ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canim senden de Allah razi olsun ne demek .. ne yaptim ki sanki. Ben de oraada okudum ogrendim cogu seyi. Sen etrafa bakma.onlar her seyi der.o yuzden doktor takibinde eger ki doktor iyi normal diyirsa kulaklarını tika ve ne yapiyorsan onu yapmaya devam et. Dogan buyur :) zaten bir sorun olsa doktor der bunu. Niye demesin niye saklasin oyke düşün
Kizlar maşallah yavrulariniza
Yani oglum biberon almiyor cumleleriniz beni benden aliyor :))
Benim oglum 2,5 aylik oldu biberonu biraktiramiuorum meme almiuo biz napicaz :))
Sunnet isi benim de kafamda hep erken yapilmasi iyi diye ama merserayi okuyunca korktum acikcasi cunku ben de cok ketum biriyken simdi aşida bile bayilacak gibi oluyorum ona nasil dayanirim bilemedim.
Ben de suan son care elektrikli pompaya gectim sutum artsin diye cunku oglum gogsum doluyken emiyor az gelince emmiuor biberondaki gibi fazka fazla aksin istiyo oyuzden.bana da dua edin son carem de ise yarasin cunku artik cok yiprandim bu emzirme savaşlarindan
Buarada halidem Allah senden razi olsun facebookda ki emziren anneleri bana tavsiye ettigin icin ordan okadar cok sey ogrendim ki gercekten inanilmaz motive oldum :)
Bana oglum hic buyumuyor gibi geliyo kizlar sanki hep ayni esimin ailesi de her geldiginde gelişmemiş buyumemiş diyorlar cok moralim bozuluyo onlar dedikce de ben takinti yaptim hareketleri falan normal ayina gore olmasi gerektigi gibi ama cok kucuk sanki ne biliim
Allah bagislasin evlatlarimizi
İcecream Allah en kisa zamanda hayirlisi ile minigini nasip etsin insallah sana ve isteyen tum kadinlara

merhaba arkadaslar uzun zamandir yazamadim
kizim 7 ay yogun bakimda kaldi acik kalo ameliyati ve 2 kez de bogazindan ameliyat oldu.simdi yuvamizda iyi cok sukur.7 ay arayla dogum yapmis gibiyim simdi cok mutluyum oglum ve buyuk kizim da iyi cok sukur.zor gunler geride kaldi
sizleri cok ozledim
emel le whatsaptan yazisiyoruz
halide merseray yelo gunesates yavrulariniz nasil allah bagislasin hepsini,

Hayırlı akşamlar Can'ım sende Aynur erşahin e tedavi mi oldun ben medikalpark ta tedaviye başlıycam kendi dr um ayrılmış hastaneden. O yüzden şimdi kararsızım kendi dr uma mı gitsem yoksa aynurhanım a mı
merhaba
evet memorialde aynur hanima oldum ilk cocugum onun transferiyle oldu
ikizlerimde yoktu aynur hanim.hande hanimla oldu tedavim.cok sukur 5,6,7 memorialde oldu 6. ve 7 denemede kavustum ilk kizima ve ikizlerime.sen bilirsin canim ben medikalpark hakkunda bilgi sahibi degilim ama memorialden cok memnunum.ikizlerimden kizim downlu.oglum saglikli ilk kizimda saglikli cok sukur. tek sorun pgt teklif etselerdi embriyolar icin downlu bebegim olmayacakti bunda da vardir bir hayir.o benim melegim kucuk kizim.cennet anahtarimiz olacak insallah cok sansli hissediyorum kendimi bir kiz bir erkek bir de engelli annesiyim rabbim hepsini tattirdi cok sukur.hepsi can parcam.
allah hayirlisini versin senin hakkinda.

