canım benımde bebegım o haftalarda aynı kılodaydı erken dogum rıskım vardı o yuzdn bende cok korkmustum sut cevız gercekten cok işe yarıo 37+2 dogum yaptm oglum 3390 dogdu bı dene ısterwsnBebek hareketleri de bence tamamen bebegin yapisiyla huyuyla alakali.Sakin bir bebek olacak demekki seninki hic kafana takma kizkardesimin bebegi de buyuk olcude uyurdu hareketsizdi benimki nerdeyse disari cikacak kendisi o da sasiriyor bende boyle olmazdi diye
Demekki bu da bebegin huyuyla alakali bosuna kotu dusunme
Benim de 32+5 iken 1650 gram cikti ve 2 hafta geride gozukuyor olculere gore ben de cok uzuldum cok telaş yaptim ama yapacak bisey yok minik olacak demekki napalim insallah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Allah
Süt ceviz muz ve proteini bol besinlere agirlik verdim bende insallah işe yarar gerci cok da kilo almasin bide dogurmasi var :)canım benımde bebegım o haftalarda aynı kılodaydı erken dogum rıskım vardı o yuzdn bende cok korkmustum sut cevız gercekten cok işe yarıo 37+2 dogum yaptm oglum 3390 dogdu bı dene ısterwsn
Bin massallah kuzum :) ayni gidiyoruz :) biz de 45 gunluk olduk. Rabbim saglik versin kilo bence de onemli degil.Selam kızlar
Umarım herkes iyidir,
Canlarım çocuğun kilosunu çok takmayın inanın sağlıklı olması önemli sadece, bende hamileliğimde çok sağlıklı beslendim bunun faydasını şimdi görüyorum.
Biliyosunuz benim oğlum bazı sorunlardan dolayı son ay karnımda hiç kilo almadığı gibi son hafta vermeye başlamıştı ve minik doğdu oğlum, 2800 gr civarında doğdu ve 2600'lere düştü kilosu, yani kilolu bi bebek değildi ama şimdi bazı gelişimleri önden gidiyor maaşallah, sadece anne sütüyle besliyorum başka hiç birşey vermedim şimdi kilosu 4700 gr civarı ve her hafta 1cm uzadı, şimdi tam 46 günlük yani 1,5 aylık oldu çok şükür.
Yani diyeceğim şu ki, evet sağlıklı beslenin ama kilosunu takmayın sonradan alır kilosunu yeterki sağlığı yerinde olsun
Çok giremiyorum buraya, hepinizi öpüyorum arkadaşlarım fırsat buldukça yazarım yine
valla canim ben 2 kez acik ameliyat gecirdim 2 yil icinde ve bende ileri derece karin ici yapisiklik var benim icin 3. Ameliyat cok riskli.onun disinda ameliyat sonrasini da cok zor gecirdigim icin korkuyorum.2. Ameliyattan sonra bu yapisikliklardan dolayi cok zor gectigi icin 10 gun hastanede heryerimden girip cikan hortumlarla su dahi icmeden kaldim ve 7 kilo vermistimtabi bu yapi meselesi kimisinin cok kolay geciyor ben ayni seyleri yasamaktan korkuyorum.
Amanin ne cok soru :) basim donduMerserayy halide25
kızlar özledim sizleri ben ya :) Nasılsınınız, Annelik nasıl gidiyor. Yoğun tempoya alışabildiniz mi. Sezeryan yaranız geçti mi , gögüsleriniz düzeldi mi? Benim de neden bilmiyorum sağ kasığımda devamlı bir ağrı var rahim mi büyüyor nedir ki.. Doktor randevum ta ay sonu.. Şimdiden doğum korkusu sardı. Geceleri yatamıyorum sağa sola dönemiyorum. Çok erken değil mi bunları yaşamak için?
Doğum nasıl olacak , suyun geldiğini anlayacak mıyım, sezeryan olursa kaçıncı haftada alalım diyecekler.
:)
Amin canimGeçmiş olsun canım. Peki normal doğumda karın içi yapışıklık zarar görecek mi doktorun nasıl yönlendiriyor seni?Allahım kolay doğum nasip etsin inşallah
Halidecim Allah kabul etsin mevludunuzuAmanin ne cok soru :) basim dondu
Kuzum iyiyiz cok sukur. Bugun kizimin mevluduni okuttuk Mevlam kabul etsin.
Kirki cikinca bebisler iyi olur diyolar ama bizim kiz 40dan sonra huy degisti. Hic durmuyo. Derin uykuya gecene kadar memede olmak istiyor. Memede uyuyo yerine koyuyorum sanki yatak batiyo baciyatik diye gozler aciliyo
Benim malum erken dogum oldu 36.haftamda.
Sancim yoktu. Suyum gelmisti. Ama boyle coook su degil. Afedersjniz ic camasirim islanmis lavaboya gidince farkettim onu da. Sonra kontrol amacli gittik doktora.suyumun azaldigini yavas yavas suyumun geldigini soyleyip sezeryana almisti beni.
32dwn sonra ben de uyuyamadim. Sik sik tuvalete gidiyordum. Saga sola donemiyordum.karnim cok genis degilmos demek ki bebis de erken geldi. Senin rahminin buyumesi simdiye kadar olmustur da bebisin kilo alip buyudukce agrilarin ve sikayetlerin artacak. Benim doktorum asil hamilelik 32dem sonra baslar demisti.
