Canim bnm esimde varikosel vardi ameliyat oldu sayimi 2 mlyn ileri hizmz ve mortofolijmz var dokyorumz tedavimize kdr proxeed plus die bi ilac versi blmiorm denediniz mi kullanna herkste sayida bi duzelme olmus aslinda doktrunuza sorarak bi deneseniz belkie faydasi olur
Insallah canim insan umutlanio napalaimmmmbiz proxeed plus i 3 ay kullandik. bizde hicbir seye yaramadi. insallah size yarar canlar. ocak ayina kadar emodex kullanacakkk :)
Amin canım rabbim bizlere de yaşatır inşallah...yavaş yavaş tedaviler çoğalıyor artık bebek haberleri almaya başlarız ne güzel :)artık sayılı günler kaldı senin için ve bizler için inşlh güzel hamişlerle doldururuz bu topiği.....
aminnn inşlh bu uzun yılalrı geçmişimizi tebessümle hatırlarız....
cnm alalh kurtarsın analı babalı büyüsün darısı sana olsun ....
cnm inşlh bebeğin sağlıkla seninle olur..
hoşgeldin cnm güzel haberler yayarız bu topiğe inşlhhhhhhhhhhh
cnm 2 dr.uda tanuımıyorum ama hakkına hayırlısı olsun bence ikisinide git görüş ardından kararrını ver...
Inşallah tatlım... doktor konusunda iki doktorla görüş ve içine hangisi sinerse orda tedaviye başla... bende iki merkez arasında çok kararsız kalmıştım daha sonra yüz yüze doktorlarla görüşünce tam kararımı verdim:)
Insallah normal bir gebeliktir canim rabbim yardimcin olsunKizlar benim adetim 8 gun gecmisti soylemustim bugun idrar testi yaptim pazitif cikti kasiklarda cok sanci vardi doktora gittim kan testi verdi ama sonucu yarin cikacak..ultrasonda bakti parca parca biseyler gozukuyo normal degil dedi.normal gebelik olsa kese gozukurdu bakicaz kan sonucuna gore dedi..cok uzgunum neden boyle olmus olabilir
Tedavin hayirli olsun canimAllah yardımcımız olsun. Bende Aralık ayında başlıyorum tüp bebek tedavisine. İlk muayenemi oldum. Testler yapıldı. Sorun eşimden kaynaklı. Hayırlısı inşallah.
Iyi aksamlar Canım insallah yaa bir iki defa daha test ister spermler kaliteli değilse mikrotese yaparız dedi geçen çıkan 115 bin dondurdu zaten dua edin bize
kizlar insallah kaliteli spermler elde edilir rabbim yardimciniz olsunah cnm bizimde donmuşalr çok ii değil o yüzden bizede ek ilave spermler lazım inşlh çıkışalrımız olsun da donmuşların yanına konur tedavilerimiz rahat başlar ve devam eder.....
benim eşimde varikosel ameliyatı oldu ardından sperm çıkışı oldu çok şükür..Canim bnm esimde varikosel vardi ameliyat oldu sayimi 2 mlyn ileri hizmz ve mortofolijmz var dokyorumz tedavimize kdr proxeed plus die bi ilac versi blmiorm denediniz mi kullanna herkste sayida bi duzelme olmus aslinda doktrunuza sorarak bi deneseniz belkie faydasi olur
inşlh kaliteli yumoşların toplanır....cumartsı opu gunumm kızlarr ıns kalıtelıdırlerr cokta korkuyorumm
cumartsı opu gunumm kızlarr ıns kalıtelıdırlerr cokta korkuyorumm
genelde o belli olmaz cnm hani yumoşlar ne alemde nasıl döllenemelri iimi kaç gün sağlıklı kalırlar o zaman belli oluyor yani yumoşalrdan ertesi gün belli olur benim bildiğim...hayirli olsun canim kacinci gunun embriyosu transfer olacak?
genelde o belli olmaz cnm hani yumoşlar ne alemde nasıl döllenemelri iimi kaç gün sağlıklı kalırlar o zaman belli oluyor yani yumoşalrdan ertesi gün belli olur benim bildiğim...
Canım opu işlemi bitiyor ertesi gün arayıp bilgi veriyor kaç yumurta döllendi ise ondan sonra 3 ve 5 gün Arası transfer oluyor:) transfer gününe kadar Heran kalitesi değişebiliryani yumurta toplandiktan sonra hergun embriyologlar arayip bilgi veriyolar de mi
aynen cnm o belli deil daha :)genelde o belli olmaz cnm hani yumoşlar ne alemde nasıl döllenemelri iimi kaç gün sağlıklı kalırlar o zaman belli oluyor yani yumoşalrdan ertesi gün belli olur benim bildiğim...
evet cnm..yani yumurta toplandiktan sonra hergun embriyologlar arayip bilgi veriyolar de mi
cnm isimleri ezberlemek gerçekten zor oluyor zatenGüzellikeler ;
Öncelikle isimlerinizi henüz ezberleyemedim ama Yeni bir konu baslıgı acmadna burdan devam ettmek ıstedım ıznızınızle...
17 kasım 2014 Adet 2.gün 200 ml Puregon vuruldum
3.gün 200 ml puregon vuuruldum
4.gün 200 ml puregon vuruldum
5gün 175 ml puregon vuruldum
yarında 175 ml vurulup cumartesi gunu e2 +p4 tahlılerı verıp doktorum doz ayarlaması yapıcak...
Polikistikover oldugum ıcın ılk tup bebek tedavım yumurta olusmadıgından ıptal edildi , bu kez dualarınıza benı eklemeyı unutmayın olurmu
inşlhh en kalitelisinden olur her sürecin....aynen cnm o belli deil daha :)
evet cnm..
cok tskueler cnm cumlemızın ınsscnm isimleri ezberlemek gerçekten zor oluyor zaten
olsun sonu bebeli olsun inşlhhhh...
inşlhh en kalitelisinden olur her sürecin....
Merhaba canım . tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer kaliteli yumurtaların oluşur... benim de ilk tüp denemesinde yumurta kaliteli oldu ama embiryo kaliteli olmadı maalesef o yüzden ikinci tüp denemesinden çok korkar oldum... rabbim sonumuzu Hayır etsin inşallah :)Güzellikeler ;
Öncelikle isimlerinizi henüz ezberleyemedim ama Yeni bir konu baslıgı acmadna burdan devam ettmek ıstedım ıznızınızle...
17 kasım 2014 Adet 2.gün 200 ml Puregon vuruldum
3.gün 200 ml puregon vuuruldum
4.gün 200 ml puregon vuruldum
5gün 175 ml puregon vuruldum
yarında 175 ml vurulup cumartesi gunu e2 +p4 tahlılerı verıp doktorum doz ayarlaması yapıcak...
Polikistikover oldugum ıcın ılk tup bebek tedavım yumurta olusmadıgından ıptal edildi , bu kez dualarınıza benı eklemeyı unutmayın olurmu
korkmaa Allahim beni korktuklarimdan emin kil diye bol bol dua et. Allahim yardim etsin yuzunu guldursun insallahÇok tedirginim korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?