takılmak değilde hani yıllarca bebek hasreti çekip yaşlar bizi terk edince ister istemez insan kendini yaşlı hissettiği oluyorSağol canım inşallah aşılamam başarılı olur... Bugün aşılamamın 4.günü daha 10 gün var sonuç almaya... Doktor çok ümitli konuşmadığı için kendimi her şeye hazırladım... İnşallah hayırlısı olur...
Bu arada yaş konusuna takılmış arkadaşlar var P poldiElifimm30 merak etmeyin bende sizi yalnız bırakmayacak kadar olgun bir anneyim Yaş 34
Canım 3 yil gezmediğimiz gitmedigimiz kadın doğum ve ürolog kalmadı hepsi ayrı bir şey söyledi kimi bu değerlerle normal yolla gebelik olur derken kimi direkt tüp dedi çoğu dr eşimin sayısına bakarak normal yolla olur dedi taa ki tüp bebek Doktorumla tanışana kadar kimse açıklama yapmadı meğer yumurtayı asıl dölleyen sperm ileri hızlı imiş bizimde 0 ve 5 arası çıkıyor değerler bu değerle normal yolla olmaz dedi. Yani anlayacağın ileri hızlı hareket çok önemli o yüzden bizim tüp bebekten başka Çaremiz yok Sayının iyi olması birşeyi ifade etmiyor maalesef mecbur gücümüz yetti kadar tüp deneyeceğiz
takılmak değilde hani yıllarca bebek hasreti çekip yaşlar bizi terk edince ister istemez insan kendini yaşlı hissettiği oluyor senin başka çocuğun var galiba...
Canım inan bi ürolog doktoru aynı şeyi söyledi bize şaşırdım şimdiBanada oyle geliyor artik, asker cok AMA savasacak asker yok demisti bir doktor.. AMA esime gore kendinde asla sorun yok. Doktorlarda hep ayri sey soyleyince sasiriyor insan,ben cok yoruldum artik hep kendi me yogunlastim yaptirmadigim sey kalmadi nasip artik. Umarim aralik hepimize ugurlu gelir
Canım inan bi ürolog doktoru aynı şeyi söyledi bize şaşırdım şimdiasker çok ama savaşacak asker az diye doktorların heralde genel kullandıkları tabir Rabbim nasip etsin artık normal tüp düşünmüyorum artık 2 negatif aşılamam 1 tüp bebek negatif son çare tüp tu onu bile denedim olmadı rabbim istemiyor biz isteyince olmuyor maalesef
Haklısın Canım bu yolda daha uzun çaba emek veren çok çok üzülüyorum canım rabbim inşallah tez zamanda nasip eder hem manevi hem maddi açıdan belkide bu son tedavimiz olacak belki manevi toparlanir tekrar umut ederim ama maddi açıdan toparlanamayiz canım o yüzden inşallah bu son tedavilerimiz olur rabbim inşallah dualarımızı kabul eder:)Pes etme bak Ben 5. Denemeyi yapicam, 9 senelik evliyim 3 send korundum bide. 6 yildir ugrasiyorum rabbim daha fazla ugrastirmasin zaman cok cabuk geciyor
Geçmis olsun tatlım... boşver insanları konuşsun dursunlar insanlar artık nankör anlayışsiz olmaya başladı bazen bende çevremdeki insanlara tahammül edemiyorumBenim bugun sancim cok.ise gidemedim.rapor aldim.kuruma verdim.wvw geldim yatiyorum. Dun esime dedim ben tedaviye baslamak isyiyorum erzuruma gidicem dedim.donem ortasinda olmaz rapor falan almak gerekecek dedi. Sen gelme ben tek giderim dedim kontrollere yani yumurta takibine onj da istemedi.bizim ortak dedimiz swni tek yollamam dedi. Bugun de raporu vermeyw gittim bi arkadas diyo ki genw mi rapor aldin.
Insanlar ne acayip ya.ben demem yine mi rapor aldin diye demekki bi derdi var ki almis derim... amaaannn iyi ki bugun gitmemisim yoksa ona da laf ederlerdi rapor alacam diye...Rabbim daha agir imtihanlardan korusun bizi...bu imtihandan da alnimizin akiyla cikmamizi nasip etsin insallah.