Sezeryan olumca 38-39da aliyorlar. 40i beklemyirlar. Genelde normal dogum tarihinden 1hafta once almak istiyorlar. Suyun geldigini anlarsin cunku islaklik olacak :) sakin ol.yorma kendini.ayakta durma.seyahate cikma.ben sana dedigimin bu seylerin hicbirini yaomadim.ve minikim erken dogum oldu. Cok sukur bi sikintimiz yok ama erken dogim nedeniyke ben vok korktum.ve uzun sure bu korkuyu atamadim ustumden. Ameliyattan degildi korkum. Bebegimde bisey olmasindan cok korkmustum ve saatlerce hungur hungur aglayarak hastaneyi inleterek (aglamaktan) girmiştim ameliyata. O yuzden artik kesinlikle cok dikkat et kendine. Iyi dinlen. Ha bi de sezeryan da olsan normal dogum da olsan mama vermekten cekinme bebise. Cunku sutun hemen gelmiyor ve bebek ac kalıyor. Ac kalinca da sarilik oluyor. Sakin korkma.ver mama. Anne memesi tipinde biberon uclari var. Ver onla mama.emzir. insallah bisey olmaz.
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin evladinizi canimmmm
Gözün aydin canim inşallah kat kat artarak devam sderkızlar iyi akşamlar bu sayfa baya durgunlaşmış ama tabi çok güzel bi sebebi var biçoğunuz bebişlerinizi kucağınıza aldınız allah analı babalı büyütsün inşşş
bende ekimde tedavi oldum
10. gün değerim 9.8
12. gün değerim 20.61
14. gün 57.32
16. günde 165.02 çıktı bu son ikisini 48 saat dolmamıştı bile inşallah devam eder bu şekilde devam eden varmı çok merak ediyorum değerler çok düşük başladı rabbim daim eder inş
inşallah canım çok düşük başladı değerler korkuyorum açıkçasıGözün aydin canim inşallah kat kat artarak devam sder
poldi canim naptin test gunu yakin mi?
eakgulum iyisin insallah
yelocum az kaldi biraz daha gayret takipteyim senle emeli
halidem allah mevludunuzu kabul etsin.
merseray iyi olmaniza sevindim canim
kızlar iyi akşamlar bu sayfa baya durgunlaşmış ama tabi çok güzel bi sebebi var biçoğunuz bebişlerinizi kucağınıza aldınız allah analı babalı büyütsün inşşş
bende ekimde tedavi oldum
10. gün değerim 9.8
12. gün değerim 20.61
14. gün 57.32
16. günde 165.02 çıktı bu son ikisini 48 saat dolmamıştı bile inşallah devam eder bu şekilde devam eden varmı çok merak ediyorum değerler çok düşük başladı rabbim daim eder inş
canım tedaviye başladığım zamanlarda asılnda çok sorum vardı ama internetle sıkıntı yaşadım bir ay boyunca hatta 1buçuk ay yoktu geldiğinde de süreç bitmişti değerim 9 çıkıncada herşeyi bırakmıştım kimyasal diye 2 gün sonra istediklerinde istemeyerek verdim kan eşime dedim sen al 2 3e düşmüştür zaten diye ama işte bugünlere kadar geldik şükür dr da bugün keseye benzer bişi gördüğünü söledi temkinli olmalıyız seni heyecanlandırmak istemem dedi haftaya tekrar çağırdı ozaman kesinleşir değerler düşük başladı başladı dedi işte haftayı bekliyorum sabırsızlıkla sanada rabbimden kolay doğumlar diliyorum gönlünden geçtiğini rabbim nasip etsinkızzz habersiz koydun bizi :) Çok sevindim canım maşallahhhhh kat kat katlasın inşalllah.. İlk değerin küçük olmasına çok takılma esas olan doğru şekilde katlaması. Benim arkadaşımın değeri 22 idi hemde ikiz bebişleri :)
Sen artışı kontrol etmeye devam et. Çoook güzel haberlerle gel inşalllahhh. Çok istiyorum senin bebeğini kucagına almanı. Allahım hayırlı uğurlu etsin canım benimm. Bu topik uğurlu bence :))
canım tedaviye başladığım zamanlarda asılnda çok sorum vardı ama internetle sıkıntı yaşadım bir ay boyunca hatta 1buçuk ay yoktu geldiğinde de süreç bitmişti değerim 9 çıkıncada herşeyi bırakmıştım kimyasal diye 2 gün sonra istediklerinde istemeyerek verdim kan eşime dedim sen al 2 3e düşmüştür zaten diye ama işte bugünlere kadar geldik şükür dr da bugün keseye benzer bişi gördüğünü söledi temkinli olmalıyız seni heyecanlandırmak istemem dedi haftaya tekrar çağırdı ozaman kesinleşir değerler düşük başladı başladı dedi işte haftayı bekliyorum sabırsızlıkla sanada rabbimden kolay doğumlar diliyorum gönlünden geçtiğini rabbim nasip etsin
haklısın canım sölediklerini uygulucam inşallah devamıda gelirde rabbim kimseyi korktuğu yere uğratmasın rabbim senide bir avazda kurtarsın inş canımmmmEee herseyde bir hayir vardir iyi ki de netin yoktu :) belki o zmm bir suru sacma sapan siteye girecektin kendini demorilize edecektin böylelikle bakamadin :) canim sen dikkat et insallah herşey yolunda olsun. Kabak cekirdegini ye, sicak suyla yikanma. Dusunu kisa al bes dk da bitir. Sol tarafina yat :) varsa ilaclarini duzenli kullan. Bol bol oku ufle :) insallahhhh guzel haberlerimiz olsun inan cok sevindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?