Canim nasilsin nasil gidiyor?haklısın canım sölediklerini uygulucam inşallah devamıda gelirde rabbim kimseyi korktuğu yere uğratmasın rabbim senide bir avazda kurtarsın inş canımmmm
Merhaba kızlar nasılsınız?
Valla kusura bakmayın gelip yazamaz oldum buraya, arasıra girip okuyorum. Eakgül canım özellikle seni takipteyiö bitanem, burda doğum haberini bekliyorum.
Hazırlıkların tamammı arkadaşım?
Bizi sorarsanız iyiyiz çok şükür, bugün tam 2 aylık olduk artık, oğlum gittikçe tatlanıyo gülücükler atıyo, ay çok şirin bi görseniz.
İsteyen herkese kısmet olsun inşallah
Aynen canim. Saglikli huzurlu olsunlar da uykusuz kalalim biz.yeter ki onlarin cani sag olsun.Merhaba kizlar
icecreamm degerin duzgun yukselmiş Allah saglikla devamini nasip etsin insallah
halide25 artik uykusuz geceler hayatinin cogunda olacak Allah saglik versin de uykusuzluk olsun dimi ama :)
Bak biz de dort gozle uykusuz kalacagimiz gunleri bekliyoruz :)
Merserayy iyi olmaniza sevindim bebekleriniz de kocaman oldular ne guzel
eakgull senin nasil gidiyor hazirliklarini yaptin mi?
Kizlar sizde hemoroid oldu mu ya benim cok fena oldu hem de sayisi belli degil o derecenapicam bilmiyorum halihazirda olmayanin bile dogumda oluyormuş benim bu halde normal dogumda neler olur acaba yasayan varmi nelere yaptiniz gecirmenin yada hafifletmenin bi yolu varmi acaba
Kizlar nasilsijiz :)
Ben yorgun uykusuz bitkin. Benim kiz da yarin tam 2 aylik olucak Allah nasip ederse.
Ama Merseraycim benim kiz cok ciddi. Hic oyle gulucukler sacmiyo. Arada nadiren yakalarsak 1 gulucuk belki :)
Iki gundur huysuz huzursuz. Surekli meme istiyor. Dun gece 4.30a kadar uyumadi.
Tabi uykusuzlukran gozlerim sizliyodu artik benim.
Pazartesi asimiz var. Aile hekimine gidicez.
eakgull canim allah hayirli etsin hazirliklarini. Rabbim saglikla kucaginiza aldirsin
Merserayy canim arada yaz. Hepinize sevgilerrr
Merhaba kizlar
icecreamm degerin duzgun yukselmiş Allah saglikla devamini nasip etsin insallah
halide25 artik uykusuz geceler hayatinin cogunda olacak Allah saglik versin de uykusuzluk olsun dimi ama :)
Bak biz de dort gozle uykusuz kalacagimiz gunleri bekliyoruz :)
Merserayy iyi olmaniza sevindim bebekleriniz de kocaman oldular ne guzel
eakgull senin nasil gidiyor hazirliklarini yaptin mi?
Kizlar sizde hemoroid oldu mu ya benim cok fena oldu hem de sayisi belli degil o derecenapicam bilmiyorum halihazirda olmayanin bile dogumda oluyormuş benim bu halde normal dogumda neler olur acaba yasayan varmi nelere yaptiniz gecirmenin yada hafifletmenin bi yolu varmi acaba
Aynen bir ben bir Allah bilir :) bi de benim sanssizligim çok erken yakniz kaldim. Annem 20.gun gitti.benim psikoloji zaten erken dogumdan oturu altusttu zaten. Insallah sen zamaninda hayirlisi ile kucagina alirsin. Sakin kafana takma. Ben hep erken dogumdan korkuyodum.basima geldi. Cok stresli. Gogus uclarin icin garmastan pomat mutlaka al.cantana koy. O ilaci surunve emzirme oncesi hep yikaman lazim gogsunu unutma. Ben bi tek garmastan dan ragat ettim.ustune basa basa diyorum cunku ddogum sonrasi emzirme olayi en sikintili mevzu. Hastane tipi sjt sagma makinesi ile sut sagmaya calistik.benim gogus uclarim parcalandi. Kanlar akti biberona. Bu ben de buyuk bir travmaya neden olduHalidem Allah kolaylıklar versin canım benim. Analık zor iş :) Maşallah 2 ay nasıl geçti . Gerçi onu bir sen bir Allah bilir :)
Benimde bugün kontrolum vardı. İlkkez nst ye girdim. Doktor doğum hakkında konuştu tercihimiz normal doğum dedik ne alakaysa :) 38 de çatı muayenesi yapacak uygun değilse 39 da alacak uygunsa normal doğumu bekleyeceğiz. Allah büyüktür bakalım ne olacak. 38. haftayı görcez mi acep ? :)
Ah canim zaten okadar az su icen biriyim ki dogumdan sonra ne yapicam bilmiuorim hayir bide aklima gelmiyo icmek bu daha fena bi durum :)Aynen canim. Saglikli huzurlu olsunlar da uykusuz kalalim biz.yeter ki onlarin cani sag olsun.