Geçmis olsun tatlım... boşver insanları konuşsun dursunlar insanlar artık nankör anlayışsiz olmaya başladı bazen bende çevremdeki insanlara tahammül edemiyorumcanım yumurta takibini bence boşver iki günde bir ilişkiye gir aynı kapıya gelir yumurtanın çatladıgi günü yakalarsin:)
Iyi de 150 milyon 200 milyon spwrm olsa da sek yapisi bozuksa yumjrtayi dolleyemwz ki bu da tabiki gebeligi engeller. Bizjm doktorumuza ilk gittigimizde %2 idi varikosel ameliyati oncesi.doktor dedi ki bu degerlerle evet belki bi ihtimal gebelik olusabilir ama cok cok uzun yillar alabilir. Cunku kafalari kuyruklari ve govdeleri tam olacak ki yumurta icine girip dolleyebilsin...%1-2 arası çıkıyor ama sperm sayısı iyi olduğu için çok onemsenmiyor kimide etkileyebilir diyor
%1-2 arası çıkıyor ama sperm sayısı iyi olduğu için çok onemsenmiyor kimide etkileyebilir diyor
Kiz bosverrr zaten araliga cok var. Nasilsin iyi misin?Gunaydinlarrrr efenimm buz gibi bir havadan merhaba bugun sitenin benmle bir alip veremedigi var yine tablomu kaldirmis sizede mahcup olyorm ama cozucm bu isi kizlar
Canım ben gün aşırı gittim toplam 7 kere gittim çok eziyeti oldu ama sonu güzel olsun razıyım yine aynı olacak... benim dr işini garantiye almak için gün aşırı çağırdı galiba diğer arkadaşlar 3 günde bir gitti :) doz değerlerin değişiyordu hep yum un durumuna göreYumurta takibi tup bebek icin canim.2 gunde bir doktor kontrole cagiriyor ya. E2ye falan bakiyorlar her gittiginde. En azindan erzurumda oyleydi. O yuzden nasil giderim bjrdan erzuruma o dert oldu bize... donem sonunu bekliyicem mecburen.sen de trabzona 2 gunde bi gitmedinmi seker?
Vll pek iyi deilim cnm ya hava kotu taksimdym ben buralr yine karisik abuk sabuk bir gun sizler nasilsiniz bakalimKiz bosverrr zaten araliga cok var. Nasilsin iyi misin?
cnm bende de kan pıhtılşaması var benim ki homozigot dr. hamile kaldığın andan iştibaren her zaman kontrol altında olman gerkeli dedi transferin ardından hem iğne hem hap vericem dedi şimdi veremem olmaz dedi anlıcan bende transferin ardından her gün iğne ve hap içicem...
ah cnm keşke bıraksa o kadar etkisi varki sigaranın eşim azosperm hastası olduğunu öğrendi dr. en büyük tehlike sigara dedi ve o an bıraktı 8 sene oldu üzerinden geçen zaman hiç içmedi şükürler olsun inşlh sizinkide bi tiksinme bişey olurda bırakır...
cnm merhaba galiba burda bi sen bide ben varım yaşlıbende 32 yaşındayım hepsi gencecikler maşalalh
olsun bizde olgun anne oluruz...
Olsun canim ya ewt araliga koskocaa bir ay var ayarlarsin..ama artik cok cabuk gecsin istiyorum vakitGunaydinlarrrr efenimm buz gibi bir havadan merhaba bugun sitenin benmle bir alip veremedigi var yine tablomu kaldirmis sizede mahcup olyorm ama cozucm bu isi kizlar
Aynen cnm bgn esimle onu konusuyoduk daha 2 ay var dedi sacmalama 1 ay kaldi dynce aaa zamanda ne cabuk gecmis diyo gelde sinirlenme keske bu erkeklr kdr rahat olabilseydimOlsun canim ya ewt araliga koskocaa bir ay var ayarlarsin..ama artik cok cabuk gecsin istiyorum vakit
Cnm tabloya baktinmi bole bisidn mi bahsetmistin?Canım ben gün aşırı gittim toplam 7 kere gittim çok eziyeti oldu ama sonu güzel olsun razıyım yine aynı olacak... benim dr işini garantiye almak için gün aşırı çağırdı galiba diğer arkadaşlar 3 günde bir gitti :) doz değerlerin değişiyordu hep yum un durumuna göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?