Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ayyy ne mükemmel bi haber rabbim mutlulugunuzu sağlığınızı huzurunuzu daim eylesin inşallah hayırlı bi şekilde sağlıkla kokusunu duymayı rabbim nasip etsinnn ayy çok mutlu oldummm
kızlar ya bu klomen adet düzensizliği yapar mı 1 hafta arayla adet olcak gibiyim karnım şiş sivilcelerim arttı kasıklarım agrıyo iştahım arttı 1 hafta oldu adetim biteli ondan öncekide 12 önce gelmişti aslında bu hafta adet olmam lazımdı kafamda deli sorular :)
kızlar ya bu klomen adet düzensizliği yapar mı 1 hafta arayla adet olcak gibiyim karnım şiş sivilcelerim arttı kasıklarım agrıyo iştahım arttı 1 hafta oldu adetim biteli ondan öncekide 12 önce gelmişti aslında bu hafta adet olmam lazımdı kafamda deli sorular :)
ben klomenden sonra progestan kullandığım halde tam vaktinde adet olmadım 5 gün falan geç oldu. bende baya sivilce falan yapmıştı. adetim de sancılı oldu bayağı. ama inşallah seninkinin sebebi farklıdır
ben klomenden sonra progestan kullandığım halde tam vaktinde adet olmadım 5 gün falan geç oldu. bende baya sivilce falan yapmıştı. adetim de sancılı oldu bayağı. ama inşallah seninkinin sebebi farklıdır
Merhaba kızlar iki aydır klomen kullaniyorum gecen ay adetim tam yıl başı tatiline denk geldi artık çok bunaldim Dr gitmedim ve bugun güzel haberi aldım.. Pazartesi keseyi gormeye gidicez inşallah.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ayyy Seda tebrik ederim ne guzel haber. Allahim seni de bebeginide korusun insallah. Kontrolden sonrada bizi bilgilendir canim. Insallah hersey yolundadir :) :)
Ayyy Seda tebrik ederim ne guzel haber. Allahim seni de bebeginide korusun insallah. Kontrolden sonrada bizi bilgilendir canim. Insallah hersey yolundadir :) :)