Aralık 2017 Tüp Bebek Yaptıracaklar

benbirmelek

♥ 12.o4.2o15 ♥
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2015
323
258
103
Selam kızlar...
Dualarla, güzelliklerle hayırlarla gelsin inşallah bebeklerimiz. Benim büyük ihtimalle 13 aralıkta bir aksilik olmazsa transferim olacak.
Aralık ayında transfer yaptıracaklar birbirimize destek olalım. Bir liste oluşturalım Aralık 2017de bol bol hamile haberleri almak dileğiyle inşallah...

merhabalar benim de yine tüp bebekle dünyaya gelen 9 yaşında bir kızım var. allah nasip ederse bu ay 2.yi planlıyoruz. kasım ayında başladım fakat östrojen seviyem çok yüksek çıktığı için 4 embriyom dondurulup aralık sonuna ertelendi transferim. geçen defa yaşamadığım bir süreç bakalım günler bizlere neler getirecek. hakkımızda hayırlısı inşallah :KK200:

Selam kizlarrrrrrr benim de aralıkta transferim olacak ilk denemem. 8 dondurulmus embriyom var . Adetimi bekliyorum :)

Merhaba Bende aralık ayında tüp bebek düşünüyorum 1 tane negatif aşılamam var nerede tüp bebek yaptırıyorseun ?
Benim doktorum Özel Çapa hastanesinde ama tüp bebek işlemini Medical Park ta yapıyo.
Merhaba bende büyük ihtimal dondurulmus embriy oyla transfer olacak Rabbim hakkımızda Hayirlisi ni versin
En güzeli bence dondurulmuşlar daha rahat bir süreç oluyo
merhabalar benim de yine tüp bebekle dünyaya gelen 9 yaşında bir kızım var. allah nasip ederse bu ay 2.yi planlıyoruz. kasım ayında başladım fakat östrojen seviyem çok yüksek çıktığı için 4 embriyom dondurulup aralık sonuna ertelendi transferim. geçen defa yaşamadığım bir süreç bakalım günler bizlere neler getirecek. hakkımızda hayırlısı inşallah :KK200:
Ay ne güzel allah bağışlasın. Darısı 2.ye inşallah hayırlısıyla gelir. Dondurulmuş transfer süreci daha rahat bence
Selam kizlarrrrrrr benim de aralıkta transferim olacak ilk denemem. 8 dondurulmus embriyom var . Adetimi bekliyorum :)
Hadi hayırlısı inşallah hakkında. Uğraştırmadan bekletmeden nasip etsn allah
Selamlarrr benimde aralık sonu yada ocak başı olacak kısmetse adetimi bekliyorum :)

Tekrar selam kızlarrr....
Evet işte beklediğimiz aralık ayı geldi. Ve ne güzel bir tesadüftür ki bugün benim doğum günüm :KK36:
23 Kasımda geldi benim adetim. Transferimde büyük ihtimalle 13 aralık olacak. Yarın kontrolüm var son durumu yine buraya yazıcam.
Allahım bu ay hayırlısıyla güzel haberler almak nasip etsin hepimize inşallaaahhhhh :anneadayı:
Hepinizden güzel haberler bekliyorum :nazar:

Benim doktorum Özel Çapa hastanesinde ama tüp bebek işlemini Medical Park ta yapıyo.

En güzeli bence dondurulmuşlar daha rahat bir süreç oluyo

Ay ne güzel allah bağışlasın. Darısı 2.ye inşallah hayırlısıyla gelir. Dondurulmuş transfer süreci daha rahat bence

Hadi hayırlısı inşallah hakkında. Uğraştırmadan bekletmeden nasip etsn allah

Tekrar selam kızlarrr....
Evet işte beklediğimiz aralık ayı geldi. Ve ne güzel bir tesadüftür ki bugün benim doğum günüm :KK36:
23 Kasımda geldi benim adetim. Transferimde büyük ihtimalle 13 aralık olacak. Yarın kontrolüm var son durumu yine buraya yazıcam.
Allahım bu ay hayırlısıyla güzel haberler almak nasip etsin hepimize inşallaaahhhhh :anneadayı:
Hepinizden güzel haberler bekliyorum :nazar:
Canımm öncelikle doğum günün kutlu olsunnnn :halay: Umarım yeni yaşında yavrunu sağlıkla kucağına alırsın :dua:
Beklenen aralık ayı geldi benimde adetime son 13 gün. İnşallah hepimize uğurlu gelir ve bol pozitifli bir ay olur

Canımm öncelikle doğum günün kutlu olsunnnn :halay: Umarım yeni yaşında yavrunu sağlıkla kucağına alırsın :dua:
Beklenen aralık ayı geldi benimde adetime son 13 gün. İnşallah hepimize uğurlu gelir ve bol pozitifli bir ay olur
Aminn canım aminn, inşallah yaa hayırlısıyla hepimizden güzel haberler gelir inşallah

merhaba kızlar. ben de 24 kasım adet oldum 27 kasım iğnelere başladım. yarın yumurta toplama olacak cuma veya cumartesi veya pazartesi duruma göre transfer yaparız dediler. 2 kere aşılama oldum tutmadı. ilk gebelik olacak, inşallah çoğul gebelik olur diye dua ediyorum.

Merhabalar kızlar. Benim de transferim aralıkta olacak kısmetse. 5 tane donmuş embriyom var bakalım. Çok heycanlıyım. İnşallah bol bol pozitif güzel haberler verebiliriz birbirimize :dua::anneadayı:

Merhaba kizlar. Allah insallah hepimizi en yakin zamanda hayirlisiyla anne yapar:dua: ben de bu ay dondurulmus transfer yaptiricam insallah adetimi bekliyorim. Ilk 2tane transfer edildi 9. Gun degerim 19du sonra da dustu ve malesef negatifle sonuclandin. Insallah bu transferde olumlu sonuc alirim:dua::dua::dua:

4 denemem için kasımın sonunda tedaviye başladım. Ve 8 aralıkta transferim gerçekleşti şükürler olsun. İnşallah 12 gün sonunda bu sefer olumlu sonuç alırım
İnsallah canım benim

Benimde transferim 16 aralık kızlar :)

Ayyy bendende bugün yumurta toplandı, yarın kaç yumurtam döllenmiş öğreneceğim. :KK33:
Hepinizin sağlıklı huzurlu güzel çocukları olur inşallah.
Darısı hepimizin başına :emir_bebek:

Ayyy bendende bugün yumurta toplandı, yarın kaç yumurtam döllenmiş öğreneceğim. :KK33:
Hepinizin sağlıklı huzurlu güzel çocukları olur inşallah.
Darısı hepimizin başına :emir_bebek:
Amin canim.insallah guzel haberler alirsin kac yumurtan toplanmis canim

Back
X