merhaba
evet memorialde aynur hanima oldum ilk cocugum onun transferiyle oldu
ikizlerimde yoktu aynur hanim.hande hanimla oldu tedavim.cok sukur 5,6,7 memorialde oldu 6. ve 7 denemede kavustum ilk kizima ve ikizlerime.sen bilirsin canim ben medikalpark hakkunda bilgi sahibi degilim ama memorialden cok memnunum.ikizlerimden kizim downlu.oglum saglikli ilk kizimda saglikli cok sukur. tek sorun pgt teklif etselerdi embriyolar icin downlu bebegim olmayacakti bunda da vardir bir hayir.o benim melegim kucuk kizim.cennet anahtarimiz olacak insallah cok sansli hissediyorum kendimi bir kiz bir erkek bir de engelli annesiyim rabbim hepsini tattirdi cok sukur.hepsi can parcam.
allah hayirlisini versin senin hakkinda.
Âmin Can'ım çok sağol ben kendi dr um dan memnunum aslında iki kez tüp bebek yaptırdım ilk İ düştü ikincisi ni kucağımıza aldık çok şükür dondurulmuş embriyolarım var tekrar denemek istiyorum dr um ayrılmiş hastaneden Aynur hanım ı Öner diler hastaneden ama onu la alakalı pek bişe bulamadım kendi dr ımdan da razıyım biraz endişelerim var ve kararsızım rabbim şeninde yardımcın olsun işin çok zor aslında ama anne olunca herşey çok da kolay rabbim yardımcın olsun ne olursa olsun evlat iyki var kokusu yeter

Kizlar cevrenizde sut arayan olursa bana yonlendirir misiniz kanser hastanesi veya bebegi bora ile ayni aya uyumlu erkek bebek
Süt lerimi verecegim

Kizlar cevrenizde sut arayan olursa bana yonlendirir misiniz kanser hastanesi veya bebegi bora ile ayni aya uyumlu erkek bebek
Süt lerimi verecegim
Bence lösev le iletisime gecmelisin hatta hic vakit kaybetme nolur. Bir saat bile degerli. Umarım şifa olur micize sutlerin

Selam kızlar
Yine giremedim bir süre
Emelcim oğlum iyi çok şükür, hayırlı olsun sünnetiniz, bizim 5 günden sonra hiç acısı bişeyi kalmamıştı şimdi de çok iyi çok şükür,
Sizin nasıl geçti sünnet? Toparladı mı Bora?
Halide senden naber canım
Ecren canım hayırlı olsun kızında evindd artık,
Diğer arkadaşlar sizler nasılsınız bebişler nasıl?
Ablama geldim ben kafa dağıttım biraz iyi oldu

Selam kızlar
Yine giremedim bir süre
Emelcim oğlum iyi çok şükür, hayırlı olsun sünnetiniz, bizim 5 günden sonra hiç acısı bişeyi kalmamıştı şimdi de çok iyi çok şükür,
Sizin nasıl geçti sünnet? Toparladı mı Bora?
Halide senden naber canım
Ecren canım hayırlı olsun kızında evindd artık,
Diğer arkadaşlar sizler nasılsınız bebişler nasıl?
Ablama geldim ben kafa dağıttım biraz iyi oldu

canım sünnetimiz ilk gün beni pişman etti. Bora soluksuz ağlamış babası senin dikişli yöntemine! diye söverek çıktı ameliyathaneden. Şimdide anlamadığım bir beyazlık var pipinin dış çevresinde suya oturtmaktan mı bilmiyorum
ağlaması yok daha çok uyuyor ilginç bi sekilde.

Pazartesi kontrolü olacak.
Onun dışında evimiz satıldı ve aynı paraya ev bulamıyoruz. Nasıl olacak bilmiyorum. Annemlerden bu pazar gidiyoruz. Bana kalsa biraz daha kalırdım en azından sünnet olayı tamamen iyileşene kdr ama kv çok problem çıkarıyor burada kalmamızı hazmedemedi.

Oğlun nasıl canım, öp benim için :)

canım sünnetimiz ilk gün beni pişman etti. Bora soluksuz ağlamış babası senin dikişli yöntemine! diye söverek çıktı ameliyathaneden. Şimdide anlamadığım bir beyazlık var pipinin dış çevresinde suya oturtmaktan mı bilmiyorum
ağlaması yok daha çok uyuyor ilginç bi sekilde.

Pazartesi kontrolü olacak.
Onun dışında evimiz satıldı ve aynı paraya ev bulamıyoruz. Nasıl olacak bilmiyorum. Annemlerden bu pazar gidiyoruz. Bana kalsa biraz daha kalırdım en azından sünnet olayı tamamen iyileşene kdr ama kv çok problem çıkarıyor burada kalmamızı hazmedemedi.

