Vll pek iyi deilim cnm ya hava kotu taksimdym ben buralr yine karisik abuk sabuk bir gun sizler nasilsiniz bakalim
bizde de varikosel sıkıntısıııı :)Selam kizzllaaarrr ARALIK ayni beklerken birbirimize hem destek hemde umut olalim bollbi ay olmasi dilegiyle.. Eki Görüntüle 1283937
Ayyy afiyet olsun cnm bnm vll yemis kdr oldum sagolasinnben de hastaydım bugün rapor aldım evde dinleniyim diye, bu sefer de evde canım tatlı istedi. e gurbettesin kimden isteyeceksin ki kalktım kıbrıs tatlısı yaptım , buyrun gelin kızlarrrr hepinize yeter. hemi de çayımızı demlerik, afiyetle yerik tatlımızı :)
Hosgeldin cnm aramiza sunun surasinda 1 ayimiz kaldi sonra guzel haberlerimizi alicaz allahin izniyle bu arada ilk denemn degil mi?arkadaslar merhaba. ben de aralik ayinda tup bebek yaptiracam. esim de ben de 29 yasindayiz. doktoralr once esimden suphelenmisti: ama, bir suru testten gectikten sonra yumurta rezervimin yetersiz oldugunu ogrendim. cok uzuldum, cok agladim. insallah allah hepimizin yuzunu guldurur ve hayirli evlatlar verir bir an once hepimize..
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık İnşallah tabloda hepimizin sonucu pozitif olur :)Cnm tabloya baktinmi bole bisidn mi bahsetmistin?
Hoşgeldin aramıza canım hepimizin başında ayrı dert var inşallah rabbim yüzümüzü güldürür:) kaç yıldır istiyorsunuz canım ?arkadaslar merhaba. ben de aralik ayinda tup bebek yaptiracam. esim de ben de 29 yasindayiz. doktoralr once esimden suphelenmisti: ama, bir suru testten gectikten sonra yumurta rezervimin yetersiz oldugunu ogrendim. cok uzuldum, cok agladim. insallah allah hepimizin yuzunu guldurur ve hayirli evlatlar verir bir an once hepimize..
cnm tabiiki burda bizi bizden başka anlayan yok zaten.. rabbim evladına sağlıklı ömür versin inşlh aşılamayla kardeşi gelsin...Anlıyorum canım, ben latife olsun diye öyle yazdım... Bende çok mücadele verdim... 28 yaşında yumurta takibi ve çatlatma iğnesi ile ilk kez hamile olduğumu öğrenince şok olmuştum... Bebeklerim ikiz olduğunu öğrendiğimde ikinci güzel şoku yaşadım... Ama bu mutluluğum uzun sürmedi ve bebeklerimi kaybettim...
Sonrasında tüp bebek tedavisi ile ilk denemede şükürler olsun 30 yaşımda kızıma kavuştum...
Bir iki senedir de kardeş istiyoruz yine takip doktor falan derken başarılı olamadık... Bu ay aşılama yaptırdım, inşallah pozitif sonuç alırım... Eğer alamazsam Aralıkta tüp bebek yoluna çıkacağız yine...
Umutlarımızı yitirmek yok, bizim için en doğru zamanı Rabbim bilir...
cnm benim öyle olasılığım olursA allah alllah derim güzel bişey bi daha ki sefere iğnesiz transfer daha az yıpranmış oluruz bence..Kizlarr aklima takilan bi durum var embriyo dondurma konusunda ne dusunuyosunuz yaptiricak misiniz?
Ayyy afiyet olsun cnm bnm vll yemis kdr oldum sagolasinn
Kizlarr aklima takilan bi durum var embriyo dondurma konusunda ne dusunuyosunuz yaptiricak misiniz?
Vll ben cok isterim istanbulda olan varsa yada gelmeye imkani cokda guzel olurNe demek. Belki bir gun kadinlar kulubu aralik 2014 tup bebek anneleri olarak bir mekanda toplanip bebeklerimizle sohbet ederiz ha ne dersiniz :)
arkadaslar merhaba. ben de aralik ayinda tup bebek yaptiracam. esim de ben de 29 yasindayiz. doktoralr once esimden suphelenmisti: ama, bir suru testten gectikten sonra yumurta rezervimin yetersiz oldugunu ogrendim. cok uzuldum, cok agladim. insallah allah hepimizin yuzunu guldurur ve hayirli evlatlar verir bir an once hepimize..
Haklisin canim biz cok sabirsizlaniyoruz..ama erkekler duygularini kontrol edebiliyo daha sabirli davranabiliyolar..bizim hep dilimizde..Aynen cnm bgn esimle onu konusuyoduk daha 2 ay var dedi sacmalama 1 ay kaldi dynce aaa zamanda ne cabuk gecmis diyo gelde sinirlenme keske bu erkeklr kdr rahat olabilseydim
Afiyet olsun canim cok gecmis olsun dikkat et kendine yakinda hamis olucaksin ins ii bakman lazm kndneben de hastaydım bugün rapor aldım evde dinleniyim diye, bu sefer de evde canım tatlı istedi. e gurbettesin kimden isteyeceksin ki kalktım kıbrıs tatlısı yaptım , buyrun gelin kızlarrrr hepinize yeter. hemi de çayımızı demlerik, afiyetle yerik tatlımızı :)
Aminn canim hosgeldin aramiza..bnmde ilk olarak fsh hormonm yuksek cikti bana yumurtlmn yok bile ddi doktor yikildim ve sadece hormon testine bakarak soylemsti bunu ama hmn bska dktra gttm ultrsnla muayenede ve amh testinde ddkler gbi bi sorun cikmadi. Sadece zmn kaybtmemi istemedi..cnku sonuclarm cokta ii dgldi..ilerde sorun yasayabilicegimi soylefi..durum bu..m oralini yuksek tut hayrlsyla bizde alirz ins ewlatlrmizi kucagmiza..arkadaslar merhaba. ben de aralik ayinda tup bebek yaptiracam. esim de ben de 29 yasindayiz. doktoralr once esimden suphelenmisti: ama, bir suru testten gectikten sonra yumurta rezervimin yetersiz oldugunu ogrendim. cok uzuldum, cok agladim. insallah allah hepimizin yuzunu guldurur ve hayirli evlatlar verir bir an once hepimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?