ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

merhaba merserayım, gögüsün acırken sağmak emzirmek çok zor olmalı. Allah acil şifalar versin inşallah. benim doktorum herseyde olduğu gibi bu duruma da "normal, çekeceksin" dedi. bu tavrı beni bazen çileden çıkarıyor herşeye normal dedi şimdiye kadar bir konu hariç. Bebek hareketleri....
Bu konu kafamı çok karıştırıyor. Millet bebeğinin hareketleri için karete yapıyor falan diyor ama ben hiç sert darbe almıyorum. Hatta elimi koymasam derinin kalkıp indiğini bile anlamam. Eşime göre durduk yere sorun çıkarıyorum o hissediyormuş ben hissetmiyormuşum. Geçen perşembe kontrolumuz vardı bebek 1600 gr 41 cm kadar. Doktor hareketleri say dedi. 4 gün kdr saydım yarın yine kontrole gideceğiz Allah korusun kas hastalığı falan yoktur umarım.

Hastane çantamı da hazırlarsam büyük ölçüde herşey bitmiş durumda. Zaman geçmiyor. Kritik zamanlar otur iş yapma diyor insanlar. Tek başıma evde sadece oturmak çok güç. O yüzden iş falan yapıyorum valla.

Bakalım yrn doktor ne diyecek.. Aklım hep o konuda

Bebek hareketleri de bence tamamen bebegin yapisiyla huyuyla alakali.Sakin bir bebek olacak demekki seninki hic kafana takma kizkardesimin bebegi de buyuk olcude uyurdu hareketsizdi benimki nerdeyse disari cikacak kendisi o da sasiriyor bende boyle olmazdi diye
Demekki bu da bebegin huyuyla alakali bosuna kotu dusunme
Benim de 32+5 iken 1650 gram cikti ve 2 hafta geride gozukuyor olculere gore ben de cok uzuldum cok telaş yaptim ama yapacak bisey yok minik olacak demekki napalim insallah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Allah

Canim bebek kilosu cinsiyete gore degisiyormus senin bebegin kiz mi erkek mi?

Kontrole gittik iyi gozukuyor dedi doktor. Hareket notlarima gore gece kuşu olacak dedi hep 00:00 dan sonra hareket artıyor.

Ultrasonda bebek bacaklarini iceri cekip geri disari oynatıyor bu kas hasta liginin olmadigina isaretmis. 3 hfta sonra yine gel dedi.

Bu arada muz ve kasar peyniri kilo aldiriyormus demişlerdi ve bebek aradaki farki son ay kapatiyormus. Hic üzülme annesi minigin saglikla gelsin kiloyu her durumda aldirisin

Benimki erkek canim
Ayrica benim bebek de geceleri maraton koşuyor masallah gunduzleri sakin
İnsallah dedigin gibi olur canim zayif olmasi dert degil de geride kalmasi ilerlerse yani sonraki kontrolde mesela 3 haftaya cikarsa ozaman tehlikeli olabilirmis hayirlisi olsun hakkimizda Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Merhaba canım, Seni merak etmiştim,çok geçmiş olsun, inşallah evladın sağlığına kavuşur. , kızının sevki yapılmış böylece daha sık görebilirsin de, inşallah sağlığına kavuşup eve çıkar biran önce..

Ben bu sayfanin cok ugurlu olduguna ve buraya yazan herkesinde bebegi olduguna inaniyorum. Cok sukur bu gunlere. Guzel saglikli gunlerde buyut bebegini canim.
İnşallah arkadaşım sıra bendedir inşallah...Bana da böyle sizler gibi hamilelik haberimi yazmak nasip olur..zorlu süreç geri sayım dönemi başladı yine...

Amin canim. Takviye vitamin ne aliyorsun gunluk duzenli yedigin seyler var mi? Ben bir kase yogurt yarim lt sut bir yumurta 5 ceviz kesin yiyorum. Demir, imom ve magnezyum için tablet kulkaniyirum. Ayrica kasari minik minik dograyip gub icinde leblebi gibi yiyorum. Kiloya cok etkisi oluyormus. Kasar peynir bol bol ye sola yat canim. İnsallah arayi kapatir. Ama dedigim gibi saglikli olsun kuzum kiloyu doguncada alir. Zaten son 1,5 ay hizli kilo aliyorlarmis.

İnşallah arkadaşım sıra bendedir inşallah...Bana da böyle sizler gibi hamilelik haberimi yazmak nasip olur..zorlu süreç geri sayım dönemi başladı yine...

Tedaviye basladin mi canim? Hadi hayirli guzel hbrlerle gel. Surecde hangi asamadasin?

Bana doktor vitamini birakabilirsin demisti aslina bakarsa ben vitamini biraktiktan sonra benim kilo alimim da durdu hatta 2 kilo verdim.balik yagi kapsulu ve demir hapi kullaniyorum
Gun icinde yogurt süt muz kahvaltilarda kaşar peynir yumurta tahin pekmez tuketiyorum aksamlari birkac adet ceviz badem findik atiyorum.anlayacagin beslenmem de iyi ama belki de bebegin yapisindandir artik onumuzdeki haftaki komtrolde belli olur.ya tabi sagliklari yerinde olsun yeter ki
Eltime de 33. Haftasinda bebek fazla iri erkenden almamiz gerekebilir falan dediler.son 2 hafta da baska bi doktor bebegin gelişimi durmuş gel alalim demisti allahtan o gece kendi sancisi tuttu normal dogum yapti dogdu 2.800 gr olarak :))) Olcumlere de cok guven olmuyo demekki
Senin bebegin cinsiyeti neydi bu arada?