Oğlun nasıl canım, öp benim için :)

Canım o beyazlık oluyo pipi çevresinde günden güne normale dönmeye başlıyo hayırlı olsun
Eviniz için üzüldüm neden sattınız bilmiyorum tabi inşallah daha iyi bi ev kısmet olur canım

Bu arada oğluşum gittikçe tatlılaşıyo, çığlıklar cıvıldamalar falan baya bi şenlendi evimiz
Allahım olmayanlara da kısmet etsin
Bora şimdi nasıl? Sen nasılsın? Kaç aylık oldunuz bu arada?

eakgull eakgull canim sunnetiniz hayirli olsun inşallah. En kisa zamanda toparlanir inşallah boramiz. Eviniz de hayirli olsun Hemenbulursunuz da ev yerlesirsiniz.
Merserayy Merserayy im masallah kuzuya. Ya senin pasanin adi neyd . Sen soykemedin mi bize yoksa dedin de ben mi unuttum hic hatirlamiyorum kusura bakma seker.
Canlar benim kiz da buyuyo.. salyalar qkiyor. Eline gecen her sey agza gidiyor. Havuc veriyorum. Yesil sogan elma isirsin da rahatlasin diye. Ucretsiz izne ayrildim. Temmuza kadar. Sonra da yillik izin falan bakicam bi sekilde. Cok kucuk bakiciya birakip ose gidemedim. Bir de evde olup da kizimla zaman gecirmeye cok alistim. Onu babasina birakinca bile beni ozlemistir deyip elinden alasim geliyo:KK70:
Rabbim isteyip dileyen herkese hayirli saglikli ahlakli evlqtlqr versin inşallah

Selam kızlar
Halidecim oğlumun adı Halit, söyledim ya kız daha önce, sen niye unuttun benim oğluşumun adını bakiimm:KK11:
Tam gaz ek gıdaya geçiş çalışmalarım devam ediyo, oğlum yaptığım patates havuç pürelerini sevmiyo, benim yaptığım muhallebileri de sevmiyo :mad:
Hazır kavanoz muhallebilerini yiyiyo ama gıcık:KK34:
İki kez aldım şimdiye kadar, bizim yediğimiz yemeklerin suyundan veriyorum 3-4 çaykaşığı kadar bayıla bayıla yiyo çocuk da haklı tatsız tuzsuz şeyleri zorla yedirmeye çalışıyorum ben bile yiyemiyorum yavrucuk nasıl yesin dimi yaa, yinede sabırla denemeye devam ediyorum
Halide sen neler yediriyosun Şeymacığa?
Ben şöyle birşey uygulamaya çalışıyorum
Kahvaltıya 3-4 adet hipp organik bisküvi
3 ölçek aptamil devam sütü, 1 tatlı kaşığından fazla suda bekletilmiş beyaz peynir, 3-4 dilim muz ve 1 çay kaşığı pekmez karıştırıp veriyorum

İkindi vakti de havuç ve patates haşlayıp blendırdan geçirip bir tatlı kaşığı irmikle tekrar biraz pişiriyorum ılıdıktan sonra bir çay kaşığı zeytinyağı ekliyorum
Pek bi isteksiz yiyo bazen bitiremiyoruz çok sinirleniyorum :KK62:

Elmaya bayılıyo ama, hergün yarım elma cam rendede püre yapıyorum onu çok seviyo

Değişik sebze çeşitlerine geçmedim henüz, bir süredir evimde olmadığım için yoğurta başlayamafım ama bugün yapcam yoğurt inş

Sen neler yapıyosun ne yediriyosun bacım öneri de bulun bana

Emelim sen nasılsın Bora iyileştimi iyice?

Selam kızlar
Halidecim oğlumun adı Halit, söyledim ya kız daha önce, sen niye unuttun benim oğluşumun adını bakiimm:KK11:
Tam gaz ek gıdaya geçiş çalışmalarım devam ediyo, oğlum yaptığım patates havuç pürelerini sevmiyo, benim yaptığım muhallebileri de sevmiyo :mad:
Hazır kavanoz muhallebilerini yiyiyo ama gıcık:KK34:
İki kez aldım şimdiye kadar, bizim yediğimiz yemeklerin suyundan veriyorum 3-4 çaykaşığı kadar bayıla bayıla yiyo çocuk da haklı tatsız tuzsuz şeyleri zorla yedirmeye çalışıyorum ben bile yiyemiyorum yavrucuk nasıl yesin dimi yaa, yinede sabırla denemeye devam ediyorum
Halide sen neler yediriyosun Şeymacığa?
Ben şöyle birşey uygulamaya çalışıyorum
Kahvaltıya 3-4 adet hipp organik bisküvi
3 ölçek aptamil devam sütü, 1 tatlı kaşığından fazla suda bekletilmiş beyaz peynir, 3-4 dilim muz ve 1 çay kaşığı pekmez karıştırıp veriyorum

