hosbulduk cnm ıns herkes ııyı haber verır fulll yattım benn dıer ıkı tedavımde ve negetıff sadece wc ve ymek ıcın kalkıyodumm o kadar ondan kımler napıo merak edıyorumm kımı 3. gunden sonra hıc yatmıyomuss ve pozıtıf arada kaldım korkumu yenemıyorummHosgeldin canm iyi haberlerini bekliorz ve snnde denemyimlerini ogrenmwk isterz tabii
Ben de kararsizim canim gidip gorucez bakalim malesef aylin ve semra hanim yokmus benim adetin 3. Gunu ben de hande hanima randevu aldim semra hanim gelince detayli gosucem yine insallah.olsaydin karsilasirdik hayirlisi
canım bende ılk 3 gun yatıp sonra kalkmayı 6. gundede işe donmeyı planlıyorum tabı kendımı fazla yormadanhosbulduk cnm ıns herkes ııyı haber verır fulll yattım benn dıer ıkı tedavımde ve negetıff sadece wc ve ymek ıcın kalkıyodumm o kadar ondan kımler napıo merak edıyorumm kımı 3. gunden sonra hıc yatmıyomuss ve pozıtıf arada kaldım korkumu yenemıyorumm
Canım okul izinin için başka branş a git o zaman rapor al anlamazlar. rica edersin...
Rapor için gerekli evraklar;
2 adet senin ve eşinin fotoğrafı
nikah cüzdanı fotokopisi ilk 3 nüsha
Nüfus Cüzdanı fotokopisi eşinin ve senin
nüfus Kayıt örneği eşinin ayrı senin ayrı nüfustan
hizmet döküm belgesi 900 gün prim olacak sgk dan
daha önce tüp bebek yaptirmadigina dair ssk raporu yine sosyal güvenlik kurumundan alıyorsun
rahim filmi
eşinin rapor çıkaracağın hastaneden bir sperm ve ürolog muayene raporu iki sperm testi ayrı hastane den olabilir toplam 3 sperm testi
senin kadın doğum raporun rapor çıkaracağın hastaneden olmalı
ve dahiliye muayene rapor
aşılamanin olumsuz olduğuna dair iki kere iğneli aşılama yapıldığına dair rapor
eğer iki taraftan birinde sorun varsa aşılma raporuna gerek yok...
Bizim sebepsiz infertilite olduğu için aşılma raporunu şart koydular...
Anlaşmalı hastane olup olmadığını rapor geçiyor mu diye sorarsin canım. Kimi özel devletten tamamen bağımsız oluyor onlarda rapor geçmiyor
KUZUCUKLARIM BUGÜN İĞNELRİMİN 10GÜNÜ YAVAŞ YAVAŞ YAKLASIYORUZ ÇOK HEYCANLIYIM İĞNELERGEN HERYERİM DELİK DEŞİK OLDU AMA OLSUN HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BEBEĞİMİ GUCAGIMA ALIMDA İNŞALAH TABİ HEPİMİZ
eveeeeeetttttt topiğimizin tedaviye ilk başlayan kişisisin, şimdi hepimizin gözü senin üzerinde olcak
canım şimdiden Allah hakkında hayırlı kılsın, Allah tamamına erdirsin inşallah,
tüm aşamalarını detaylı detaylı bekliyoruz bilmiş ol
Canım tabii ki olur bende rapor çıkaracağım hastanede muayene falan oldum adetin 3. Günü eşim ve benim kadın doğum ürolog ve dahiliye raporumu verdiler 1 ay sonra başvuru yaptık... bi tek evlilik cüzdanı fotokopisini süren dolunca fotokopi çek canım çok titizler bir küçük evrak hatasında heyete göndermiyorlarcanım sımdıden evrakları halletsem ocakta yaptrsam olur mu? sadece 21 aralıkta doluo 3 yıl o sıkıntı.
