Canım okul izinin için başka branş a git o zaman rapor al anlamazlar. rica edersin...evt canım varıkoseldı spermdı derken kendımızı buralarda bulduk nasıp bakalm ımtıhanımız ne zaman son bulacak.
canım ben rapor almayı dusunuyorum da gıt gel olmasın dınleneyım dıye.calısabılırlık raporu ıstıyo ya okullar ben oyle bılıyorum. okula bı kagıt getırıyoruz hastaneden. rahım fılmı cektırırken almstım. tabı soyledım rahım fılmı cekıldı yazmıolar tanı ya ama hastanenın hangı bolumune gırıs yaptıysan o ve doktorunun ımzası kasesı oluyo.
bu anlasmalı hastaneler nasıl oluyo nasıl anlayacagım o hastanelerı? bızde bı devlet var bıde unıversıte hastanesı var gerısı ozel..
tam olarak evraklar neler ben hazırlamaya baslayayım.
benım elımde bı gonal f ım var bunu tupte kullanıo doktorlar?
kızlar bır de doktorum rahım fılmını begenmedı. tupler acık ama rahım de sıkıntı olabılır. ya yenıden rahım fılmı yada loporoskopı yapalım dedı. tuplerın acık olmaması dısında ne gıbı bı sıkıntı olabılır. yenıden cektırmelı mıyım
Canim bnde 32lere kadar yukseldi daha sonra doktorum ilac tedavisi uyguladi 28 dustu suan 22 falan en son test sonucuma gore bnmde bir anda yukselki ama 1 aylk bir tedaviyle dustu cok sukurArkadaşlar ben dün kan tahlili yaptırdım prolaktin değerim 31,38 çıktı.normal değerler arası 5,18/26,53 olması gerekir diyor.Daha doktora göstermedim ama Nisan ayı ölçümlerimde 12 çıkan değer nasıl bu kadar yükselmiş? Bu durumu yaşayan var mı?Sizce ne olur?
Canim bisi sorcaktm bugun tedavidn onceki son muayene icin gittik doktrda proxeed plus verdi esime sanirm sizde kullanmistnz hala devam ediomusunuzCanım okul izinin için başka branş a git o zaman rapor al anlamazlar. rica edersin...
Rapor için gerekli evraklar;
2 adet senin ve eşinin fotoğrafı
nikah cüzdanı fotokopisi ilk 3 nüsha
Nüfus Cüzdanı fotokopisi eşinin ve senin
nüfus Kayıt örneği eşinin ayrı senin ayrı nüfustan
hizmet döküm belgesi 900 gün prim olacak sgk dan
daha önce tüp bebek yaptirmadigina dair ssk raporu yine sosyal güvenlik kurumundan alıyorsun
rahim filmi
eşinin rapor çıkaracağın hastaneden bir sperm ve ürolog muayene raporu iki sperm testi ayrı hastane den olabilir toplam 3 sperm testi
senin kadın doğum raporun rapor çıkaracağın hastaneden olmalı
ve dahiliye muayene rapor
aşılamanin olumsuz olduğuna dair iki kere iğneli aşılama yapıldığına dair rapor
eğer iki taraftan birinde sorun varsa aşılma raporuna gerek yok...
Bizim sebepsiz infertilite olduğu için aşılma raporunu şart koydular...
Anlaşmalı hastane olup olmadığını rapor geçiyor mu diye sorarsin canım. Kimi özel devletten tamamen bağımsız oluyor onlarda rapor geçmiyor
Evet canım tüp bebek öncesi doktor proxeed plus ve evicap vermişti şuan kullanmıyor eşim... bi ara arginmax kullandık çok iyi gelmişti onu alıp kullanmayı düşünüyoruz....Canim bisi sorcaktm bugun tedavidn onceki son muayene icin gittik doktrda proxeed plus verdi esime sanirm sizde kullanmistnz hala devam ediomusunuz
Canım muayene öncesi adetim 6 gün geçti deseydin keşke ama hiç sıkıntı yapma zararı olmaz tatlım fazla içeri girmeden çok az örnek alınıyor zatenya arkadaslar benim adetimde 6 gün geçti hala adet olmadım ama çok yakın gibi karnım belim acayip agrıyor.biide bugun smear testi aldılar bende.sanmıyorum ama velevki hamile olsam smear cocuga zarar verirmi..ben hamilelik şansım çok düşük oldugu için pek önemsemedim sormadımda doktora.
Cnm bizede proxeed plus ve evicao kullaniodu zten sdce dozunu artirdi merak ettim ins ise yararEvet canım tüp bebek öncesi doktor proxeed plus ve evicap vermişti şuan kullanmıyor eşim... bi ara arginmax kullandık çok iyi gelmişti onu alıp kullanmayı düşünüyoruz....
