ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Hosgeldin canm iyi haberlerini bekliorz ve snnde denemyimlerini ogrenmwk isterz tabii
hosbulduk cnm ıns herkes ııyı haber verır fulll yattım benn dıer ıkı tedavımde ve negetıff sadece wc ve ymek ıcın kalkıyodumm o kadar ondan kımler napıo merak edıyorumm kımı 3. gunden sonra hıc yatmıyomuss ve pozıtıf arada kaldım korkumu yenemıyorumm

Ben de kararsizim canim gidip gorucez bakalim malesef aylin ve semra hanim yokmus benim adetin 3. Gunu ben de hande hanima randevu aldim semra hanim gelince detayli gosucem yine insallah.olsaydin karsilasirdik hayirlisi

Bende Pazartesi günü 16:30 Hande Hanım'a randevu aldım... Bu tedavide ilk muayenem olacak sonrasında sanırım 6 Aralık adet günümü bekleyeceğim...

canım bende ılk 3 gun yatıp sonra kalkmayı 6. gundede işe donmeyı planlıyorum tabı kendımı fazla yormadan

canım sımdıden evrakları halletsem ocakta yaptrsam olur mu? sadece 21 aralıkta doluo 3 yıl o sıkıntı.
ınsallah yardımcı olurlar ya cok korkuyorum bı aksılık cıkar dıe

Özlemcim Merhaba ya ben çok bilmiyorum sayenizde öğreniyorum sağolun vallahi ilk denemem olucak tüp bebek dün gittim ilk gündü 12 tüp kan aldılar ayın 8 ine gün verdiler 21.gün bi daha geliceksin kan alıcaz hemde evrakların tamamlanacak dediler sonraki aşama ne olacak merak ediyorum çokk iğneler ne zaman mesela

benide ekleyinnn 28 kasımda başlıyoruz uzun protokolle :) çoook heyecanlıyım bende bursa soranus ta başladım bende polikistik over var ama sendrom değil eşimdede morfoloji sınırda (yükseldi) ve sayımız sınırda ilk denememiz çooook mutluyum doktorumuz gençsiniz %60 şansınız var dedi benim korkum sezeryan istemiyorum doktorum normal olabilir bebeğin kilosu ve leğen kemiğin açılması önemli dedi. bir de siz embriyo dondurcakmısınız?

Canım çok sağol Allah razı olsun gittim dün ilk gündü 12 tüp kan aldılar ayın 8 ine gün verdiler bakalım merakla aşamaları bekliyorum nolucak gün gün yazıcam inşallah güzel haberide veririm hepimiz için dualarımı ediyorum hergün Allahım kucagımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun aminnn

canım sımdıden evrakları halletsem ocakta yaptrsam olur mu? sadece 21 aralıkta doluo 3 yıl o sıkıntı.
ınsallah yardımcı olurlar ya cok korkuyorum bı aksılık cıkar dıe
Canım tabii ki olur bende rapor çıkaracağım hastanede muayene falan oldum adetin 3. Günü eşim ve benim kadın doğum ürolog ve dahiliye raporumu verdiler 1 ay sonra başvuru yaptık... bi tek evlilik cüzdanı fotokopisini süren dolunca fotokopi çek canım çok titizler bir küçük evrak hatasında heyete göndermiyorlar

anladım canım. urolog a bılırısn varıkosel vardı gttık bde amelıyat sonrası sperm testı verdık.temmuzdada asılama ıcın sperm verdık onun sonucları var bı daha gıtmeye gerek var mı?

kadın dogum ve dahılıye ne ıcın ne raporu alacagım

rapor alacağın hastane de mi sperm falan verdiniz?canım doktor muayane ediyor muayane kağıdına IVF e musait diye not ediyor dahiliye kadın doğum... ürolog doktoru da aynı şekilde eşine sorular soruyor not ediyor sonra bu üç muayene kağıdı ve diğer evraklarla Prof .doktorlar muayane etmediği için heyet günü durumunuzu inceliyor buna göre rapor çıkıp çıkmayacağına karar veriyorlar... dahiliye de kan testi, idrar testi,akciğer röntgeni istiyor durumun tüp bebek yapmaya musaitmi diye :)

Son düzenleme:
Herkese mrb yeni gelen arkadslar hsgeldnz tedavisi baslyanlarada hayrli olsun diyorm..gzl hbrler bekliyorz..bnmde sali gunu dktra gtmm gerekiyor..bakalim ne durymdayz..ne yasicaz ne gorcez Allah bilir hepimz icn hayirlisi olsun diyorumm..ewimdede tadilat var iki gundur bitik durumdaym ama en azndan vakit geciyo

Tedaviye başlayan arkadaşlarım Rabbim yardımcınız olsun aramıza yeni katılanlar sizler de hoşgeldiniz.bu aralar çok yoğunum kızım soğuk algınlığı geçirdi onun iğneleri vs. Benim de Demir depolarım boşalmış benim Demir iğnelerim tedavi ve yol hazırlığı valizler evi derle topladerken yazmamadım.daha adet olmadım yarınıbekliyorum dört gözle.
Bende Pazartesi günü 16:30 Hande Hanım'a randevu aldım... Bu tedavide ilk muayenem olacak sonrasında sanırım 6 Aralık adet günümü bekleyeceğim...
Benim de Cumartesi saat 10 canım hande hanımla randevum.aynı Dr la başlıyoruz inşallah hayırlı olsun.inşallah benimkini de sonraki adete ertelenmezler git gel çocukla çok zor eşim de işlerini ayarlamakta zorlanır.rabbim yardımcımız olsun canım.güzel haberlerimize şenlensintopiğimiz

Inşallah herşey yolundadır arkadaşım insan bişeylerle meşgul olunca zaman daha çabuk geçiyor sana da kolay gelsin inşallah bu tadilatla evin daha huzurlu bebiş cıvıltılarıyla dolu olur.

meraba cnm bende bursa jınemedde tedavı oluomm aynı durumdayızz uzun protokol benımdee pcoluyum bende esımın sperm azlıgı var bızımde sansımız yuksekk 2 negatıfden sonra 3. basladım bendeebakalım hayırlısıı

yeni arkadaşlar gelmiş, hoşgeldiniz kızlar,
benim de acayip misafir yoğunluğum var, çok az girebiliyorum, tedaviye başlıyanlar hayırlı olsun şimdiden, benim başlamama daha çoooooooookkkkkkk var ya, eşim kızıyor artık, burda takılmamı çok istemiyor, kafayı yiyeceksin diyor, kendini çok kaptırıyosun tutamazsa çok üzülürsün falan, bir sürü sinirimi bozdu.
evet benim başlamama daha 1 ay var ama, burda kader arkadaşlarımın sürecini takip etmek de heyecan veriyor bana ne yapıyım

ayyy benim herif de ayni.. niye burda her seyi okuyomusum da ... okudugum icin sttese giriyomusum da o oluyomusda bu bitiyomustaaaaa aaammaaaannnn valla ne derse desin girip okumayi ve hamile oldugunu ogrenen arkadaslarla sevinmeyi istiyorummmm

canm bu butun tup bebek yapacak hastanelerde mı ıstenıyo hıc bılmıyordum telefondaki kadın hıc soylemedı dıger evrakları soyledı.

bıde kızlar kaynanalarınız tup bebek yaptırdgınızı ya da yaptıracağınızı bılıyo mu ben söylemek ıstemıyorum da ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…