İkindi vakti de havuç ve patates haşlayıp blendırdan geçirip bir tatlı kaşığı irmikle tekrar biraz pişiriyorum ılıdıktan sonra bir çay kaşığı zeytinyağı ekliyorum
Pek bi isteksiz yiyo bazen bitiremiyoruz çok sinirleniyorum :KK62:

Elmaya bayılıyo ama, hergün yarım elma cam rendede püre yapıyorum onu çok seviyo

Değişik sebze çeşitlerine geçmedim henüz, bir süredir evimde olmadığım için yoğurta başlayamafım ama bugün yapcam yoğurt inş

Sen neler yapıyosun ne yediriyosun bacım öneri de bulun bana

Emelim sen nasılsın Bora iyileştimi iyice?
Ah ben isteee kafa mi kaldi kiz bende :) unutmushm pasamizin adini. Bin massallah ne guzel deyler yiyor. Ya kuzu ben ekstra bisey yapmiyorum. Ananesi eski usul her se yediriyor kizima. Sadece yogurt inek sütünden yapmadim cunku seymanin ufak alerjisi var. Keci sütü buldum ve yogurt yaptim keci sutunden. Onun icine ekmek icini koyuo yediriyor annem :)) avakado cokk faydaliymis. Onu yediriyorum. Muhallebi hic yapmadım. Yumurta sarisi verdim bi kez.boguldu yutamadi.elim ayagim dolasti. Az kaldi felc olamm...ödüm patladi iki gun kendime gelemedim. Simid domates suyuna karistirip veriyom. Ya aslinda ekstra bisey yok. Bizimle sofraya oturtuyorum.elimize gelen her seyden veriyorum agzina. Meyve suyu yapiyorum. Oyle iste canim. Bugun 6.ay asisi oldu kuzum. Agladi kiyamam kuzucuguma. Dişi henuz cikmadi. Ama her bulduguju afzina sokuyor :) dönüyo biseyker yapiyo kendi kendine dana:)))
Sen nuhallebiyi nasil yapiyorsub canim. Detayli tarif ver bana :))

Ah ben isteee kafa mi kaldi kiz bende :) unutmushm pasamizin adini. Bin massallah ne guzel deyler yiyor. Ya kuzu ben ekstra bisey yapmiyorum. Ananesi eski usul her se yediriyor kizima. Sadece yogurt inek sütünden yapmadim cunku seymanin ufak alerjisi var. Keci sütü buldum ve yogurt yaptim keci sutunden. Onun icine ekmek icini koyuo yediriyor annem :)) avakado cokk faydaliymis. Onu yediriyorum. Muhallebi hic yapmadım. Yumurta sarisi verdim bi kez.boguldu yutamadi.elim ayagim dolasti. Az kaldi felc olamm...ödüm patladi iki gun kendime gelemedim. Simid domates suyuna karistirip veriyom. Ya aslinda ekstra bisey yok. Bizimle sofraya oturtuyorum.elimize gelen her seyden veriyorum agzina. Meyve suyu yapiyorum. Oyle iste canim. Bugun 6.ay asisi oldu kuzum. Agladi kiyamam kuzucuguma. Dişi henuz cikmadi. Ama her bulduguju afzina sokuyor :) dönüyo biseyker yapiyo kendi kendine dana:)))
Sen nuhallebiyi nasil yapiyorsub canim. Detayli tarif ver bana :))
Halidem kusurabakma yazayım diye her elime alışımda bizim oğlan devreye girdi bacım yazamadım bi türlü

