Aralik 2018 transfer olanlar bekleyenler transfer sonrası neler yaşadınız

Evet hemde usandim hala giyiyorum sabah ağrı ile uyandım dün tutunma iğnesini vurdum. Bilmiyorum artık umudunu yitirdikçe insan gün gelsin dr hayatıma bakayım diorum. Hicbir şey insanın gözü görmüyor şans gibi birşey o kadar tedavi o kadar işlem o kadar stres sonuç ya olur ya olmaz kesin olacak diye bir şey yok . En çok da bu yoruyor insanı. Varı çorabını sonuç belli olana kadar giyecekmişim devam ediorum gece çıkarıyorum. O kadar zor ki yatarak geçiriyorum ama artık dışarı çıkıcam evde bunalıyorum. Sonuçu alayım iyi kötü hayatıma devam edicem . Ne yapalım allah dilediğine veriyor dilemedigine vermiyor gerçekten müthiş bir imtihan sabir çatlıyor kimi zaman isyan kimi zaman iman bilmiyorum. Rabbim inşallah tez zamanda verir hayırlı haberini alırız. Unutma ol derse oluyor var bir bildiği hayri serri ondan. Olsa da çok sevinmem bu tuo bebek de 9 ay bitmeden bu stres bitmez çünkü onu anladım. Rabbim dileyen isteyen herkese versin sağlıkla huzurla analı babalı versin. Inşallah dua etmekten vazgeçme Allah bizimle eminim en çok bizimle

Ağlayarak okudum yazını ne çok benzer hayatlar. Allah ne çok zor imtihan ediyor. Allahım daima seninle yar yardımcın olsun . Bütün bu sıkıntıyı çekenlerin tez zamanda mutluluk haberini alırız .

Merhabalar benim de transferimin 3.günü cok korkuyorum allah emeklerimizi bosa çıkartmasın insallahhh
Benim de bugün 4 günü ama test yaptım evde tek çizgi kocamanca belirdi. Üzülmüyorum artık elimizden geleni yaptın kızlar en erkn gebelik testi ne smn yapılmalı en sağlıklısı kan testi ama

Selam arkadaşım bende 5 kere tüp bebek yaptıran birisi olarak ne kadar zor olduğunu bilmiyorum ama sabrın sonu selamettir ben 4 denememde bir kızım oldu şimdi tekrar denedik İnşaAllah Rabbim sizede nasip etsin en kısa zamanda bizimde imtihanımız buymuş inşaAllah bunuda atlatırız Rabbim sizinde bizimde yüzümüzü güldürsün isteyen herkese içindede isteyen herkese nasip etsin inşallah

Amin canım gerçekten yasayan bilir her gynnu sıkıntılı stresli en zoru da transfer sonras bekleyismis. Sizin transfer oldu mu. Allah ilk çocuğunuzu size bagislasin

Mrb arkadaşlar 6 Aralık’ta transferim oldu 5. Gün embriosu dondurulmuşlarımla transferin 7. Günü 14.90 9 . Günü 38.60 12. Günü 130.50 değerlerim nasıl sizce Bilgi verirseniz çok sevinirim

Mrb arkadaşlar 6 Aralık’ta transferim oldu 5. Gün embriosu dondurulmuşlarımla transferin 7. Günü 14.90 9 . Günü 38.60 12. Günü 130.50 değerlerim nasıl sizce Bilgi verirseniz çok sevinirim

Canım sanırım hamilesin yani değerin katlanarak artıyor. Lütfen bizlere de dua et. 5. Gün embriyosu transferin 7. Gunu hemen iyi belli olmus. Benimki 4. Gün embriyosu bugünde transfer olalı 4 gün oldu ama hala birşey yok gibi

bence değerlr gayet güzel ama netlik için biraz daha beklemen gerekecek.usg de keseyi ve sonrasında kalp atışlarını da duarsın inşallah.ikizlerde birazcık daha yüksek oluyor ama orasını yinede biz bilemeyiz.Rabbim gönlüne göre hayırlısını versin inşallah

bu arada bende 10 aralıkta transfer oldum perşembeyee sonuç bugun dayanamayıp baktım negatif ama daha erken olduğu için moralimi bozmuyorum perşembe sonucumu sizlerle paylaşırım

bu arada bende 10 aralıkta transfer oldum perşembeyee sonuç bugun dayanamayıp baktım negatif ama daha erken olduğu için moralimi bozmuyorum perşembe sonucumu sizlerle paylaşırım
Bende 13 aralıkta oldum da günler geçmeyecek herhlde en nefret edilesi şey de bu. Hehrlde beklemek

Benim de bugün 4 günü ama test yaptım evde tek çizgi kocamanca belirdi. Üzülmüyorum artık elimizden geleni yaptın kızlar en erkn gebelik testi ne smn yapılmalı en sağlıklısı kan testi ama
Cok erken yapmissin .erken gebelik testiyle cumartesi belli olur bence

Ediyorum canım benim allahım hepimizin gönlüne göre versin hepiniz için dua ediyorum lütfen Benin’de bilhilendirirmisin tşk ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…