Kiz bende de olmustu hemeroid.uzulme dogumdan sonra geciyor. Ama bol su iceveksin dogumdan sonra. Özellikle kaysi hosafi ic. Dut hosafi da süte iyi geliuormus.yani. senin anlayacagin dogumdan sonra su ve hosafa dayanacan :)
Valla bende kanama falan olmuyor da yani epey ilerlemis durumda maalesefGeçmiş olsun canım. benim bir iki çok az kanamam oldu ılık suyla yıkadım kendimi hep sonra geçti. Salı günü nasipse hastane çantamı kapatacağım canım sadece bebeğe fotoğrafcı için ek kıyafet alacağım onun dışında herseyimiz hazır çok şükür. Sende durumlar nasıl :)
Evet canim.gogus kremi birinde ise yarayan baskasinda tirt ama garmastami kullanip da sifasini gormeyeni gormedim dogrusu :)Ah canim zaten okadar az su icen biriyim ki dogumdan sonra ne yapicam bilmiuorim hayir bide aklima gelmiyo icmek bu daha fena bi durum :)
Emin ol dediklerinizi aklima yaziyorum ben dogumdan cok emzirme işinden korkuyorum cunku ben gozyaslari bebegin yuzune duse duse bebegini emziren arkadasimi gormustum ozamanlwr bekardim cok etkilenmistim hala da cok korkuyorum.senin dedigin garmastani da yazdim bir kenara.Ama iste birinde ise yarayan digerinde yaramayabiliyor.deneyerek gorecegiz
Valla bende kanama falan olmuyor da yani epey ilerlemis durumda maalesef
Benim hastane cantam hazir.yani sanirim hazir arada acip bakmak lazim ama ben 10 dakikada koyacaklarimi koyup kapattim :)
Aynen bir ben bir Allah bilir :) bi de benim sanssizligim çok erken yakniz kaldim. Annem 20.gun gitti.benim psikoloji zaten erken dogumdan oturu altusttu zaten. Insallah sen zamaninda hayirlisi ile kucagina alirsin. Sakin kafana takma. Ben hep erken dogumdan korkuyodum.basima geldi. Cok stresli. Gogus uclarin icin garmastan pomat mutlaka al.cantana koy. O ilaci surunve emzirme oncesi hep yikaman lazim gogsunu unutma. Ben bi tek garmastan dan ragat ettim.ustune basa basa diyorum cunku ddogum sonrasi emzirme olayi en sikintili mevzu. Hastane tipi sjt sagma makinesi ile sut sagmaya calistik.benim gogus uclarim parcalandi. Kanlar akti biberona. Bu ben de buyuk bir travmaya neden oldusimdi bebise medela elektrikli gogus pompasi ile sur sagmak istiyorum ama o gunler aklima geliyor.yapamiyorum
Velhasili kelam insallah zamaninda bebisini kucağına al ve benim yaşadığım korku ve endiseleri yasama insallahhhh kuzucuk
Ya o emici kulot gecen gun alicaktim vazgectim giymesi cikarmasi zor olur diye ama oneriyorsan alayim bende madem bukunsun cantamdaEvet canim.gogus kremi birinde ise yarayan baskasinda tirt ama garmastami kullanip da sifasini gormeyeni gormedim dogrusu :)
Hayirlisi olsun. Bu arada hastane cantaisna cok bisey koymamak lazimmis. Ben de cok dusunuyodum o mu lazim olur bu mu diye ama. 2gun kaliyosun zaten ve bebise ust bas degismek lazim olmuyo. Sen kendine atlet sutyen ic çamaşır cok koy. Depend emici kulot benim cok isime yaramisti. Hatta ben sadcee depwnd giymistim.
Ah canim aynen kanlar akti biberona. Felaket bi tabloydu. Mevlam her seyin hayirlisinj versij. o gunleri konusmayi birak simdi sut sagma makinesinin sesini duymak bile bende korku ve uzuntuye sebebiyet veriyo.ayni disciye gitmwden o dis makinelerinin sesinden korkarsin ya bendeki de oyle bi travma...Canım yaaa biberona kan aktı da ne demekÇok geçmiş olsun halidem ya. Şuanda bebek emiyor değil mi canım neden sağmak istiyorsun? İyileştiyse uçları sağarken acımaz canım. Garmasanı henüz almadım canım ama notlarımda var. Lanishton mu neyse o bi halta yaramıyor benim şimdiden gögüs ucu sızlama ve acımam var pek fayda etmedi canım.
