Aralik 2018 transfer olanlar bekleyenler transfer sonrası neler yaşadınız

bugun 7. gunum 5. gun embriyosu. erken testlerden yaptim. silik çizgi bile cikmadi cok kötüyüm
Daha karalar bağlamak için çok erken belki geç tutundu. Kaldı ki negatif bile olsa bu dünyanın sonu değil. Sen eşin sağlıklı olun bebek hertürlü olur. Sıkma canını idrar testinin geçerliliği olsaydı bize idrar bakın derlerdi. Hcg gününü bekle bakalım hayırlısı

Daha karalar bağlamak için çok erken belki geç tutundu. Kaldı ki negatif bile olsa bu dünyanın sonu değil. Sen eşin sağlıklı olun bebek hertürlü olur. Sıkma canını idrar testinin geçerliliği olsaydı bize idrar bakın derlerdi. Hcg gününü bekle bakalım hayırlısı

sağol canım ama kanda da baktirdim 1 den küçük çıktı. test günüm Perşembe. yükselmez bu saatten sonra.

sağol canım ama kanda da baktirdim 1 den küçük çıktı. test günüm Perşembe. yükselmez bu saatten sonra.
Allah kimseye taşıyamayacağı yükü yüklemez. Hayal kırıklığı, üzülmek doğal tepkiler ama illaki daha iyisi olacağından gecikiyor bazı şeyler. Burdan pozitife ne kadar seviniyorsam negatife o kadar üzülüyorum. Çok uzatmadan bidaha transfer olursun. Bak ben 17 haftalık bebeğimi kaybedeli daha 2,5 ay oldu kapandı mı yarası hayır. Tutmaması mı tutup ümitler bağlayıp kaybet mi dersen ikisi de zor. Allahım hayırlısını ver diyip başlıyoruz buymuş hayırlısı.

Allah kimseye taşıyamayacağı yükü yüklemez. Hayal kırıklığı, üzülmek doğal tepkiler ama illaki daha iyisi olacağından gecikiyor bazı şeyler. Burdan pozitife ne kadar seviniyorsam negatife o kadar üzülüyorum. Çok uzatmadan bidaha transfer olursun. Bak ben 17 haftalık bebeğimi kaybedeli daha 2,5 ay oldu kapandı mı yarası hayır. Tutmaması mı tutup ümitler bağlayıp kaybet mi dersen ikisi de zor. Allahım hayırlısını ver diyip başlıyoruz buymuş hayırlısı.

en iyi kalitede embriyo demişlerdi. doktor da hamile kalacağını düşünüyorum dedi ama bir neden bulamıyorum işte olmamasına. insanı o bitiriyor. tek embriyo olduğu için mi, yoksa arkuat uterus şeklinde rahim bozukluğu var demişti o yüzden mi bilmiyorum. ama buna daha çok düşüğe yada erken doğuma sebep olabilir demişti. kimi yerde hiç sorun olmaz yazıyor. bilmiyorum ilk deneme diye mi, bir daha olmaz gibi geliyor su an çok bitmiş hissediyorum kendimi :(

en iyi kalitede embriyo demişlerdi. doktor da hamile kalacağını düşünüyorum dedi ama bir neden bulamıyorum işte olmamasına. insanı o bitiriyor. tek embriyo olduğu için mi, yoksa arkuat uterus şeklinde rahim bozukluğu var demişti o yüzden mi bilmiyorum. ama buna daha çok düşüğe yada erken doğuma sebep olabilir demişti. kimi yerde hiç sorun olmaz yazıyor. bilmiyorum ilk deneme diye mi, bir daha olmaz gibi geliyor su an çok bitmiş hissediyorum kendimi :KK43:
Bazen hormonal endometrial hiçbir sıkıntı olmadığı embriyo ya pgt uygulandığı halde tutmayabiliyor. Bu durumda söylenebilecek şey kısmet oluyor. Ümitsizliğe kapılma olmayacak değil ki olacak sadece şuan vakti değildi ve kısmet olmadı o kadar. Bebeğin olacak ama demekki nazlı biraz mücadele istiyor . Lütfen üzülme lütfen

Bakalım doktorlar pek olumlu konuşmadı yarında bakıcaz artış varsa o zaman yorumlayabiliriz dedi vallahi bi sevinemedim hee:KK14:
Zaten pozitif olmasıyla bitmiyor ki katlandı mı kese yolk sac kalp atışı bulantısı kusması ikili üçlü detaylı yükleme doppler....... ve daha doğurana kadar onlarcası. İnşallah olumsuz bir şey çıkmicak

Çook teşekkür ederim ama ohss vahim durumda şiştikçe şişiyorum Allah kimseye yaşatmasın
Hamilelikte şişeceksin zaten idman olur şaka bi yanada hamilelik olmasa ilk adetle rahatlıyor hastalar ama gebelik + ohss servise yatınca biz bile geriliyoruz. Ağrılar şişlikler kusma nefes alma zorluğu kilo artışı vs tüp bebek olduğu için gebenin bebeği açısından stresi filan zor yani. Çok ciddi vakalarda tedavi uzun sürüyor ama öbür türlü bir hafta 10 güne tedavileri bitiyor maksimum

Gebeliğini öğrenen arkadaşlar nasıl gidiyor belirtiler göstermeye başladı mi kendisini bende hafif lekelenme var. Mühim değil dedi doktorum. Gebelik kaybim olduğu için çok korkuyorum haftalar nasıl geçecek bilmiyorum :anneadayı:

İnşallah biran önce evime kavuşurum hastalık zor senin bebeklerden var mıbi haber nesmertoğlu
Benim tek transfer canım test günü 3 ü daha baktırmadım bugün uğradım hastaneye bakalım dedi kızlar hayır dedim benden kan çok çok zor alınıyor şimdiden 8-10 yerden delinmek istemiyorum

Back
X