Canim sagolasin yok burun kanamasi sukur :) ecrene sevindim darisi bize insallahhh. Sen kusmalardan firsat bulup biseyler yiyebiliyo musun seker? Bayramda ne yapacaksin? Ailelerle birlikte misiniz?@amanda29 cım nasılsın canım kandaki artışın nasıl ? Sağlıkla gelsin bebişin inşallah
Merserayy Canım kolaylamışsındır evi eee kolay değil iki kişi birlikte topluyorsunuz. Oğlunda destek atıyordur karnından :)))) Sağlıkla hayırlısı ile gelin canım
halide25 canım kanamıyor burnun değil mi? nasılsın , kuzun nasıl ?
Canim sagolasin yok burun kanamasi sukur :) ecrene sevindim darisi bize insallahhh. Sen kusmalardan firsat bulup biseyler yiyebiliyo musun seker? Bayramda ne yapacaksin? Ailelerle birlikte misiniz?
Evet topiğimizin ilk bebekleri geldi, hepimizin gözü aydın
Halidem ben 12 kilo aldım toplamda, şu gebelik şekeri çıkınca biraz dikkat ettim beyaz ekmeği ve hamurişini tamamen kestim, haftada 3-4 kez tatlı yememe rağmen son 1 ayda sadece 1,5 kilo aldım, son 3 ay çok kilo alınıyo diye korkuyodum ama çok şükür bu ayı iyi atlattım. Meğer keramet beyaz ekmeği kesmekteymiş, yine ekmek yiyorum ama tam tahıllı buğday ekmeği yiyorum doymadığımda bir tabak daha yenek yiyorum, hemde beyaz ekmeği ve poğça böreği kesince benim açlık krizlerim de kesildi, beyaz ekmeğin hiç bir besin değeri olmadığı gibi baya zararı varmış, diyabet drum açıklama yapmıştı.
Eakgül canım valla oğlum bi destek oluyo ki sorma :)))
Onun tekmelerini hareketlerini duyayım o sağlıklı olsun yeter bana.
Gerçektwn Allaha çok şükür bu bayrama yavrumuzla giriyoruz. Geçen sene ramazanda bi evladımız olsun diye hergün dua ettiğimi hatırladım şimdi, ne kadar şükretsek az
Hayirli bayramlar canlarim merseray halide eakgul cok tesekkur ederim.bebeklerden ayri kalmak cokkk zor.dun ilk bayram gunu ellerini opmeye gittim.ikisi de agliyordu esimle kuveze ellerimizi sokup alinlarini ellerini ayaklarini oksadik konusarak zor sakinlestirdik.yuvamizda olsalar aglatirmiyim onlari cok uzuldum orda yapayalnizlar.orda ne yasiyorlar ne hissediyorlar bilmiyorum icim parcalaniyor.agladiklarinda baslarini oksayan yok.dik durmaya calisiyorum annem uzulmesin diye icime akitiyorum gozyaslarimi ama dayanamiyorum daha emme refleksleri yok uzun surecek gibi bu surec karnimda tasimayi beceremedim.hastane koselerine biraktim onlari.dua edin kizlar elmira ve mirza ma.
Canım ağlattın beni, üzülme dememin hiç bir faydası yok biliyorum.Hayirli bayramlar canlarim merseray halide eakgul cok tesekkur ederim.bebeklerden ayri kalmak cokkk zor.dun ilk bayram gunu ellerini opmeye gittim.ikisi de agliyordu esimle kuveze ellerimizi sokup alinlarini ellerini ayaklarini oksadik konusarak zor sakinlestirdik.yuvamizda olsalar aglatirmiyim onlari cok uzuldum orda yapayalnizlar.orda ne yasiyorlar ne hissediyorlar bilmiyorum icim parcalaniyor.agladiklarinda baslarini oksayan yok.dik durmaya calisiyorum annem uzulmesin diye icime akitiyorum gozyaslarimi ama dayanamiyorum daha emme refleksleri yok uzun surecek gibi bu surec karnimda tasimayi beceremedim.hastane koselerine biraktim onlari.dua edin kizlar elmira ve mirza ma.