Başladım canım transferim oldu, 2. günündeyim. 6. denemem olacak...vakti gelmiştir inşallah...teşekkürler..

Hayirli olsun canim. Hep sola yat. Gun icinde hep yatma hafif hafif yürü rahme kan gitsin. Kabak cekirdegi ye. Mumkunse 5. Güne kdr cok duş alma alacaksanda ilik su da ayakta hizlica yikan. İnsallah guzel hbrlerini bekliyorum :)

Canim vitamin olarak senin haftalar inda bebegin yogun ihtiyaci olan şeyler var. Tamamen kesmek yerine haftada iki kere falan alsan ? Hepten kesmek bana mantikli gelmiyor cunku sen yediklerinle kendine yetiyorsun bebek de onu emiyor sana birsey kalmiyor. Ultrason olcumlerine bende pek inanmiyorum arkadasima 4000 gr oldu almamiz.lazim dediler 3675 dogdu bebek ertesi gun kilosu 3300 e dustu. Ne alaka yani.... Bizim gibi bebegin de ödem i oluyor kilo içinde. Gün içinde yediklerinde yeterli bence.

Ben cok uyuyorum heralde o bebege etki ediyor çünkü deliler gibi de tuketen biri degilim. Ekmege cok düştüm ama.. İc hamurunu cikarip bir bucuk ekmek yedigim oluyor gün icinde. 49 kilo ile basladim 62 yim suanda. Bacaklar im hep yirtildi.

Bizim cinsiyetimizde erkek. Saglikla gelsin yavrilarimiz insallah.

Hayirli olsun canim. Hep sola yat. Gun icinde hep yatma hafif hafif yürü rahme kan gitsin. Kabak cekirdegi ye. Mumkunse 5. Güne kdr cok duş alma alacaksanda ilik su da ayakta hizlica yikan. İnsallah guzel hbrlerini bekliyorum :)
sola yatmak mı genelde sağa yatıyorum galiba, dikkat ederim bakıyım. Söylediğin gibi hep yatmıyorum oturur vaziyetteyim. Banyoyu 5 günü doldurmadan genelde yıkanmıyorum belki pazar akşamı yıkanırım, önerilerin ve değerli desteğin için çok teşekkürler, inşallah hamileyim demek banada nasip olur..

İnsallah canim. Hamilenin duasi kabul olur derler ozelden adini soyadini yazarsan aksam dua etmek isterim sizede.
Allahim emeklerimizi boşa cikarmasin saglikla hayirli evlatlar versin insallah.

Vallahi ben de ekmegi hamurişini cok tuketiyorum ama nedense kilo almam durdu biraz o da endiselendiriyo beni acaba bir sorun mu var diye.
Haklisin bebegin kilosu konusunda da cok guven olmuyor
Vitamini arada aliyordum dolapta gordukce son 2 haftadir biraktim yine gun aşiri baslayayim ne olur ne olmaz.ben de 53 ile basladim 60-62 arasinda gidip geliyorum
Bugun itibariyle 8 ay bitiyor artik Allah kolay dogum nasip etsin insallah hepimize

Canim 12 kilo ideal olanmis yani senin normal kilon. Artik bebek dogunca her durumda yaşar onun rahatligini yaşa lütfen. At kafandan olumsuzu. Ters birsey olursa zaten doktorlar anlar o yuzden sen kafanda kurma.

Aminnn saglikla kolay guzel dogumumuz olsun insallah. Bakalim normal mi olacak sezaryen mi ..

Valla ben de cok merak ediyorim ve ameliyat olmak zorunda kalmaktan cok korkuyorum hakkimizda hayirlisi olsun

Selam kizlar Nasılsıniz
Biz uyiyiz sukur. Bebisle takikmaya devam. Bit kadar sebi bizim evi ele gecirdi. Her seyimizi ona gore ayarljyoz ♡ ha şikayetçi miyim aslaaaaa. Rabbime sukurler olaun geldik bu zamana.
Kizlar ultrasondaki bebis kilosuna +-300 diyorlar. Yani bebisin uktrasinda kilosu 3600ise 3300 de dogabilir 3900 de.

Fırsat buldukca yazicam. Sevgileerrrrr

Bende normal doğumdan korkuyorum :)
Bende normal doğumdan korkuyorum :)
valla canim ben 2 kez acik ameliyat gecirdim 2 yil icinde ve bende ileri derece karin ici yapisiklik var benim icin 3. Ameliyat cok riskli.onun disinda ameliyat sonrasini da cok zor gecirdigim icin korkuyorum.2. Ameliyattan sonra bu yapisikliklardan dolayi cok zor gectigi icin 10 gun hastanede heryerimden girip cikan hortumlarla su dahi icmeden kaldim ve 7 kilo vermistim tabi bu yapi meselesi kimisinin cok kolay geciyor ben ayni seyleri yasamaktan korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…