- 10 Nisan 2013
- 3.459
- 3.611
- 248
Canim senden de Allah razi olsun ne demek .. ne yaptim ki sanki. Ben de oraada okudum ogrendim cogu seyi. Sen etrafa bakma.onlar her seyi der.o yuzden doktor takibinde eger ki doktor iyi normal diyirsa kulaklarını tika ve ne yapiyorsan onu yapmaya devam et. Dogan buyur :) zaten bir sorun olsa doktor der bunu. Niye demesin niye saklasin oyke düşün
Kizlar maşallah yavrulariniza
Yani oglum biberon almiyor cumleleriniz beni benden aliyor :))
Benim oglum 2,5 aylik oldu biberonu biraktiramiuorum meme almiuo biz napicaz :))
Sunnet isi benim de kafamda hep erken yapilmasi iyi diye ama merserayi okuyunca korktum acikcasi cunku ben de cok ketum biriyken simdi aşida bile bayilacak gibi oluyorum ona nasil dayanirim bilemedim.
Ben de suan son care elektrikli pompaya gectim sutum artsin diye cunku oglum gogsum doluyken emiyor az gelince emmiuor biberondaki gibi fazka fazla aksin istiyo oyuzden.bana da dua edin son carem de ise yarasin cunku artik cok yiprandim bu emzirme savaşlarindan
Buarada halidem Allah senden razi olsun facebookda ki emziren anneleri bana tavsiye ettigin icin ordan okadar cok sey ogrendim ki gercekten inanilmaz motive oldum :)
Bana oglum hic buyumuyor gibi geliyo kizlar sanki hep ayni esimin ailesi de her geldiginde gelişmemiş buyumemiş diyorlar cok moralim bozuluyo onlar dedikce de ben takinti yaptim hareketleri falan normal ayina gore olmasi gerektigi gibi ama cok kucuk sanki ne biliim
Allah bagislasin evlatlarimizi
İcecream Allah en kisa zamanda hayirlisi ile minigini nasip etsin insallah sana ve isteyen tum kadinlara