Evet canım aynı benimde eşimin ailesi bilmiyor onlarda ayrı bi tuhaf zaten gönülleri normal yolla olmasından yanaymis bana bu aşılama yaptırdığım, sonuç beklediğim zaman diyorlar çok sinirlerim bozulmuştu o yüzden tüpü söylemedim ilkini ikinciyi de söylemeyi düşünmüyorum sanki ben istemem normal yolla olmasını rabbim dert vermiş uğraşmamızi istiyor nasıl oturup bekliyeyim belki normal yolla olur diye belki kaderde tedavi ile hamile kalmak var görümce değil mi işte illa sinir bozacakCoook dogru canim ya millet konusurda konusur herseye bi yorumlari vardir..bncede simdilik kimsenn bilmesine gerek yok..bos laflarina muhattap olmayiz en azindan..bnmde kndi ailem bilio esimn ailesne bile soylemedik daha..birde ablam ve arkadasi..seni uzebilicegni dsndgn kimseye soyleme
Bozarlar insanin sinirini canim..ii yapmissin soyleme ztn kolay bi surec dgl bide kimseyle ugrasma..biz sanki bayiliyoruz maddi manevi yeterince zor bu durum bizler icin kim ister bu kdr ugrasmayi bizde istedik elbet normal yolla olmasini ama napalim elden bsy gelmez..Evet canım aynı benimde eşimin ailesi bilmiyor onlarda ayrı bi tuhaf zaten gönülleri normal yolla olmasından yanaymis bana bu aşılama yaptırdığım, sonuç beklediğim zaman diyorlar çok sinirlerim bozulmuştu o yüzden tüpü söylemedim ilkini ikinciyi de söylemeyi düşünmüyorum sanki ben istemem normal yolla olmasını rabbim dert vermiş uğraşmamızi istiyor nasıl oturup bekliyeyim belki normal yolla olur diye belki kaderde tedavi ile hamile kalmak var görümce değil mi işte illa sinir bozacak
Evet canım allah biliyor ya neler çektiğimizi transfer günü o kadar ağladımki transfer yapılacağı an doktor zor sakinleştirdi ben o durumda olmak için sanki can atıyorum millet zevk yaparak çocuk sahibi oluyor bizde bu şekilde hamile kalmak için uğraşıyoruz isyan etmiyorum bizi anlamayan insanlara bu lafım rabbim büyük kızlar inşallah derdini verdiği gibi dermanini da verecek inşallah :)Bozarlar insanin sinirini canim..ii yapmissin soyleme ztn kolay bi surec dgl bide kimseyle ugrasma..biz sanki bayiliyoruz maddi manevi yeterince zor bu durum bizler icin kim ister bu kdr ugrasmayi bizde istedik elbet normal yolla olmasini ama napalim elden bsy gelmez..
Aynen cnm esimin aileside 2 yil boyunca bnm basmin etini yedi cocukta cocuk die bnde pko vardi kayinvldm gerile gerile gelinimdn olmuo kist var biz istiuoruz napivksin diodu sanki sokaktan almista sahip cikmis gibi ne zmn sorun esimde oldugu ogrenildi o zmn acele etmeyin ne gerek var aman kizm kimse duymasin annene nile soyleme cildirdm simdi tutturmus bnde gelicam die kndisi ankarada bn ist ama ordan bile yetioEvet canım allah biliyor ya neler çektiğimizi transfer günü o kadar ağladımki transfer yapılacağı an doktor zor sakinleştirdi ben o durumda olmak için sanki can atıyorum millet zevk yaparak çocuk sahibi oluyor bizde bu şekilde hamile kalmak için uğraşıyoruz isyan etmiyorum bizi anlamayan insanlara bu lafım rabbim büyük kızlar inşallah derdini verdiği gibi dermanini da verecek inşallah :)
Aminnn canim vericek ins..biz yurekten inanalim olucagina..ve cok dua edip gerisini Allah a birakicaz..vakti zamani bir an once gelsin ins..baskasina edilen dua,kendin icin ettgin duadan once kabul olurmus dualarimizi esirgemeyelim birbirimizden..bu duyguyuda yasamayan bilmiyo anlamiyo canimEvet canım allah biliyor ya neler çektiğimizi transfer günü o kadar ağladımki transfer yapılacağı an doktor zor sakinleştirdi ben o durumda olmak için sanki can atıyorum millet zevk yaparak çocuk sahibi oluyor bizde bu şekilde hamile kalmak için uğraşıyoruz isyan etmiyorum bizi anlamayan insanlara bu lafım rabbim büyük kızlar inşallah derdini verdiği gibi dermanini da verecek inşallah :)