TABİKİ CANIM YEMEDEN İÇMEDEN ZARAR GELMEZ SONUÇTA SEN BIRAKMA ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ...Bende transferden
Brnde ilkinde tansferden sonra çok dikkat etmiştim bunlarınyapmıştım ama negatif olunca tabi bıraktım hemen o disipline geri döneyim bari zaten hepsini çok seviyom faydası olur inş
Tatlım bizim ilaç sonrası değerlerCnm bizede proxeed plus ve evicao kullaniodu zten sdce dozunu artirdi merak ettim ins ise yarar
İNŞALLAH CANIM HEPİMİZ HAYIRLI HABERLERİMİZİ VERİRİZ BİRBİRİMİZE BENDE TEDAVİ SÜREÇLERİMİZİ HEP TAKİP EDİYORUM BURDAN HABERSİX BIRAKMAYALIM BİRBİRİMİZİSüper bir uygulamaymış ilk kez okuyorum böyle bir şeyi... İnşallah başarılı bir transfer ve pozitif sonuç alırsın...
Bende sabırsızlıkla 06 Aralık'ı bekliyorum adet olmak için...
canim benimm, kalbi temiz arkadasim insallah allah'in izniyle guzel sonuclar alacagiz hepimiz. bak arkadasim ne guzel normal yol ile hamile kalabiliyorsun. gerisi de doktora kaliyor ki doktora da icin sinmis ne guzel. sen hiic moralini bozma olur mu? allahin izniyle cok guzel olacak hersey..CANLARIN YASIM 32 İLK DENEMEM DAHA ÖNCE NORMAL YOLLA 2 DÜŞÜĞÜM VAR 5 AY ÖNCEDE DIŞ GEBELİK GECİRDİM 7 HAFTALIKTI SOL TÜPÜM ALINDI SAG AÇIK AMA BEN ARTIK KORKTUM YİNE AYNISI OLUR DİYE DIŞ GEBELİK KORKULU RÜYAM OLDU AMA TÜP BEBEK DOKTORUM MÜKKEMMEL BİR DOKTOR TAVSİYE EDERİM KIZLAR BASARI ORANI ÇOK YÜKSEK ÇOK HASTASI VAR AYRICA HASTANENİN KENDİSİNE AİT APART OTELİ VAR UZAKTAN GELENLER İÇİN İSTEDİĞİN KADAR KAL ÜCRETSİZ KIZLAR BEN BİLE KAPIMI AÇARIM YETERKİ HEPİMİZ BEBEĞİMİZE KAVUŞALIM ALLAHIN İZNİYLE AYRICA HEM SİZE YAZIYORUM HEMDE OSES TÜRKİYEDE VUR GİTSİN ŞARKISI ÇALIYO GÖZLERİMDEN YAŞLAR AKIYO SANIRIM İLAÇLARDA YAPIYO ÇOK YORULDUM KIZLAR İNŞALLAH EMEKLER BOŞA GİTMEZ HİÇ BİRİNİZİ TANIMIYORUM AMA ÇOK SEVİYORUM BENİM KADER ARKADAŞLARIM
hosgeldin canimm <3 <3 <3benıdeee alırmısınızzz
Mrb cnm bende bskte gidiyorum ddr muzda ayniymis çok sevindim hamilesiniz allah tamamına erdirsin inss"chileque, post: 37843499, member: 580335"]ADANA BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ'NE BAĞLI. TÜP BEBEK MERKEZİ.
BENİM DOKTORUM TAYFUN ÇOK. ORADA ÇOK ÇOK İYİ BİR KADIN DAHA VAR. TÜP BEBEK BÖLÜM BAŞKANI. ONA ALABİLİRSENİZ DAHA DA İYİ OLUR ANCAK MALESEF Kİ YENİ HASTA KABUL ETMİYOR BİLDİĞİM KADARIYLA.
Eki Görüntüle 1306644 Selam kizzllaaarrr ARALIK ayni beklerken birbirimize hem destek hemde umut olalim bollolmasi dilegiyle.....
Canlarimmm tablomuzun guncel kalmasi icin lutfen beni ozelden uyarin tedavI sirasinda hassas bir donemden gecmemiz sebebiyle moralimizi yuksek tutup konumuza buna dikkat ederek devam edelim...
hos buldummmmmm :)hosgeldin canimm <3 <3 <3
hosbuldumm teskkur edıyorummmalmazmıyız canım ne demek, hoşgel hamile devam et doğur da git inşallah, ne zaman başlıyosun iğnelere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?