sağolasın canım amin inşallah oluşturdum bakalım olmuştur inşlhCanim masallah degerin cok guzel. Allahim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin insallah. Bak bizim takvimlerin altinda yaziyor ki hamilelik takvimini imza alanina eklemek icin tiklayin. Oraya tiklayip bi bak.
Dogum tarihi icin de benim gittigim tum kadin dogumculara tuo bebis oldugunu dedim. Transfer tarihimi sordular. 28 ocakti. Bu tarihten 14gun oncesini son regl tarihinin ilk gunu olarak kabul edip yani 14 ocagi oyle hesapladilar dogum tarihinini. Sen de transfer tarihinden 14gun geri gidip o gunu son reglin ilk gunu kabil et. Nette zaten gebelik haftasi hesaplama yazinca otomatik hesaplayicilar geliyor.ordan yapabilirsin
Canım boyu da 43 cm falan, dr amcası gelişiminin çok iyi olduğunu söyledi, doğum hakkında konuşmadık, ama Allahtan bi aksilik olmazsa ben normal doğum istiyorum. Ama doğumu beklemicek göbek deliğimden dışarı çıkcak bu çocuk, oraya acayip bastırıyo dışarı doğru fıtık şeklinde bir göbek deliğim var artık korkuyom yırtılacak diye.Massallahh Massallahh Allah nazarlardan saklasin pasayi
Kiz uzulme anacim yalniz degilsin. Bizim kiz da koca burnu ile tipki babasiherif her firsatta aslan kizim bana benziyo diye seviyo gecen gun dedim ki iyi iyi fiziksel olarak sana benzesin. Demek ki huyunu benden aliyoo
ooo dedi o zaman yandikkk iki kati naz kapris niyaz nasi cekerim ben diyoeee dedim yapcak bisey yok. Fizik senden kimya benden
Boyu ne kadar olmus pasanin? Dogum hakkinda da konustunuz mu bisey dedi mi doktor amca veya teyze??
Hayır canım hiçbirşey olmuyo iyice tutunuyo sana merak etme annesiarkadaşlar acil fikir verirmisiniz şiddeetli adet sancılarım var bebeğime bişi mi oluyo napmalıyım lütfen yardımmm
Ay inşallah canım sağolasınHayır canım hiçbirşey olmuyo iyice tutunuyo sana merak etme annesi
Kuzu cok sukur her sey yolunda. Park yatak aldik kraftin. Bebek arabasi ve oto koltugu joie marka aldik. E bebekten aldim bunlari. Bebise bi dolap almam lazim bi de banyo malzemelerim kaldi seker :) sonra insallah yikayip dogum cantamizi hazirlicaz. Benim takvimde 21 ekim yaziyo ama Allah izin firsat verirse 10 ekimde sezeryan gözüküyor bize :))halide25 halidecim nasilsin canim. Kizçen nasil bakalim annesi. Minik prenses buyumustur artik :) nasil gidiyor alışverişler
Hoşbulduk canım benim, valla yakınız artık evet, oğlum da iyi çok şükür salı günü kontrolüm vardı 1900 gr olmuştu, valla hergün büyüdüğünü hissediyorum içimde,ecrennnn canim merhaba nasilsin? Minişler ve kizin nasil canim benim. İnşallah hersey yolundadir.
Merserayy canim hosgeldin :))) nasilsin nasil gecti yolculuk. Bal oglun nasil? Hangi hastaneye karar verdin canim ankarada? Birseye ihtiyacin olursa haber et, yakiniz artik :)
laleaslan canim hayirli olsun bebegin Allah tamamina erdirsin insallah. Bu topikte sanirim hepimiz hamile kaldik. Cok şükür
amanda29 canim nasilsin. Bebegin nasil. Keseyi gördünüz mu? Guzel haberlerini bekliyoruz
halide25 halidecim nasilsin canim. Kizçen nasil bakalim
Kuzu cok sukur her sey yolunda. Park yatak aldik kraftin. Bebek arabasi ve oto koltugu joie marka aldik. E bebekten aldim bunlari. Bebise bi dolap almam lazim bi de banyo malzemelerim kaldi seker :) sonra insallah yikayip dogum cantamizi hazirlicaz. Benim takvimde 21 ekim yaziyo ama Allah izin firsat verirse 10 ekimde sezeryan gözüküyor bize :))
Hoşbulduk canım benim, valla yakınız artık evet, oğlum da iyi çok şükür salı günü kontrolüm vardı 1900 gr olmuştu, valla hergün büyüdüğünü hissediyorum içimde,
Halideye de dedim sana da diyorum canım şimdiye kadar hamilecilik oynamışım asıl hamilelik 29-30.haftadan sonra başlıyo, hafifliğin ve özgür hareket etmenin kıymetini bilin.
Canım ben hastane olarak Gata'ya karar verdim, kısmetse otda olcak doğumum.