Canım Allah korusun benim de en büyük korkum nefes borusuna bişey kaçmadı, ilk yardım teknikleri izledim videolardan Allah göstermesin
Valla Halidem bende aynı düşüncedeyim öyle mamalarla falan büyütmek istemiyorum oğlumu bende annemin tavsiyelerine kulak veriyorum
Muhallebi olarak pirinç unu ve irmikle yaptığım muhallebiyi sevmedi hipp'in sütlacını denedim çok sevdi onu ama şimdiye kadar iki kere aldım ondan, kahvaltı olarak da suda bekletilmiş beyaz peynir hipp organik bisküvi biraz muz ve çok az pekmez karıştırıp veriyorum bir kez nohut kadar yumurta sarısı verdim alerji yaptı bir daha vermedim
Kendim evde yaptığım yoğurttan yediriyorum hergün iki çorba kaşığı yoğurdu çok sevdi, elma armut püre yapıyorum suda haşlayıp yumuşattığım hurmayı da koyup blendırdan geçiriyorum meyve püresini böyle yediriyorum
Onun dışında yediğimiz yemeklerin suyundan veriyorum salata suyunu minik minik ekmek banarak verdim bayıldı yavrum
Patates havç haşlayıp irmikle pişirip püre yapıyorum , bugün de pırasa yemeğinden bir miktar blendırdan geçirip vercem bakalım sevecekmi

Bende böyle şeker
Çok şükür bu günümüze

kızçelerrrrr :)
mesaj yazmaya başlıyorum ama bitirebilir miyim bilmiyrm ne zmm başlasam yarım kalıyor bora paşa uyanıyor.

(şaka gibi ya bu cümleyi yazdım ve uyandı simdi geri uyuttum devam ediyorum )

kızlar biz çok şükür iyiyiz annemde uzun süre kalmamız bebek bakımında beri geriletmiş haliyle herşeyi annem yapıyordu eve gelince afedersiniz mal gibi kaldım :) Aşağı yukarı çocuğun düzeni oluştu gibi ama bi yere git gel herşeyi başa sarıyoruz. bugun aksam kontrolü var roto virus die bi aşı yapılacakmış onu da yaptırsam mı yaptırmasam mı bilemedim ama dr yapalım diyor.

boranın pipisi pek iyileşmedi. 1 ay oldu :S
Kilodan dolayı pipi de gömüklük var o zaman da iç kısma pek su gitmiyor sorun oluyor. hala suya otutturuyoruz iki üç gnde bir haftaya tekrar kontrole götüreceğiz. 7,5 kilo bora.. kilosu içindrlar bişi demiyor diş çıkarma zamanı zaten verecek kiloyu dert etmeyin diyor ama ben pipiiyi dert ediyorum acaba gerçekten kilodan mı diye.

bugun nasipse eşim ev alacak artık mecburen bir ev alıyoruz çünkü bizim evi alanlarda bizim çıkmamızı bekliyorlar. bizim aldığımız evde de kiracı varmış 1 aya çıkacakmış artık nasıl olur bilmiyorum eşim bakkalladan ekmek almaya gider gibi ev aldı geldi ben görmedim evi :S:S Giriş katmış. inşallah ısınır. 3 katlı evi satıp giriş kattan ev alma saçmalığını anca biz yaparız ztn. neyse bunda da vardır bir hayır.....

merseray canım biberon işini çözdün mü alıyormu oğlun? bora emzik vs almıyor artık pes ettim bende.
kızlar telefonum bozuldu 3-4 gündür telefonsuzum o önemli değil de boranın tüm resimleri gitti :((((((
hepsi telefondaydı ve hiç baskı almamıştık.

görüşemediğimiz bu zamanda yine mastitoldum hayatımın iki günü yine yok hafızamda ateşle ölü gibi yatmışım annem baktı bana.

günler nasıl geçiyor anlamıyorum su gibi. yarın işe başlama zamanı gelince ne nasıl olacak bilmiyorum galiba bir süre daha çalışmayacağım. bu arada mutlaka şu oyuncağı al dediğiniz bir oyuncak var mı bende bora için araştırıyorum sizin tavsiyeleriniz önemli benim için.

kızlar bu ek gıda evresınde anne sütü ne kdr veriyorsunuz?

Sizleri çok öperim canlar ..

kızçelerrrrr :)
mesaj yazmaya başlıyorum ama bitirebilir miyim bilmiyrm ne zmm başlasam yarım kalıyor bora paşa uyanıyor.