Ben sezeryan oldum ve o halde bile giyip cikarmak sıkıntı olmadi cnim. Cunku kanaman çok oluyo ve normal pedler tutmuyor. Bunlarda icin de rahat oluyor. Oramdan buramdan bisey cikti mi cikacak mi korkusu olmuyo. Hastane koridorlarinda dirt dirt etmek icin gezicen ya rahat rahat gezersinYa o emici kulot gecen gun alicaktim vazgectim giymesi cikarmasi zor olur diye ama oneriyorsan alayim bende madem bukunsun cantamda
Saka maka dogum korkusu da sarmaya basladi hayirlisi artik :)
Ayy tamam ozaman ben de alayim dedigin gibi sizma vs olayina karşiBen sezeryan oldum ve o halde bile giyip cikarmak sıkıntı olmadi cnim. Cunku kanaman çok oluyo ve normal pedler tutmuyor. Bunlarda icin de rahat oluyor. Oramdan buramdan bisey cikti mi cikacak mi korkusu olmuyo. Hastane koridorlarinda dirt dirt etmek icin gezicen ya rahat rahat gezersin
Korkmaaa , insallah minikin sag salim gelecekkkkk
Canim ben ekstra large bi bayan olfugumdan buyuk bedeni almistim :) sen bedenine gore al seker :))Ayy tamam ozaman ben de alayim dedigin gibi sizma vs olayina karşi
Birsuru bedenleri vardi small size mi alayim depend olani
Aaa canim hic bisey ise yaramadi demek. O gogus agrisi cok kotu cokkk...kiyamam kuzum sana.Kızlar nabersiniz?
Yeloyelocum Halidenin dediği gibi tek kullanımlık külotlardan al canım çok işine yarayacak,
Halidwm çok geçmiş olsun canım ya, kanlar aktı demek, canım bende garmastan da işe yaramadı, ne işe yaradı ki zaten, lansinoh, garmastan, hametan, zeytinyağı, tahin yağı, ayva çekirdeği jeli, bi arkadaş Denizli'den el yapımı özel bir krem getirtti o bile kurtaramafı göğüslerimi, artık herşeyi bıraktım, kendi haline, biraz azaldı acılar ama özellikle sağ göğsüm hala acıyo, zsmanla geçecek gibi,
Süt için kesinlikle benim de tavdiyem bol sıvı, doğum yaptığım gğnden beri 4 lt sı 1,5 lt falan hoşaf içiyorum hala, bol sütüm oldu çok şükür, sağıp sağıp buzluğa attım birkaç poşet de,
Hala sadece anne sütü veriyorum çok şükür, ama oğlum artık çok iştahlı ve bazen yetmiyor gibi geliyor sütüm, süt arttırıcı birsürü şeye başvurdum, kızlar sütümü neyin arttırdığına inanamayacaksınız, internette bir yerde oludum ama çok az kişi denrmiş sanırım, tavuk süt yapar diye okudum, gerçekten heçen akşam kızartıp yedim ve gece kalktığımda taş gibi olmuştu göğüslerim hatta sağıp buzluğa attım yine (maaşallah deyin kızlar)
Bünyeye göre değişebilir belki, humana still tea bile etki etmedi yani bana
Canım duana hepimizin için amin diyorum hepimizin bol bol sütü olsun inşallah, bu dediğin hoşaf tarifini de denicem mutlakaAaa canim hic bisey ise yaramadi demek. O gogus agrisi cok kotu cokkk...kiyamam kuzum sana.
Kuzum benim, bebisine de sana da binlerce massallahhh olsun insallahhhh.. bol bol sutun olsun. Ben de dut hosafi kesfettim.onla baktim masallah daha iyi oluyo süt. Suyu koyun kaynasin.dutu koyun. Kaynasin 20 25dk. Sonra bi cimdik vanilya.yarim cay bardagi pekmez koyun.3 dk.kaynasin.sogusun icin. Aklimizda bulunsun. Belki isinize yarar bacim ve bacilarim...
Biz de bugun 2.ay asilarini yaptirdik. Insallah atesimiz olmaz. Senin minik oldu mu? Nasil atlatti asi olduysaniz?
Rabbim evlatlarjmizi saglikla buyutebilmemizi nasip eder inşallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?