ınsallah yardımcı olurlar ya cok korkuyorum bı aksılık cıkar dıe
rapor alacağın hastane de mi sperm falan verdiniz?canım doktor muayane ediyor muayane kağıdına IVF e musait diye not ediyor dahiliye kadın doğum... ürolog doktoru da aynı şekilde eşine sorular soruyor not ediyor sonra bu üç muayene kağıdı ve diğer evraklarla Prof .doktorlar muayane etmediği için heyet günü durumunuzu inceliyor buna göre rapor çıkıp çıkmayacağına karar veriyorlar... dahiliye de kan testi, idrar testi,akciğer röntgeni istiyor durumun tüp bebek yapmaya musaitmi diye :)anladım canım. urolog a bılırısn varıkosel vardı gttık bde amelıyat sonrası sperm testı verdık.temmuzdada asılama ıcın sperm verdık onun sonucları var bı daha gıtmeye gerek var mı?
kadın dogum ve dahılıye ne ıcın ne raporu alacagım
banada şimdi dostinex verdi 1 ay kullan dedi hadi hayırlısıCanim bnde 32lere kadar yukseldi daha sonra doktorum ilac tedavisi uyguladi 28 dustu suan 22 falan en son test sonucuma gore bnmde bir anda yukselki ama 1 aylk bir tedaviyle dustu cok sukur
Benim de Cumartesi saat 10 canım hande hanımla randevum.aynı Dr la başlıyoruz inşallah hayırlı olsun.inşallah benimkini de sonraki adete ertelenmezler git gel çocukla çok zor eşim de işlerini ayarlamakta zorlanır.rabbim yardımcımız olsun canım.güzel haberlerimize şenlensintopiğimizBende Pazartesi günü 16:30 Hande Hanım'a randevu aldım... Bu tedavide ilk muayenem olacak sonrasında sanırım 6 Aralık adet günümü bekleyeceğim...
Inşallah herşey yolundadır arkadaşım insan bişeylerle meşgul olunca zaman daha çabuk geçiyor sana da kolay gelsin inşallah bu tadilatla evin daha huzurlu bebiş cıvıltılarıyla dolu olur.Herkese mrb yeni gelen arkadslar hsgeldnz tedavisi baslyanlarada hayrli olsun diyorm..gzl hbrler bekliyorz..bnmde sali gunu dktra gtmm gerekiyor..bakalim ne durymdayz..ne yasicaz ne gorcez Allah bilir hepimz icn hayirlisi olsun diyorumm..ewimdede tadilat var iki gundur bitik durumdaym ama en azndan vakit geciyo
meraba cnm bende bursa jınemedde tedavı oluomm aynı durumdayızz uzun protokol benımdee pcoluyum bende esımın sperm azlıgı var bızımde sansımız yuksekk 2 negatıfden sonra 3. basladım bendeebenide ekleyinnn28 kasımda başlıyoruz uzun protokolle :) çoook heyecanlıyım bende bursa soranus ta başladım bende polikistik over var ama sendrom değil eşimdede morfoloji sınırda (yükseldi ) ve sayımız sınırda ilk denememiz çooook mutluyum doktorumuz gençsiniz %60 şansınız var dedi benim korkum sezeryan istemiyorum doktorum normal olabilir bebeğin kilosu ve leğen kemiğin açılması önemli dedi. bir de siz embriyo dondurcakmısınız?
bende bunu oyle yapmayı dusunuyorumm ıns hayırlısı ne zaman senın transferrcanım bende ılk 3 gun yatıp sonra kalkmayı 6. gundede işe donmeyı planlıyorum tabı kendımı fazla yormadan
yeni arkadaşlar gelmiş, hoşgeldiniz kızlar,
benim de acayip misafir yoğunluğum var, çok az girebiliyorum, tedaviye başlıyanlar hayırlı olsun şimdiden, benim başlamama daha çoooooooookkkkkkk var ya, eşim kızıyor artık, burda takılmamı çok istemiyor, kafayı yiyeceksin diyor, kendini çok kaptırıyosun tutamazsa çok üzülürsün falan, bir sürü sinirimi bozdu.
evet benim başlamama daha 1 ay var ama, burda kader arkadaşlarımın sürecini takip etmek de heyecan veriyor bana ne yapıyım
rapor alacağın hastane de mi sperm falan verdiniz?canım doktor muayane ediyor muayane kağıdına IVF e musait diye not ediyor dahiliye kadın doğum... ürolog doktoru da aynı şekilde eşine sorular soruyor not ediyor sonra bu üç muayene kağıdı ve diğer evraklarla Prof .doktorlar muayane etmediği için heyet günü durumunuzu inceliyor buna göre rapor çıkıp çıkmayacağına karar veriyorlar... dahiliye de kan testi, idrar testi,akciğer röntgeni istiyor durumun tüp bebek yapmaya musaitmi diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?