canım çok geçmiş olsun, ne güzel bir prensesin var, Allah kardeşini de nasip etsin inşallahHayatım ben tedavi öncesi çatlatma iğnesi ile hamile kaldım... İkizdi bebeklerim ama biri dış gebelik biri düşük oldu. Çok nadir görülen bir durummuş ölümden döndüm... Çok zordu hem bedenen hem ruhen çok acı çektim... Bu süreçte ailem özellikle de annem çok ama çok üzüldü çünkü sağ tüpümü de almak durumunda kalmışlardı, tüpüm yırtıldığı için... Sonrasında ise kimseye söylemeden tedaviye başladık Allahıma şükürler olsun sonrasındaki ilk tüp bebek tedavim ile kızıma kavuştum 3 embryo konulmuştu bir tane prensesim oldu... Bebeğim 2-3 aylık olunca da yakınlarımız başta olmak üzere bu sevincimizi paylaştık...
İşte tüm bunlar nedeni ile bu tedavimde de kimseye birşey söylemek istemiyorum. Rabbim tekrar anne olma sevincini yaşatır ise bunu paylaşmak için biraz bekleyeceğim niye... Çünkü bir kere dış gebelik geçmişiniz varsa tekrarlama potansiyaliniz var demektir...
Amma uzattım yaaaa konuşasım gelmiş
canım çok geçmiş olsun, ne güzel bir prensesin var, Allah kardeşini de nasip etsin inşallah
ayyyyyyyyyyyy inşallah yaa, gözlerim doldu valla, canım inşallah inşallah inşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize,Hepimize hayırlısı ile inşallah...
Bende 6-8 Aralık gibi başlayacağım sanırım tedaviye... Bu Pazartesi hem testlerimi göstereceğim hemde muayene olacağım...
Çok heyecanlıyım hemde endişeli sanki daha önce hiç tecrübe etmemişim...
Kızlar biliyor musunuz? Allahın izni ile bebeklerinize kavuştuğunuzda yaşadığınız tüm sıkıntıları, acıları, yaşadığınız bu süreci daha doğrusu bebeğiniz olmadaki hayatınızı hep unutacaksınız...
İnşallah tez vakitte hepimiz geçmişin kötü izlerini sileriz... :)
Kızlar Günaydın Nasılsıniz? Uzun süredir yazamıyorum evin neyi iptal ettirdik tel de geç giriyor sinir oluyorum bende yarın adetin 16. Günü randevumuz var eşim test verecek sonuç iyi çıkar inşallah
keçi boynuzu yasak eşime fsh yükseltiyo tabiki ilaç iğne kullanıyor eşim tedavide de işte biz yıllar sonra tek tek çıktıgı için korkularımız çok oluyo
saol kız ağzın bal yesin inşlhhhhhhhhhhh
Gunaydinnnlarrrr kizlarrr sizlerI buralarda kalabalik gormek ne kadar guzel yeni helen arkadaslarimda hosgelmisler sefalar getrmislerrr kismetse bnde son kontrolumu oldm aralik 12 gibi tedaviye baslicamm allahimmmm mutluluktan ve heyecandann olebilirim ayin 20 olmus zaman gecio sukurler olsun ki
canım tekrar hoşbuldum, hemen anlatayım kendimi, yaklaşık 8 yıldır olmuyor bebeğimiz, sebepsiz infertiliteyiz, daha önceki tüp denememde dış gebelik olmuştum (Allah kimseye yaşatmasın, ölüyodum ağrılardan) öğretmenim, normalde Ankara'da yaşıyorum ama eşimin işi nedeniyle 3 senedir yurt dışındayız, bu yaz döncez inşallah hamile olarak dönerim, 12 aralıkta geliyoruz Ankara'ya,
işte böyle canımcım hikayem, sohbetin dibine vuralım evet
Hayatım ben tedavi öncesi çatlatma iğnesi ile hamile kaldım... İkizdi bebeklerim ama biri dış gebelik biri düşük oldu. Çok nadir görülen bir durummuş ölümden döndüm... Çok zordu hem bedenen hem ruhen çok acı çektim... Bu süreçte ailem özellikle de annem çok ama çok üzüldü çünkü sağ tüpümü de almak durumunda kalmışlardı, tüpüm yırtıldığı için... Sonrasında ise kimseye söylemeden tedaviye başladık Allahıma şükürler olsun sonrasındaki ilk tüp bebek tedavim ile kızıma kavuştum 3 embryo konulmuştu bir tane prensesim oldu... Bebeğim 2-3 aylık olunca da yakınlarımız başta olmak üzere bu sevincimizi paylaştık...