(şaka gibi ya bu cümleyi yazdım ve uyandı simdi geri uyuttum devam ediyorum )

kızlar biz çok şükür iyiyiz annemde uzun süre kalmamız bebek bakımında beri geriletmiş haliyle herşeyi annem yapıyordu eve gelince afedersiniz mal gibi kaldım :) Aşağı yukarı çocuğun düzeni oluştu gibi ama bi yere git gel herşeyi başa sarıyoruz. bugun aksam kontrolü var roto virus die bi aşı yapılacakmış onu da yaptırsam mı yaptırmasam mı bilemedim ama dr yapalım diyor.

boranın pipisi pek iyileşmedi. 1 ay oldu :S
Kilodan dolayı pipi de gömüklük var o zaman da iç kısma pek su gitmiyor sorun oluyor. hala suya otutturuyoruz iki üç gnde bir haftaya tekrar kontrole götüreceğiz. 7,5 kilo bora.. kilosu içindrlar bişi demiyor diş çıkarma zamanı zaten verecek kiloyu dert etmeyin diyor ama ben pipiiyi dert ediyorum acaba gerçekten kilodan mı diye.

bugun nasipse eşim ev alacak artık mecburen bir ev alıyoruz çünkü bizim evi alanlarda bizim çıkmamızı bekliyorlar. bizim aldığımız evde de kiracı varmış 1 aya çıkacakmış artık nasıl olur bilmiyorum eşim bakkalladan ekmek almaya gider gibi ev aldı geldi ben görmedim evi :S:S Giriş katmış. inşallah ısınır. 3 katlı evi satıp giriş kattan ev alma saçmalığını anca biz yaparız ztn. neyse bunda da vardır bir hayır.....

merseray canım biberon işini çözdün mü alıyormu oğlun? bora emzik vs almıyor artık pes ettim bende.
kızlar telefonum bozuldu 3-4 gündür telefonsuzum o önemli değil de boranın tüm resimleri gitti :KK43:(((((
hepsi telefondaydı ve hiç baskı almamıştık.

görüşemediğimiz bu zamanda yine mastitoldum hayatımın iki günü yine yok hafızamda ateşle ölü gibi yatmışım annem baktı bana.

günler nasıl geçiyor anlamıyorum su gibi. yarın işe başlama zamanı gelince ne nasıl olacak bilmiyorum galiba bir süre daha çalışmayacağım. bu arada mutlaka şu oyuncağı al dediğiniz bir oyuncak var mı bende bora için araştırıyorum sizin tavsiyeleriniz önemli benim için.

kızlar bu ek gıda evresınde anne sütü ne kdr veriyorsunuz?

Sizleri çok öperim canlar ..
Canım çok geçmiş olsun tekrar,
Biberonla süt içmiyor hala ama su veriyorum biberonla susadığı zaman biraz içiyo oynuyo tutabiliyo kendisi bende burakıyırum oynarken alışır belki diye

Canım ek gıda verşrken yine yoğun olarak anne sütüne devam ediyorum yani bazen tam doymuyo hemen yemeğinin üstüne emiyo bazen de 1-2 saat sonra emiyo, şu an beslenmesi anne sütü ağırlıklı,
Geçen gün pırasa yemeği yapmıştım tuzunu koymadan bşraz ayırdım blendırdan çekip verdim ay nasıl sevdi basıl tedi anlatamam, kereviz patates ve birkaç yaprak ıspanak haşlayıp blendırdan çektim sonra 1 tatlı kaşığı irmik ve nohut kadar tereyağı koyup pçok az daha pişirdim onu da çok sevdi

Hipp'in elmalı yukaflı iyi geceler mamasından yedirmeye çalışıyorum gece yatmadan önce, hiç sevmiyo ya, muz sevdiği için muz ezip karıştırıyorum içine biraz onun hatrına yiyo azcık, bizimki normal yemekler seviyo, yoğurt ve peyniri sade veriyorum ağzı alışsın diye çok şükür yiyo,
Yani çok mutluyum aslında mamaları değil de yemekleri tercih ettiği için
Maaşallah deyin kızlar

Emelcim, ne zaman işe başlamayı düşünüyosun canım?
Bazen bende çok istiyorum tekrar işe dönmeyi çok bunalıyorum bazen ama çocuk gelişim ve psikolojisini okuyorum araştırıyorum sürekli, bir de 2 hafta önce bi panele katıldım aile ve çocuk gelişimi ile ilgili, bi prof kadınla söyleşi yapıldı uzmanlık alanı 0-6 yaş arasıymış, modern yaşam artık elvermiyor biliyorum ama bebek ilk 3 sene kesinlikle annesiyle olmalı dedi, uzun uzun anlattı şimdi ben buraya yazamıcam hepsini ama çok etkilendim ben, internetten de sürekli araştırıyorum, aslında anneanne ve babaanneden yardım alabilseydim yine 2 yaşına gelince düşünebilirdim belki çalışmayı ama şimdi bilemiyorum yani kafam karışık zamana bıraktım bende bu kararı vermeyi, çünkü Allah kısmet ederse ikinci çocuk da düşünüyorum kardeşi olsun istiyorum hayırlısıyla inşallah, sonra kardeş olunca yine bir süre evde kalcam bu kadar uzun süre ara verince tekrar işe dönebilirmiyim ya da beni alırmı bi okul bilmiyorum
Valla kafam karışık zamana bırakmak en iyisi bakalım hayırlısı olsun

