ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

aslında e2 17 sinde 4471 -18zinde 3803 19unda 7267 aslında bugunkü gereksizdi çatlama iğnem dün yaptım ama e2 tahlilinde bi yanlışlık olmuş bugünçok kzdım hastanede bu yanlış hata götürmez 17sinde 2 ayrı sonuç çıkmış bu hangis dedim doğrusunuo salaklarda bilmiyobeni şaşırtan 17 yüksek 18 düşmesi böyle bişe olan varmı arkadaşlar

tatlım benimde ilk denemem ama ben doktora çok soruyorum arastırıyorum bide annem ankara gazide tüp bebek bölümünden emekliye ayrıldı hemşireydi orda neden 12 tüp kan alındı 8.güne neden günverdiler canım adet gününmü o gün iğneler herkeze göre değişiyo yumurtların çabuk gelip gelieme bağlı mesela ben bir kalçadan 2 göbekten vuruldum ilk başta yumurtalarım perşembe toplanıcak canım

Tatlım bu yazdıklarımı rapor için istiyorlar tüp Bebek raporu çıkaracağın hastane evrakları... tüp bebek merkezi eşinin sperm testi senin rahim filmin falan varsa ister canım durumunuza bakmak için... benim kayınvalidem tüp bebek deneyeceğimizi biliyor ama eylül ayında söylemedim ikinci tüp bebeği de ne zaman yapacağımı soylemeyecegim pek sıcak bakmıyorlar canımı sıkarlar p yüzden söylemiyorum :)

KIZLAR YARIN ALLAHIN İZNİYLE YUMURTALARIM TOPLANIYO BUGÜN SON KEZ E2 VERDİM VALLA KALBİM DIŞARI ÇIKICAK HEYCANDAN KAÇ GÜNDÜR UYKUYU UNUTTUM
canim insallah cok guzel gecer opu.cok kaliteli yumis ve embriyolarin olur
e2 neden bu kadar yuksek canim normalmiymis ne dedi dr un?

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah yarını atlattın mı geri kalan günler daha heyecan dolu oluyor. .. inşallah kaliteli yumların olur

inşallah hayırlısıyla tutar bi kerede kolaylıkla rüyalarımda sürekli göğsümden süt geliyor yada bebeğim oluyor ben artık gerçeğini istiyorum

gunaydın kızlar,

tup bebegın tutma sansı yuzde kac?
ve tutmama sebeplerı neler bılıyo musunz?

ve kasim ayinda da tırt ciktimmmm. regl oldummmm

Hayırlısı olsun canım, üzmemeye çalış kendini... Sen tek değilsin bizlerde varız...

Ben ilk tedavimde söylememiştim... Hatta 2-3 aylık oluncaya kadar söylemedim kimseye...
Bu tedavimde de mecbur kalmadıkça kimseye söylemeyi düşünmüyorum...
İnşallah hayırlı sonuçlar alırız...

herkese günaydın kızlar regly olmak üzereyim inşlh ve aralık reglisi kaldı inşlh hepimiz hayırlı hamiş sonuçlar alrıız
opusu olacaklar inşlh kaliteli yumoşlarınız olur...

Valla bende söylemicem, daha öncekinde beni çok ağlatmıştı çünkü, hala aklıma geldikçe çok sinirleniyorum ama ondan çok kendime kızıyorum, ben eşime söyledim kesinlikle bilmesini istemiyorum dedim, eşim de anlayışla karşıladı sen bilirsin sedi, eşimin bu yaklaşımı da beni çok şaşırttı :) çok şükür bu günleri de gördüm :)

kizz o kadar soylememeyi nasil basardin veya esin nasil ki soylemedi???

yok cnm ben sölemicem çünkiş sölersem ben bakarım sana dicek ee evine götürücek beni orda kaynım kayınbababm görümcemin oğlu var nasıl ben rahat yatıp dinlnip ilaçalrımı alıcam o yüzden sölemicez eşimle konuştuk ..
evimde kendim dinlenip 12 günü beklemek daha uygun benim için..inşlh hamiş olduğumu sölerim o daha güzel olur...

gunaydın kızlar,

tup bebegın tutma sansı yuzde kac?
ve tutmama sebeplerı neler bılıyo musunz?

canim bu isler kader kismet. cok kaliteli 5.gun embriyon olur ama Mevla nasip etmedi ise tutmaz. bi de 2.gun embriyosu olup tutunanlar da var . her sey rizik yani..

KIZLAR YARIN ALLAHIN İZNİYLE YUMURTALARIM TOPLANIYO BUGÜN SON KEZ E2 VERDİM VALLA KALBİM DIŞARI ÇIKICAK HEYCANDAN KAÇ GÜNDÜR UYKUYU UNUTTUM

Mevlam yuzunu guldursun sana hayirli saglikli evlatlar versin arkadasim. guzel bir operasyon gecirip saglikla evlatlarini alirsin insallah :)

canim bu isler kader kismet. cok kaliteli 5.gun embriyon olur ama Mevla nasip etmedi ise tutmaz. bi de 2.gun embriyosu olup tutunanlar da var . her sey rizik yani..
cnm çok güzel dedin kalitesi süper olup tutunmayan çokkk kalitesi az yumoşu kalitesi zayıf olup tutunan bebekler çok gördüm bende....inşlh hepimiz bu tedavilerde kavuşuruz evlatlarımıza

Bende Pazartesi günü 16:30 Hande Hanım'a randevu aldım... Bu tedavide ilk muayenem olacak sonrasında sanırım 6 Aralık adet günümü bekleyeceğim...

benim aralik hastaligim muhtemelen 14 yada 15 aralikta olacak. 16aralikta randevu alip gitmeyi dusunuyoruz Allah bi mani engel gelmezse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…