Ay canım benim inşallah bi sorun yoktur geçen smear testi yaptırmıştın Dimi... Allah büyük tatlım rabbim doğmasını isterse allahın izni ile birşey olmaz herşeyin hayırlısı tatlım :)Kizlar benim adetim 8 gun gecmisti soylemustim bugun idrar testi yaptim pazitif cikti kasiklarda cok sanci vardi doktora gittim kan testi verdi ama sonucu yarin cikacak..ultrasonda bakti parca parca biseyler gozukuyo normal degil dedi.normal gebelik olsa kese gozukurdu bakicaz kan sonucuna gore dedi..cok uzgunum neden boyle olmus olabilir
Aminnnn canim benim ne guzel soyledin insAllah hepimizin yuzunu guldursun RabbimInşallah herşey yolundadır arkadaşım insan bişeylerle meşgul olunca zaman daha çabuk geçiyor sana da kolay gelsin inşallah bu tadilatla evin daha huzurlu bebiş cıvıltılarıyla dolu olur.
ben hata yaptım kayınvalidem değilde kendi annem ve tarafı demediğini bırakmadıçok üzdüler beni pişmanım söylediğime ama işte destek olurlar diye düşündüm öyle olmadı. ne gerek var niye acele ediyomuş madem tüp bebekmiş 35inden sora yapsaymışım. bende transfer olduğu günden itibaren sonuç alasıya kadar tatile gitmeye karar verdim inadına pozitif olucam inadına mutlu olucam
canim iyi aksamlar. insallah ikinizin sonuclari da cook iyi cikar..Kızlar Günaydın Nasılsıniz? Uzun süredir yazamıyorum evin neyi iptal ettirdik tel de geç giriyor sinir oluyorum bende yarın adetin 16. Günü randevumuz var eşim test verecek sonuç iyi çıkar inşallah
Canimm ins bi sorun yoktur bebegin seninledir belki bellimi olur dualarm sennle..uzme kendini hersey Allah in takdiriKizlar benim adetim 8 gun gecmisti soylemustim bugun idrar testi yaptim pazitif cikti kasiklarda cok sanci vardi doktora gittim kan testi verdi ama sonucu yarin cikacak..ultrasonda bakti parca parca biseyler gozukuyo normal degil dedi.normal gebelik olsa kese gozukurdu bakicaz kan sonucuna gore dedi..cok uzgunum neden boyle olmus olabilir
Gelsinnnler canim:) az kaldi ins guzel haberler duymayaAyyyy insallahh canim rabbim guzel gunler gostrsn hepimize yanI bu demek oluoki ocak ayina bize bir hamile topic lazim olacakk hadi bakemmm gelsin bebelerrrr
Canim bncede kimseyi takma kafana..bnmde kendi ailem biliyo cok destekler ama bazen en ufak bsy bile cok incitiyo.. En iisi kimse bilmicek..olmadgnda ztn herkes yeternce soruyo bbk yokmu olmuyomu fln diye..amaaan sen hep pozitif ol ii dusun ii olsunben hata yaptım kayınvalidem değilde kendi annem ve tarafı demediğini bırakmadıçok üzdüler beni pişmanım söylediğime ama işte destek olurlar diye düşündüm öyle olmadı. ne gerek var niye acele ediyomuş madem tüp bebekmiş 35inden sora yapsaymışım. bende transfer olduğu günden itibaren sonuç alasıya kadar tatile gitmeye karar verdim inadına pozitif olucam inadına mutlu olucam
artık sayılı günler kaldı senin için ve bizler için inşlh güzel hamişlerle doldururuz bu topiği.....Gunaydinnnlarrrr kizlarrr sizlerI buralarda kalabalik gormek ne kadar guzel yeni helen arkadaslarimda hosgelmisler sefalar getrmislerrr kismetse bnde son kontrolumu oldm aralik 12 gibi tedaviye baslicamm allahimmmm mutluluktan ve heyecandann olebilirim ayin 20 olmus zaman gecio sukurler olsun ki
aminnn inşlh bu uzun yılalrı geçmişimizi tebessümle hatırlarız....Hepimize hayırlısı ile inşallah...
Bende 6-8 Aralık gibi başlayacağım sanırım tedaviye... Bu Pazartesi hem testlerimi göstereceğim hemde muayene olacağım...
Çok heyecanlıyım hemde endişeli sanki daha önce hiç tecrübe etmemişim...
Kızlar biliyor musunuz? Allahın izni ile bebeklerinize kavuştuğunuzda yaşadığınız tüm sıkıntıları, acıları, yaşadığınız bu süreci daha doğrusu bebeğiniz olmadaki hayatınızı hep unutacaksınız...
