- 31 Mayıs 2014
- 398
- 426
- 78
Canlar merhaba uzun süreden sonra, hepinizin iyi olmasın çok sevindim. Benim transferim pazartesi yapıldı. Doktorum çok umutlu olduğunu söyledi rabbim inşallah kısmet eder. Ama benim bugün itibari ile tüm adet belirtilerim başladı. İlk hamileliğinde hiç adet belirtilerim olmamıştı tutmaçımı acaba çok geriledim.
canim benim, ben musait degildim o yuzden cok yazamadim. Transferin hayirli olsun. Insallah olumlu sonuclanacak. Hic canini sikma. Bir de kiyaslama yapma onceki gebelikle. Cunku 4 5 cocuklu bir kadina da sorsan her hamileliginde degisik seyler oldugunu soyleyecektir sana. Adet belirtisi de deme gebwlik belirtisi de deme. Sadece zamana birak. Kabak cekirdegi ye bol bol. ANanas alabilirsen ananas ye. Havuc suyu ic. Stresten uzak kafani ve gonlunu rahatlat. Insallah her sey guzel olacak.Günaydın kızlar,
halindecim bazıları maalesef öyle ben ilk hamileliğinde özel gittiğim halde hiçbişey vermedi...
Ya kızlar siz bana niye cevap vermiyorsunuz ben iyice alınganmı oldum ne..
Canim sagolasain valla ozele onceki gun gitmistik. Allahtan ki gitmisiz. 4 boyutlu bakip yuzunun resmini vermisti :) koca bir buynu var kizcemin :) Allahim nazarlardan saklasin insallahGünaydın arkadaşlar nasılsınız bakayım?
Diraz transferin hayırlı olsun canım inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunsun.
Eakgülüm bulantılarının bitmesine cok sevindim şimdi tadını çıkarma zamanı
Halidem kontrolünün güzel geçmesine çok sevindim tatlım.biraz kısa sürmüş ama.ben hala göremedim ikizlerimin yüzünü.dr 3boyutlu ultrasona almadı hiç diğerinde de doğru düzgün poz alamıyor.bi de 2,3haftada bir 100 tl muayene parası veriyoruz.
Selamlar kizlar,Detayli ultrason icin arastirmaya gittik. Ben internette yarim saat falan bakildigini nokumustum. Ama arastirma hastanesinde iceri girdim. 2 dakka bakti ve tamam.her sey normal dedi cikardi. Hamdolsun herseyin yolunda olmasina sevindim ama Ne video ne goruntu hic bir sey vermedi
Canlar merhaba uzun süreden sonra, hepinizin iyi olmasın çok sevindim. Benim transferim pazartesi yapıldı. Doktorum çok umutlu olduğunu söyledi rabbim inşallah kısmet eder. Ama benim bugün itibari ile tüm adet belirtilerim başladı. İlk hamileliğinde hiç adet belirtilerim olmamıştı tutmaçımı acaba çok geriledim.
Iyi yapmışsınız canım.öperim kızçenin burnunu,maşallah ne güzel görmüşsün bebişini,.benim de yarın kontrolüm var sorucam bakalım.Canim sagolasain valla ozele onceki gun gitmistik. Allahtan ki gitmisiz. 4 boyutlu bakip yuzunun resmini vermisti :) koca bir buynu var kizcemin :) Allahim nazarlardan saklasin insallahvalla saglikli olsun da az goreyim artik ne edem.. seni niye 3 veya 4 boyutluya almadi ki canim? Ha bi de poz vermeye gelince bizim zilli de poz vermiyo ellerini yuzune getiriyo zibidi
Doğru canım onu ben de duymuştum sağlıklı doğsunlar yeterki doya doya bakarız.ben hastane kıyaslaması yapmıştım ilk hamileliğimdekiyle.Günaydın kızlar, misafirlerim vardı yine, bebekler elini yüzüne tutuyo genelde, burda bebeklerin ultrasonun verdiği dalgadan ışıktan rahatsız oldukları için istemsiz bi şekilde yüzünü kapattıklarını söylüyolar, sağlıklı olsunlar da doğunca görürüz yüzünü inşallah,
Dırazcım hoşgeldin hayırlı olsun transferin, canım bende adet olcam zannediyodum o hisse aldanma inşallah hayırlısıyla sana da nasip olur canım duanı eksik etme
İyiyim ben tatlım, davetler çok oluyo bu ara, benim biraz yoğun geçiyo zamanım,Kixlar nasilsiniz napiyosunuz niye kimselerden ses çıkmıyor .
İyiyim ben tatlım, davetler çok oluyo bu ara, benim biraz yoğun geçiyo zamanım,
Sen nasılsın?
Allahim hayirli ugurlu etsin denizim. Insallah mevlam gonlunun muradina kavusturur sizi :)Selam teyzoşlarrrr 5 Haziran haftaya cuma test günümüzçok istememe rağmen tek embriyo transfer edildi 5.gün e kadar azimle gelen 2 embriyo dan biri transfer edildi. Tek olması biraz moralimi bozdu ama kısmet
Sağol halidem hayırlısıyla inşallahAllahim hayirli ugurlu etsin denizim. Insallah mevlam gonlunun muradina kavusturur sizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?