ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Allah razı olsun kızlar hep dua hep dua hep duaaa Rabbime sığındım vericek o şüphem yok ama elimde değil karamsa rolmayayım dıyorum olmadıklarımda hep dahada debe vurdum olursam olumsuzlukmu getırırım dıyorum dıyorum hep bişeler siz duanızı eksıt etmeyın bu arkadasınzıdan cok ıhtıyacım var daha yumoslarım buyucekmı o bile bellı değil polikistik over oldugum ıcın doktorum hepsıde bırden buyurse oda ıyı değil dedı kafam allak bullak

nerde tedavi goruyorsun canimcim

canım adetin başlamadan önce gidiyosan, ikisinden de randevu al, ikisiyle de görüş hangisi içine sinerse onunla devam et, herkesin iyi dediğiyle frekansın tutmayabiliyor bazen

canım hoşgeldin, Allah yardımcın olsun inşallah herşey harika gider,.

Canım onu denedıgım aylarda oldu cunku hıc yoktu stresım cok rahattım sankı tedavı olmuyordum sonuc husrandı sımdı oyuzden napıcagımı bilmeıyorum ne dusuncemı aklımdna ıslıcegımımı cok poztııf oldugum ay tamam bu ay tup dedıgım ay yumoslarım buyumedı bıle

İnşallah kızlar kımseyle paylaşmıcaktım bu tedavımı yıne sız ılac gıbı gelıyorsunuz her gunumu anlatıcam ınslalah sıze
eşlerimiz dahil bizi bizden daha iyi anlayan yok ben buna inanıyorm, canım hepimiz aynı arzuyla yanıp tutuşuyoruz, benzer sorunlar yaşıyoruz, bazen çok pozitif oluyoruz burda herkese moral oluyoruz, bazen de çok demoralize olıyoruz burda herkes destek oluyor neşe kaynağı oluyor, umut doluyor içimiz, birbirimiz hiç tanımadan çok yürekten en derinden dualar ediyoruz birbirimize, müslümanın müslümana gıyabında ettiği dua çok makbul biliyosun, Allah da o dualarla bizi çepeçevre sarıyor.

canım arkadaşım bizim umutsuz olma lüksümüz yok ki, Allah'tan ümit kesilirmi hiç? bir insan yaratılacak ve O'ndan başka kim yapabilir bunu? o yüzden sımsıkı sarılRabbine dua et içten içten, seni senden daha iyi bilene.
yine olmayacaksa biz yine O'nun kuluyuz yine dönüp ondan isticez, ama O'ndan ümidimizi hiç kesmicez

iqraa canım dualarımız seninle, sen bizden önde gidiyorsun hadi bakalım ilk seninle gülcez burda
merserayy canımm cok saoll allah razı olsun kardesımm bende butun kardeslerımee duacıyım cok zor bı surecc rabbım yuzumuzu guldyrsun ınss hepımız bırbırımıze guzel haberler verelımm

hosgeldin canim tedavin hayirli kaliteli bol yumislerin olur.
gece saat 12.30 catlatma ıgnemıı yaptımm
Canim insallah opu cok guzel gecer guzel embriyolarin olur cok bunaltma kendini rahat olmaya calis.dualarimiz sizlerle

Gunaydin kizlaaaar,
Dun adet olmam gerekiyordu ama hala olamadim yine de dustuk istanbul yollarina esimin de orda isleri var cunku.adetim de olursa muayene,problem yoksa tedavi olacak insallah.bide yarin adetin 3.gunu diye randevu almistim iptal edicem mecbur ne yapalim gec olsun guc olmasin

Bazen zoruma gidiyor insanlar yatip kalkiyor cocuk sahibi oluyor bide bazisi ay biz su tarihte istiyoruz yada dusunmuyoruz deme luksleri yokmu, biz yillarca bekliyoruz onca tedavi igne olumsuz sonuclar maddi manevi zahmet emek aci.simdi kizimizi da surukluyoruz pesimizde aciyorum yavruma.cok zorlu bir surec ama olsun diyorum sukredelim halimize insanlar ne acilar yasiyor oncelikle saglikliyiz ailemiz bir arada rabbim acilarini gostermesin ne kazalar belalar hastaliklar sakatliklar savaslar var allah korusun hepimizi cok sukredelim varsin imtihanimiz bu olsun onemli olan bu imtihani kazanabilmek isyan etmeden.
iste boyle sabahin nurunda kalkip bu kis sogugunda istanbul yollarina tedavi icin duserken icimden gecenler, sizinle paylasmak istedim rabbim bu tedavilerimizin sonunda hayirli saglikli uzun omurlu evlatlar nasip etsin hepimize.

cnm bnm cok saol :) cokta guzell anlatmissinn yuregine saglikk aynen oylee cekilen o eziyetlerr drun gozunun onunde nebekleri yerlestirmesi bile cok tuhaf oluo insan dedigin gibi buda bizim imtihanimiz hayirlisii rabbim herkese yardimci olsun bixide goruyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…