Sen nasılsın nasıl gidiyor hayat?
Halidecim hayırlı olsun aldıkların, bizde bir kısmını hazır ettik, park yatağım chicco, araba ve puset quinny maxi cosy
Küvet ve granüllü filesi de hazır, şampuan ve bakım kremlerini Almanya'dan getirdim zaten, orda arkadaşların bir sürü kıyafet ve alet edevat hediyeleri olmuştu zaten, ben şimdi bi hastane çıkışı birkaç bady tulum falan alcam inş,
Canım burda ebebek'in mağazasına gittim gerçekten baya uygun şeyler var, şimdilik sadece lansinoh göğüs ucu kremi aldım ve sürmeye başladım göğüslerime, şimdiden hassaslar inş yaradız beresiz emzirebilirim bol sütüm olur oğlum da emer inş.
Kuzucum ben cevremdeki annislere danistim bi de arastirdigim kadari ile dalin sivi deterjan iyiymis. Bingonun da varmis sivi deterjani ama benim tercihim dalinden yana olacak sanirim. Sabun tozu falan bebis kiyafetlerinde toz seklinde kaliyormus. Ben de yumusatici kullanmiyicam. Dalinin yarim kapak sivi deterjanini koyunca hem guzel kokuyomus hem de hijyenikmis.Halidecim bebeğin çamaşırlarını yıkamak için hangi deterjana karar verdin canım?
Yumuşatıcı kullanmayı kesinlikle düşünmüyorum, bize de pek kullanmam zaten (havlular dışında) durulama suyuyla aldığı için cilde direk teması var ve kanserojen maddeler barındırıyo maalesef. Şindi deterjan araştırıyorum netten
Canım bir de sen bebek çantasını internetten almıştın galiba, geldimi? Nasıl buldun ve hangisiydi?
Kuzucum ya bugun bi sabahlik sordum 99.99 dedi.sok oldum :) muhtemelen sabahlik yerine uzun koyu renk bi hirka kullanirim ben. Lohusa pijamasi olarak da penye onden dugmeli alicam insallah. Dantelli falan alamam.kaynimin yaninda oyle dantelli dantelli olmaz. Eve gelince dantelli olabilir ama hastanede kaldigimiz iki gunde kesinlikle penye lohusaAllahim bi solukta hepimizi kurtarsin saglikla alalim kuzulari kucagimiza inşallah. Guzel günlerde kullanin canim benim. Zaman öyle hizli ki ekime ne kaldi ki :) saglikla gelsin insallah bebiskolar. Bende bebek bahanesiyle haftaya evi boyatcam o kokuyu almamak icin de esimi evde birakip mersine tatile gidicem bakalim nasil olacak.
Gecelik nasil bisi alacaksin canim hastane icin o bende soru isareti. Ya penye ya dantelli hersey bilemedim nasil olcak
Kuzucum ya bugun bi sabahlik sordum 99.99 dedi.sok oldum :) muhtemelen sabahlik yerine uzun koyu renk bi hirka kullanirim ben. Lohusa pijamasi olarak da penye onden dugmeli alicam insallah. Dantelli falan alamam.kaynimin yaninda oyle dantelli dantelli olmaz. Eve gelince dantelli olabilir ama hastanede kaldigimiz iki gunde kesinlikle penye lohusa
bu aradaa sakin kimyasalla falan hasir nesir olma. Mersinde kafayi dinle boraz :) herifler olunca daha guzel olur ama neyse artik accik ayri kalin da ozleyin birbirinizi :)
Canim ben netten aldim hepsiburadadan. Stylo bebek bakim sirt cantasi. Boyutlari istedigim gibi geldi.Halidecim bebeğin çamaşırlarını yıkamak için hangi deterjana karar verdin canım?
Yumuşatıcı kullanmayı kesinlikle düşünmüyorum, bize de pek kullanmam zaten (havlular dışında) durulama suyuyla aldığı için cilde direk teması var ve kanserojen maddeler barındırıyo maalesef. Şindi deterjan araştırıyorum netten
Canım bir de sen bebek çantasını internetten almıştın galiba, geldimi? Nasıl buldun ve hangisiydi?
Kuzum zaman her seyin ilaci. Cok klasik ama gercekci bi soz. Sabret bakalim nolucak. Bu arada catlak bendd de karin da yok ama bacaklarda var. Bebisin hareketlerini de 20.haftada hissedersin. Rahat ol :)halide25
Bu arada eşim le tatil ona ödül olurdu. O ev boyasin ben gezerim hiiiihhhh :))))
Hala affedemedi onu yuregim.
Kuzum zaman her seyin ilaci. Cok klasik ama gercekci bi soz. Sabret bakalim nolucak. Bu arada catlak bendd de karin da yok ama bacaklarda var. Bebisin hareketlerini de 20.haftada hissedersin. Rahat ol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?