- 18 Eylül 2014
- 766
- 1.133
- 113
Aynen canım iğne aslında beta hcg yani bend söyle şeylerden dolayı 7. Gün gidip kan testi yapmıştım ya 2.44 çıkmıştı. İnşallah bu ay güzel sonuç alırsın ilaç kullanma bekle uzan su iç dinlenmeye çalış geçecekBenım belim kopuyor bugün yalnız kızlar ya. Çok şiddetli bir bel ağrısı var ağrı kesci icmemek icin zor duruyorum yani o derece. İğne yapıyor herhalde bu etkileri

Haftaya kadin doğuma kontrole gidicem
 Haftaya kadin doğuma kontrole gidicem  Allah bekleyen herkese nasip etsin
 Allah bekleyen herkese nasip etsin  

bayaa pik gibi koyu çünkü. Ay hadi inşallah hamileliktendirrrr
bayaa pik gibi koyu çünkü. Ay hadi inşallah hamileliktendirrrr ovulasyon testlerim var kullanmıyorum saldım kendimi tek derdim regl şuan canim
 ovulasyon testlerim var kullanmıyorum saldım kendimi tek derdim regl şuan canim  sogan suyu hayatımı karartti 3 at 4 ay regl ı gelmeyen kişiler varmış konuştum bilsem böyle düzenin bozulacaktı hayatta girişmezdim bu işe esim de docente doktora randevu almıştı ameliyat sormaya oda gününü unutmuş
 sogan suyu hayatımı karartti 3 at 4 ay regl ı gelmeyen kişiler varmış konuştum bilsem böyle düzenin bozulacaktı hayatta girişmezdim bu işe esim de docente doktora randevu almıştı ameliyat sormaya oda gününü unutmuş 

yani kür falan yaparken iyice araştırıp kontrollü yapmak lazım. Birdaha girişme şu kürlere falan, demek sana iyi gelmiyor. Umarım biran önce regl olursun. Biraz kendini rahat bırak, ben de bu ay öyle yapıyorum.
 yani kür falan yaparken iyice araştırıp kontrollü yapmak lazım. Birdaha girişme şu kürlere falan, demek sana iyi gelmiyor. Umarım biran önce regl olursun. Biraz kendini rahat bırak, ben de bu ay öyle yapıyorum. daha gelmedi, tadı falan nasıl hiç bilmiyorum.
 daha gelmedi, tadı falan nasıl hiç bilmiyorum.