ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

takılmak değilde hani yıllarca bebek hasreti çekip yaşlar bizi terk edince ister istemez insan kendini yaşlı hissettiği oluyor
senin başka çocuğun var galiba...

Banada oyle geliyor artik, asker cok AMA savasacak asker yok demisti bir doktor.. AMA esime gore kendinde asla sorun yok. Doktorlarda hep ayri sey soyleyince sasiriyor insan,ben cok yoruldum artik hep kendi me yogunlastim yaptirmadigim sey kalmadi nasip artik. Umarim aralik hepimize ugurlu gelir

takılmak değilde hani yıllarca bebek hasreti çekip yaşlar bizi terk edince ister istemez insan kendini yaşlı hissettiği oluyor senin başka çocuğun var galiba...

Anlıyorum canım, ben latife olsun diye öyle yazdım... Bende çok mücadele verdim... 28 yaşında yumurta takibi ve çatlatma iğnesi ile ilk kez hamile olduğumu öğrenince şok olmuştum... Bebeklerim ikiz olduğunu öğrendiğimde ikinci güzel şoku yaşadım... Ama bu mutluluğum uzun sürmedi ve bebeklerimi kaybettim...
Sonrasında tüp bebek tedavisi ile ilk denemede şükürler olsun 30 yaşımda kızıma kavuştum...
Bir iki senedir de kardeş istiyoruz yine takip doktor falan derken başarılı olamadık... Bu ay aşılama yaptırdım, inşallah pozitif sonuç alırım... Eğer alamazsam Aralıkta tüp bebek yoluna çıkacağız yine...
Umutlarımızı yitirmek yok, bizim için en doğru zamanı Rabbim bilir...

Canım inan bi ürolog doktoru aynı şeyi söyledi bize şaşırdım şimdi asker çok ama savaşacak asker az diye doktorların heralde genel kullandıkları tabir Rabbim nasip etsin artık normal tüp düşünmüyorum artık 2 negatif aşılamam 1 tüp bebek negatif son çare tüp tu onu bile denedim olmadı rabbim istemiyor biz isteyince olmuyor maalesef

Pes etme bak Ben 5. Denemeyi yapicam, 9 senelik evliyim 3 send korundum bide. 6 yildir ugrasiyorum rabbim daha fazla ugrastirmasin zaman cok cabuk geciyor

Pes etme bak Ben 5. Denemeyi yapicam, 9 senelik evliyim 3 send korundum bide. 6 yildir ugrasiyorum rabbim daha fazla ugrastirmasin zaman cok cabuk geciyor
Haklısın Canım bu yolda daha uzun çaba emek veren çok çok üzülüyorum canım rabbim inşallah tez zamanda nasip eder hem manevi hem maddi açıdan belkide bu son tedavimiz olacak belki manevi toparlanir tekrar umut ederim ama maddi açıdan toparlanamayiz canım o yüzden inşallah bu son tedavilerimiz olur rabbim inşallah dualarımızı kabul eder:)

Benim bugun sancim cok.ise gidemedim.rapor aldim.kuruma verdim.wvw geldim yatiyorum. Dun esime dedim ben tedaviye baslamak isyiyorum erzuruma gidicem dedim.donem ortasinda olmaz rapor falan almak gerekecek dedi. Sen gelme ben tek giderim dedim kontrollere yani yumurta takibine onj da istemedi.bizim ortak dedimiz swni tek yollamam dedi. Bugun de raporu vermeyw gittim bi arkadas diyo ki genw mi rapor aldin.
Insanlar ne acayip ya.ben demem yine mi rapor aldin diye demekki bi derdi var ki almis derim... amaaannn iyi ki bugun gitmemisim yoksa ona da laf ederlerdi rapor alacam diye...Rabbim daha agir imtihanlardan korusun bizi...bu imtihandan da alnimizin akiyla cikmamizi nasip etsin insallah.

Geçmis olsun tatlım... boşver insanları konuşsun dursunlar insanlar artık nankör anlayışsiz olmaya başladı bazen bende çevremdeki insanlara tahammül edemiyorum canım yumurta takibini bence boşver iki günde bir ilişkiye gir aynı kapıya gelir yumurtanın çatladıgi günü yakalarsin:)

Yumurta takibi tup bebek icin canim.2 gunde bir doktor kontrole cagiriyor ya. E2ye falan bakiyorlar her gittiginde. En azindan erzurumda oyleydi. O yuzden nasil giderim bjrdan erzuruma o dert oldu bize... donem sonunu bekliyicem mecburen.sen de trabzona 2 gunde bi gitmedinmi seker?

%1-2 arası çıkıyor ama sperm sayısı iyi olduğu için çok onemsenmiyor kimide etkileyebilir diyor
Iyi de 150 milyon 200 milyon spwrm olsa da sek yapisi bozuksa yumjrtayi dolleyemwz ki bu da tabiki gebeligi engeller. Bizjm doktorumuza ilk gittigimizde %2 idi varikosel ameliyati oncesi.doktor dedi ki bu degerlerle evet belki bi ihtimal gebelik olusabilir ama cok cok uzun yillar alabilir. Cunku kafalari kuyruklari ve govdeleri tam olacak ki yumurta icine girip dolleyebilsin...

%1-2 arası çıkıyor ama sperm sayısı iyi olduğu için çok onemsenmiyor kimide etkileyebilir diyor

Ha sunu da soyleyim sayi da su acidan onemli. 3milyon sperm sayisi olan birinde %2 morfoloji varsa saglam sperm sayisi duser.
Cunku 150milyonun %2si daha fazladir.
Tabiiii bunlar bos seyler. Bize lazim olan 1 yumurta 1sperm. O yuzden Vermeyince Mabud, Neylesin Sultan Mahmut cumlesi tam anlamiyla bizi ozetliyor...

Gunaydinlarrrr efenimm buz gibi bir havadan merhaba bugun sitenin benmle bir alip veremedigi var yine tablomu kaldirmis sizede mahcup olyorm ama cozucm bu isi kizlar
Kiz bosverrr zaten araliga cok var. Nasilsin iyi misin?

cnm merhaba galiba burda bi sen bide ben varım yaşlı bende 32 yaşındayım hepsi gencecikler maşalalh
olsun bizde olgun anne oluruz...[/QUOTE]
Bende 38 arkadaslar.bekliyoruz bakalim..rabbim hepimize kismet etsin anne olmayi.zor ve pahali bir dert .bendezaman henuz belli degil ama 4 tup yaptiracagim.

Canım ben gün aşırı gittim toplam 7 kere gittim çok eziyeti oldu ama sonu güzel olsun razıyım yine aynı olacak... benim dr işini garantiye almak için gün aşırı çağırdı galiba diğer arkadaşlar 3 günde bir gitti :) doz değerlerin değişiyordu hep yum un durumuna göre

Merhaba arkadaşım, ne yapalım kaderimizde buda varmış, mevlam kötüsünden korusun. Geç oldu ama güzel olsun, iyi olsun inşallah..

Olsun canim ya ewt araliga koskocaa bir ay var ayarlarsin..ama artik cok cabuk gecsin istiyorum vakit
Aynen cnm bgn esimle onu konusuyoduk daha 2 ay var dedi sacmalama 1 ay kaldi dynce aaa zamanda ne cabuk gecmis diyo gelde sinirlenme keske bu erkeklr kdr rahat olabilseydim

Cnm tabloya baktinmi bole bisidn mi bahsetmistin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…