ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Vll pek iyi deilim cnm ya hava kotu taksimdym ben buralr yine karisik abuk sabuk bir gun sizler nasilsiniz bakalim

ben de hastaydım bugün rapor aldım evde dinleniyim diye, bu sefer de evde canım tatlı istedi. e gurbettesin kimden isteyeceksin ki kalktım kıbrıs tatlısı yaptım , buyrun gelin kızlarrrr hepinize yeter. hemi de çayımızı demlerik, afiyetle yerik tatlımızı :)

Ayyy afiyet olsun cnm bnm vll yemis kdr oldum sagolasinn

arkadaslar merhaba. ben de aralik ayinda tup bebek yaptiracam. esim de ben de 29 yasindayiz. doktoralr once esimden suphelenmisti: ama, bir suru testten gectikten sonra yumurta rezervimin yetersiz oldugunu ogrendim. cok uzuldum, cok agladim. insallah allah hepimizin yuzunu guldurur ve hayirli evlatlar verir bir an once hepimize..

Hosgeldin cnm aramiza sunun surasinda 1 ayimiz kaldi sonra guzel haberlerimizi alicaz allahin izniyle bu arada ilk denemn degil mi?

Hoşgeldin aramıza canım hepimizin başında ayrı dert var inşallah rabbim yüzümüzü güldürür:) kaç yıldır istiyorsunuz canım ?

cnm tabiiki burda bizi bizden başka anlayan yok zaten.. rabbim evladına sağlıklı ömür versin inşlh aşılamayla kardeşi gelsin...

Kizlarr aklima takilan bi durum var embriyo dondurma konusunda ne dusunuyosunuz yaptiricak misiniz?

Kizlarr aklima takilan bi durum var embriyo dondurma konusunda ne dusunuyosunuz yaptiricak misiniz?
cnm benim öyle olasılığım olursA allah alllah derim güzel bişey bi daha ki sefere iğnesiz transfer daha az yıpranmış oluruz bence..

Hosgeldin seker. Dualarina yurekten amiin ve de uzulme herkes bu veya benzer dertlerden muzdarip napalim bu da bizim imtihanimizz

Aynen cnm bgn esimle onu konusuyoduk daha 2 ay var dedi sacmalama 1 ay kaldi dynce aaa zamanda ne cabuk gecmis diyo gelde sinirlenme keske bu erkeklr kdr rahat olabilseydim
Haklisin canim biz cok sabirsizlaniyoruz..ama erkekler duygularini kontrol edebiliyo daha sabirli davranabiliyolar..bizim hep dilimizde..

Afiyet olsun canim cok gecmis olsun dikkat et kendine yakinda hamis olucaksin ins ii bakman lazm kndne

Aminn canim hosgeldin aramiza..bnmde ilk olarak fsh hormonm yuksek cikti bana yumurtlmn yok bile ddi doktor yikildim ve sadece hormon testine bakarak soylemsti bunu ama hmn bska dktra gttm ultrsnla muayenede ve amh testinde ddkler gbi bi sorun cikmadi. Sadece zmn kaybtmemi istemedi..cnku sonuclarm cokta ii dgldi..ilerde sorun yasayabilicegimi soylefi..durum bu..m oralini yuksek tut hayrlsyla bizde alirz ins ewlatlrmizi kucagmiza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…