ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

biz proxeed plus i 3 ay kullandik. bizde hicbir seye yaramadi. insallah size yarar canlar. ocak ayina kadar emodex kullanacakkk :)

Amin canım rabbim bizlere de yaşatır inşallah...yavaş yavaş tedaviler çoğalıyor artık bebek haberleri almaya başlarız ne güzel :)

S Sky_sun , canim insallah bir sorun yoktur. allah hepimizi sevindirsin insallah..
Inşallah tatlım... doktor konusunda iki doktorla görüş ve içine hangisi sinerse orda tedaviye başla... bende iki merkez arasında çok kararsız kalmıştım daha sonra yüz yüze doktorlarla görüşünce tam kararımı verdim:)

Insallah normal bir gebeliktir canim rabbim yardimcin olsun
Allah yardımcımız olsun. Bende Aralık ayında başlıyorum tüp bebek tedavisine. İlk muayenemi oldum. Testler yapıldı. Sorun eşimden kaynaklı. Hayırlısı inşallah.
Tedavin hayirli olsun canim
Iyi aksamlar Canım insallah yaa bir iki defa daha test ister spermler kaliteli değilse mikrotese yaparız dedi geçen çıkan 115 bin dondurdu zaten dua edin bize

ah cnm bizimde donmuşalr çok ii değil o yüzden bizede ek ilave spermler lazım inşlh çıkışalrımız olsun da donmuşların yanına konur tedavilerimiz rahat başlar ve devam eder.....
kizlar insallah kaliteli spermler elde edilir rabbim yardimciniz olsun

benim eşimde varikosel ameliyatı oldu ardından sperm çıkışı oldu çok şükür..
ona benzer ilaç kullanıyor eşim vitamin kulalnıyor inşlh şifa olur cnm ilgin içiçn ayrıca teşekkürler az kaldı kızlar ya heyecan varmı ....
cumartsı opu gunumm kızlarr ıns kalıtelıdırlerr cokta korkuyorumm
inşlh kaliteli yumoşların toplanır....

hayirli olsun canim kacinci gunun embriyosu transfer olacak?
genelde o belli olmaz cnm hani yumoşlar ne alemde nasıl döllenemelri iimi kaç gün sağlıklı kalırlar o zaman belli oluyor yani yumoşalrdan ertesi gün belli olur benim bildiğim...

genelde o belli olmaz cnm hani yumoşlar ne alemde nasıl döllenemelri iimi kaç gün sağlıklı kalırlar o zaman belli oluyor yani yumoşalrdan ertesi gün belli olur benim bildiğim...

yani yumurta toplandiktan sonra hergun embriyologlar arayip bilgi veriyolar de mi

Güzellikeler ;

Öncelikle isimlerinizi henüz ezberleyemedim ama Yeni bir konu baslıgı acmadna burdan devam ettmek ıstedım ıznızınızle...

17 kasım 2014 Adet 2.gün 200 ml Puregon vuruldum
3.gün 200 ml puregon vuuruldum
4.gün 200 ml puregon vuruldum
5gün 175 ml puregon vuruldum

yarında 175 ml vurulup cumartesi gunu e2 +p4 tahlılerı verıp doktorum doz ayarlaması yapıcak...

Polikistikover oldugum ıcın ılk tup bebek tedavım yumurta olusmadıgından ıptal edildi , bu kez dualarınıza benı eklemeyı unutmayın olurmu

cnm isimleri ezberlemek gerçekten zor oluyor zaten
olsun sonu bebeli olsun inşlhhhh...

aynen cnm o belli deil daha :)
inşlhh en kalitelisinden olur her sürecin....

Merhaba canım . tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer kaliteli yumurtaların oluşur... benim de ilk tüp denemesinde yumurta kaliteli oldu ama embiryo kaliteli olmadı maalesef o yüzden ikinci tüp denemesinden çok korkar oldum... rabbim sonumuzu Hayır etsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…