Kiz o nasi sozler oyleee. Zaten 2 3 gundur bilfiil agliyordum. Simdi iyice aglak ettin beni. Kuzucum sen inancli bi kizsin bunu yazismalarindan anliyoruz. Bak simdi Gecen konusmalarimizda ne demistin ikiz hamileleri 32lerdee dogum yapmaya basladi. Sen de elhamdulillah bu zamana geldin ve sag salim dogum yaptin. Rabbim onlari minnakken mucadeleye baslatti. Onlar eminim ki cok guclu karakterler olacaklar. Aslan gibi oglunu , guzeller guzeli kizini alip sag salim evine gideceksin.Hayirli bayramlar canlarim merseray halide eakgul cok tesekkur ederim.bebeklerden ayri kalmak cokkk zor.dun ilk bayram gunu ellerini opmeye gittim.ikisi de agliyordu esimle kuveze ellerimizi sokup alinlarini ellerini ayaklarini oksadik konusarak zor sakinlestirdik.yuvamizda olsalar aglatirmiyim onlari cok uzuldum orda yapayalnizlar.orda ne yasiyorlar ne hissediyorlar bilmiyorum icim parcalaniyor.agladiklarinda baslarini oksayan yok.dik durmaya calisiyorum annem uzulmesin diye icime akitiyorum gozyaslarimi ama dayanamiyorum daha emme refleksleri yok uzun surecek gibi bu surec karnimda tasimayi beceremedim.hastane koselerine biraktim onlari.dua edin kizlar elmira ve mirza ma.
Kizlar ben zirt pirt her naneye agliyorum. Herkes bikti benden galiba
Kuzucum cok gecmis olsun . Bende de evet hormonlar tavanlarda geziyo sanirim. Herifle 2 gundur kavgaliyiz ne olacak halimiz bilmiyorum. Canimcim, benim bogazlarim kotu oldugunda ihlamur yapip icine bal koyup icmistim.sicak sicqk. O beni terletmis rahatlatmisti. Sana da tavsiyem gunde iki uc bardagi gecmeden ihlamur bal yap. Yada sicak siya bal koy ic. Insallah mevlamin izniyle hemencecik toplarsinhalidem hormonların en üst seviyede demekki , istem dışı ağlaksın yapacak bişi yok :) Bir iki haftaya geçer cano.
benimde 4 gündür boğazım berbat bi halde balgam var atamadım sürekli öksürüyorum kasıklarım gögsüm batıyo. bebek içerde ne haldedir inşallah zarar görmüyordur. İlaç da alamıyoruz böyle ne olacak hiç bilmiyorum ya
Kuzucum cok gecmis olsun . Bende de evet hormonlar tavanlarda geziyo sanirim. Herifle 2 gundur kavgaliyiz ne olacak halimiz bilmiyorum. Canimcim, benim bogazlarim kotu oldugunda ihlamur yapip icine bal koyup icmistim.sicak sicqk. O beni terletmis rahatlatmisti. Sana da tavsiyem gunde iki uc bardagi gecmeden ihlamur bal yap. Yada sicak siya bal koy ic. Insallah mevlamin izniyle hemencecik toplarsin
Mrb elinizde kalan ilaç varmı bana puragon ovitrelle gonapeptyl lazım yardımcı olurmusunuzQeakgull ayagıma evdemı yastık işştemi, koyımemı yavrum salı gıdıcem dualarını eksık etmeyın
Hayirli olsun tedavin. Sıkıntı etme insallah vakti saati geldi ise sen sanci da yasasan kendini uzsen de minisin oraya tutunacaktir. Insallah hakkinizda hayirlisi olurmrb eski topiğim belki hatırlamazsınız ilk denememi sizinle aynı zamanlarda yapmıştım sonucum negatifti.şimdi ikinci tedavim bitti 5.gün embriyosu transferimin bugün 6.günü.çok stresli, heyecanlıyım bu sefer de negatif olmasın istiyorum .adet sancıları çekiyorum geçenki gibi .sizler hamilesiniz bana dua edin lütfen.
mrb eski topiğim belki hatırlamazsınız ilk denememi sizinle aynı zamanlarda yapmıştım sonucum negatifti.şimdi ikinci tedavim bitti 5.gün embriyosu transferimin bugün 6.günü.çok stresli, heyecanlıyım bu sefer de negatif olmasın istiyorum .adet sancıları çekiyorum geçenki gibi .sizler hamilesiniz bana dua edin lütfen.
Amin Allah razı olsun çalışmaya başladım dün 6.günümdü.Biz naparsak yapalım Rabbimin istediği olur.O yüzden kendimi sakin tutmaya çalışıyorum.Rabbim bebişlerinizi korusun sağlıcakla kucağunıza alın.Hayirli olsun canim tedavin. İlk tedavilere gore daha sakin oluyoruz bu sebeple tuttunma daha kolay oluyor. İnsallah senin kuzusun da gelmistir annesi :) regl agrisi cogu kisinin yasadigi bir durum. O yüzden agri olur yada olmaz gibi kesin bir durum soz konusu degil. Kendini rahaf birak eger yatiyorsan artik disari cik kisa yuruyus yap. Tuttunma icin kan dolasimi cok onemli. Allah yardimcin olsun canim
Amin Allah razı olsun çalışmaya başladım dün 6.günümdü.Biz naparsak yapalım Rabbimin istediği olur.O yüzden kendimi sakin tutmaya çalışıyorum.Rabbim bebişlerinizi korusun sağlıcakla kucağunıza alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?