Kacinci gun silik çıktı acabaInşallah canım insallah benim idrarda silik çıktı kan vermek için gününü bekliyorum
5. Gün canimKacinci gun silik çıktı acaba
Anladim. 5.gun embriyosu mu peki5. Gün canim
Blast ti canimAnladim. 5.gun embriyosu mu peki
Bizede güzel haberler verirsin inşallah benim transferin 6. Gününde silik çıkmıştı idrarda inşallah seninde güzel haberlerini alırız bekliyoruz canımInşallah canım insallah benim idrarda silik çıktı kan vermek için gününü bekliyorum
Senin kacinci gun embriyosuydu canimBizede güzel haberler verirsin inşallah benim transferin 6. Gününde silik çıkmıştı idrarda inşallah seninde güzel haberlerini alırız bekliyoruz canım
Evet ınsllh yapicam 7. Gün ama transferin dahaSabah yapacak misin tahlil
5. Gün mu yani 4.mu kalitesi neydi kiBlast ti canim
Soruş tarzınızı gerçekten anlamadım5. Gün mu yani 4.mu kalitesi neydi ki
5. Gün embriosu canımSenin kacinci gun embriyosuydu canim
Evet ınsllh yapicam 7. Gün ama transferin daha
Yaptin mi canim
Soruş tarzınızı gerçekten anlamadımama cevaplayayim yine de 6.gü n kabuğundan dışarı çıkmaya başlamış embriyo demek blastokist embriyo
Ben de yaptim şimdi negatif cok erken yaptik amaEvet trk çizgi kocaman negatife yani erken mi bilmiorum ama 4. Gün embriyosu du
Sizin kaçıncı gün canjmBen de yaptim şimdi negatif cok erken yaptik ama
Benim bugün transferden sonra ki 7. Gün oldu embriyoda 4. Gun embryosuBen de yaptim şimdi negatif cok erken yaptik ama
Benim 3. gun embriyosu. Bugun 6. Günüm transferden sonraSizin kaçıncı gün canjm
Benim 3. gun embriyosu. Bugun 6. Günüm transferden sonra
Canim yaptin mi kan tahliliAynen erken ama insan merak ediyor. Bir de tek çizgi görmekten gününü bekleyesin gelmior
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?