ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

canım çok geçmiş olsun, ne güzel bir prensesin var, Allah kardeşini de nasip etsin inşallah

canım çok geçmiş olsun, ne güzel bir prensesin var, Allah kardeşini de nasip etsin inşallah

Hepimize hayırlısı ile inşallah...
Bende 6-8 Aralık gibi başlayacağım sanırım tedaviye... Bu Pazartesi hem testlerimi göstereceğim hemde muayene olacağım...
Çok heyecanlıyım hemde endişeli sanki daha önce hiç tecrübe etmemişim...
Kızlar biliyor musunuz? Allahın izni ile bebeklerinize kavuştuğunuzda yaşadığınız tüm sıkıntıları, acıları, yaşadığınız bu süreci daha doğrusu bebeğiniz olmadaki hayatınızı hep unutacaksınız...
İnşallah tez vakitte hepimiz geçmişin kötü izlerini sileriz... :)

ayyyyyyyyyyyy inşallah yaa, gözlerim doldu valla, canım inşallah inşallah inşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize,
ben de o kadar çok heyecanlıyım ki, burda tedaviye başlayanları 4 gözle takip edicem canım, sadece kendim için değil hepimiz adına çok heyecanlıyım, çok güzel sevinçler yaşayacağız burda inşallah, 2-3 ay sonra da mide bulantılarımızdan şikayet ederken bu yazdıklarımızı okuyup tebessüm ederiz

Kızlar Günaydın Nasılsıniz? Uzun süredir yazamıyorum evin neyi iptal ettirdik tel de geç giriyor sinir oluyorum bende yarın adetin 16. Günü randevumuz var eşim test verecek sonuç iyi çıkar inşallah

canımcım günaydınnnn, hadi bakalım hayırlı olsun, inşallah sonucununz gayet iyi çıkarrr :)

inşallah canımcımmm :) yok yok korkma inşallah Rabbim korktuklarımızdan emin kılacak biziii :) iyi olacak her bişeyler

ayyyy çok heyecanlı kızzzzzzzzzzzz :))) hadi bismilallah de, gel şu işin üstesinden de bize de moral olll :)))

örtmenim canım benim canım benim :) ben de örtmenim :) hadi inşallah gel de hemen tedavine başla anacım :) biz de tatili bekliyoz işte , hiç bi tatili bu kadar candan beklememiştim heralde gerçi tatilleri hep sevmişimdir ama bu sefer daha bi güzel geliyo

ooff offf offf, Allahım yardımcın olmuş canım yaa, çektiklerinin mükafatı bin maşşallah prensesin olmuşşş, inşallah bu tedavinde hemencik pozitifle snouçlanır...

S Sky_sun um canim benim netelerdesin mapiyorsunn..ben dun kirmizi karti gordum :) aralikta istanbula gidip goruserek ocakta tedaviye start vericez bakalim tabi bu bizim planimiz. Mevlamin bizim uzerimizdeki plani nedir bekleyop gorcez :)
Tatlım bu aralar ablamın doğum sancıları başladı onu bekliyoruz doğum yapacak iki üç güne arada takip ediyorum burayı fazla yazamıyorum...canım hakkında hayırlı neyse o olsun senin adına çok seviniyorum istanbulda yaptirman çok iyi bi fırsat... adet oldun demek bende 1 hafta sonra olurum... ocakta inşallah bir sorun çıkmazsa bende başlıyorum :)

CNm Söylemek zorunda değilsin tabiki.eşin yanında olduktan sonrada kimseye ihtiyacın yok.biz 1 aşılama 2 tüp yaptırdık Ve eşim ve ben dışında kimseye bişey söylemedik.böylece başkalarının sorularına yorumlarına maruz kalmadık.şiddetle tavsiye ederim

hadi gozunaydin canim tedavi tarihin netlesmis allah sonunu hayirli eylesin insallah

Al benden de o kadar canim daha onceki tedavilerimde hic bu kadar heyecanlanmamistim.sana katiliyorum 7 yil cocuk ozlemiyle 5 olumsuz tup bebek denemesiyle aci ve yikimla gecti ama rabbim kizimi bagisladiktan sonra unutuverdim o gunleri bunlari ben mi yasadim diyorum ondan oncesi yok yani sukurler olsun.rabbim tum arkadaslarimiza ve bize tekrar bu guzel duygulari yasatsin insallah

aaaa, canım benimm maşallahhh Allahım sağlıkla kucağına almasını nasip etsin inşallah :) ve deeee darısı bizlereeee

ben hata yaptım kayınvalidem değilde kendi annem ve tarafı demediğini bırakmadı çok üzdüler beni pişmanım söylediğime ama işte destek olurlar diye düşündüm öyle olmadı. ne gerek var niye acele ediyomuş madem tüp bebekmiş 35inden sora yapsaymışım. bende transfer olduğu günden itibaren sonuç alasıya kadar tatile gitmeye karar verdim inadına pozitif olucam inadına mutlu olucam

iyi akşamlar arkadaşlar özlem arkadaşımızın yumurtaları toplanacaktı haber var mı ben mi kaçırdım acaba :)

Kizlar benim adetim 8 gun gecmisti soylemustim bugun idrar testi yaptim pazitif cikti kasiklarda cok sanci vardi doktora gittim kan testi verdi ama sonucu yarin cikacak..ultrasonda bakti parca parca biseyler gozukuyo normal degil dedi.normal gebelik olsa kese gozukurdu bakicaz kan sonucuna gore dedi..cok uzgunum neden boyle olmus olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…