lifeve mesela tatlım sen ohss riskinden de korktun Ne bileyim varis çorapları vs bunlarda seni etkiledi şuan çok içten dua ediyorum rabbim inşallah çektiğin sıkıntıların sıkıntılarımızın mükafatanı versin
Evet dün aynen dedim negatif sonucu alınca allahım düşmanıma bile yaşatma tabii pozitif olsa bile derdim çünkü sen sen olmaktan çıkıyorsun annem eşim ne oldu sana diyordu yataktan ağlayarak uyanıyordum Ne oldu bişey Yok ben kimim ki diyordum olamayacağını hissedeyim gaybı bitek Allah bilir ben kimim ki içime doğsun ama bi huzursuzluktan kurtaramadım kendimi evet karnıma elimi koydum dualar ettim inandım umudumu yüksek tuttum biz heryolu yaptık dedim ama olmayınca olmuyormuş lütfen bi uğraş bul örgü ör puzzle yap kafanı dağıtmazsan direk vucüdunu dinleyerek oldu mu olmadı mi kaygısı yaşayarak atlatılmayan bi süreçmiş bak dün negatif aldım ama bugün Yen'i bi gün başladı ve hayat devam ediyor bizi bizden başkası gerçekten anlamaz dertleşmek istediğinde burdayım yolun sonu güzel olsun hayrolsun inşallah
Benim de bugün 4 günü ama test yaptım evde tek çizgi kocamanca belirdi. Üzülmüyorum artık elimizden geleni yaptın kızlar en erkn gebelik testi ne smn yapılmalı en sağlıklısı kan testi amaMerhabalar benim de transferimin 3.günü cok korkuyorum allah emeklerimizi bosa çıkartmasın insallahhh
Selam arkadaşım bende 5 kere tüp bebek yaptıran birisi olarak ne kadar zor olduğunu bilmiyorum ama sabrın sonu selamettir ben 4 denememde bir kızım oldu şimdi tekrar denedik İnşaAllah Rabbim sizede nasip etsin en kısa zamanda bizimde imtihanımız buymuş inşaAllah bunuda atlatırız Rabbim sizinde bizimde yüzümüzü güldürsün isteyen herkese içindede isteyen herkese nasip etsin inşallahSelam kızlar allahım herkesin gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah
Size bişey soracağım transferimin 9.günü 4.gün embriyosu 2 tane -üç gündür bel ağrısı kasık batması içimde Eti'm çekiliyor gibi bi his karnım taş gibi göğüsler biraz büyüdü ama çok hassas değil benim test günü Cumartesi günü ama bi eşşeklik edip erken gebelik testi yaptım idrarın rengi çok açıktı bi saat önce su içmiştim sabah idrarı mı olması gerekti ve ikinci çizgi hiç çıkmadı kimseye de söylemedim ama ağlayıp duruyorum zaten acayip bi duygusallık ağlama hali ateş basması yaşıyorum lütfen kızlar bi yorum yapın bana
Selam arkadaşım bende 5 kere tüp bebek yaptıran birisi olarak ne kadar zor olduğunu bilmiyorum ama sabrın sonu selamettir ben 4 denememde bir kızım oldu şimdi tekrar denedik İnşaAllah Rabbim sizede nasip etsin en kısa zamanda bizimde imtihanımız buymuş inşaAllah bunuda atlatırız Rabbim sizinde bizimde yüzümüzü güldürsün isteyen herkese içindede isteyen herkese nasip etsin inşallah
Mrb arkadaşlar 6 Aralık’ta transferim oldu 5. Gün embriosu dondurulmuşlarımla transferin 7. Günü 14.90 9 . Günü 38.60 12. Günü 130.50 değerlerim nasıl sizce Bilgi verirseniz çok sevinirim
Mrb arkadaşlar 6 Aralık’ta transferim oldu 5. Gün embriosu dondurulmuşlarımla transferin 7. Günü 14.90 9 . Günü 38.60 12. Günü 130.50 değerlerim nasıl sizce Bilgi verirseniz çok sevinirim
bu arada bende 10 aralıkta transfer oldum perşembeyee sonuç bugun dayanamayıp baktım negatif ama daha erken olduğu için moralimi bozmuyorum perşembe sonucumu sizlerle paylaşırımMrb arkadaşlar 6 Aralık’ta transferim oldu 5. Gün embriosu dondurulmuşlarımla transferin 7. Günü 14.90 9 . Günü 38.60 12. Günü 130.50 değerlerim nasıl sizce Bilgi verirseniz çok sevinirim
Bende 13 aralıkta oldum da günler geçmeyecek herhlde en nefret edilesi şey de bu. Hehrlde beklemekbu arada bende 10 aralıkta transfer oldum perşembeyee sonuç bugun dayanamayıp baktım negatif ama daha erken olduğu için moralimi bozmuyorum perşembe sonucumu sizlerle paylaşırım
Cok erken yapmissin .erken gebelik testiyle cumartesi belli olur benceBenim de bugün 4 günü ama test yaptım evde tek çizgi kocamanca belirdi. Üzülmüyorum artık elimizden geleni yaptın kızlar en erkn gebelik testi ne smn yapılmalı en sağlıklısı kan testi ama
Beklemek zor inşallah bütün çabalara değer ben perşembe sabah yaptıracam o zamna yazarimBende 13 aralıkta oldum da günler geçmeyecek herhlde en nefret edilesi şey de bu. Hehrlde beklemek
Ediyorum canım benim allahım hepimizin gönlüne göre versin hepiniz için dua ediyorum lütfen Benin’de bilhilendirirmisin tşk ederim canımCanım sanırım hamilesin yani değerin katlanarak artıyor. Lütfen bizlere de dua et. 5. Gün embriyosu transferin 7. Gunu hemen iyi belli olmus. Benimki 4. Gün embriyosu bugünde transfer olalı 4 gün oldu ama hala birşey yok gibi
İnş güzel haberler verirsiniz bize dualarım sizinleBende 13 aralıkta oldum da günler geçmeyecek herhlde en nefret edilesi şey de bu. Hehrlde beklemek
Erken gebelikle cumartesi belli olursa o zaman alıp yapayım beklemek öldürüyor inanki tüp bebek de en zor dönem buymuşCok erken yapmissin .erken gebelik testiyle cumartesi belli olur bence
Amin dileyen isteyen herkese nasip etsinİnş güzel haberler verirsiniz bize dualarım sizinle
Evet cok zor ben de denicem cmtsi ama yinede kesin sonuc degilErken gebelikle cumartesi belli olursa o zaman alıp yapayım beklemek öldürüyor inanki tüp bebek de en zor dönem buymuş
Benimki de aslında çarşamba falan yapılması gerkiyor bu hafta değil önümüzsek ii hafta ama bekleyemiorumEvet cok zor ben de denicem cmtsi ama yinede kesin sonuc degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?