İnşallah tez vakitte hepimiz geçmişin kötü izlerini sileriz... :)
cnm alalh kurtarsın analı babalı büyüsün darısı sana olsun ....Tatlım bu aralar ablamın doğum sancıları başladı onu bekliyoruz doğum yapacak iki üç güne arada takip ediyorum burayı fazla yazamıyorum...canım hakkında hayırlı neyse o olsun senin adına çok seviniyorum istanbulda yaptirman çok iyi bi fırsat... adet oldun demek bende 1 hafta sonra olurum... ocakta inşallah bir sorun çıkmazsa bende başlıyorum :)
cnm inşlh bebeğin sağlıkla seninle olur..Kizlar benim adetim 8 gun gecmisti soylemustim bugun idrar testi yaptim pazitif cikti kasiklarda cok sanci vardi doktora gittim kan testi verdi ama sonucu yarin cikacak..ultrasonda bakti parca parca biseyler gozukuyo normal degil dedi.normal gebelik olsa kese gozukurdu bakicaz kan sonucuna gore dedi..cok uzgunum neden boyle olmus olabilir
hoşgeldin cnm güzel haberler yayarız bu topiğe inşlhhhhhhhhhhhAllah yardımcımız olsun. Bende Aralık ayında başlıyorum tüp bebek tedavisine. İlk muayenemi oldum. Testler yapıldı. Sorun eşimden kaynaklı. Hayırlısı inşallah.
cnm 2 dr.uda tanuımıyorum ama hakkına hayırlısı olsun bence ikisinide git görüş ardından kararrını ver...kizlar iyi aksamlaarr.. ya, ben tr biletimi aldim. doktorumu da ayarlamistim. ama, doktor hakkinda kafam karisiyor. amerikan hast'de yilmaz guzel'e yaptirmaya karar vermistim. ama, baska yerlerden acibadem'den prof dr tayfun bagis'in cok iyi oldugunu duydum. karar veremiyorum. siz ne dersiniz? hatta, tayfun bey'den de 15 aralik icin randevu aldim. gorusmek icin. ne dersiniz??
Iyi aksamlar Canım insallah yaa bir iki defa daha test ister spermler kaliteli değilse mikrotese yaparız dedi geçen çıkan 115 bin dondurdu zaten dua edin bizecanim iyi aksamlar. insallah ikinizin sonuclari da cook iyi cikar..
ah cnm bizimde donmuşalr çok ii değil o yüzden bizede ek ilave spermler lazım inşlh çıkışalrımız olsun da donmuşların yanına konur tedavilerimiz rahat başlar ve devam eder.....Iyi aksamlar Canım insallah yaa bir iki defa daha test ister spermler kaliteli değilse mikrotese yaparız dedi geçen çıkan 115 bin dondurdu zaten dua edin bize
Inşallah canım ya sizin donmuşlar ne kadar hızı falanah cnm bizimde donmuşalr çok ii değil o yüzden bizede ek ilave spermler lazım inşlh çıkışalrımız olsun da donmuşların yanına konur tedavilerimiz rahat başlar ve devam eder.....
aminnnInşallah canım ya sizin donmuşlar ne kadar hızı falan
artık sayılı günler kaldı senin için ve bizler için inşlh güzel hamişlerle doldururuz bu topiği.....
aminnn inşlh bu uzun yılalrı geçmişimizi tebessümle hatırlarız....
cnm alalh kurtarsın analı babalı büyüsün darısı sana olsun ....
cnm inşlh bebeğin sağlıkla seninle olur..
hoşgeldin cnm güzel haberler yayarız bu topiğe inşlhhhhhhhhhhh
cnm 2 dr.uda tanuımıyorum ama hakkına hayırlısı olsun bence ikisinide git görüş ardından kararrını ver...
artık sayılı günler kaldı senin için ve bizler için inşlh güzel hamişlerle doldururuz bu topiği.....
cnm 2 dr.uda tanuımıyorum ama hakkına hayırlısı olsun bence ikisinide git görüş ardından kararrını ver...
tesekkurler canim. peki, senin doktorunun adi ne?artık sayılı günler kaldı senin için ve bizler için inşlh güzel hamişlerle doldururuz bu topiği.....
medicana bahçelievler dr. handan hanımtesekkurler canim. peki, senin doktorunun adi ne?
dualarim seninle canim.. haber ver tamam mi? iyi haberini bekliyorum insallah..Iyi aksamlar Canım insallah yaa bir iki defa daha test ister spermler kaliteli değilse mikrotese yaparız dedi geçen çıkan 115 bin dondurdu zaten dua edin bize
hadi hayirlisi canim , hepimiz sevinelim insallah..medicana bahçelievler dr. handan hanım
Canim bnm esimde varikosel vardi ameliyat oldu sayimi 2 mlyn ileri hizmz ve mortofolijmz var dokyorumz tedavimize kdr proxeed plus die bi ilac versi blmiorm denediniz mi kullanna herkste sayida bi duzelme olmus aslinda doktrunuza sorarak bi deneseniz belkie faydasi oluraminnn
bilmiyoruz cnm hızını kalitesini sayısını
bize embriyolog bin tane var ama hepsi kalitelimi bilemem sperm gördüm dondurdum dedi çünki azolu olduğu için eşim hepsini rsike atmayayyım demiş o yüzden benim opu günüm çözülecek işte opudan sonra iptal olursa diye korkum çokkkkkinşlh opuya kadar eşim de geen çıkış olursa rahat olur gerisi....sizin hızı kalitesi belli mi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?