Kuzlar selamlar nasilsiniz. Biz iyiyiz sukurler olsun. Merserayim dedigin gibi yazmak jcin telefonu her raldigimda bisey cikiyor.
Canlar ben bugun hero baby tam tahilli meyveli kasik mamasindan aldim. Bi deniyicem bakalim ne yapcak bizim kiz. Ayrica hic muhallebi yapmamistim. Şoktan pirinc unu aldim. yapabilecekmiyim bilmiyorum. Netten muhallebi tarifi vakiyorum bi turlu bulamiyorum.
Emelcim seni ig den takip ediyorum gizli gizli:KK16::KK15: masallah pek yakisikli oglus. Bin massallah Mevlam nazarlardan saklasin. :nazar::nazar:Merseray kuzum senin oglana da kocaman kocaman massallahhh:nazar::nazar:
Ben de seymaya patates havuc hasliyorum amaonu bitirmiyor. Hemen agzini kitliyot. Gecen gun havuc elma puresj yaptim. Onu da tam bitirmedi.
Sastim napicagimi.
Ek gida adindam da belli anne sutunhn yaninda sadece ek. Ama benim kiz anarşik anacim.her seyi protesto ediyor. Yemiyir :)
Biraz once bebe biskuvisini elma suyu ile islayip icine de muz katip yedirdim. Zor şer yedi.
Ya bana tam tarifler verin kizlar. Ölçü ile. Ozlellikel muhallebi nasi yapıcam yaaa :))
Ha bir de ben de kizimin kardesi ya da kardesleri olsun istiyorum. Belki agustosta dondurulmuslarla denerim. :)) ya inanamiyorum..ilklerimiz oldu ikinci konusuyoz :))) Allahim sana sonsuz sukurler olsunnnnnnnnn

Hero baby sutlu meyveli tam tahlili alerji yapti kuzuma :(

Hero baby sutlu meyveli tam tahlili alerji yapti kuzuma :KK43:
Halidecim Hipp'in ürünlerini tavsiye ederim ben, arada bir onlardan yediriyorum haftada bir falan, geçen gün eşim bana sormadan herobaby'nin sebze püresini almış pek sevmedi oğlum zaten bende beğenmedim çünkü içindekiler kısmında ayçiçek yağı ve şeker olduğu yazıyodu
Ben sebze pürelerine tereyağı koyuyorum, ayçiçrkyağı iyi bir yağ değil niye koymuşlar diye kızdım ayrıca şeker olmaması gerekir,

Canım muhallebiyi de ben şöyle denedim birkaç kez, 1 tatlı kaşığı irmik 2 tatlı kaşığı pirinç unu 1 subardapı kaynamış soğumuş su ile pişirdim tam dolu bir kase çıkıyo, benim oğlum sevmedi, içine muz ezip koydum öyle de yemedi

Bende bilemiyorum ne yedireceğimi
Normal yaptığım yemek ve çorbalardan tuz ve baharat koymadan önce bir kepçe ayırıyorum sonra koyuyorum tuzunu baharatını,
O ayırdığımı blendırdan geçirip yediriyorum onları yiyo
Ama ona özel yaptığım mamsları yemiyo arkadaş

Ben bi çocuk druna gidio hem genel bir kontrol ettirmeyi hemde beslenme konusunda biraz tavsiye almayı düşünüyorum
İnternette yazan herşey doğru olmuyo maalesef, 6. Ayda yumurta sarısına başlanabilir yazıyo pek çok yerde, ben bir parça yedirdim alerji oldu çocuk bir daha vermedim, sonra bi arkadaş 8.aya kadar yumurta verilmez dedi, ama internetten bak 6.ay bebek kahvaltılarının çoğunda yumurta var
Neyse benim velet durmuyo
Öptüm sizi

Back
X