Valla el elligini yapiyo kizlar..kendi canina toz kondrmazlar bize laf soylemek kolay gelirAynen cnm esimin aileside 2 yil boyunca bnm basmin etini yedi cocukta cocuk die bnde pko vardi kayinvldm gerile gerile gelinimdn olmuo kist var biz istiuoruz napivksin diodu sanki sokaktan almista sahip cikmis gibi ne zmn sorun esimde oldugu ogrenildi o zmn acele etmeyin ne gerek var aman kizm kimse duymasin annene nile soyleme cildirdm simdi tutturmus bnde gelicam die kndisi ankarada bn ist ama ordan bile yetio
Ya dediginiz gibi bunu yasamayan anlamaz rabbim kimseyI evlatsizlikla sinamasin ne zormus bee..Valla el elligini yapiyo kizlar..kendi canina toz kondrmazlar bize laf soylemek kolay gelir
Ayy Canım görüyon dimi işte allah Sana sabır versin yaa nasıl böyle düşünurler anlamıyorum üzüldüm canımAynen cnm esimin aileside 2 yil boyunca bnm basmin etini yedi cocukta cocuk die bnde pko vardi kayinvldm gerile gerile gelinimdn olmuo kist var biz istiuoruz napivksin diodu sanki sokaktan almista sahip cikmis gibi ne zmn sorun esimde oldugu ogrenildi o zmn acele etmeyin ne gerek var aman kizm kimse duymasin annene nile soyleme cildirdm simdi tutturmus bnde gelicam die kndisi ankarada bn ist ama ordan bile yetio
Aynen tatlım yaşamayan anlamıyor en güzeli işte aynı dertten muzdarip olan anlar bizleri burası bana yetiyor zaten bizi bizden kimse anlamaz iyiki kk varAminnn canim vericek ins..biz yurekten inanalim olucagina..ve cok dua edip gerisini Allah a birakicaz..vakti zamani bir an once gelsin ins..baskasina edilen dua,kendin icin ettgin duadan once kabul olurmus dualarimizi esirgemeyelim birbirimizden..bu duyguyuda yasamayan bilmiyo anlamiyo canim
Aynn canim kafalarinin icinde ne tilki geziosa neymismis gelicekmis bana bakicamismis allahimmmmAyy Canım görüyon dimi işte allah Sana sabır versin yaa nasıl böyle düşünurler anlamıyorum üzüldüm canımuzakta olsalar bile telefonla bile yetişiyorlar. .. benim kayınvalidem iki kadından birinde evlendigin zaman alnında yazıyordu oğlumun ne bilecektin diyor olsun alnında yazsa bile yine evlenirdim dedim bir kere söyler anlarım sanki ben sitem ediyorum ya senede bir kere gidiyoruz kendi kendine neler kuruyorsa aklında
O kafanin icinde ne gibi tilkiler dolaniyorsa artik neymis efenim gelicekmismis bana bakicakmismis gozu arkada kalirmis ordan cildirtamazbya buraya gelip gozuyle gorecekAyy Canım görüyon dimi işte allah Sana sabır versin yaa nasıl böyle düşünurler anlamıyorum üzüldüm canımuzakta olsalar bile telefonla bile yetişiyorlar. .. benim kayınvalidem iki lafinndan birinde evlendigin zaman alnında yazıyordu oğlumun ne bilecektin diyor olsun alnında yazsa bile yine evlenirdim dedim bir kere söyler anlarım sanki ben sitem ediyorum ya senede bir kere gidiyoruz kendi kendine neler kuruyorsa aklında
Aman seni igneleyip üzmesinde gelip baksın canım iyi olur yatmakta fayda var iş yapmamış olursun :)Aynn canim kafalarinin icinde ne tilki geziosa neymismis gelicekmis bana bakicamismis allahimmmm
Iste gelsin tabi gelsin oglunun evi sonucta ama gelince olucagi biliyorum o yuzdn umarim gelmezAman seni igneleyip üzmesinde gelip baksın canım iyi olur yatmakta fayda var iş yapmamış olursun :)
Allah gonlune gore versin kiz :)Iste gelsin tabi gelsin oglunun evi sonucta ama gelince olucagi biliyorum o yuzdn umarim gelmez
evet canim ilk denemem olacak. insallah canimm ..Hosgeldin cnm aramiza sunun surasinda 1 ayimiz kaldi sonra guzel haberlerimizi alicaz allahin izniyle bu arada ilk denemn degil mi?
Hoşgeldin aramıza canım hepimizin başında ayrı dert var inşallah rabbim yüzümüzü güldürür:) kaç yıldır istiyorsunuz canım ?
canim benim cook tesekkur ederim.. insan paylasinca rahatliyor :)Hosgeldin seker. Dualarina yurekten amiin ve de uzulme herkes bu veya benzer dertlerden muzdarip napalim bu da bizim imtihanimizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?