman olmuş boncuğum, dr baya detaylı baktı Beyin, beyincik, mide, idrar torbası, kalp, kol ve bacak kemikleri, burun kemiği ve kafatası ölçümleri yaptı, herşey yolunda gelişimi çok iyi çok şükür Allahıma, Allahım çok güzel bi duygu, bunu hasretle bekleyen tüm arkadaşlarımıza yaşat Ya Rabbim.
oyyy kuzum kuzummm bin massallah oglusumuza da annesine de :) Allahim nazarlardan saklasin sizi tatlim. Ben de yarin gidicem ya uyku tutmadi. Uyudum uyandim. Rabbim saglikli sonuclar almamizi nasip eylesin insallahhhSelam kızlar, gittik dra gördüm oğlumu, kocaman olmuş boncuğum, dr baya detaylı baktı Beyin, beyincik, mide, idrar torbası, kalp, kol ve bacak kemikleri, burun kemiği ve kafatası ölçümleri yaptı, herşey yolunda gelişimi çok iyi çok şükür Allahıma, Allahım çok güzel bi duygu, bunu hasretle bekleyen tüm arkadaşlarımıza yaşat Ya Rabbim.
Oh cok sukur kuzucum yaaa :) Allahim saglikli gebelikler gecirip saglikla yavrularimizi kucaklarimiza alabilmemizi nasip etsin insallah. Gunesates vardi o ne yapti acaba. Onu da merak ettim.Hadi Allah yardimciniz olsun kuzum cook guzel haberlerle gel insallah. Bende iyiyim bulantilarim %90 bitti. Bu cuma tekrar kontrole gidicem bakalim:)
Kiz kuru kuru sanci cekmiyeydin cikarabildin mi bari usagiGünaydın kızlar, dün gece yatmadan önce doğum hikayeleri okudum, rüyamda sabaha kadar doğum sancısı çektim
Eakgülüm bulantılarının geçmedine çok sevindim, maaşallah erken kurtuldun, şimdi doya doya hamileliğinin tadını çıkar.
Halidecim kız şaka maka neredeyse 20 haftalık oldun sende maaşsllah, bugün iyi haberlerle gel inşallah, kızımızın iyi haberlerini duyalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?