İşte tüm bunlar nedeni ile bu tedavimde de kimseye birşey söylemek istemiyorum. Rabbim tekrar anne olma sevincini yaşatır ise bunu paylaşmak için biraz bekleyeceğim niye... Çünkü bir kere dış gebelik geçmişiniz varsa tekrarlama potansiyaliniz var demektir...
Amma uzattım yaaaa konuşasım gelmiş
aralık 19-20 gibi tedaviye başlıyorum ve 33 yaşındayım :)
Ayyyy insallahh canim rabbim guzel gunler gostrsn hepimize yanI bu demek oluoki ocak ayina bize bir hamile topic lazim olacakk hadi bakemmm gelsin bebelerrrrayyyy çok heyecanlı kızzzzzzzzzzzz :))) hadi bismilallah de, gel şu işin üstesinden de bize de moral olll :)))
Tatlım bu aralar ablamın doğum sancıları başladı onu bekliyoruz doğum yapacak iki üç güne arada takip ediyorum burayı fazla yazamıyorum...canım hakkında hayırlı neyse o olsun senin adına çok seviniyorum istanbulda yaptirman çok iyi bi fırsat... adet oldun demek bende 1 hafta sonra olurum... ocakta inşallah bir sorun çıkmazsa bende başlıyorum :)
CNm Söylemek zorunda değilsin tabiki.eşin yanında olduktan sonrada kimseye ihtiyacın yok.biz 1 aşılama 2 tüp yaptırdık Ve eşim ve ben dışında kimseye bişey söylemedik.böylece başkalarının sorularına yorumlarına maruz kalmadık.şiddetle tavsiye ederimcanm bu butun tup bebek yapacak hastanelerde mı ıstenıyo hıc bılmıyordum telefondaki kadın hıc soylemedı dıger evrakları soyledı.
bıde kızlar kaynanalarınız tup bebek yaptırdgınızı ya da yaptıracağınızı bılıyo mu ben söylemek ıstemıyorum da ne düşünüyorsunuz?
hadi gozunaydin canim tedavi tarihin netlesmis allah sonunu hayirli eylesin insallahGunaydinnnlarrrr kizlarrr sizlerI buralarda kalabalik gormek ne kadar guzel yeni helen arkadaslarimda hosgelmisler sefalar getrmislerrr kismetse bnde son kontrolumu oldm aralik 12 gibi tedaviye baslicamm allahimmmm mutluluktan ve heyecandann olebilirim ayin 20 olmus zaman gecio sukurler olsun ki
Al benden de o kadar canim daha onceki tedavilerimde hic bu kadar heyecanlanmamistim.sana katiliyorum 7 yil cocuk ozlemiyle 5 olumsuz tup bebek denemesiyle aci ve yikimla gecti ama rabbim kizimi bagisladiktan sonra unutuverdim o gunleri bunlari ben mi yasadim diyorum ondan oncesi yok yani sukurler olsun.rabbim tum arkadaslarimiza ve bize tekrar bu guzel duygulari yasatsin insallahHepimize hayırlısı ile inşallah...
Bende 6-8 Aralık gibi başlayacağım sanırım tedaviye... Bu Pazartesi hem testlerimi göstereceğim hemde muayene olacağım...
Çok heyecanlıyım hemde endişeli sanki daha önce hiç tecrübe etmemişim...
Kızlar biliyor musunuz? Allahın izni ile bebeklerinize kavuştuğunuzda yaşadığınız tüm sıkıntıları, acıları, yaşadığınız bu süreci daha doğrusu bebeğiniz olmadaki hayatınızı hep unutacaksınız...
İnşallah tez vakitte hepimiz geçmişin kötü izlerini sileriz... :)
Tatlım bu aralar ablamın doğum sancıları başladı onu bekliyoruz doğum yapacak iki üç güne arada takip ediyorum burayı fazla yazamıyorum...canım hakkında hayırlı neyse o olsun senin adına çok seviniyorum istanbulda yaptirman çok iyi bi fırsat... adet oldun demek bende 1 hafta sonra olurum... ocakta inşallah bir sorun çıkmazsa bende başlıyorum :)
ben hata yaptım kayınvalidem değilde kendi annem ve tarafı demediğini bırakmadıHayırlısı olsun canım, üzmemeye çalış kendini... Sen tek değilsin bizlerde varız...
Ben ilk tedavimde söylememiştim... Hatta 2-3 aylık oluncaya kadar söylemedim kimseye...
Bu tedavimde de mecbur kalmadıkça kimseye söylemeyi düşünmüyorum...
İnşallah hayırlı sonuçlar alırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?