ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kizlarr aklima takilan bi durum var embriyo dondurma konusunda ne dusunuyosunuz yaptiricak misiniz?
Bnm doktorum yapicaz diyo olursa tabiki bnde isterm canim ama ins bidaha gerek olmazda yavrularmza kavusuruz..donmuslarida kardes istedgnde kullanirz ama ins onada gerek kalmaz kendilignden gelir bbgimz ins

Aynen sanki saatler yavasladi gunler gecmio ne ekimmis bee bitmek bilmedi
Evet daha cok vakit var ve bn calsmadgm icin gecmk bilmiyo..ve kizlar bzm apartmnda knsmadgm yuzunu gormek bile istemedigim insan var ama mcburen konustgm akrabalik oldgu icin.. Yeni dgm yapti ve her dakika cocugunu bagira bagira sevmesinden biktim..bi an bile kafamdan bbk dsncesi uzaklassa o hatrlatiyo..nispet yapiyo deyip gunahini alamam ama bnm icim ndnse ciz ediyo kiskanmak dglde bbk ozlemim artiyo

Cnm bnm rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin ama bnm etrafimdada var ole insanlr hamileligini gozume gozume sokanlar buda bnm sinabimmis diorum ama canimin acisini katliyolar resmen

Bnm doktorum yapicaz diyo olursa tabiki bnde isterm canim ama ins bidaha gerek olmazda yavrularmza kavusuruz..donmuslarida kardes istedgnde kullanirz ama ins onada gerek kalmaz kendilignden gelir bbgimz ins
Ya bnm esim heralde fazla kotumsee neymis efendim ya karisirsa nerdn bilicz 5 sene kim ole kim kala doktora dio bide bunlari doktorda dna testi yaptirirsin diyince aldi beni bI gulme ahhh bu erkekler ....

Ya bnm esim heralde fazla kotumsee neymis efendim ya karisirsa nerdn bilicz 5 sene kim ole kim kala doktora dio bide bunlari doktorda dna testi yaptirirsin diyince aldi beni bI gulme ahhh bu erkekler ....
Benim eşimde aynı şekilde düşünüyor kızlar 1 ay önce tüp denedim transfer işlemi oldu eve dönüyoruz eşim diyor ki inşallah karışmamistir yani dedim şimdi bu bana denir mi ahh ahh kafamiza soruyorlar benim yumurta toplandığı gün yarım saat ara ile 3 kişinin yumurtası toplandı açıkça bende endişe ettim o gün 3 kişi öyle peş peşe yum toplama olunca aynı şekilde o gün eşlerimizde sperm verdi ve o gün döllenme yaptılar neyse rabbim nasip etmedi zaten erkekler hep aynı

Tamam haklilar ama bari bizi strese sokmaslr zten dusunuck o kdr cok sey var ki bide aklima buju sokarsa ohooo o zmn kafayi yerim ben

Cnm bnm rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin ama bnm etrafimdada var ole insanlr hamileligini gozume gozume sokanlar buda bnm sinabimmis diorum ama canimin acisini katliyolar resmen
Amin canim cok zor..bilerek yapmiyolar belki ama incindigimizi bilmiyolar..yinede buna sukur cunku Rabbim ne werrse ona raziyiz..dedigin gibi buda bi sinav canim

Haklisin canim zaten biz evham yapmaya bayiliyoruz esinde nasil soylemis onu sana:)

Tamam haklilar ama bari bizi strese sokmaslr zten dusunuck o kdr cok sey var ki bide aklima buju sokarsa ohooo o zmn kafayi yerim ben
Bizde cok stres yapiyorz ama hayatm ya pireyi deve yapiyorz o nasil olcak bu nasil olcak en azindan kndi adima knsaym tmm kafama takmiyorum ddgm anda bile icimde frtnalar kopuyo.. Ama ddgn gbi o su an en son dsnulcek sey hele bi dondrucak kdr olsunda evelAllah karsmaz dna testne gerek kalmax

Aynen canim ya gelirmiki o gunler

Haklisin canim zaten biz evham yapmaya bayiliyoruz esinde nasil soylemis onu sana:)
Valla canım söylüyor sonra tüp bebek yaptırmayalim o zaman diyorum böyle düşüneceksen ben güveniyorum merkeze öyle birşey olmaz diyorum tabi ki içimizde az da olsa bu konuda endişe olur ama rabbim bu şekilde sınamaz bizi inşallah. bi komşu tüp bebek yapmıştı tuttu dünyaya geldi bizim yanımızda öyle tesadüf mevzu oldu ne annesine ne babasına benziyor karıştı mı diye millet dedikodu yapıyor sonra tüp bebek tedavisini saklayınca ayıp mı niye soylemiyor derler millet böyle mide bulandirirsa nasıl söyleyelim dimi ama ? Benim ailemden başka kimse bilmiyor

Ya kizlar boyle seyleri dillendirmeyin bile :) ne derler bilirsiniz dusuncelerinize dikkat edin davranislariniza donusur :) o yuzden evham yapmayin allahin iznoyle hiiicbiseycikler olmaz... hem illa cocuk anaya babaya bwnzeyecek degil yedi kusak oteye gider bilirsiniz soyacekim. Bizim tanidigimiz bi aile normall yolla uc cocugi var. Ilk cocuk onlara benziyo ama iki numara sapsari mavi gozlu. Ana kara baba kara.ilk cocuk kara ama ikici sari sac mavi gozlu. Ucuncu cocuk oldu o da kara . Meger babanin babasi sari sac mavi gozmus iki numara ona cekmis. O yuzden takilmayin bjnlaraaaa :))

Aynen cnm milleyin agzi torba deil ki buzesin bnm de bi komsum var sevdigim bi ablam 43 yasinda esinin ailesi tup bebek allahin izni disinda olio die yaotirmadilar var ya nasil cildirdim rabbim olmasin dese boyle bir imkan verir mi insana geldr soyle bunun gibi insan cokkkkk

Yaa ne diyim böyle insanlara yaa saçmalık başka birşey değil bu... sonuçta tüp bebek de tedavi hastalık var ki bu çare ye başvuruyoruz. geçen din hocası çocuğu olmayan bi bayana ilk önce sen elinden gelen tedavilerini ol aşılama var tüp bebek yöntemi var olmazsa ondan sonra boyun eğ dedi... geçen bi arkadaş anlattı erkek infertilite sorunu var kızın ailesi tüp aşamasına gelince kızının boşanmasini istemiş ve kızı ailesini dinleyip boşanmış başkası ile evlenince olacağının garantisi var galiba ne tuhaf insanlar var gerçekten çok sinir bozucu şeyler

Ya evlenirken bosuna mI iyi gunde kotu soz vriosun bu yuzden ne kadina nede kocaya hak vermem veremem rabbim kinadigin seyi yasatmadan oldurmez

Coook dogru canim ya millet konusurda konusur herseye bi yorumlari vardir..bncede simdilik kimsenn bilmesine gerek yok..bos laflarina muhattap olmayiz en azindan..bnmde kndi ailem bilio esimn ailesne bile soylemedik daha..birde ablam ve arkadasi..seni uzebilicegni dsndgn kimseye soyleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…