ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Ay canım benim inşallah bi sorun yoktur geçen smear testi yaptırmıştın Dimi... Allah büyük tatlım rabbim doğmasını isterse allahın izni ile birşey olmaz herşeyin hayırlısı tatlım :)

Inşallah herşey yolundadır arkadaşım insan bişeylerle meşgul olunca zaman daha çabuk geçiyor sana da kolay gelsin inşallah bu tadilatla evin daha huzurlu bebiş cıvıltılarıyla dolu olur.
Aminnnn canim benim ne guzel soyledin insAllah hepimizin yuzunu guldursun Rabbim

Madem söyledin vazgeçtik de iptal oldu tedavi de ya da söylediklerine kulak asma gül geç...
İnşallah pozitif sonucu duyunca söyledikleri için üzülecekler...

Canimm ins bi sorun yoktur bebegin seninledir belki bellimi olur dualarm sennle..uzme kendini hersey Allah in takdiri

kizlar iyi aksamlaarr.. ya, ben tr biletimi aldim. doktorumu da ayarlamistim. ama, doktor hakkinda kafam karisiyor. amerikan hast'de yilmaz guzel'e yaptirmaya karar vermistim. ama, baska yerlerden acibadem'den prof dr tayfun bagis'in cok iyi oldugunu duydum. karar veremiyorum. siz ne dersiniz? hatta, tayfun bey'den de 15 aralik icin randevu aldim. gorusmek icin. ne dersiniz??

Canim bncede kimseyi takma kafana..bnmde kendi ailem biliyo cok destekler ama bazen en ufak bsy bile cok incitiyo.. En iisi kimse bilmicek..olmadgnda ztn herkes yeternce soruyo bbk yokmu olmuyomu fln diye..amaaan sen hep pozitif ol ii dusun ii olsun

artık sayılı günler kaldı senin için ve bizler için inşlh güzel hamişlerle doldururuz bu topiği.....

aminnn inşlh bu uzun yılalrı geçmişimizi tebessümle hatırlarız....
cnm alalh kurtarsın analı babalı büyüsün darısı sana olsun ....
cnm inşlh bebeğin sağlıkla seninle olur..
Allah yardımcımız olsun. Bende Aralık ayında başlıyorum tüp bebek tedavisine. İlk muayenemi oldum. Testler yapıldı. Sorun eşimden kaynaklı. Hayırlısı inşallah.
hoşgeldin cnm güzel haberler yayarız bu topiğe inşlhhhhhhhhhhh
cnm 2 dr.uda tanuımıyorum ama hakkına hayırlısı olsun bence ikisinide git görüş ardından kararrını ver...

Iyi aksamlar Canım insallah yaa bir iki defa daha test ister spermler kaliteli değilse mikrotese yaparız dedi geçen çıkan 115 bin dondurdu zaten dua edin bize
ah cnm bizimde donmuşalr çok ii değil o yüzden bizede ek ilave spermler lazım inşlh çıkışalrımız olsun da donmuşların yanına konur tedavilerimiz rahat başlar ve devam eder.....

Inşallah canım ya sizin donmuşlar ne kadar hızı falan
aminnn
bilmiyoruz cnm hızını kalitesini sayısını
bize embriyolog bin tane var ama hepsi kalitelimi bilemem sperm gördüm dondurdum dedi çünki azolu olduğu için eşim hepsini rsike atmayayyım demiş o yüzden benim opu günüm çözülecek işte opudan sonra iptal olursa diye korkum çokkkkkinşlh opuya kadar eşim de geen çıkış olursa rahat olur gerisi....sizin hızı kalitesi belli mi cnm

tesekkurler canim. peki, senin doktorunun adi ne?

Canim bnm esimde varikosel vardi ameliyat oldu sayimi 2 mlyn ileri hizmz ve mortofolijmz var dokyorumz tedavimize kdr proxeed plus die bi ilac versi blmiorm denediniz mi kullanna herkste sayida bi duzelme olmus aslinda doktrunuza sorarak bi deneseniz belkie faydasi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…